Dodaj do ulubionych

Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska?

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.08.05, 23:15
Niesamowite! Mecz drugiej ligi chciało obejrzeć więcej kibiców niż można było
wpuścić! PZPN i Widzew się kompromitują. Niech jeszcze oprócz numeru PESEL
żądają oddawania moczu do analizy, bo ostrożność przecież trzeba zachować. W
PZPN zapominają że piłka nożna jest dla kibiców a nie dla bzdurnych przepisów.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:20
      zaczynam wierzyc w opowiesci dobrego janka o zlym zbyszku
    • Gość: Erazmus Na wiosne powtorka z rozrywki IP: *.chello.pl 23.08.05, 00:12
      Trzeba bedzie cos wymyslec zeby wiosna ani jeden widzewiak nie obejrzal meczu
      na Oporoskiej. Wiadomo ze za wszystkim stal klub z Lodzi i tego na pewno tak
      nie zostawimy .
      • Gość: Łysy Re: Na wiosne powtorka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 01:11
        Racja, trzeba się zemścić... obrzućmy ich kupą :)
    • Gość: tramyard a na wiosne IP: *.mysmart.ie 23.08.05, 01:19
      slask nie zrobi problemu z kibicami z zydowa i pokaze jak sie bawi szlachta z
      wroclawia.
      • Gość: Jacek Re: a na wiosne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 12:37
        powinno być z "żydzewa". jeżeli już stosujemy swoistą nomenklaturę to róbmy to
        dokładnie
    • Gość: olek za dużo kibiców-ciekawe dlaczego kibice pogoni IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 23.08.05, 08:14
      dostali się na stadion przeciez ich było ponad 1000 i weszli
      • Gość: Głośnik Re: za dużo kibiców-ciekawe dlaczego kibice pogon IP: 156.17.253.* 23.08.05, 08:36
        odkiedy to wy zasrani działacze będziecie decydować ilu ma pojechać kibiców na
        mecz !!!!!!!!!he,he komuno wróc czy organizacja pochodów 1 majowych
    • Gość: były fan Śląska Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 23.08.05, 10:06
      I bardzo dobrze.Macie nauczkę na przyszłość czy opłaca sie być uczciwym.Dopłaciliście do PKP i Widzewa a z meczu nici.A "PSY" na to czekają.Trzeba było jechać z "partyzanta" i niebyłoby problemu.Kiedyś fani Śląska jeździli normalnymi pociągami nie specjalnymi i zawsze mecz się zobaczyło.
      • Gość: VVV Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.08.05, 11:09
        nie pisz wiecej bo sie osmieszasz
        • Gość: VVV Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.08.05, 11:10
          ty niby byly fanie
          • Gość: były fan Śląska Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 23.08.05, 11:36
            Masz problem czytania ze zrozumieniem?Dlaczego piszesz "niby były"?Tak cięzko zatrybić że można już komuś nie kibicować.Aha możesz wyjaśnić Mi dlaczego niby się ośmieszam?
            • Gość: fant Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 15:22
              Ośmieszyłeś się i to strasznie, nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz
              zielonego pojęcia. Bez odbioru.
              • Gość: były fan Śląska Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 23.08.05, 16:00
                Jeżeli wpieprzasz się między wodkę a zakąskę to zadam ci jedno pytanie.Od kiedy chodzisz na mecze Ślaska?
                • Gość: fant Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 16:05
                  Podejrzewam że o wiele dłużej niż Ty.
                  • Gość: były fan Ślaska Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 23.08.05, 17:01
                    Jak Ja byłem pierwszy raz na wyjeździe (30.05.1975 dokładnie Ruch-Ślask 1:1,bramka J.Sybisa)to nie wiem ty na tym świecie byłeś!Tak więc pied... mi głupot bo nie masz pojęcia o BAGNIE zwanym piłką nożną.
                    • Gość: fant Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 17:17
                      Jak chciałeś mi zaimponować to trafiłeś na niewłaściwego człowieka, bucu. Z
                      takich licytacji wyrosłem już dawno. Wpadnij na jakiś czat dla kibiców i
                      powkręcaj małolatów, chociaż nie, w internecie są setki podobnych tobie "starych
                      wyjadaczy" i "hoolsów" i mozesz zginąć w tłumie.
                      Jak sam okreslasz się mianem "byłego fana", to nie wpie..j się miedzy wódkę a
                      zakąskę i nie dyskutuj na temat który już ciebie nie dotyczy. Co najwyżej możesz
                      otworzyć sobie album i powspominać jak to kiedyś bywało, jak sie fajnie wina chlało.
                      Skończyłem, dalszej konwersacji nie będzie.

PS. Masz własne pomysły na wyjazdy? Przyjdz na Oporowską, chetnie posłuchamy.
                      • Gość: były fan Ślaska Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 23.08.05, 19:13
                        To ty kocie zapiżdziały wpierd...łeś tam gdzie nie trzeba!Ja z takimi osłami
                        jak ty też nie mam tematu.Jesteście poprostu ŚLEPCAMI.Wszyscy was robią w
                        CH... ,działacze,piłkarze,sędziowie i Psy na Łodzi Niciarce.
                        • Gość: VVV Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.08.05, 10:07
                          fant ma racje a ty "byly" zamiast na fora powinienes sie udac do psychiatry,
                          zastanow sie co ty napisales
                          • Gość: były fan Śląska Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.do.pl / *.generacja.pl 24.08.05, 11:21
                            Napisałem prawdę która was boli!Wieźli was 500km jak stado baranów i nie widzieliście swoich "ulubieńców" a wystarczyło wcześniej trochę pomyśleć.Tak dać się zrobić w ch... psom to wstyd i hańba dla NORMALNEGO KIBICA,powtarzam jeżeli Mnie nie zrozumieliście NORMALNEGO KIBICA.Niestety wśród was jest co najmniej 90%PRZYGŁUPÓW.Zresztą nie tylko we Wrocławiu ale w całej Polsce.
    • Gość: exiter Widzew się ośmieszył!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 10:15
      Pejsy chcą wejść do 1 ligi? A tam co na każdy mecz będą wpuszczać tylko 300
      osób,i to w dodatku jak ukonczyły 70 rok życia.Jeszcze im na bramce laski
      zarekwirują he he he.Jesteście żenujący wojownicy z pod sześcioramiennej
      gwiazdy.
      • Gość: xxl PZPN się ośmieszył!!! IP: 156.17.105.* 23.08.05, 11:04
        hehe w tv ciagle narzekaja, ze tak malo kibicow chodzi na mecze I ligi , ze juz
        nie wspomne o II....na 8 meczow kolejki przyszlo ponad 26 000 kibicow....hehe
        (tyle to powinno na jeden meczyk przychodzic) ale teraz to juz wiemy skad sie
        to bierze ;).....kiepski poziom gry i jeszcze sam PZPN nie pozwala chetnym
        wejsc na stadion....niedlugo mecze beda juz tylko dla obserwatorow z PZPN
        hehhe...nie wrozy to nic dobrego dla naszej pilki.
      • Gość: tht Re: Widzew się ośmieszył!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:19
        Bando psycholi i degeneratów - wy... na krykieta - tam sobie pokibicujecie
        • Gość: jj Re: Widzew się ośmieszył!!! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 23.08.05, 12:39
          o żydek się obraził!!
          • Gość: tht Re: Widzew się ośmieszył!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:41
            Nie zydek tylko starszy brat w wierze - burasie
            • Gość: Łysy Re: Widzew się ośmieszył!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:57
              Hehe dobre :)
    • Gość: Jack Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.media4.pl 23.08.05, 12:57
      Nie wpuścili ich, bo jawnie jechali na zadymę, bo jak wytłumaczyć 700 osobowa
      grupę ubraną wszyscy na czarno i uzbrojoną po zęby w pałki, noze, łańcuchy,
      itp. Jechali przecież sie zemścić za śmierć kibica WKS-u. Zresztą zawodnicy
      Śląska też zagrali w tym meczu w czarnych przepaskach na ramieniu.
      • Gość: . Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.05, 13:21
        Walnij się w pusty łeb! Jechali na czarno na znak żałoby. Nawet piłkarze grali
        z czarnymi opaskami. Gdyby kibice w pociągu mieli uzbrojenie o którym ty
        piszesz to po policji by śladu nie było.
        Żałosny prowokator z ciebie.
    • Gość: andrzej z w-wia Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.ok.ae.wroc.pl 23.08.05, 15:16
      Bardzo dobrze. Tylko dlaczego huliganów wpuszcza się do pociągu ? Dlaczego ja
      mam placić za remont zdewastowanych wagonów?
    • Gość: max Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: 62.233.177.* 23.08.05, 15:36
      bo kibice wks śląsk (mowa o kibolach piłki nożnej) to buraki i basta.
      • Gość: wierzący w Śląsk Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:07
        No i mamy bardzo kulturalną wypowiedż,jak mniemam,fana koszykówki i wyznawcy
        W.P.Kaliny i Grzegorza Schetynów.Ci Państwo(tytułuję Ich z wielkiej litery,by
        ktoś znów nie zarzucił fanatykom Ślązeczka"buractwa",które jest przecież domeną
        fanów koszykówki,podobnie jak moda na kibicowanie drużynie,która jest na
        tzw.topie)pobawili się piłkarskim Śląskiem przez 2 lata(a podpisano umowę na 15
        w 2003 roku),by w dobie kampanii wyborczej wycofać się z interesu.Czyżby grunt
        się palił pod nogami?A"maxowi"mogę napisać tylko jedno:nigdy nie zrozumiesz co
        to znaczy być z drużyną na dobre i na złe,co znaczy jechać setki kilometrów w
        upale lub mrozie,w ścisku,dostawać po mordzie za to,że się jest z
        Wrocławia...Po to tylko by obejrzeć mecz UKOCHANEJ DRUŻYNY...Ale ty pewnie
        latasz samolotami na mecze Zeptera,Idei,Deichmana,czy jak tam nazwali dawny
        Śląsk.Bo przecież nie będziesz się tłukł z"burakami z piłki nożnej"pociągiem.A
        skarpetki na podwiązki i złote spinki przy mankietach i do krawata też masz?
        Pozdrawiam"Buraków"z Oporowskiej!Wszyscy na mecz z Zagłębiem!
        Przypominam,sobota,27 sierpnia,w samo południe(jak w tym filmie z Garym
        Cooperem).Szacunek dla Zagłębia!Pamiętajmy 17 kwietnia 2004!!!
        • Gość: El Nino Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.magma-net.pl 24.08.05, 17:57
          Nie popadajmy w skrajnosc. Ja jestem kibicem Śląska. Czy w kosza, noge, albo
          reczna. Śląsk to Śląsk i basta. Nie ma co tutaj gadać bzdury, ze jak ktos
          chodzi na Oporowska to jest chuligan i burak, a jesli czesciej jest w
          Orbicie/HL to od razu beznadziejny biznesmen, popcorniarz etc. Prawdziwi kibice
          znajda sie i tu i tam! Pozdrawiam!
          PS. Schetyna zachowal sie jak dzieciak i opuscil Śląsk w bardzo waznej chwili -
          przyznaje. Czy to oznacze, iz powinienem przestac chodzic na kosza?! Jest tylko
          jeden problem - nie uczeszczam tam aby ogladac, a przede wszystkim dopingowac
          naszego 'ukochanego' posla, tylko Śląsk...
    • Gość: combo Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.08.05, 17:23
      a dlaczego miałby wpuszczać BANDĘ chuliganów i zabójców...
      • Gość: wierzący w Śląsk Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:13
        Pewnie,założmy z góry,że każdy kibic jadący na wyjazd to chuligan i
        zabójca,każdy dyrygent chóru to pedofil,a każdy kolejny arcybiskup z Poznania
        to ekspansywny homoseksualista.I wierzmy w Zbigniewa Bońka,Leszka Millera i
        panią Grazynke(czy jak tam ta milicjantka ma na imię)co to broni spokojnych
        widzewiaków przed mordercami z Wrocławia...Combo,jesteś przykładem ormowca z
        poprzedniej epoki w najlepszym wydaniu.Aż żal,że jestem kulturalnym człowiekiem
        i muszę używać takiegoż języka w odniesieniu do ciebie.NIE pozdrawiam takich
        jak ty.Wierzący w Śląsk.
        • Gość: combo Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.08.05, 23:42
          Kiciuś - ja na ślask chodziłem jak TY byłeś w "planach" - nigdy sie nie zgodze
          z takimi poglądami , ktore prezentujesz - CHAMSTWIO jakie sie rozplenilo na
          stadionach w Polsce należy wyrugować gazem /np.ziklon B/ bo nie ma innego
          rozwiązania tylko drastyczne i konkretne dzialania na to co sie dzieje - celem
          jest tylko ZADYMA nic wiecej - CIOTY z PZPN sobie z tym nie radza bo to
          typowe "betony" z innej epoki - nie oczekuję sensownej odpowiedzi od CIEBIE i
          innych podobnych , bo tylko plucie JADEM WAS charakteryzuje - za to nie bede
          zaskoczony nazwaniem mnie DUPIKEM, CH... itp co charakteryzuje b.dokładnie
          WASZE stanowisko
          • Gość: wierzący w Śląsk Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:46
            Przeczytaj co napisałeś i sam sobie odpowiedz kto tu pluje jadem?A na Śląsk
            domyślam się po co chodziłeś w minionej epoce.P.S.Tak dla wyjaśnienia,nie żeby
            się chwalić przed ormowcami.Ja chodzę na KAŻDY mecz od początku lat 80-
            tych,więc może nie taki ze mnie"kiciuś".Kończę tę konwersację z
            t.w.ps."combo".Wierzący w Śląsk.
    • Gość: Lechista Re: Dlaczego Widzew nie wpuścił kibiców Śląska? IP: *.futuro.pl 23.08.05, 18:36
      jak mówicie że na stadion 5% pojemności jest dla gości to dlaczego Arka dostała
      ok 1000 biletów.Pozdro Dla Kumatych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka