Dodaj do ulubionych

Napadli na Romów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:33
To straszne, mieszkam w pobliżu i słyszałam tę akcję, nie widziałam, bo nie
miałam zamiaru być gapiem ;/ żal mi tych ludzi, najgorsze jest to, że nie
wiadomo kiedy znowu przyjdą oraz ze straszą ...
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo smutek IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 15.09.05, 22:08
      Skad biora sie tacy ignoranci na swiecie ?
      • neoleo [...] 16.09.05, 09:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kukus68 Dać ludziom pracę i godziwe zarobki 16.09.05, 10:34
          Gdyby ludzie mieli pracę i godziwe zarobki (nie takie za 800zł) to by nie mieli
          czasu na pierdoły i zabawy w faszystów.
          • hummer Re: Dać ludziom pracę i godziwe zarobki 16.09.05, 14:54
            kukus68 napisał:

> Gdyby ludzie mieli pracę i godziwe zarobki (nie takie za 800zł) to by nie mieli
            >
            > czasu na pierdoły i zabawy w faszystów.

Owszem, dać im pracę ale przymusową w kamieniołamach za wikt i opierunek.
            Sugerujesz, że w biednych krajach wszyscy to faszyści? A co z miłością do bliźniego - przecież skini to nibychrześcianie?
          • malaszaramysz W więzieniu coś się dla nich znajdzie. n/t 17.09.05, 09:28
      • hummer Młodzież Wszechpolska? 16.09.05, 14:46

Elektrorat Giertycha? Jak ich tak rozpiera i tak się troszczął o Polskę to w łańcuchy, łopatę do ręki i budować drogi.
    • Gość: fusyt [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:13
      • Gość: wiedźma Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.09.05, 22:18
        O czym ty mówisz człowieku?? Co wg ciebie odróżnia jedną rasę od drugiej?
        • Gość: Markus Ryti Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.09.05, 22:23
          Do tej pory spotkałem cyganów dwukrotnie. Dwuktotnie zostałem bez portfela, ale
          jako bonus miałem nóż przy brzuchu.
          Nie popieram akcji boneheadów, ale niech ciawaresy tez czasem poczują czym jest
          strach...
          • Gość: yhy Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.09.05, 22:43
            podaj adres, moze lysi debile wpadna tez do ciebie..... kazdemu potrzeba troche
            strachu, nie?
          • Gość: saruman biały [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:43
            • Gość: pan Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:01
              Myślę, że jest to raczej koniec białej rasy. Na świecie jest znacznie więcej
              ludzi nie białych, a liczba białych maleje w zastraszającym tempie. Myślę, że
              ci , którym zależy na zachowaniu białej rasy powinni się zająć robieniem dużej
              ilości białych dzieci, a nie rozdrabniać się na jakieś marginalne burdy.
              Powinni też się wziąść do pracy, żeby te dzieci wykarmić i wykształcić, bo nie
              potrzebne są białej rasie niedożywione i głupie osobniki. Hindusi już są lepiej
              wykształceni, Chińczycy się uczą i pracują na potęgę. Do pracy biała raso! Do
              szkół i fabryk, a wieczorami robić dzieci, a nie włóczyć się po romskich
              osiedlach!
              • Gość: wiedźma Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.09.05, 23:40
                Tylko w kolejności - najpierw praca , a potem dzieci. I bez przesady z tą
                kopulacją! A skinów się powinno chyba wykastrować, bo co za dzieci spłodzą takie
                potwory?!
                • Gość: ludwik Skini IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.09.05, 00:00
                  To oni jeszcze istnieją?
                • Gość: normalna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:10
                  • Gość: normalna dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:19
                    dlaczego usunieto post o tresci mniej wiecej takiej "skini sa dumni ze swojego
                    pochodzenia i dbają o dobro swojego narodu"?przeciez tu nie ma nic wulgarnego
                    • Gość: kde4 Re: dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:30
                      mysle ze dlatego ze poziom glupoty tego majla znaczaco przekraczal zwyczajowo
                      dopuszczalny poziom
                • nangaparbat3 Re: koniec plugawej rasy !!! 16.09.05, 19:23
                  Gość portalu: wiedźma napisał(a):

> Tylko w kolejności - najpierw praca , a potem dzieci. I bez przesady z tą
                  > kopulacją! A skinów się powinno chyba wykastrować, bo co za dzieci spłodzą
                  taki
                  > e
                  > potwory?!

Ogólnie się zgadzam, ale czemu tę kopulację chcesz reglamentować?
              • Gość: Zed Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.plusgsm.pl 16.09.05, 00:39
                miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2918753.html
                • nangaparbat3 Re: koniec plugawej rasy !!! 16.09.05, 19:28
                  Przeczytałam o romskich przestepcach w Częstochowie. NIE WIDZĘ ŻADNEGO ZWIĄZKU
                  Z POBICIEM ROMÓW PRZEZ SKINÓW. Mnie niedawno ukradli auto - Polacy. To co, mam
                  pobić sąsiada? Bo Polak?
              • Gość: święta prawda Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 18:24
          • Gość: widz Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.09.05, 10:52
            to prawda oni się za bardzo panoszą nie stosując sie do wiekszości tylko chcą
            byc zawsze ta poszkodowaną mniejszością którą "nietoleruje" społeczenstwo .
            Są hałasliwi nawet dwie "panie Romki" w sklepie to juz zamieszanie +gromadka
            dzieci ,to po prostu
            Cyganie - my obywatele mamy tę ich odmienność akceptować,dlaczego ? bo taka ich
            kultura? ,a raczej charakterystyczny szczegół w ich zachowaniu ,brak jej .
            Próbowałam odpocząc w parku na Nowowiejskiej i spodobało mi się miejsce od Sępa
            ale zaraz przyszli Oni i koniec sielanki trzeba był zmienic miejsce bo te
            wrzaski -krzyczą na siebie ,do siebie ,do dzieci ,a te dzieciaki wrzeszcza cały
            czas i na nich wrzeszczy jakiś starszy - nie dały posiedzieć w spokoju i
            popatrzec na kaczki ,
            Jeden "pan Rom" lezy w szpitalu i co sie dzieje , dookoła szpitala ,w
            korytarzach ,jest ich 30- 40 , sa wszedzie całe romskie familie ,na parkingu
            brak miejsc do parkowania ,wszystkie miejsca siedzace zajete a przecież
            regulamin szpitalny okresla liczbę osób odwiedzajacych ale to przeciez nie
            dotyczy mniejszości romskiej ani musza towarzyszyć swojemu ziomkowi i wspierac
            go swoja obecnoscia ,regulamin dla Polaków ,my jesteśmy biedna przesladowana
            mniejszość ,nam sie należy specjalne traktowanie.
            • wielki_czarownik Muszę poprzeć wypowiedź 16.09.05, 12:02
              Co jak co ale ta ich potworna hałaśliwość też mnie denerwuje. Nigdy nie widziałem aby oni normalnie rozmawiali. Tylko wrzaski, krzyki.
              • Gość: misia Rom a cygan to dwie rózne rzeczy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 12:36
                Mam subiektywną opinię na ten temat- Rom to osoba innej rasy i innym
                światopogladzie, ale umiejąca dostosowac się do otoczenia w jakm żyje,
                kulturalna, czysta i pracująca, a przynajmniej próbująca zarobic na godziwy
                zywot. Cygan to osoba romskiego pochodzenia, kombinator, złodziej, maszynka
                do robienia dzieci i hałasująca gdziekolwiek wlezie.
                Ale bez przesady- skini ne są od rozprawiania sie z cyganami. Od tego są
                ludzie myslący, Opieka Spoleczna, kurator. Są, ale niestety często
                teoretycznie. I jest tak, jak jest.
                • Gość: jaaa a CD-Rom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:27
                  a co z Jackiem Cyganem?
                • nangaparbat3 Re: Rom a cygan to dwie rózne rzeczy 16.09.05, 19:35
                  a skąd Ty wytrzasnęłaś tę klasyfikację, Misiu? Nie lepiej myśleć, że wśród
                  Romów (czyli Cyganów - bo to dokładnie to samo) są i dobrzy, i źli, i mądrzy, i
                  głupi, i pracowici, i leniwi - dokładnie tak samo jak w każdy innym narodzie?
            • nangaparbat3 Re: koniec plugawej rasy !!! 16.09.05, 19:31
              A ja myślę, ze wiele od nich moglibysmy sie nauczyć. Właśnie choćby takiego
              odwiedzania krewnych w szpitalu. Ale może Ty wolalabyś leżeć samotnie,
              nieodwiedzana.
              • Gość: piel. Re: koniec IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:08
                jak to widzisz do jednego chorego 20 osobowa delegacja ,niezły tłok by sie
                zrobił na szpitalnych korytarzach.
    • Gość: normalny czlowiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:08
      • kiimi Re: cygani to zaraza!!! 16.09.05, 01:34
        e no sorry człowieku, mieszkam koło tych Cyganow już 5 rok i nic złego mi nie
        zrobili. po prostu sobie żyją i nikomu nic nie robią, a takiemu k...skinowi nic
        nie pasuje :| mało masz rozrób?! a zarazą są własnie tacy ludzie jak Ty :/
        myslę, że 1 skin zrobi więcej krzywdy społeczeństwu niż 10 Cyganow :|
        • Gość: myśliciel Re: cygani to zaraza!!! IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 16.09.05, 18:02
          Bardzo dobrze myślisz. Wolę 10 Cyganów od jednego zawszonego skina, który na
          karku nie wiadomo czy nosi głowę, czy d...pę.
          • Gość: widz Re: w sprawie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.09.05, 20:01
            << zawszonego skina,<< skinom nie dane być zawszonym -bo skin jest łysy

a co sie tyczy sasiedztwa to na własnym podwórku są w miarę spokojni(Romowie) bo
            mimo wszystko co by nie pisać o kulturze czy braku jej Romowie mają i kieruja
            sie pewnymi zasadami współzycia ,min nie robią "dymów" na swoim podwórku i są
            przyjaźnie nastawieni go współmieszkanców , w pewien sposób traktuja ich jako
            częśc swojej społeczności .
            Zasady życia rodzinnego ,wspierania sie w niedoli czy chorobie dominują w tym
            wszystkim, niestety ich egoizm przewaza i widac że licza sie tyko oni i ich
            rodziny ,to że komus moga przeszkadzać schodzi na plan drugi i wtedy o swoje
            upominają się hałaśliwie ,
            To co wczesniej pisałam że pobyt kogoś z Romów na oddziale szpitalnym wiąże się
            z haosem nad którym nie potrafia i nawet nie widać że chcą ,zapanować a komu sie
            podoba ich rodzinność to zapraszam na Izbę Przyjęć do kolejki kiedy leży ktoś z
            Romów -cała reszta oczekujących na przyjęcie do szpitala stoi bo żadna cyganka
            nie ustąpi miejsca a jak ktoś próbuje się dopominać o wolne krzesło to podnoszą
            taki wrzask któremu nawet zdrowy nie potrafi przeciwstawic sie i ludzie stoja
            potulnie ,godząc sie na ich dominacje ,warto wtedy zwrócic uwagę który z Romów
            jest ich starszym i jemu powiedziec aby uciszył cyganki albo zaprowadził porzadek.
      • Gość: Fakir Re: cygani to zaraza!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 09:27
        > czemu nikt nie poruszy kwestii cyganów? przeciez to co oni robia w Polsce ejst
        > straszne! zastraszają ludzi. kradna, napadają, biją itd oni są najwiekszą
        > zarazą!!

nie uogólniaj - rok mieszkałem na Brochowie, trzy lata przy Słowiańskiej i żaden
        na mnie ręki nawet nie podniósł, a tzw biały to i owszem - nawet nie raz...

A tak w ogóle to masz jakies dowody na swoje "mądre" wywody "normalny człowieku"?
        • Gość: normalny czlowiek Re: cygani to zaraza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:15
          tak mam! u mnie w miescie non stop cygani cos robią,
          -ostatnio zgwałcili nastolatke,
          -ciągle napadają na rowerzystów na sciezce rowerowej,
          -cyganki chodza po glownej ulicy (cos jak Krupówki) i ukradaja ludzi,
          -przez bazary trudno przejsc nie bedąc okradzionym przez cygana,
          -cyganskie dzieci zaczepiaja ciagle przechodniów i wyzywają, a jak im zwrocisz
          uwage to zaraz przybiega matka albo ojciec i tak cie zwyzywają ze nie wiesz kim
          jestes
          -cygani handują narkotykami i maja oplaconą "ochrone" w policji
          -wiekszosc cyganek to kieszonkowcy, wiekszosc z nich ma ten zaswiadczenia o
          kleptomanii, tak wiec nie mozna im nic zrobic,
          -podobno sa biedni i mieszkają w barakach, a pod kazdym barakiem stoi o dzwio
          samochód typu Mercedes za pieniadze o ktorych ja nie śnie, i skad? nie
          widzialam jeszzce uczciwie pracującego cygana, zaden z nich nie kontynuuje
          nauki! kończą na liceum albo i na gimnzjum teraz, potem zakladaja rodzine no i
          z czego sie utzymują?
          • Gość: Fakir Re: cygani to zaraza!!! IP: 217.97.139.* 16.09.05, 15:39
            Pewnie że nie są święci. Ale tak sami zachowują sie nie-cyganie z dołow
            społecznych. I o to mi chodzi. Bandziory sa wszędzie, a widzimy tylko innych.
            oOt i tyle na ten temat
          • Gość: to też ludzie Re: cygani to zaraza!!! IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 18:56
        • Gość: pojara Re: cygani to zaraza!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.05, 19:52
          gościu ty jestes jakis upośledzony
          cygani są spoko!!! ja ich uwielbiam
          ty jesteś głupi KAR (brzydkie słowo po cygańsku)
          ja jestem biała,a z cyganami kumpluje sie już dłuższy czas i wiem ze moge na
          nich liczyc w kazdej sytuacji i wogóle
          weż gościu schowaj sie..ale zes dojebał masakrycznie
          WARA OD CYGANA
    • anwb [...] 16.09.05, 01:16
      • mistago [...] 16.09.05, 04:11
    • Gość: strider [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.09.05, 07:16
      • Gość: jimmy11 Re: Napadli na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:51
        "Nie jestem rasistą, ale murzyni to na asfalt". Tak mi przyszło do głowy. Przed kim sie usprawiedliwiasz człowieku? chyba tylko przed sobą samym bo jak idziesz do kościoła to czujesz się rozgrzeszony.
    • Gość: wnd Re: Napadli na Romów IP: *.206.115.113.telsat.wroc.pl 16.09.05, 08:48
      Bagnet na broń
      Kiedy przyjdą podpalić dom,
      ten, w którym mieszkasz - Polskę,
      kiedy rzucą przed siebie grom
      kiedy runą żelaznym wojskiem
      i pod drzwiami staną, i nocą
      kolbami w drzwi załomocą -
      ty, ze snu podnosząc skroń,
      stań u drzwi.
      Bagnet na broń!
      Trzeba krwi!

Są w ojczyźnie rachunki krzywd,
      obca dłoń ich też nie przekreśli,
      ale krwi nie odmówi nikt:
      wysączymy ją z piersi i z pieśni.
      Cóż, że nieraz smakował gorzko
      na tej ziemi więzienny chleb?
      Za tę dłoń podniesioną nad Polską-
      kula w łeb!
      • Gość: Winni są politycy Bezrobocie powiększa społeczną frustrację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:34
        Spokojnie, będzie większe bezrobocie, będzie więcej skinów - politycy sami
        produkują odrzuconych. Tak jak zamieszki z psami w Mielcu, jeśli psiarania
        będzie nadal działała siłą, to siłą zostanie potraktowana.
    • Gość: nick [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:57
    • neoleo z tego co wiem to romowie napadaja na niewinnych 16.09.05, 09:31
      pewnie skiny mialy jakis powod.
      policja i media zachowuja sie rasistowsko, bo gdy cygan napada polaka nie ma
      konsekwencji, a gdy polak napadnie na cygana jest szum.

to niesprawiedliwe!!!!
      • Gość: mk NIE MA DYMU BEZ OGNIA IP: 195.117.126.* 16.09.05, 10:04
        Cyganie jako nacja która nie chce się asymilować(często nie znają języka
        polskiego) wywołują niechęć zwlaszcza, że często nie pracują i biorą zasiłki.
        Mają też złą opinię wśród tych co mieszkają na np. na Brochowie.
        Sam będąc jako dziecko 7-8 letnie na tzw. "basenie olimpijskim" miałem z nimi
        złe doswiadczenia. Siedzieli sobie w naszym wieku Romowie na
        tzw."fortepianie"(tak nazywaliśmy urządzenie z którego woda nalewała się do
        basenu)i pluli na ludzi przechodzących dołem a jak chciałeś ich za to dorwać to
        zaraz przybiegała cała grupa starych Romów i ciebie gonili z zamiarem złojenia
        skóry.
        To tyle!
      • kiimi Re: z tego co wiem to romowie napadaja na niewinn 16.09.05, 11:13
        powiedziec Ci o co poszlo? ze skin pił piwo i mu sie nie spodobało, że Cyganie
        szli obok chodnikiem...
      • Gość: twoj_stary Re: z tego co wiem to romowie napadaja na niewinn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 13:38
        no i niestety musze sie zgodzic z "neoleo" cyganie rowniez napadaja na
        niewinnych ludzi i wtedy to pewnie przez media jest nazwane "walka o swoje
        prawa" to jest paranoja!

cyganie w duzej czesci sami sa sobie winni, odcinaja od reszty spoleczenstwa,
        awanturuja sie, czesto esto zachowuja sie agresywnie...

zeby nie bylo, nie bronie skinow! ale jakis powod skierowania ich agresji
        wlasnie na cyganow musial byc!
        • nangaparbat3 Re: z tego co wiem to romowie napadaja na niewinn 16.09.05, 19:42
          >
          > zeby nie bylo, nie bronie skinow! ale jakis powod skierowania ich agresji
          > wlasnie na cyganow musial byc!

jak ja Cie napadne jutro i pobije to tez powiem że jakis powód musiał byc.
    • Gość: adi z JeleniejGóry Młodzież Wszechpolska to byla... IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.05, 09:50
      albo to byli sympatycy LPR albo Modziezy Wszechpolskiej
      • Gość: lol to byl Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:32
        "Polske trzeba zlepperować..." buahahahaha
    • Gość: Why_Romezz Dlaczego romowie a nie Cyganie? IP: *.amc.nl 16.09.05, 10:09
    • Gość: Remek Re: Napadli na Romów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 10:45
      Dkini to zwykli bandyci i nie ma co ich załować jesli trochę posiedzą w pudle
      ale Romowie to na cja,która w zdecydowanej swej większości zasłuzyła na jak
      najgorszą opinię.Jest mi wstyd za to co działo się na ulicy Czajkowskiego ale
      Romowie powinni zastanowić się czy niechęć jaka darzy ich większość
      społeczeństwa nie wynika z ich zachowania.Odrębność kulturowa to jedno a
      brud,lenistwo i zakłamanie to drugie.
      • nangaparbat3 Re: Napadli na Romów 16.09.05, 19:45
        Ilu znasz Romów? W ilu romskich domach byłeś? Ja byłam widziałam - jest
        idealnie czysto.
    • Gość: rrr Re: Napadli na Romów IP: *.mofnet.gov.pl 16.09.05, 11:02
      Czy był tam Kaczy (waldek)?
    • Gość: kukuruźnik Re: Napadli na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:21
      ale bzdura oni lali się między sobą a nie ze Skinami mieszkam obok nich i
      żadnych łysych nie było
    • kukus68 Re: Napadli na Romów 16.09.05, 12:01
      Gość portalu: Steffi napisał(a):

> uważam że zarzut gwałtu zbiorowego jest totalnym debilizmem

Nie "zarzut gwałtu" tylko "usiłowania gwałtu zbiorowego", bo jak to co zrobili
      inaczej nazwać? Podryw?
    • Gość: bajuch Re: Napadli na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:06
    • Gość: bajuch Re: Napadli na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:11
      Za niskie kary dla tych bandziorów.Jak można do tego dopuścić,żeby ta banda
      niewyżytych zboczeńców pastwiła się nad ludźmi?Gdzie wymiar sprawiedliwości?
      • neoleo zal mi tych chlopakow 16.09.05, 13:22
        co zlego zrobili? miejmy nadzieje ze szybko ich zwolnia
        • Gość: hydrant corps Re: zal mi tych chlopakow IP: 213.199.197.* 17.09.05, 14:46
          a wtedy znajdzie się kij na faszystowski ryj
    • Gość: Apasz cyganie ... a co robił u nich dzielnicowy ? IP: 195.205.73.* 16.09.05, 13:22
      Heheheh ciawarezy własnie miały wizyte dzielnicowego ... pewnie donosili na
      swoich sąsiadów i brali wypłate do dzielnicowego

tfuuu...

• wielki_czarownik No właśnie 16.09.05, 17:32
        Może niech gazeta napisze co tam robił dzielnicowy. Na herbatkę przyszedł? W godzinach pracy?
    • Gość: Bury cyganie i gIERTYCH IP: *.media4.pl 16.09.05, 13:44
      mieszkam w okolicy od ponad 10 lat. Kiedyś romowie wozili się po naszej dzielni,
      zapominając ze są u nas a nie my u nich. Teraz (od jakieś 3 lat)troszkę się to
      zmieniło, jednakże większość tej nacji zachowuje się tak jakbyśmy to my byli u
      nich w kraju mniejszością. Ich skandaliczne zachowanie w szpitalach (konkretnie
      parę przykładów z pobliskiego szpitala 40stolecia na Kaminskiego) gdzie drą swe
      opalone wulgarne gęby na oddziale dziecięcym zakłócając spokój chorym
      biedactwom, czy na innym oddziale stresując chorych, którzy i tak przy stanie i
      personelu naszych szpitali maja dość zmartwień i obaw. Nie popieram akcji
      skórzastych ani tym bardziej gIERTYCHA i tej chorej bandy psycholi młodzieży
      wszechpolskiej (najbardziej plugawej i zakłamanej masy hipokrytów piepszącyh się
      miedzy sobą na pigułach, skandujących hasła iż masturbacja i sex z
      zabezpieczeniem jest zły)
    • Gość: misiu Re: Napadli na Romów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 13:50
      każdemu tzw. obrońcy romów, życze sąsiada roma na klatce, i roma w klasie do
      której chodzi wasze dziecko. Pozdrawiam.
    • Gość: ash Re: Napadli na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:12
      Po primo: to skąd wiekowa pani Bogumila, rozpoznala w godzinie 18.30 dwa
      pittki? Komentuje to bo juz mnie rozpier*** jak czytam oszczerstwa pod zarzutem
      tych piesków ( chyba ze to przypis redakcji to nie hamuję śmiechu) Po 2
      mieszkam na dzielnicy, na ktorej doszlo do incydentu juz 17 lat,i zabijcie mnie
      jesli mieszka tu chociaz 1 skin;/ a Maranta czyli Bar Campari z pewnoscia nie
      gosci skinow a raczej niezła mafie... Natomiast kumpel ktory z balkonu widzial
      tą akcje stwierdzil ze napastników bylo dwóch a zginął 34-letni koles. Pozdro
      dla autora ;/
    • Gość: niedowiary! Re: Napadli na Romów IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.05, 15:03
      Jeżeli tak nienawidzą Romów to dlaczego chcieli gwałcic i sprzedawać dziecko
      tym bardziej,że to drugie bardziej jest znane jako romska profesja,również
      dziwne,ze napadli na śmietnik jeżeli przyszli atakować cygańskich
      mieszkańców,coś mi tu śmierdzi!
    • janek.p ROmowie trzymajcie sie jestem z Wami 16.09.05, 15:57
      A te ostrzyzone malpy powinno sie wrzucic do p..rdla na 10 lat to mo ze by choc
      troche zmadrzaly
      • Gość: lolo ja rowniez jestem z Wami ! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 16.09.05, 18:48
        !!!
    • Gość: white_girl Re: Napadli na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:31
      Niezła beka
    • Gość: 88!14 [...] IP: *.steinhoff-meble.pl 16.09.05, 17:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka