Dodaj do ulubionych

Tusk ZWYCIĘŻY !!!

06.09.05, 17:35
Ma przygniatającą przewagę :) Wreszcie będziemy mieli normalnych
rządzących :) Czeka nas dobrobyt jak za rządów Buzka. I o to chodzi!
Obserwuj wątek
    • olllolllo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 15:43
      Nikt nie podziela mojego zdania?
      • Gość: mc'donald Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.09.05, 16:30
        • Gość: mc'donald Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.09.05, 16:33
          być może zwycięży - sprawia najlepsze wrażenie w castingu - ale ze wzgledu
          na "przybocznych" /np.G.Schetyna/ nie mam przekonania - może być odciety jak
          dawni "sekretarze" od rzeczywistości.....
    • Gość: inc. Re: Tusk ZWYCIĘŻY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:35
      bijesz dzis jakis rekord w zakładaniu nowych watków czy jak...?
      • olllolllo ************************************************** 07.09.05, 16:42
        Nie, ja tylko chciałem wyrazić swoją opinię i wyrażam :)))
        • Gość: inc. Re: ********************************************* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:50
          no ja rozumiem, rozumiem. Przeciez nic o wyrazaniu opninie nie wspominam. tylko
          tak patzre na forum i wszedzie widze mase gwiazdek, wykrzykników, linii, kropek
          i innych znaczków majacych chyba na celu zwrocenie uwagi na kilka Twoich nowych
          watków. I sie zastanawiam... dlaczego? :)
          • olllolllo Re: ********************************************* 07.09.05, 16:59
            Chcę być oryginalny :)
            • Gość: inc. Re: ********************************************* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:00
              aaaaaa to sorki ;) to ja juz sobie pojde
              • olllolllo Re: ********************************************* 07.09.05, 17:06
                wcale nie musisz :) ja lubię gadać o bzdurach jak mam chwilę czasu
    • cancro Re: Tusk ZWYCIĘŻY !!! 07.09.05, 16:39
      olllolllo napisał:

> Czeka nas dobrobyt jak za rządów Buzka. I o to chodzi!
      Wąchasz, wciągasz, czy walisz w żyłę?
      • Gość: Kwak kaczorius Re: Nic nie wąchałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 23:15
        ale jestem pewny, ze wygra pan Lech Kaczyński. I już się cieszę, że zapanuje
        ład i porządek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka