Gość: alista IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 17:29 Witam, Gdzie w naszym mieście można pojeździć konno? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agulka Re: Jazda konna we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 22:45 Na Partynicach i Oporowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: Jazda konna we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:24 Trzeba być pełnoletnim ,jest fajna jazda za 15 zł. za godzinę w terenie.Rejon północny Wrocławia,stajnia prywatna ,dwa konie.Trzeba dogadywać się indywidualnie,jak Cię zainteresuje ,to podam telefon.Dojazd jest trochę skomplikowany,bo autobus za często nie kursuje,ale jak posiadasz rower ,to przy okazji przejedziesz się ścieżką rowerową w kolorze zielonym.Trasa na Trzebnicę.Pozdrowienia -Hera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Jazda konna we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.09.05, 13:17 Hera jak możesz to podaj telefon to kiedyś skorzystam ( bo na razie jestem zapaloną początkującą a tam pewnie nie ma nauki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hera Re: Jazda konna we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:04 Witam,przepraszam,że tak to trwa,ale możesz podać adres ,to prześlę.Tak na forum nie chcę podawać telefonu,bo mam trochę obiekcje.Podałam w miarę dokładną lokalizację,więc jak rejon Ci odpowiada to będzie OK. Pozdrowienia -Hera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jazda konna we Wrocławiu IP: *.contium.pl 20.09.05, 16:48 i jeszcze dla mnie:-) aniaorzeszek@megapolis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hendik Re: Jazda konna we Wrocławiu 07.11.05, 11:19 polecam www.voltahorse.pl - forum to kopalnia wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jazda konna we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:58 Stajnia: SK "Belfegor" Wrocław Adres: ul.Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław Telefon: 0 607 82 89 84 E-mail: jks.belfegor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś