Dodaj do ulubionych

Kaczyński nie dostanie

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.10.05, 19:07
Mojego nie dostanie za socjalizm w godpodarce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Historyk Re: Kaczyński nie dostanie IP: 216.233.72.* 11.10.05, 19:15
      Z matematycznego liczenia właśnie Kaczynski zostanie!!!! Mysle oczywiscie tu o
      Sprawa "Samoobrony" jest prosta. Elektorat tej partii stanowią ludzie, którzy
      zagłosują na każdego, kto głosi socjalizm; czym socjalizm ten jest bardziej
      prymitywny, bolszewicki i najeżony wrogiem do "kułactwa", tym lepiej. W
      ostatniej fazie kampanii wyborczej PiS w tego typu postulatach
      prześcignął "Samoobronę", a Kaczyńscy byli większymi demagogami niż Lepper i
      odebrali tej partii wyborców; tych, którym marzy się powrót do wyśnionej epoki
      pomyślności, czyli dekady Gierka. Uznanie dla populizmu Kaczyńskich wyraził w
      pewnym momencie nawet Marek Borowski, przyznając, że nawet on nie jest tak
      lewicowy, jak Jarosław Kaczyński.
    • awo Re: Kaczyński nie dostanie 15.10.05, 08:19
      tusk, tusk - uber alles;)
      • michal_kupiec Re: Kaczyński nie dostanie 15.10.05, 08:29
        Postukajcie sie w głowe o jaki socjalizm chodzi dzieci ...

Wam do łbów sieczke włożono ... nie kumacie że w gospodarce państwowe pewne
        zakłady są po prostu tańsze ,.... wasz problem raczej waszej niewiedzy albo
        otępienia chwilowego ... luknijcie na post NIE dla TUSKA i prywatyzacji sluzby
        zdrowia !!!
        • awo Re: Kaczyński nie dostanie 15.10.05, 08:55
          ostatnio w rynku widziałem młodych socjalistów - chcieli studiów za darmo, może
          ktoś im wytłumaczy, że np. system stypendiów (dla najlepszych!) i system
          socjalny (naajbiedniejszy może być najlepszy), bo nie wiem, o co im chodzi. Tzn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka