Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:33 To straszne, mieszkam w pobliżu i słyszałam tę akcję, nie widziałam, bo nie miałam zamiaru być gapiem ;/ żal mi tych ludzi, najgorsze jest to, że nie wiadomo kiedy znowu przyjdą oraz ze straszą ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo smutek IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 15.09.05, 22:08 Skad biora sie tacy ignoranci na swiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo [...] 16.09.05, 09:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Dać ludziom pracę i godziwe zarobki 16.09.05, 10:34 Gdyby ludzie mieli pracę i godziwe zarobki (nie takie za 800zł) to by nie mieli czasu na pierdoły i zabawy w faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Dać ludziom pracę i godziwe zarobki 16.09.05, 14:54 kukus68 napisał: > Gdyby ludzie mieli pracę i godziwe zarobki (nie takie za 800zł) to by nie mieli > > czasu na pierdoły i zabawy w faszystów. Owszem, dać im pracę ale przymusową w kamieniołamach za wikt i opierunek. Sugerujesz, że w biednych krajach wszyscy to faszyści? A co z miłością do bliźniego - przecież skini to nibychrześcianie? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Młodzież Wszechpolska? 16.09.05, 14:46 Elektrorat Giertycha? Jak ich tak rozpiera i tak się troszczął o Polskę to w łańcuchy, łopatę do ręki i budować drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusyt [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.09.05, 22:18 O czym ty mówisz człowieku?? Co wg ciebie odróżnia jedną rasę od drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Ryti Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.09.05, 22:23 Do tej pory spotkałem cyganów dwukrotnie. Dwuktotnie zostałem bez portfela, ale jako bonus miałem nóż przy brzuchu. Nie popieram akcji boneheadów, ale niech ciawaresy tez czasem poczują czym jest strach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.09.05, 22:43 podaj adres, moze lysi debile wpadna tez do ciebie..... kazdemu potrzeba troche strachu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saruman biały [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:01 Myślę, że jest to raczej koniec białej rasy. Na świecie jest znacznie więcej ludzi nie białych, a liczba białych maleje w zastraszającym tempie. Myślę, że ci , którym zależy na zachowaniu białej rasy powinni się zająć robieniem dużej ilości białych dzieci, a nie rozdrabniać się na jakieś marginalne burdy. Powinni też się wziąść do pracy, żeby te dzieci wykarmić i wykształcić, bo nie potrzebne są białej rasie niedożywione i głupie osobniki. Hindusi już są lepiej wykształceni, Chińczycy się uczą i pracują na potęgę. Do pracy biała raso! Do szkół i fabryk, a wieczorami robić dzieci, a nie włóczyć się po romskich osiedlach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.09.05, 23:40 Tylko w kolejności - najpierw praca , a potem dzieci. I bez przesady z tą kopulacją! A skinów się powinno chyba wykastrować, bo co za dzieci spłodzą takie potwory?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Skini IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.09.05, 00:00 To oni jeszcze istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:19 dlaczego usunieto post o tresci mniej wiecej takiej "skini sa dumni ze swojego pochodzenia i dbają o dobro swojego narodu"?przeciez tu nie ma nic wulgarnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kde4 Re: dlaczego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:30 mysle ze dlatego ze poziom glupoty tego majla znaczaco przekraczal zwyczajowo dopuszczalny poziom Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: koniec plugawej rasy !!! 16.09.05, 19:23 Gość portalu: wiedźma napisał(a): > Tylko w kolejności - najpierw praca , a potem dzieci. I bez przesady z tą > kopulacją! A skinów się powinno chyba wykastrować, bo co za dzieci spłodzą taki > e > potwory?! Ogólnie się zgadzam, ale czemu tę kopulację chcesz reglamentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.plusgsm.pl 16.09.05, 00:39 miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2918753.html Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: koniec plugawej rasy !!! 16.09.05, 19:28 Przeczytałam o romskich przestepcach w Częstochowie. NIE WIDZĘ ŻADNEGO ZWIĄZKU Z POBICIEM ROMÓW PRZEZ SKINÓW. Mnie niedawno ukradli auto - Polacy. To co, mam pobić sąsiada? Bo Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święta prawda Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: koniec plugawej rasy !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.09.05, 10:52 to prawda oni się za bardzo panoszą nie stosując sie do wiekszości tylko chcą byc zawsze ta poszkodowaną mniejszością którą "nietoleruje" społeczenstwo . Są hałasliwi nawet dwie "panie Romki" w sklepie to juz zamieszanie +gromadka dzieci ,to po prostu Cyganie - my obywatele mamy tę ich odmienność akceptować,dlaczego ? bo taka ich kultura? ,a raczej charakterystyczny szczegół w ich zachowaniu ,brak jej . Próbowałam odpocząc w parku na Nowowiejskiej i spodobało mi się miejsce od Sępa ale zaraz przyszli Oni i koniec sielanki trzeba był zmienic miejsce bo te wrzaski -krzyczą na siebie ,do siebie ,do dzieci ,a te dzieciaki wrzeszcza cały czas i na nich wrzeszczy jakiś starszy - nie dały posiedzieć w spokoju i popatrzec na kaczki , Jeden "pan Rom" lezy w szpitalu i co sie dzieje , dookoła szpitala ,w korytarzach ,jest ich 30- 40 , sa wszedzie całe romskie familie ,na parkingu brak miejsc do parkowania ,wszystkie miejsca siedzace zajete a przecież regulamin szpitalny okresla liczbę osób odwiedzajacych ale to przeciez nie dotyczy mniejszości romskiej ani musza towarzyszyć swojemu ziomkowi i wspierac go swoja obecnoscia ,regulamin dla Polaków ,my jesteśmy biedna przesladowana mniejszość ,nam sie należy specjalne traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Muszę poprzeć wypowiedź 16.09.05, 12:02 Co jak co ale ta ich potworna hałaśliwość też mnie denerwuje. Nigdy nie widziałem aby oni normalnie rozmawiali. Tylko wrzaski, krzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Rom a cygan to dwie rózne rzeczy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 12:36 Mam subiektywną opinię na ten temat- Rom to osoba innej rasy i innym światopogladzie, ale umiejąca dostosowac się do otoczenia w jakm żyje, kulturalna, czysta i pracująca, a przynajmniej próbująca zarobic na godziwy zywot. Cygan to osoba romskiego pochodzenia, kombinator, złodziej, maszynka do robienia dzieci i hałasująca gdziekolwiek wlezie. Ale bez przesady- skini ne są od rozprawiania sie z cyganami. Od tego są ludzie myslący, Opieka Spoleczna, kurator. Są, ale niestety często teoretycznie. I jest tak, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa a CD-Rom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:27 a co z Jackiem Cyganem? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Rom a cygan to dwie rózne rzeczy 16.09.05, 19:35 a skąd Ty wytrzasnęłaś tę klasyfikację, Misiu? Nie lepiej myśleć, że wśród Romów (czyli Cyganów - bo to dokładnie to samo) są i dobrzy, i źli, i mądrzy, i głupi, i pracowici, i leniwi - dokładnie tak samo jak w każdy innym narodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: koniec plugawej rasy !!! 16.09.05, 19:31 A ja myślę, ze wiele od nich moglibysmy sie nauczyć. Właśnie choćby takiego odwiedzania krewnych w szpitalu. Ale może Ty wolalabyś leżeć samotnie, nieodwiedzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piel. Re: koniec IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:08 jak to widzisz do jednego chorego 20 osobowa delegacja ,niezły tłok by sie zrobił na szpitalnych korytarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny czlowiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiimi Re: cygani to zaraza!!! 16.09.05, 01:34 e no sorry człowieku, mieszkam koło tych Cyganow już 5 rok i nic złego mi nie zrobili. po prostu sobie żyją i nikomu nic nie robią, a takiemu k...skinowi nic nie pasuje :| mało masz rozrób?! a zarazą są własnie tacy ludzie jak Ty :/ myslę, że 1 skin zrobi więcej krzywdy społeczeństwu niż 10 Cyganow :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliciel Re: cygani to zaraza!!! IP: *.poczta.wroclaw.pl / 195.205.145.* 16.09.05, 18:02 Bardzo dobrze myślisz. Wolę 10 Cyganów od jednego zawszonego skina, który na karku nie wiadomo czy nosi głowę, czy d...pę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: w sprawie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.09.05, 20:01 << zawszonego skina,<< skinom nie dane być zawszonym -bo skin jest łysy a co sie tyczy sasiedztwa to na własnym podwórku są w miarę spokojni(Romowie) bo mimo wszystko co by nie pisać o kulturze czy braku jej Romowie mają i kieruja sie pewnymi zasadami współzycia ,min nie robią "dymów" na swoim podwórku i są przyjaźnie nastawieni go współmieszkanców , w pewien sposób traktuja ich jako częśc swojej społeczności . Zasady życia rodzinnego ,wspierania sie w niedoli czy chorobie dominują w tym wszystkim, niestety ich egoizm przewaza i widac że licza sie tyko oni i ich rodziny ,to że komus moga przeszkadzać schodzi na plan drugi i wtedy o swoje upominają się hałaśliwie , To co wczesniej pisałam że pobyt kogoś z Romów na oddziale szpitalnym wiąże się z haosem nad którym nie potrafia i nawet nie widać że chcą ,zapanować a komu sie podoba ich rodzinność to zapraszam na Izbę Przyjęć do kolejki kiedy leży ktoś z Romów -cała reszta oczekujących na przyjęcie do szpitala stoi bo żadna cyganka nie ustąpi miejsca a jak ktoś próbuje się dopominać o wolne krzesło to podnoszą taki wrzask któremu nawet zdrowy nie potrafi przeciwstawic sie i ludzie stoja potulnie ,godząc sie na ich dominacje ,warto wtedy zwrócic uwagę który z Romów jest ich starszym i jemu powiedziec aby uciszył cyganki albo zaprowadził porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: cygani to zaraza!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 09:27 > czemu nikt nie poruszy kwestii cyganów? przeciez to co oni robia w Polsce ejst > straszne! zastraszają ludzi. kradna, napadają, biją itd oni są najwiekszą > zarazą!! nie uogólniaj - rok mieszkałem na Brochowie, trzy lata przy Słowiańskiej i żaden na mnie ręki nawet nie podniósł, a tzw biały to i owszem - nawet nie raz... A tak w ogóle to masz jakies dowody na swoje "mądre" wywody "normalny człowieku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny czlowiek Re: cygani to zaraza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:15 tak mam! u mnie w miescie non stop cygani cos robią, -ostatnio zgwałcili nastolatke, -ciągle napadają na rowerzystów na sciezce rowerowej, -cyganki chodza po glownej ulicy (cos jak Krupówki) i ukradaja ludzi, -przez bazary trudno przejsc nie bedąc okradzionym przez cygana, -cyganskie dzieci zaczepiaja ciagle przechodniów i wyzywają, a jak im zwrocisz uwage to zaraz przybiega matka albo ojciec i tak cie zwyzywają ze nie wiesz kim jestes -cygani handują narkotykami i maja oplaconą "ochrone" w policji -wiekszosc cyganek to kieszonkowcy, wiekszosc z nich ma ten zaswiadczenia o kleptomanii, tak wiec nie mozna im nic zrobic, -podobno sa biedni i mieszkają w barakach, a pod kazdym barakiem stoi o dzwio samochód typu Mercedes za pieniadze o ktorych ja nie śnie, i skad? nie widzialam jeszzce uczciwie pracującego cygana, zaden z nich nie kontynuuje nauki! kończą na liceum albo i na gimnzjum teraz, potem zakladaja rodzine no i z czego sie utzymują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: cygani to zaraza!!! IP: 217.97.139.* 16.09.05, 15:39 Pewnie że nie są święci. Ale tak sami zachowują sie nie-cyganie z dołow społecznych. I o to mi chodzi. Bandziory sa wszędzie, a widzimy tylko innych. oOt i tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojara Re: cygani to zaraza!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.05, 19:52 gościu ty jestes jakis upośledzony cygani są spoko!!! ja ich uwielbiam ty jesteś głupi KAR (brzydkie słowo po cygańsku) ja jestem biała,a z cyganami kumpluje sie już dłuższy czas i wiem ze moge na nich liczyc w kazdej sytuacji i wogóle weż gościu schowaj sie..ale zes dojebał masakrycznie WARA OD CYGANA Odpowiedz Link Zgłoś
anwb [...] 16.09.05, 01:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mistago [...] 16.09.05, 04:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strider [...] IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.09.05, 07:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy11 Re: Napadli na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:51 "Nie jestem rasistą, ale murzyni to na asfalt". Tak mi przyszło do głowy. Przed kim sie usprawiedliwiasz człowieku? chyba tylko przed sobą samym bo jak idziesz do kościoła to czujesz się rozgrzeszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnd Re: Napadli na Romów IP: *.206.115.113.telsat.wroc.pl 16.09.05, 08:48 Bagnet na broń Kiedy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz - Polskę, kiedy rzucą przed siebie grom kiedy runą żelaznym wojskiem i pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą - ty, ze snu podnosząc skroń, stań u drzwi. Bagnet na broń! Trzeba krwi! Są w ojczyźnie rachunki krzywd, obca dłoń ich też nie przekreśli, ale krwi nie odmówi nikt: wysączymy ją z piersi i z pieśni. Cóż, że nieraz smakował gorzko na tej ziemi więzienny chleb? Za tę dłoń podniesioną nad Polską- kula w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winni są politycy Bezrobocie powiększa społeczną frustrację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:34 Spokojnie, będzie większe bezrobocie, będzie więcej skinów - politycy sami produkują odrzuconych. Tak jak zamieszki z psami w Mielcu, jeśli psiarania będzie nadal działała siłą, to siłą zostanie potraktowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo z tego co wiem to romowie napadaja na niewinnych 16.09.05, 09:31 pewnie skiny mialy jakis powod. policja i media zachowuja sie rasistowsko, bo gdy cygan napada polaka nie ma konsekwencji, a gdy polak napadnie na cygana jest szum. to niesprawiedliwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk NIE MA DYMU BEZ OGNIA IP: 195.117.126.* 16.09.05, 10:04 Cyganie jako nacja która nie chce się asymilować(często nie znają języka polskiego) wywołują niechęć zwlaszcza, że często nie pracują i biorą zasiłki. Mają też złą opinię wśród tych co mieszkają na np. na Brochowie. Sam będąc jako dziecko 7-8 letnie na tzw. "basenie olimpijskim" miałem z nimi złe doswiadczenia. Siedzieli sobie w naszym wieku Romowie na tzw."fortepianie"(tak nazywaliśmy urządzenie z którego woda nalewała się do basenu)i pluli na ludzi przechodzących dołem a jak chciałeś ich za to dorwać to zaraz przybiegała cała grupa starych Romów i ciebie gonili z zamiarem złojenia skóry. To tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
kiimi Re: z tego co wiem to romowie napadaja na niewinn 16.09.05, 11:13 powiedziec Ci o co poszlo? ze skin pił piwo i mu sie nie spodobało, że Cyganie szli obok chodnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj_stary Re: z tego co wiem to romowie napadaja na niewinn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 13:38 no i niestety musze sie zgodzic z "neoleo" cyganie rowniez napadaja na niewinnych ludzi i wtedy to pewnie przez media jest nazwane "walka o swoje prawa" to jest paranoja! cyganie w duzej czesci sami sa sobie winni, odcinaja od reszty spoleczenstwa, awanturuja sie, czesto esto zachowuja sie agresywnie... zeby nie bylo, nie bronie skinow! ale jakis powod skierowania ich agresji wlasnie na cyganow musial byc! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: z tego co wiem to romowie napadaja na niewinn 16.09.05, 19:42 > > zeby nie bylo, nie bronie skinow! ale jakis powod skierowania ich agresji > wlasnie na cyganow musial byc! jak ja Cie napadne jutro i pobije to tez powiem że jakis powód musiał byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi z JeleniejGóry Młodzież Wszechpolska to byla... IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.05, 09:50 albo to byli sympatycy LPR albo Modziezy Wszechpolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol to byl Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:32 "Polske trzeba zlepperować..." buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Napadli na Romów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 10:45 Dkini to zwykli bandyci i nie ma co ich załować jesli trochę posiedzą w pudle ale Romowie to na cja,która w zdecydowanej swej większości zasłuzyła na jak najgorszą opinię.Jest mi wstyd za to co działo się na ulicy Czajkowskiego ale Romowie powinni zastanowić się czy niechęć jaka darzy ich większość społeczeństwa nie wynika z ich zachowania.Odrębność kulturowa to jedno a brud,lenistwo i zakłamanie to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Napadli na Romów 16.09.05, 19:45 Ilu znasz Romów? W ilu romskich domach byłeś? Ja byłam widziałam - jest idealnie czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Napadli na Romów IP: *.mofnet.gov.pl 16.09.05, 11:02 Czy był tam Kaczy (waldek)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuruźnik Re: Napadli na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:21 ale bzdura oni lali się między sobą a nie ze Skinami mieszkam obok nich i żadnych łysych nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Napadli na Romów 16.09.05, 12:01 Gość portalu: Steffi napisał(a): > uważam że zarzut gwałtu zbiorowego jest totalnym debilizmem Nie "zarzut gwałtu" tylko "usiłowania gwałtu zbiorowego", bo jak to co zrobili inaczej nazwać? Podryw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajuch Re: Napadli na Romów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:11 Za niskie kary dla tych bandziorów.Jak można do tego dopuścić,żeby ta banda niewyżytych zboczeńców pastwiła się nad ludźmi?Gdzie wymiar sprawiedliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo zal mi tych chlopakow 16.09.05, 13:22 co zlego zrobili? miejmy nadzieje ze szybko ich zwolnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydrant corps Re: zal mi tych chlopakow IP: 213.199.197.* 17.09.05, 14:46 a wtedy znajdzie się kij na faszystowski ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz cyganie ... a co robił u nich dzielnicowy ? IP: 195.205.73.* 16.09.05, 13:22 Heheheh ciawarezy własnie miały wizyte dzielnicowego ... pewnie donosili na swoich sąsiadów i brali wypłate do dzielnicowego tfuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik No właśnie 16.09.05, 17:32 Może niech gazeta napisze co tam robił dzielnicowy. Na herbatkę przyszedł? W godzinach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bury cyganie i gIERTYCH IP: *.media4.pl 16.09.05, 13:44 mieszkam w okolicy od ponad 10 lat. Kiedyś romowie wozili się po naszej dzielni, zapominając ze są u nas a nie my u nich. Teraz (od jakieś 3 lat)troszkę się to zmieniło, jednakże większość tej nacji zachowuje się tak jakbyśmy to my byli u nich w kraju mniejszością. Ich skandaliczne zachowanie w szpitalach (konkretnie parę przykładów z pobliskiego szpitala 40stolecia na Kaminskiego) gdzie drą swe opalone wulgarne gęby na oddziale dziecięcym zakłócając spokój chorym biedactwom, czy na innym oddziale stresując chorych, którzy i tak przy stanie i personelu naszych szpitali maja dość zmartwień i obaw. Nie popieram akcji skórzastych ani tym bardziej gIERTYCHA i tej chorej bandy psycholi młodzieży wszechpolskiej (najbardziej plugawej i zakłamanej masy hipokrytów piepszącyh się miedzy sobą na pigułach, skandujących hasła iż masturbacja i sex z zabezpieczeniem jest zły) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Napadli na Romów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 13:50 każdemu tzw. obrońcy romów, życze sąsiada roma na klatce, i roma w klasie do której chodzi wasze dziecko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: Napadli na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:12 Po primo: to skąd wiekowa pani Bogumila, rozpoznala w godzinie 18.30 dwa pittki? Komentuje to bo juz mnie rozpier*** jak czytam oszczerstwa pod zarzutem tych piesków ( chyba ze to przypis redakcji to nie hamuję śmiechu) Po 2 mieszkam na dzielnicy, na ktorej doszlo do incydentu juz 17 lat,i zabijcie mnie jesli mieszka tu chociaz 1 skin;/ a Maranta czyli Bar Campari z pewnoscia nie gosci skinow a raczej niezła mafie... Natomiast kumpel ktory z balkonu widzial tą akcje stwierdzil ze napastników bylo dwóch a zginął 34-letni koles. Pozdro dla autora ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiary! Re: Napadli na Romów IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.05, 15:03 Jeżeli tak nienawidzą Romów to dlaczego chcieli gwałcic i sprzedawać dziecko tym bardziej,że to drugie bardziej jest znane jako romska profesja,również dziwne,ze napadli na śmietnik jeżeli przyszli atakować cygańskich mieszkańców,coś mi tu śmierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p ROmowie trzymajcie sie jestem z Wami 16.09.05, 15:57 A te ostrzyzone malpy powinno sie wrzucic do p..rdla na 10 lat to mo ze by choc troche zmadrzaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo ja rowniez jestem z Wami ! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 16.09.05, 18:48 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white_girl Re: Napadli na Romów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:31 Niezła beka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88!14 [...] IP: *.steinhoff-meble.pl 16.09.05, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś