olllolllo 06.09.05, 17:35 Ma przygniatającą przewagę :) Wreszcie będziemy mieli normalnych rządzących :) Czeka nas dobrobyt jak za rządów Buzka. I o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olllolllo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.05, 15:43 Nikt nie podziela mojego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc'donald Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.09.05, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc'donald Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.09.05, 16:33 być może zwycięży - sprawia najlepsze wrażenie w castingu - ale ze wzgledu na "przybocznych" /np.G.Schetyna/ nie mam przekonania - może być odciety jak dawni "sekretarze" od rzeczywistości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inc. Re: Tusk ZWYCIĘŻY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:35 bijesz dzis jakis rekord w zakładaniu nowych watków czy jak...? Odpowiedz Link Zgłoś
olllolllo ************************************************** 07.09.05, 16:42 Nie, ja tylko chciałem wyrazić swoją opinię i wyrażam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inc. Re: ********************************************* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:50 no ja rozumiem, rozumiem. Przeciez nic o wyrazaniu opninie nie wspominam. tylko tak patzre na forum i wszedzie widze mase gwiazdek, wykrzykników, linii, kropek i innych znaczków majacych chyba na celu zwrocenie uwagi na kilka Twoich nowych watków. I sie zastanawiam... dlaczego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olllolllo Re: ********************************************* 07.09.05, 16:59 Chcę być oryginalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inc. Re: ********************************************* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:00 aaaaaa to sorki ;) to ja juz sobie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
olllolllo Re: ********************************************* 07.09.05, 17:06 wcale nie musisz :) ja lubię gadać o bzdurach jak mam chwilę czasu Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Tusk ZWYCIĘŻY !!! 07.09.05, 16:39 olllolllo napisał: > Czeka nas dobrobyt jak za rządów Buzka. I o to chodzi! Wąchasz, wciągasz, czy walisz w żyłę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwak kaczorius Re: Nic nie wąchałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 23:15 ale jestem pewny, ze wygra pan Lech Kaczyński. I już się cieszę, że zapanuje ład i porządek. Odpowiedz Link Zgłoś