Dodaj do ulubionych

Przyjmę za darmo łóżko piętrowe

12.10.05, 20:16
Potrzebne łóżko piętrowe dla czteroletnich bliźniaków.....przyjmę za
darmo,może ktoś ma do oddania
Obserwuj wątek
    • babcia_marysia Re: Przyjmę za darmo łóżko piętrowe 17.10.05, 21:01

• babcia_marysia Re: Przyjmę za darmo łóżko piętrowe 30.10.05, 10:46
        podciągam do góry
    • nelka moge oddac kanape z Ikea, ale lóżek niesetety 30.10.05, 19:01
      nie mam.
      Ale wnętrza masz masakryczne :-(
      • Gość: Pffff Re: moge oddac kanape z Ikea, ale lóżek niesetety IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.10.05, 23:10
        Sama jesteś masakryczna.
        • nelka no coż, to tylko moje zdanie o .... 31.10.05, 08:02
          kanapie we wzory oraz obrusiku z firanki na ławie ;-)
          ja w takim wnętrzu bym się pochlastała, a słowo "masakra" powiedziała moja 18
          letnia córka, jak jej pokazałam fotki zamieszczone przy wątku.
          kanapa czerwona wciąż aktualna, bo robie akurat remont i wszystko zmieniam,
          pozdrówki :-)
          • Gość: babcia_marysia Re: do nelka IP: *.isp.tvkg.net 31.10.05, 08:34
            nelka...niestety nie każdy ma nadmiar pieniążków w portwelu,tym bardziej jak
            sie jest na utrzymaniu własnych dzieci......mable są jakie są i póki co to nie
            ma za co ich zmienić...może to się zmieni ale w naszym wieku nie ma mowy o
            znalezieniu pracy w naszym miasteczku...może we Wrocławiu jest inaczej ale na
            dojazdy ja sie nie piszę bo to 100 km w jedną strone.....pozdrawiam
            • nelka ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić 31.10.05, 10:21
              co do łóżka to popytam, bo znam rodzinę z bliźniakami, troche większymi, a
              kuzyn ma 6 dzieciaków, i kiedyś łóżko piętrowe miał.
              Sama bym chciała mieć bliźniaki.
              • Gość: rtv i agd Re: ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:36
                > Sama bym chciała mieć bliźniaki.

kaczory?

a ja w ogole nie chcialbym miec bachorow :P
              • nat.wroclaw Re: ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić 31.10.05, 10:55
                > Sama bym chciała mieć bliźniaki.

Nelka, ty też? ;))

Serdeczności
                Nat (teoretycznie raczej bez szans na podwójne szczęście).

PS. przepraszam, że off topic, niestety łóżka piętrowego nie mam, ale obiecuję
                popytać tu i tam.
                • Gość: JA Re: ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.10.05, 12:29
                  NELKA jestes chamka i tyle!

A Dzieciaczki sliczne, pozdrawiam:)
                  • babcia_marysia Re: do nelka 31.10.05, 16:02
                    nie uraziłaś mnie,już zdążyłam przywyknąć do krytyki ludzi z tak zwanych
                    wyższych swer
                    • nelka sfer babciu, sfer. 31.10.05, 17:30
                      babcia_marysia napisała:

> nie uraziłaś mnie,już zdążyłam przywyknąć do krytyki ludzi z tak zwanych
                      > wyższych swer

wiesz, do wyższych sfer należy królowa angielska, szwedzka, itd.
                      ja też mam mało pieniędzy, ale serwety z firanki nawet bym za darmo nie
                      chciała, i nigdy bym nie założyła na żaden stół, to jest taka drobna róznica.
                      • Gość: sdf Re: sfer babciu, sfer. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.11.05, 10:12
                        To co, miałabyś goły stół? Nie czepiaj się ludzi, którym się nie powodzi tak
                        cudownie jak tobie. Niekórym musi starczyć taka serwetka, więc po prostu
                        czasami POMYŚL i ugryź się w język, bo swoimi durnymi komentarzami możesz
                        sprawić ludziom dużo przykrości.

Swoją drogą sama mam takie serwety.
                  • nelka nie jestem, bo nigdy nikogo nie wyzywam i .. 31.10.05, 17:26
                    nie nazywam żadnym obraźliwym słowem.
                    • Gość: jekdok Przepraszam, że się wtrącam Nel, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:47
                      ale słowa nie muszą być obraźliwe by ranić. Ktoś kto prosi o darowiznę może być
                      albo wydrwigroszem, albo Człowiekiem rzeczywiście potrzebującym pomocy.
                      Fotografie pokazały, że tak jest w istocie, że największym skarbem są te
                      dzieciaczki. Zakładam, że mając 18-letnią córkę sama masz tych lat ździebko
                      więcej i powinnaś zdawać sobie sprawę, że często jedyną rzeczą jaką ludzie mają
                      to ich godność, którą łatwo urazić. Przepraszam, że zwracam Ci uwagę, ale po co
                      piszesz te kąśliwe uwagi i wychwytujesz drobne błędy - czy one są tu tak
                      istotne? Czy Ty nie popełniłaś nigdy literówki? Czasem warto przed naciśnięciem
                      ENTER pomyśleć nie tylko o tym czy warto... Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
            • Gość: czerwony kapturek Re: doBabci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:20
              Ale Babciu aparat cyfrowy macie i net macie, to dlaczego jest problem z
              piętrowym łóżkiem?
              • tomek854 Re: doBabci 31.10.05, 19:38
                Aparat moze byc pozyczony a net potrzebny do pracy np. corki.

Ale jak sie czepiac, to na calego, nie?
                • Gość: JA Re: doBabci IP: *.isp.tvkg.net 01.11.05, 12:40
                  taka jest właśnie mentalność większości Polaków,że jak człowiek leży to trzeba
                  mu jeszcze dokopać aby się nie podniósł,poco podawać ręke...
                  Pozdrawiam realnie myślących
                  • Gość: **** Re: doBabci IP: *.isp.tvkg.net 01.11.05, 21:16
                    • Gość: szambonurek Do nelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 00:13
                      Nelka jesteś dobra i taka opryskliwa, a do tego kublasto cyniczna. Biorę cię do
                      kubłów. Jak znalazł .... hehehehehe
                      • Gość: **** Re: Do nelki IP: *.isp.tvkg.net 02.11.05, 20:50
                        • Gość: naiwna Re: Do nelki IP: *.isp.tvkg.net 03.11.05, 16:36
                          hop
                          • nelka faktycznie jesteś naiwna, bo myślisz, że ktoś ... 03.11.05, 19:14
                            Ci pomoże, ktos z tego forum. Oj, naiwna, naiwna ...
                            Oni się tylko na 3 mikrosekundy podpalą, zwłaszcza żeby wylać trochę swojego
                            błota na innych, np. na mnie, i heja dalej, a bliźniaki dalej nie mają gdzie
                            spać.
                            ok, ale jedno pytanie natury technicznej, co z transportem ?
                            bo ponoć mieszkasz 100 km od Wro.
                            Ja szukam dla Ciebie tego łóżka, na razie bez efektu, ale cos się trafi, to
                            sama zabierzesz czy na transport też liczysz?
                            Może prościej jednak poszukać w swoim miasteczku ? Dać ogłoszenie, są takie
                            miejsca w supermarketach, czy ksziędza popytać ?
                            • Gość: **** Re: faktycznie jesteś naiwna, bo myślisz, że ktoś IP: *.isp.tvkg.net 03.11.05, 21:21
                              jeżeli po rozkręceniu łóżko z materacami zmieści się do astry kombi to sąsiad mi
                              przywiezie bez problemu....a w swoim miasteczku to już pytała ,szukałam i
                              nic...szukałam też w Wałbrzychu bo mam tylko 20 km i też nic
                              • babcia_marysia Re: faktycznie jesteś naiwna, bo myślisz, że ktoś 22.11.05, 20:08

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka