Dodaj do ulubionych

przyjemnie spędzić wieczór

IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 10:13
Szukam miejsca we Wrocławiu, gdzie można wypić lampkę wina (może
niekoniecznie francuskiego i drogiego) , pogawędzić, spędzić miły wieczór bez
akompaniamentu zespołu TATU i tym podobnych.
Jeśli ktoś zna takie miejsce proszę podzielić się tajemnicą.
pozdrawiam,gośka
Obserwuj wątek
    • Gość: pilot Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: 217.96.51.* 20.09.02, 10:38
      w Belfascie na ul Ruskiej kolo domaru bardzo tam milutko i przyjemnie
      • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 10:41
        Dziękuje za info, a czy mozesz przybliżyć to miejsce ... :)
        • Gość: ktoś Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 10:44
          nie . ponieważ nie potrafię przenosić kamienic.
          sama będziesz? przyjadę po ciebie.
          • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 10:48
            Zebyś mógł po mnie przyjechać najpierw muszę tam wejść, a nie wiem gdzie to
            jest więc... prościej będzie jesli poprostu mi powiesz gdzie to jest, w której
            częsci ruskiej. Aha i jeszcze jedno, mam nadzieję że tam nie obowiązujastroje
            galowe :)
            • Gość: Rafis Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 11:01
              Gość portalu: gocha napisał(a):

> Zebyś mógł po mnie przyjechać najpierw muszę tam wejść, a nie wiem gdzie to
              > jest więc... prościej będzie jesli poprostu mi powiesz gdzie to jest, w
              której
              > częsci ruskiej. Aha i jeszcze jedno, mam nadzieję że tam nie
              obowiązujastroje
              > galowe :)

obowiązują dresy i biało czerwone krawaty:-)
              • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 11:02
                a firmowe chociaż te dresy :)(czy mają przykłądne cztery pasy)
                • Gość: jjasio Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 11:05
                  jadąc od pl 1 maja .po prawej za sklepem meblowym . na parterze przepięknej
                  kamienicy.
                  pa
                  • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 11:15
                    Gość portalu: jjasio napisał(a):

> jadąc od pl 1 maja .po prawej za sklepem meblowym . na parterze przepięknej
                    > kamienicy.
                    > pa

Dziękuję ślicznie :)
                    pa
                    • Gość: jjasio Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 11:27
                      Dziękuję i poszła.
                      A może romansik mały.
                      pa
                      • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 11:32

> Dziękuję i poszła.
                        > A może romansik mały.
                        > pa
                        Panie kolego przywołuję kolegę do porządku :)
                        takich propozycji nie daje się na forum
                        pozdrawiam
                        • jjasio Re: przyjemnie spędzić wieczór 20.09.02, 11:49
                          ale ja jestem taki szalony i się zapomniałem.
                          Nie na forum ??? To gdzie niby?
                          • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 11:53
                            jjasio napisał:

> ale ja jestem taki szalony i się zapomniałem.
                            > Nie na forum ??? To gdzie niby?
                            >
                            • jjasio Re: przyjemnie spędzić wieczór 20.09.02, 11:58
                              i co ??
                              godzinami mam tam przesiadywać .
                              w alkoholizm wpadłbym.
                              • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 11:59
                                to nie przychodzatam zadne kobiety, to po co mi to proponujecie
                                • jjasio Re: przyjemnie spędzić wieczór 20.09.02, 12:09
                                  to pilot proponował tą knajpę.
                                  ja napisałem ci jak do niej trafić.
                                  no nie pamiętasz już.
                  • isis! Re: przyjemnie spędzić wieczór 20.09.02, 18:25

> jadąc od pl 1 maja .po prawej za sklepem meblowym . na parterze przepięknej
                    > kamienicy.

Nie tylko na parterze. W Vincencie jest ładniej na dole, w piwnicy. Na randkę w
                    sam raz. A wina wyśmienite. Muzyczka przyjemnie się sączy a nie zagłusza.
                    A może do Vabanku?
                    • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 23.09.02, 10:02
                      A gdzie jest VABANK?
                      • isis! Vabank 23.09.02, 11:39
                        Gość portalu: gocha napisał(a):

> A gdzie jest VABANK?

Ul. Komandorska, różowy nowy budynaek między EPI-marketem a Areną. W tym samym
                        budynku jest też Bank Śląski, solarium, fryzjer, salon sukni slubnych i apteka.
                        I Konsulat Bułgarski. Smacznego!
    • Gość: Maciek Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 14:20
      To nie jest Belfast tylko Vincent
      Belfast to nazwa piwa tam serwowanego (jest też Zywiec i wino oczywiście)

Pozdrawiam
      • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 20.09.02, 14:54
        Dziękuje za informacje, namieszaliście mi w głowie :))
        • Gość: Maciek Do Gosi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 15:19
          Jak chcesz to podeśle Ci jeszcze trochę ciekawych informacji o tym miejscu.
          Mam trochęfajnych informacji. ;)
          • Gość: on_Morph Full service!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 15:33
            > Szukam miejsca we Wrocławiu, gdzie można wypić lampkę wina (może
            > niekoniecznie francuskiego i drogiego) , pogawędzić, spędzić miły wieczór bez
            > akompaniamentu zespołu TATU i tym podobnych.
            > Jeśli ktoś zna takie miejsce proszę podzielić się tajemnicą.

Jest taki sklep nocny, gdzie wlaściciel ma cala plyte TATU,a poza tym sprzedja tam wina (niedrogie). Jesli bedziesz mila dla obslugi, to obsluga bedzie mila dla Ciebie! Nawet pogawedzic z nimi mozna! Podac namiary???
            • Gość: m. Re: Full service!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 24.09.02, 15:28

> Jest taki sklep nocny, gdzie wlaściciel ma cala plyte TATU,a poza tym
              sprzedj
              > a tam wina (niedrogie). Jesli bedziesz mila dla obslugi, to obsluga bedzie
              mila
              > dla Ciebie! Nawet pogawedzic z nimi mozna! Podac namiary???

ej,to dlaczego jeszcze tam nie byliśmy? tylko zawsze kończymy wieczory w pewnej
              starej knajpce? :)))))))
          • diabelek2 Re: Do Gosi 20.09.02, 20:29
            czesc gosia!
            przy lampce dobrego wina i przy dobrej muzyce , w bardzo sympatycznej
            atmosferze można spędzić wieczór w " BASZCIE" -winiarni na tyłach Hali
            Targowej.urocze miejsce,bardzo nastrojowe, nie zauwazysz jak szybko i miło
            upłynie Ci wieczór.pozdrawiam,aga
            • Gość: gocha Re: Do Gosi IP: *.hp / 10.109.1.* 23.09.02, 10:01
              Dziękuję. Nie wiem gdzie ta baszta ale wiem gdzie HAla jakoś sobie poradzę
              papa
          • Gość: gocha Re: Do Gosi IP: *.hp / 10.109.1.* 23.09.02, 09:59
            poproszę, będę wdzięczna :))
            pozdrawiam
    • Gość: jjasio Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 15:39
      a może MIKI na Strachocińskiej.
      Bardzo milutko , daleko od centrum i po drodze do mnie.
      pa
      • Gość: niunia Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 16:03
        miki? to beznadziejna knajpa. Vincent albo Vabank!!!
      • Gość: gocha Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.hp / 10.109.1.* 24.09.02, 07:30
        Nie wiem gdzie jest Sytrachocin ale brzmi jkaby tam było daleko :)
    • Gość: niunia Re: przyjemnie spędzić wieczór IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.02, 17:21
      A o knajpce STAŃCZYK słyszałaś może? To piwnica w Dworze Polskim, po schodkach
      na dół - jest winko i jest muzyczka (na pewno nie coś w stylu TATU). Polecam -
      ja jestem tam zawsze kiedy tylko mogę! Pa!
      • janowski Re: przyjemnie spędzić wieczór 24.09.02, 14:26
        o czym wy rozmawiacie ?
        Ważne z kim a nie gdzie?
        w Miki jest miło, a zbiór młynków do kawy robi wrażenie.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka