Gość: Kinoman IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 20:21 Dno Dno Dno ! ale cóż mamy takich słabych "zawodowych" aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: NIANIA serial TVN IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 20:25 i jeszcze ta brzydka aktorka ona jest masakryczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: NIANIA serial TVN IP: *.visp.energis.pl 11.09.05, 00:37 A mnie sie Niania podobala! Choc nie przepadam za sit-comami. Kociak jak zawsze swietny! Zreszta wlasnie przez Kotka poswiecilam pol h w sob wiecz. Agnieszki Dygant nie lubie za przerost formy nad trescia i to we wszystkim, w czym ja widzialam - ale w Niani taka przeformalizowana aktorka pasuje. Wiecej, nawet byla urzekajaca... no, prawie! :) Choc zdaje mi sie, ze amerykanski oryginal niani - mimo tej narzuconej formy - byl jednak bardziej naturalny. Ale Dygant to Dygant... Dziwi mnie, czemu Kociak gra faceta, ktory ma juz 15-letnia core, skoro sam ma 28-29 lat. Ale dal rade:) 3mam kciuki za serial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV razek Re: NIANIA serial TVN IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.09.05, 14:47 To tylko Ferency trzyma klasę (ale on jest ze starej szkoły aktorskiej) i ten pianista .... ???? Dzisiaj uczą jak zainkasować kasę , obracać sie lepszym towarzystwie a gra aktorska .....sie nie liczy. chała! chała! chała! ale coraz częściej będziemy karmieni takimi produkcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik To kopia amerykańskiego serialu 11.09.05, 14:56 Kiedyś chyba na Polsacie leciał "Pomoc domowa" czy coś. Jak widać w tym kraju nie potrafi się już robić dobrej telewizji tylko trzeba kopiować debilne produkcje z Hameryki. I niby to ma być śmieszne? Obejrzałem 2 minuty i papa. Dno i żenada. Śmieszne to były "Alternatywy 4". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto ja to bym chcial obejrzec IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.09.05, 15:01 polski sitcom o gowniarzach z forum Wroclaw.Wlasciwie scenariusz juz jest, tylko zalatwic prawa autorskie do waszych wypowiedzi , znalezc odpowiednich aktorkow i voila.Na pewno bylaby dobra zabawa:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: NIANIA serial TVN IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.09.05, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: NIANIA serial TVN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.05, 19:19 Bardzo dobrze dobrani aktorzy.Strzał w dziesiątkę z Dygant i z Kotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: NIANIA serial TVN IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.09.05, 10:30 Amerykańską Nianię lubiłam, była naprawdę śmieszna. A tu: wszystko dokładnie skopiowane, Dygant nawet usiłuje toćka w toćkę grać gestami i minami Fran Drescher i co z tego wychodzi? Kupa. I te marne wstawki Ferencego o Jaruzelskim i Armii Czerwonej, które niby maja robić za polską rzeczywistość- żenada, blee Odpowiedz Link Zgłoś
goscdw Re: NIANIA serial TVN 12.09.05, 17:34 zdaje się masz słaby gust. ale to osbisa sprawa, Dla mnie to wielka CHAŁA. Jak i ten pomnik Chopina W Parku Płudniowym - zamiast włosów ma hitlerowski hełm. Odpowiedz Link Zgłoś