babcia_marysia 12.10.05, 20:16 Potrzebne łóżko piętrowe dla czteroletnich bliźniaków.....przyjmę za darmo,może ktoś ma do oddania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia_marysia Re: Przyjmę za darmo łóżko piętrowe 30.10.05, 10:46 podciągam do góry Odpowiedz Link Zgłoś
nelka moge oddac kanape z Ikea, ale lóżek niesetety 30.10.05, 19:01 nie mam. Ale wnętrza masz masakryczne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pffff Re: moge oddac kanape z Ikea, ale lóżek niesetety IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.10.05, 23:10 Sama jesteś masakryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka no coż, to tylko moje zdanie o .... 31.10.05, 08:02 kanapie we wzory oraz obrusiku z firanki na ławie ;-) ja w takim wnętrzu bym się pochlastała, a słowo "masakra" powiedziała moja 18 letnia córka, jak jej pokazałam fotki zamieszczone przy wątku. kanapa czerwona wciąż aktualna, bo robie akurat remont i wszystko zmieniam, pozdrówki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia_marysia Re: do nelka IP: *.isp.tvkg.net 31.10.05, 08:34 nelka...niestety nie każdy ma nadmiar pieniążków w portwelu,tym bardziej jak sie jest na utrzymaniu własnych dzieci......mable są jakie są i póki co to nie ma za co ich zmienić...może to się zmieni ale w naszym wieku nie ma mowy o znalezieniu pracy w naszym miasteczku...może we Wrocławiu jest inaczej ale na dojazdy ja sie nie piszę bo to 100 km w jedną strone.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelka ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić 31.10.05, 10:21 co do łóżka to popytam, bo znam rodzinę z bliźniakami, troche większymi, a kuzyn ma 6 dzieciaków, i kiedyś łóżko piętrowe miał. Sama bym chciała mieć bliźniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtv i agd Re: ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:36 > Sama bym chciała mieć bliźniaki. kaczory? a ja w ogole nie chcialbym miec bachorow :P Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić 31.10.05, 10:55 > Sama bym chciała mieć bliźniaki. Nelka, ty też? ;)) Serdeczności Nat (teoretycznie raczej bez szans na podwójne szczęście). PS. przepraszam, że off topic, niestety łóżka piętrowego nie mam, ale obiecuję popytać tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: ok, ok, spokojnie, nie chciałam nikogo urazić IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.10.05, 12:29 NELKA jestes chamka i tyle! A Dzieciaczki sliczne, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: do nelka 31.10.05, 16:02 nie uraziłaś mnie,już zdążyłam przywyknąć do krytyki ludzi z tak zwanych wyższych swer Odpowiedz Link Zgłoś
nelka sfer babciu, sfer. 31.10.05, 17:30 babcia_marysia napisała: > nie uraziłaś mnie,już zdążyłam przywyknąć do krytyki ludzi z tak zwanych > wyższych swer wiesz, do wyższych sfer należy królowa angielska, szwedzka, itd. ja też mam mało pieniędzy, ale serwety z firanki nawet bym za darmo nie chciała, i nigdy bym nie założyła na żaden stół, to jest taka drobna róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: sfer babciu, sfer. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.11.05, 10:12 To co, miałabyś goły stół? Nie czepiaj się ludzi, którym się nie powodzi tak cudownie jak tobie. Niekórym musi starczyć taka serwetka, więc po prostu czasami POMYŚL i ugryź się w język, bo swoimi durnymi komentarzami możesz sprawić ludziom dużo przykrości. Swoją drogą sama mam takie serwety. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka nie jestem, bo nigdy nikogo nie wyzywam i .. 31.10.05, 17:26 nie nazywam żadnym obraźliwym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Przepraszam, że się wtrącam Nel, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 17:47 ale słowa nie muszą być obraźliwe by ranić. Ktoś kto prosi o darowiznę może być albo wydrwigroszem, albo Człowiekiem rzeczywiście potrzebującym pomocy. Fotografie pokazały, że tak jest w istocie, że największym skarbem są te dzieciaczki. Zakładam, że mając 18-letnią córkę sama masz tych lat ździebko więcej i powinnaś zdawać sobie sprawę, że często jedyną rzeczą jaką ludzie mają to ich godność, którą łatwo urazić. Przepraszam, że zwracam Ci uwagę, ale po co piszesz te kąśliwe uwagi i wychwytujesz drobne błędy - czy one są tu tak istotne? Czy Ty nie popełniłaś nigdy literówki? Czasem warto przed naciśnięciem ENTER pomyśleć nie tylko o tym czy warto... Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: doBabci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:20 Ale Babciu aparat cyfrowy macie i net macie, to dlaczego jest problem z piętrowym łóżkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: doBabci 31.10.05, 19:38 Aparat moze byc pozyczony a net potrzebny do pracy np. corki. Ale jak sie czepiac, to na calego, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: doBabci IP: *.isp.tvkg.net 01.11.05, 12:40 taka jest właśnie mentalność większości Polaków,że jak człowiek leży to trzeba mu jeszcze dokopać aby się nie podniósł,poco podawać ręke... Pozdrawiam realnie myślących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szambonurek Do nelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 00:13 Nelka jesteś dobra i taka opryskliwa, a do tego kublasto cyniczna. Biorę cię do kubłów. Jak znalazł .... hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nelka faktycznie jesteś naiwna, bo myślisz, że ktoś ... 03.11.05, 19:14 Ci pomoże, ktos z tego forum. Oj, naiwna, naiwna ... Oni się tylko na 3 mikrosekundy podpalą, zwłaszcza żeby wylać trochę swojego błota na innych, np. na mnie, i heja dalej, a bliźniaki dalej nie mają gdzie spać. ok, ale jedno pytanie natury technicznej, co z transportem ? bo ponoć mieszkasz 100 km od Wro. Ja szukam dla Ciebie tego łóżka, na razie bez efektu, ale cos się trafi, to sama zabierzesz czy na transport też liczysz? Może prościej jednak poszukać w swoim miasteczku ? Dać ogłoszenie, są takie miejsca w supermarketach, czy ksziędza popytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: faktycznie jesteś naiwna, bo myślisz, że ktoś IP: *.isp.tvkg.net 03.11.05, 21:21 jeżeli po rozkręceniu łóżko z materacami zmieści się do astry kombi to sąsiad mi przywiezie bez problemu....a w swoim miasteczku to już pytała ,szukałam i nic...szukałam też w Wałbrzychu bo mam tylko 20 km i też nic Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: faktycznie jesteś naiwna, bo myślisz, że ktoś 22.11.05, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś