xurek 13.07.04, 15:02 bo jak dotad nie udalo mi sie wyslac zadnego postu :((( Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek teraz sie znow udaje - 13.07.04, 15:03 czy wasza gazeta tez ma dzisiaj "humory"? Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: teraz sie znow udaje - 13.07.04, 15:04 Moja gazeta nie ma humorow, ale tez nie bylo mnie pare godzin..... J. Odpowiedz Link
maja92 Re: teraz sie znow udaje - 13.07.04, 15:16 Moja gazeta miala tone humorow wczoraj. Dzisiaj jest w lepszym nastroju. Odpowiedz Link
basia553 Re: test czy juz moge 13.07.04, 17:23 U mnie wczoraj byly denerwujace problemy Odpowiedz Link
a.polonia Re: test czy juz moge 13.07.04, 23:04 a mnie wlasnie teraz szlag chce trafic na gazete i chyba dam sobie spokoj... Odpowiedz Link
jutka1 Re: test czy juz moge 14.07.04, 22:07 Co za cholera wziela znowu gazete! Nic nie chodzi jak trzeba Poza tym mozilla firefox jest moze bezpieczniejsza od explodera, ale wolna jak slimak. W momentach, kiedy GW szwankuje, nic nie idzie, i sie robi klops. Nie moge sie doczekac, kiedy z heimatu bede znow uzywac safari. J. Odpowiedz Link
basia553 Re: test czy juz moge 14.07.04, 22:15 Tak mnie tytul tego wontku zaintrygowal i sobie pomyslalam: czy panowie musza robic czasami test, czy juz mogom? Czy tez startuja zawsze pelni niepewnosci: uda sie, czy sie nie uda? Ach, jak pjenknom jest kobjecosc! Odpowiedz Link
xurek Basiu, 15.07.04, 15:55 to bylby raczej test pod tytulem „czy jeszcze moge“, bo ci zastanawiajacy sie „czy juz“ chyba raczej nie sa w naszym przedziale wiekowym :)))). Ewentuanie dla Joanny :)))) Xurek Odpowiedz Link
xurek Sa takie portale, 15.07.04, 15:56 gdzie klik i cyk i juz ostatnie poddrzewko ostatniego poddrzewka w najbardziej zapadlym forumie w mgnieniu oka otwarte. A gazeta to najbardziej zapyzialy slimak – miedzy jednym a drugim postem mozna spokojnie odwalic kawal dobrej roboty.... W K U R W I A J A C E Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sa takie portale, -- GW dzisiaj :-(( 16.07.04, 11:24 xurek napisała: > W K U R W I A J A C E ********** Czy Wam tez GW chodzi dzis jak slimak????????? Dzisiaj pod Xurkiem sie podpisuje rencyma i nogoma. :-(((((( Odpowiedz Link
ertes Re: Sa takie portale, -- GW dzisiaj :-(( 16.07.04, 18:32 A moze to wina waszego polaczenia? A moze to lacze Polski z internetem? A moze to dlatego jest ze to ogromny portal? Nie wiem ile portali moze sie pochwalic 1.4 mln postow i kilka czy kilkaset tysiecy otwarc dziennie. I tak robia niezla robote. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sa takie portale, -- GW dzisiaj :-(( 16.07.04, 18:34 ertes napisał: > A moze to wina waszego polaczenia? > A moze to lacze Polski z internetem? ********* Lacza mam najszybsze dostepne szaremu smiertelnikowi... Moze PL, nie wiem... > A moze to dlatego jest ze to ogromny portal? > Nie wiem ile portali moze sie pochwalic 1.4 mln postow i kilka czy kilkaset > tysiecy otwarc dziennie. I tak robia niezla robote. ********* To niech sie rozbuduja. Jak maja tyle postow i wejsc, to dostaja lepszy szmal za reklame. :-( Odpowiedz Link
tos.ka zwiezlosc 18.07.04, 21:26 ja tylko tak organizacyjnie i zwiezle. prosba. do tych zwiezlych wlasnie. co by w miare mozliwosci zwiezlosc swa w linijce tytulowej miescili. bo gdy watek trza otworzyc, watek sie kreci pol godziny by w koncu kilka slow mysli przeczytac i cala strone cytatu przedmowcy to potem i krew nawet zalac moze. a po co. takze prosbe ma kieruje niesmialo. i licze jeszcze bardziej niesmialo na zrozumienie. i tytulowa zwiezlosc. Odpowiedz Link