Dodaj do ulubionych

Pokonani przez testy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 01:10
Gdyby poddano testom obecnie zatrudnionych milicjantów, uchowaloby sie moze z
1% kadry. Poziom intelektualny milicji zawsze mnie fascynowal, szczegolnie
tych mlodszych. Chyba w zadnej innej profesji nie ma takiego nagromadzenia
kretynow. Wroclawskiej milicji dotyczy to w szczegolnosci. Glupota i
szkodnictwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Pokonani przez testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 07:32
      Ty jesteś zdecydowanie poniżej opisywanej przez ciebie grupy 99%. Tworki czekają.
      • a_s_i_m_o NIE OBNIZAC POZIOMU TESTOW!!! 23.08.05, 09:27
        Niech stworza porzadna policje, z funkcjonariuszami do ktorych nie trzeba mowic
        powoli i prostymi slowami. Niech wreszcie z bandytami walcza ludzie o kilka
        poziomow wyzsi niz ochroniarz z dyskoteki!!!!!
      • Gość: ZNAJOMA z UK _______to wina systemu IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 23.08.05, 18:51
        tak ich szkola biedakow zeby byli posluszni mlotkom z poprzedniego systemu, od
        samych egzaminow wstepnych kandydatow indoktrynuja aby nie byli za bardzo
        inteligentni, nie oszukujmy sie wiekszosc dostaje sie rowniez dzieki protekcji,
        a policjanci na calym swiecie maja specyficzny rodzaj umyslu...
    • Gość: paweł Czy ktoś widział........ IP: *.dint.wroc.pl 23.08.05, 08:00
      INTELIGENTNEGO mundurowego?.
    • seledynowa Re: Pokonani przez testy 23.08.05, 09:00
      a może sam poddałbys sie testom?
      np. testom wiedzy?
      milicji to juz od wielu lat nie ma
      od dawna mamy POLICJĘ
    • kasia_rowerowa Re: Pokonani przez testy 23.08.05, 09:34
      Co prawda, to prawda.
      Byłam przesłuchiwana przez kilku policjantów z Trzemeskiej. Nie potrafią sie
      wysłowić, nie znają interpunkcji, robią błędy ortograficzne. Ale to jeszcze
      nic... ONI NIE POTRAFIĄ wysnuwać wniosków, mysleć logicznie. I potem piszą do
      prokyuratora, że nie zachodzą okoliczności popełnienia przestępstwa. A
      prokurator z lenistwa od razu to zatwierdza.
      Pozdrawiam
      kasia_rowerowa
      • kolejar Re: Pokonani przez testy 23.08.05, 11:51
        Potwierdzam wszystko, co tu źle napisano - także w sprawie milicji. Jakoś do tej
        pory nie udało jej się przetransformować w policję... Z logiką, ortografią i
        stylem - fatalnie! Miałem kiedyś zawodowo do czynienia z tą branżą - katastrofa!
        Więcej - mój kuzyn - naprawdę fajny gość, ale za inteligenta w rodzinie nie
        uchodzi - dosłużył się st. aspiranta w Wydz. Włamań KWP. I on ze swoim pijackim
        móżdżkiem należał do grupy najinteligentniejszych w firmie!
        • Gość: ciotka Re: Pokonani przez testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:45
          Ależ co ty mówisz, kuzyn jest najinteligentniejszy w naszej rodzinie. A poza tym, z Wydziału Włamań przeszedł do archiwum X, a tam idą tylko najinteligentniejsi!
    • Gość: Stokrotka Re: Pokonani przez testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 09:44
      W artykule pojawił się błąd, w tegorocznym naborze do Policji nie ma limitu
      wieku - prosze sprawdzić w punkcie informacyjnym na pl. Muzealnym oraz na
      stronie internetowej.
      a co do komentarza Antona: pamietaj że jest duzo policjantow, ktorzy maja
      wyższy poziom intelektualny niż niektórzy komentatorzy na forum
    • wielki_czarownik A już myślałem, że to znowu o moim wydziale. /nt 23.08.05, 12:03

• Gość: z daleka.. Re: A już myślałem, że to znowu o moim wydziale. IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 23.08.05, 18:33
        alez ty to masz komentarze , heh
    • Gość: xxx Re: Pokonani przez testy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.08.05, 13:06
      A przykladowo w Walbrzychu przy takim bezrobociu nie ma cos za duzo chetnych,
      ciekawe...
    • wroclawianka2 SPOŁECZEŃSTWO TO MA SZCZĘŚCIE... 23.08.05, 13:51
      ... że do pracy w policji nie zgłosili się takie barany jak Anton, Paweł, czy Kolejar. Chociaż tacy idioci jak oni odpadają już w przedbiegach.
      Jednocześnie podziwiam wypowiedź Kolejara, który stwierdził, że jego kretyn kuzyn jest najinteligentniejszy w rodzinie. Brawo Kolejar - przyznając, że kretyn jest najinteligentniejszy, więc sam wystawiłeś ocenę rodzinie i... sobie. Ale nie przejmuj się - takich idiotów jak ty jest w naszym kraju więcej!
      • Gość: EWA Re: SPOŁECZEŃSTWO TO MA SZCZĘŚCIE... IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 23.08.05, 14:06
        Ludzie, nie rozśmieszajcie mnie! Jeszcze nie odreagowałam pracy w komisji
        egzaminacyjnej! Żebyście wiedzieli, jakim "polonistom" trzeba było jakoś
        naciągać oceny, żeby mogli zdać maturę! A jeszcze znajoma ze Szczecina uraczyła
        mnie wiadomością, że w minionym roku akademickim na tamtejszym uniwersytecie
        musieli dla studentów utworzyć "douczankę" z ortografii!No, kto przebija?
        • Gość: Łysy Re: SPOŁECZEŃSTWO TO MA SZCZĘŚCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:08
          Przyjmuje się teraz tylu studentów i to bez egzaminów i zniżamy się do poziomu
          UE... pozdro
      • Gość: Łysy Re: SPOŁECZEŃSTWO TO MA SZCZĘŚCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:06
        Chyba niedopatrzenie z Twojej strony :) "...mój kuzyn - naprawdę fajny gość,
        ale za inteligenta w rodzinie nie uchodzi...".
        Fakt, że nie powinno się tak jechać po "stróżach prawa", bo ktoś jednak czuwa
        nad jako takim bezpieczeństwem. Szacunek jakiś się należy, niemniej faktem
        jest, że do takiej gó..anej roboty orły nie idą, bo i po co, żeby od jakiegoś
        palanta dostać bejsbolem w łeb na meczu, albo nożem w plecy ?...
        Trzeba patrzeć na to z innej strony...
        • kolejar Re: SPOŁECZEŃSTWO TO MA SZCZĘŚCIE... 23.08.05, 14:19
          Społeczeństwo chyba jednak nie ma szczęścia... Powiem więcej - oprócz kuzyna
          aspiranta st. posterunkowym był mój dziadek - zginął w Auschwitz. A w celu
          lekkiego chociaż podniesienia poziomu stróżów prawa chętnie bym tam wstąpił, ale
          miałbym mniej niż zerowe szanse na teście... sprawnościowym. Po prostu jestem
          taką ofermą, że nawet w wojsku nie byłem :). Naprawdę.
          Co do narażania się, to ów mój kuzym-aspirant nie wytrzymał i poszedł na
          wcześniejszą emeryturę - nie tylko ze strachu o życie, ale też ze względu na
          poziom swoich szefów.
    • Gość: komisaż Jórek MOŻE I JESTESMY GUPI ALE MAMY TWOJE AJ PI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:38
    • Gość: liza Re: Pokonani przez testy IP: *.e-wroc.com 23.08.05, 17:00
      tow takimrazie jakie byly te pytania na tescie skoro tyle ludzi oblalo, albo to
      prawda ze zglosili sie sami niedouczeni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka