tomek854 24.09.02, 01:11 ze Shreka: " niech mnie ktos przytuli..." Mialem zly dzien i pecha 100-lecia :( pocieszcie mnie jakos :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: czuje sie jak osiol IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 24.09.02, 04:07 tomek854 napisał: > pocieszcie mnie jakos :( A co Ty Tomek854, myslisz, ze zycie sie sklada z samych ":-))))"? Czasami trzeba przecierpiec jakies ":-((((", zeby docenic ":-)". Pozatym, nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc jeszcze gorzej. Glowa do gory.!!!I cala reszta tez.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw a ja, jak rzulw :) 24.09.02, 06:22 Staaaryyyyy...... usmiechnij się :)) będzie lepiej. pecha stulecia to ja miałem ze sto :))))) razy. też dasz radę ..... a to na poprawę humoru: www.brzeziny.hg.pl/Brzeziny/rozrywka/Humor/inne/oblakanie.html pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: czuje sie jak osiol 24.09.02, 06:24 tak bedzie wygodniej : www.brzeziny.hg.pl/Brzeziny/rozrywka/Humor/inne/oblakanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: czuje sie jak osiol IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.02, 18:17 rzulw napisał: > tak bedzie wygodniej : > > <a href="www.brzeziny.hg.pl/Brzeziny/rozrywka/Humor/inne/oblakanie.html" > target="_blank">www.brzeziny.hg.pl/Brzeziny/rozrywka/Humor/inne/oblakanie.html< > /a> > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Tulę Tomka854... IP: *.chem.uni.wroc.pl 24.09.02, 09:35 tomek854 napisał: > ze Shreka: " niech mnie ktos przytuli..." > > Mialem zly dzien i pecha 100-lecia :( > > pocieszcie mnie jakos :( ... 854 razy. Tylko proszę nie traktować tego jako objawu utajonego homoseksualizmu. Sam chciał. Tulu, tulu, tulu, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
naranjita Re: Tulę Tomka854... 24.09.02, 18:32 i ja tez przytule Tomka i sie ladnie usmiechne :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Tulę Tomka854... 24.09.02, 20:59 Kochany Toeczku, nie przejmuj się tak bardzo, pomyśl sobie że ja ostatnio też wcale nie lepiej się czuje , może to Cię pocieszy. ja Cię również mocno tulę i trzymaj sie cieplutko.jutro będzie lepszy dzień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Tulę Tomka854... 25.09.02, 12:36 O , to moze nawet mnie ktos lubi (ale z drugiej stronie w sieci to nic nie kosztuje :)))) Ale dzieki wszystkim, bardzo lepiej mi nie jest ale troche to tak, a ze live is brutal, to dobrze czasem pomarudzic, nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ich Re: Tulę Tomka854... 25.09.02, 17:52 Juz jest niwy dzień, nowe emocje i wrażenia. Więcej kolorowych liści na drzewach. Lecz słoneczko i tak sie do nas usmiecha choć troszke krócej. Tulki dla Ciebie, tak na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Tulę Tomka854... 25.09.02, 18:12 tule dla Tomka , nie martw sie za trzy dni bedzie lepiej :) a test dla obłakanych jest Super :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: czuje sie jak osiol IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.02, 14:23 Tomek jutro bedzie lepiej, zreszta minelo juz kilka dni i napewno juz dzisiaj jest lepiej. Pozdrowka i trzymam kciuki za ciebie. Ps. Osiol to fajne zwierze wiec chyba nie jest tak zle z toba. Wszyscy popelniamy bledy. Odpowiedz Link Zgłoś