Dodaj do ulubionych

Problem z flagami

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 20:42
fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=News&file=article&sid=1745&mode=thread&order=0&thold=0
Obserwuj wątek
    • Gość: Vivaldi Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.05, 21:23
      No i oczywiście ta sam retoryka w tekscie w powyższym linku. Kto nie jest
      ultras to peda... Natomiast ci kibice co siedzą na odktytej lub nie sa ultras
      to wperdalacz.. popcornu. Wam już odwaliło na maksa. Ilu was jest 1000. Co wy
      myslicie, że bez was klub stoczy się do v ligii? A co z innymi kibicami? Tymi 5
      lub 6000 ludzi. To oni nie zasługują na miano kibica? Niektórzy z nich
      pamiętaja ŚLASK z lat 60 tych. W każdym cywilizowanym kraju ąą obiektem
      szacunku i wzoru dla młodszych kibiców. Ale dla prymitywnego autora artykułu (
      własciwsze słowo ślinotoku)to wpie..acz.. popcornu. Jezu jaka wiocha. I
      chciałem się zapisac do tego stowarzyszenia. Rasistowska swołocz
      • Gość: xz Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 21:52
        a chodziles na 3 lige? CI ludzie chodzili na mecz gdy bylo na trybunach ledwie
        1000 osob, a ty siedziales zapewne w domu jak i cala wiekszosc... chcesz
        poogladac pilke, idz na polar...
        • Gość: Sunna Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.05, 22:00
          ''takich kibiców Śląsk nie chce i tacy kibice są temu klubowi niepotrzebn''

przeciez to prawda, co to za kibice co nie szanuja wlasnego klubu ? debile i
          pseudokibice, a bajki ze oni sa najlepsi mozna odlozyc na polke, robcie tak
          dalej ciecie, niech sie ptak wycofa i za rok 3 liga albo okregowka
          jak mi was zal, juz wiem na kogo glosowaliscie

czekam nawet na wasze inteligentne odpowiedzi, heh, niemoge sie doczekac jakie
          prawdy nieodkryte mi przedstawicie, a niby taka fajna, mila i przyacielska
          atmosfera na meczach, przecez wy anwet nie wiecie skad tehasla sie wziely i co
          oznaczaly pierwotnie, ehhh polska
        • Gość: Lazs Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:14
          Śląsk i to co się z tym klubem dzieje to nie jest prywatna sprawa grupy kibiców
          i po prostu w głowie się nie mieści,żeby kilkadziesiąt,góra kilkaset osób, mogło
          w tak arogancki sposób doprowadzić do walkowera i na pewno też do poważniejszych
          konsekwencji, nie licząc się w ogóle ze zdaniem pozostałych fanów.Nawet to,że
          większość z nich regularnie uczęszczała na trzecioligowe spotkania WKS-u
          zupełnie nie daje im prawa do tak skrajnego protestu.Skoro przepisy zabraniają
          wywieszania takich flag to trzeba się do nich dostosować, bo prędzej czy później
          i tak wezmą one górę, a wówczas najbardziej stratni mogą się okazać ci co tę
          wojenkę wywołali...
        • Gość: Vivaldi Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.05, 22:47
          Chodze na ŚLASK 28 lat i nie będę sie tłumaczył z idiotycznych zarzutów, na
          kazdym meczu byłem, żeby niebyło watpliwości w III, poza tym co to ma do
          rzeczy? To tak jakbym napisał ile masz lat kolo? Masło maślane. Argumenty,
          argumenty może bys zapodał?
        • Gość: lukon Re: Problem z flagami IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:00
          tak chodziłem na 1, 2 i 3 ligę. Byłem jednym z tych pięcuset osób na meczu z
          Ceramiką, kiedy Śląsk z leciał z ligi. jestem zwykłym piknikiem i co mam czuć
          się gorszy od Ciebie?
        • Gość: Riva Re: Problem z flagami IP: *.core.lanet.net.pl 26.10.05, 21:40
          A ja chodziłem i na 3 ligę i na 1 i na puchar UEFA i mam prawo uważać się za
          kibica Śląska i zgadzam się z większością że Pilka Nożna jest dla kibiców a
          politykom i ich bojówkarzom powinien być wstęp wzbroniony.Acha . Zawsze kupuję
          bilet i dokładam się do oprawy.
    • Gość: wks-fan Łyse pały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:58
      Garstka debili przychodzi na mecze w innym celu niż doping dla swojej drużyny.
      Wywieszają swoje głupie "szyldy poglądowe" bo chyba chcą być widoczni. Takie
      flagi można palić zamiast ściągać. WKS!!
      • Gość: Apasz Łysa Pała to twoja stara ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 22:10
        Łysa Pała to twoja stara ! taki ma pseudonim w półswiatku gejowskim a ty jako
        owoc "miłosci" dwoch facetów wyp....
        nie chodzi juz o flagi idioto
        polecam bardzo trafnie jest cała historia opisana ponizej

fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=News&file=article&sid=1745&mode=thread&order=0&thold=0

pzdr.
        • Gość: ddd Re: Łysa Pała to twoja stara ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:33
          a ja polecam przeczytanie tego tekstu, i to ze 100 razy bo widzie ze wy to
          nigdy nie zrozumiecie:

"Nie jest już tajemnicą, że takie zachowanie nie podoba się właścicielowi klubu
          Edwardowi Ptakowi, który w największym stopniu finansuje zespół. Jeżeli dojdzie
          do kolejnych incydentów, może nawet podjąć decyzję o odejściu z klubu."

chociaz nie jestem pewien czy potraficie czytac...
        • Gość: WKS Apaszu IP: *.chello.pl 25.10.05, 23:54
          spadaj śmieciu z naszego stadionu! King Śląsk !
          • Gość: Apasz moge od następnej kolejki ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 08:51
            moge od następnej kolejki ?? moge moge prosze ... ? ;)

pewnie ty mnie wyrzucisz szmondaku
    • Gość: Apasz no ale ten komentarz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 21:59
      "Komentarz
      W całej sytuacji najbardziej pocieszające jest to, że jak już "kibice" w Łodzi
      zabrali flagę i wyszli z meczu, to może już się na żadnym spotkaniu Śląska nie
      pokażą. To byłaby najlepsza rzecz, jaką mogą dla wrocławskiego klubu zrobić.

Andrzej Jaworski "

to chyba pomyłka panie andrzejku co ... bedzie sprostowanie ??
      wydaje mi sie ze pismaka troche poniosło !!
      twoje komentarze gryzipiurku nikogo nie obchodzą masz dostarczas fakty a nie
      pisac eseje i falietony

• Gość: Apaszu To są fakty. IP: *.chello.pl 25.10.05, 23:55
        Redaktor napisał to co o 500 kibolach mysli 5000 kibiców.
        • Gość: Apasz zawsze tak masz ???? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:20
          zawsze tak masz ???? ze mowisz za wszystkich ??? mow za siebie !
          chyba ze masz problem z osobowiscią
      • Gość: szumiace_poslady Re: no ale ten komentarz IP: *.range86-132.btcentralplus.com 26.10.05, 13:58
        ty jestes jednym z najwiekszych debili.chyba nie rozumiesz na serio ze jak ptak
        odleci to bedziesz sobie chodzil wraz ze swoimi kumplami na mecze okregowki,a
        tam bedziecie mogli sobie wywiesic wszystkie flagi.mam rade, zamiast biletow na
        mecz kupcie sobie mozg.ok??
    • Gość: Śląsk Re: Problem z flagami IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 24.10.05, 22:16
      "Wykopmy Rasizm ze Stadionów" - to idea wyjątkowo słuszna. Jak wyrzucimy ze
      stadionów tę grupę "kibiców" - choćby ich było i 1000 i 1500 - na ich miejsce
      przyjdą normalni ludzie. Mając gwarancję bezpieczeństwa i kultury przyjdą
      całymi rodzinami. Na koszu kiedyś też nie było za spokojnie, a teraz - bez
      obawy można kibicować na żywo. Polecam przykład Anglii. Tam za wbiegnięcie na
      murawę można dostać dożywotni zakaz wstępu na stadion. Pozdrawiam.
      • Gość: stah Do wszystkich światłych poprawnych politycznie IP: *.magma-net.pl 24.10.05, 22:31
        Śląsk jest marką dzięki swoim kibicom i pieprzenie że jest inaczej to kłamstwo.
        Tyle,że Ci którzy kłamią za ŚLĄSK pałą ani po zębach nigdy nie dostali.

PZPN myśli,że taką debilną akcją odwróci uwagę ludzi od KORUPCJI i syfu jaki
        panuje w polskiej piłce /odejmowanie i dodawanie punktów/.Kto głupi będzie bił
        pianę o rasizmach itp.A zdrowo myślący wiedzą,że ludki z PZPNu to ostatni
        bastion komuny w tym kraju.
        • Gość: lilu Re: Do wszystkich światłych poprawnych polityczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:36
          Gość portalu: stah napisał(a):

> Śląsk jest marką dzięki swoim kibicom i pieprzenie że jest inaczej to
          kłamstwo."

no i wlasnie jest dlatego taka slaba marka...jak by przychodzilo na mecze 1000
          kibicow regularnie i naprawde robili wspaniala atmosfere na meczach jak np w
          poznaniu to moglbys tak pisac...
    • Gość: ken Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:26
      wlasnie przez takich debili. lysch pedalow nie chodze na mecze, i w sumie
      przestalem kibicowac "noznemu" slaskowi, bo po co? jak banda prostakow moze
      zniszczyc caly trud i pieniadze wlaznoe przez jak to nazywaja= popkornowcow...
      ehhh szkoda gadac, idzcie sie leczyc, banda debilli
      • Gość: stah Re: Problem z flagami IP: *.magma-net.pl 24.10.05, 22:34
        Skoro nie chodzisz na mecze to znaczy, że NAPRAWDĘ ŚLĄZECZKA NIE KOCHASZ i
        tyle. Jest wiele osób, które się nie identyfikują z subkulturami stadionowymi
        ale od lat wysiadują na Śląsku.
        • Gość: fan67 Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 22:45
          Ja mam takie pytanie do hoolsów. Jak wycofa się Ptak, odejdzie Carlsberg i
          kilku innych sponsorów, to czy Roman Zieliński albo Radziu Parda albo Bartuś
          Nowotarski utrzymają ten klub? Znajdą pieniądze na Śląsk przynajmniej w II
          lidze? A może jest tak, że wam hoolsi po prostu wisi piłka nożna i
          najważniejsze jest by pod przykrywką o nazwie Śląsk pojeżdzić sobie po Polsce,
          szukać zadym, bić się z policją? "Fan Śląsk" dobitnie pokazuje jako wasz organ
          naczelny, że samą piłkę nożną ma głęboko w dup**, najwięcej jest opisów zadym,
          kto z kim i gdzie się bił, jaka to zła jest policja, tekstów o pedałach,
          wyzywania ludzi itd. Swoją drogą to uważajcie, Kaczyński doszedł do władzy, a
          on przemocy i chuligaństwa nie tolerował i tolerować nie będzie. Idą dla was
          ciężkie czasy hoolsi.
          • Gość: wierzący w Śląsk Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:57
            Tym, którzy twierdzą,że Śląsk nie przetrwa bez tzw.sponsorów,którzy czekają
            tylko na prawo własności do gruntów przy Oporowskiej i klub(nie tylko kibiców)
            mają gdzieś,polecam przykład katowickiego GKS-u.Jest w IV lidze,a ludzi
            przychpdzi więcej niż na I-szą.Jak nie wierzycie,to wejdżcie na stronę
            internetową katowiczan i zobaczcie galerię z meczów,zwłaszcza z Tychami z
            1.10.Jeśli klub ma tradycję i publikę,PRZETRWA.A co do ciężkich czasów
            zapowiadanych przez "fan67":one,znając nowego prezydenta,idą też dla
            gejów.Pozdrawiam tych,którzy nie uginają karków przed leseferyzmem,relatywizmem
            moralnym,internacjonalizmem,pseudotolerancją et consortes.Wierzący w Śląsk.
            • Gość: Obornicka Re: Problem z flagami IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.10.05, 23:24
              Do Wierzącego w Śląsk. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chyba sugerujesz,
              że Ptak jest jakimś oszustem, bo chce zarobić przy inwestycji w Śląsk. Przecież
              to podstawowa zasada biznesu, a piłka nożna na wysokim poziomie (powyżej IV
              ligi) to dzisiaj biznes. Czy nie uważasz, że ludzie dziś działający w klubie
              robią dla niego wiele. Czy dla Ciebie różnica w atmosferze na meczu z Torem w
              zeszłym sezonie a w tym na przykład na Ruchu została spowodowana tylko i
              wyłącznie przez "ludzi spod znaku wiadomej flagi"? A może przyznasz, że
              inwestycje w klub odgrywają tu istotną rolę. Co do rzekomo obraźliwych słów
              Sobańskiego w Łodzi, wyjaśnił on tę sytuację w wielu miejscach i nie mam powodu
              by mu nie wierzyć, bo od niepamiętnych czasów mamy w końcu prezesa, który coś
              konkretnego robi w klubie.
              I na koniec a propos GKS. Owszem, teraz jest tam entuzjazm, ale bez inwestycji
              klub ten wyżej III ligi nie podskoczy i końcu będzie tak, że zostanie góra 1000
              osób, które oczywiście będą mogły pysznie mówić "GKS to my", ale w praktyce
              spotka ich los takiego Zawiszy Bydgoszcz - kiedyś 30 tysięcy i I liga, teraz
              opłotki polskiego piłkarstwa. Chyba zarówno Ty jak i ja nie chcemy tego
              scenariusza dla Śląska, bo przecież nie tak dawno z pewnością obaj
              identyfikowaliśmy się z hasłem "nigdy więcej III ligi"
            • Gość: szumiace_poslady Re: Problem z flagami IP: *.range86-132.btcentralplus.com 26.10.05, 14:12
              rewela. nie ma to jak chodzic na mecze 4 ligi. szczyt marzen, ale chyba Twoich.
          • Gość: Vivaldi Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.05, 22:59
            Fan 67 zgadzam sie, ale obawiam się również,że oni niewiele rozumieją.
            Chamstwo, pycha. no i myślą że są chlubą narodu. Dla tych ośich główek dostać
            pałą to zaszczyt,gdzie my żyjemy? Jakbyś w stanie wojennym porządnie w dupę
            dostał od prymitywnych zomoli to byś się tak teraz może nie afiszował.
          • Gość: pawciog2 Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:24
            Szkoda, że do władzy nie doszedł ktos na wzór Józefa Piłsudskiego. Wtedy nie
            słyszałoby się tych faszystowskich haseł, a roznosiciele zatrutych ideologii
            dawno siedzieliby w obozie pracy. Tylko jeden może byc pozytek z chuliganów -
            mogą oni cięzko pracować. W Polsce można dla takiej siły roboczej odbudować
            kopalnie. Można zainwestować tą siłę w wydobycie węgla niż na walkę z braćmi!
        • Gość: szumiace_poslady Re: Problem z flagami IP: *.range86-132.btcentralplus.com 26.10.05, 14:06
          ja akurat to rozumiem.tez nie chodze,bo jesli koles mi mowi ze jesli pojde na
          stadion i sie nie bede wozil to nic mi sie nie stanie to dziekuje za takie
          kibicowanie.rzeklem
    • Gość: jubas Re: Problem z flagami IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.10.05, 22:59
      Panie Jaworski wez daj Pan sobie spokoj z komentarzami pilki noznej. Zajmij sie
      Pan swoja koszykowka a kopana zostaw w spokoju.
      • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 24.10.05, 23:21
        Panowie kibice,ktorzy przybyli na Oporowska prosto z Orbity(czyt.spotkan
        Dajśmana).

ŚLĄSK WROCŁAW znany jest w Polsce,nie dzieki zaslugom pilkarzy,tylko dzieki tak
        znienawidzonym przez was ''łysoli''.Od 20 lat nic nie znaczymy w swiatku
        pilkarskim i gdyby nie kibice Śląska(ktorzy wraz z Lechią,ŁKS'em,Legia,Wisłą-
        tworzyli ruch kibicowski w Polsce)to obecnie mielibysmy taka sama pozycje jak
        Szczakowianka Jaworzno(o jest taki klubik,ale co on znaczy?).

Szanuje panow Sybisa,Pawlowskiego,Żmude,Kalinowskiego,Rudego,Prusika....ale to
        bylo wieki temu,obecnie Śląsk jest znany dzieki ludziom,ktorzy jezdza na
        wyjazdy i dra ryje za Śląsk(wy nawet nie umiecie podniesc rak,by
        zrobic''Szkocje''na wlasnym stadionie).

Flaga Skinhead's to kawalek historii kibicowskiego Śląska ,co wam przeszkadza w
        tej fanie,jakbysmy wieszali flage''Kochamy Gej'ow''to wtedy byscie byli
        zadowoleni?

Zreszta nie wiem dlaczego ja marnuje klawaiture dla ludzi,ktorzy sprzedali
        koszykarski Śląsk,dla ludzi ktorzy zakladali CZARNO-BIAŁE szaliki IDEI i jednym
        ich dopingiem jaki prowadza jest ''pierdzenie''w trąbki.
        • Gość: Obornicka Re: Problem z flagami IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.10.05, 23:40
          Czy naprawdę sądzisz Oporowski, że inwestycje i rozwój klubu w tym sezonie
          spowodowany jest działaniami, jak piszesz, "znienawidzonych przez niektórych
          łysoli" Czy naprawdę sądzisz, że Carlsberg pojawił się u nas, bo ktoś tam
          pomyślał "aha, to jest ten klub skinheadów i ludzi wrzeszczących Śląsk to my,
          więc my jako browar w niego zainwestujemy"? Ja też szanuję wpomnainych przez
          Ciebie piłkarzy, ale chciałbym doczekać się ich następców, a wszczynając
          konflikty z ludźmi, którzy łożą na Śląsk i w nim pracują grupa "spod znaku
          wiadomej flagi" nie pomaga nam wszystkim (bo wszyscy chyba o tym marzymy)
          zrealizować pragnienia o silnym ŚLĄSKU na boisku. Chyba że Tobie przyświecają
          inne cele w zwiazku z WKS - em?
          I jeszcze jedno. Notorycznie "ludzie spod znaku wiadomej flagi" obrażają swoich
          oponentów sugerując, że są to jedynie niedzielni kibice nie zaangażowani w
          sprawy Śląska. To naprawdę tak nie jest. Ja mam staż 22 letni, Vivaldi jeszcze
          dłuższy i nam podobnych znajdziesz wielu.
          • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 25.10.05, 00:03
            Ciekawe,ze ci kibice z 22 letnim stazem jakos nie za bardzo byli widoczni
            podczas takich spotkan jak to ze Swornica Czarnowasy(kolo 700 osob na
            stadionie...)Tor'em Dobrzen Wielki itp.,itd.rozumiem ogladajac Borussie,Napoli
            czy Liverpool nie wypada zagladac na mecze Śląska gdy ten jest na samym dnie...

Panowie zreszta podejdzcie do Romana Zielińskiego i przedstawcie mu swoje
            problemy,tego czlowieka nie musiscie sie chyba obawiac?

• Gość: Apasz Czy Vivaldi i Ty to ta sama osoba ? ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 08:54
        • Gość: Łysy Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:42
          Widzę, że poważnym argumentem ze strony hools, jest niechęć do pedałów, to
          chyba za mało, żeby odgryźć się za prymitywizm z jakim się Was kojarzy, chyba
          że Wy faktycznie uważacie, że cała reszta to pedały :)

Mimo wszystko pozdrawiam :)
          • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 24.10.05, 23:56
            Ja nie jestem zadnym hools'em:))do pedalow tez nic nie mam(byleby ci goscie
            urzadzali swoje parady najlepiej w Borach Tucholskich,lub jakims innym
            ustronnym miejscu...).

Jestem zwyklym chlopakiem,ktory stara sie dbac o to,by na Oporowskiej atmosfera
            spotkan pilkarskich nie zblizyla sie do tej z Wronek np.,a tak bedzie jesli pan
            Ptak zacznie sie pozbywac ludzi,ktorzy trzymaja doping na coraz smutniejszym
            stadionie na Oporowskiej...wy pewnie chcielibyscie czuc sie jak w kinie,gdzie
            mozecie spokojnie popijac coca-cole i zajadac sie popcornem?

Subkultura Skinheadow to taka sama subkultura jak kazda inna,przeciez na
            ferlanej fladze nie ma zadnych symboli nazistowskich,a wsrod skinow spora grupe
            stanowia takze ludzie spod znaku np. S.H.A.R.P wiec sadze,ze nasza flaga nie
            powinna nikogo razic.

Szkoda,ze Dajśmanowi sie tak slabo wiedzie,bo juz lepiej by bylo jakby kibice
            sukcesu zostali w Orbicie zamiast poslusznie spelniac rokazy ludzi,ktorzy chca
            z Śląska zrobic to samo co iti z Legii....
            • Gość: KOSZYKARSKI SLASK Re: Problem z flagami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 08:38
              chyba masz jakies kompleksy chlopie..w kosza wiedzie sie calkiem dobrze gramy
              PIERWSZEJ lidze i walczymy spokojnie o play-off a twoja druzynka to sie tula po
              n-tych ligach grajac z jakimis wiochami, naprawde niesamowite emocje, a jaki
              poziom meczy:D ale dla tych gosci ktorzy wieszaja flage to i tak za duzo, juz
              dawno mowilem zeby ta druzyne rozwiazac bo tutaj sie nigdy pilki na 1ligowym
              poziomie nie zbuduje..i nie mam nic przeciwko gdyby slaska prezentowal poziom
              amici...bo ja lubie ogladac dobra pilke,w przeciwienstwie do ciebie;)
        • Gość: szumiace_poslady Re: Problem z flagami IP: *.range86-132.btcentralplus.com 26.10.05, 14:26
          to ja dziekuje za taka historie.rasisci to nie jest zbytni powod do
          chluby.miejmy nadzieje ze tak jak korona pozbedzie sie ich slask.
    • Gość: maciek nd Re: Problem z flagami IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 23:52
      jaworski pisz dla tiny moze
      • Gość: ABCD Re: Problem z flagami IP: 81.6.129.* 25.10.05, 00:07
        Spałować tych kryminalistów żeby ich matki nie poznały(chociaż zapewne ci
        kryminaliści pochodzą z patologicznych rodzin tak więc ich rodziców to nawet
        nie obchodzi gdzie są ich dzieci), a potem do kamieniołomów i będzie kilku
        nazistów mniej na tym świecie.W końcu to MW rekrutuje atamtąd swoje bojówki
        • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 25.10.05, 00:14
          Zdziwisz sie,ale na meczach Śląska nie ma zadnych kryminalistow(no nie liczac
          tych co zasmiecaja trybuny slonecznikiem:))z rodziny patologicznej to sa raczej
          chlopcy z krytej(bo jak to wytlumaczyc,ze im sie rak do gory niechce podniesc
          do gory przy robieniu''Szkocjii''tylko tym,ze w mlodosci niezle obrywali po
          łapkach:DD)osobiscie znam wielu studentow,ktorzy jezdza za Śląskiem po
          Polsce,baaa sa tam ludzie z tytulami magistrow nawet:)))-i co zszokowany
          jestes?:)))
          • Gość: ABCD Re: Problem z flagami IP: 81.6.129.* 25.10.05, 00:20
            człowiek ze szmatą na szyji i ogolonym na łyso łbem nie może być uczciwym
            człowiekiem.Ci studenci to zapewne członkowie MW i LPR a w ich przypadku
            wykształcenie liczy się za 1/5 normalnego człowieka.Nie jestem z Wrocławia
            także ni pisz mi o jakiś krytych trybunach bo nawet nie wiem jak to wasze pole
            do gry wygląda.
            • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 25.10.05, 00:29
              ''Czlowiek ze szmata na szyii''w tym miejscu powinienem skonczyc z toba
              rozmowe,bo jednym rownowaznikiem zdania,obalies swoj pseudointeligencki
              wizerunek....,te jak to okrelsiles''szmaty''na szyii nosza nie tylko ludzi spod
              znaku S.,ale takze kibice z 22 letnim stazem..

Nie odpisuj,bo gdyby nie internet balbys sie pewnie poprosic w kiosku o gazete.
            • Gość: k. Re: Problem z flagami IP: 195.20.110.* 25.10.05, 09:29
              ABCD przesadzasz ze swoimi komentarzami, Na mecze przychodza różni ludzie, i
              generalnie wszytkich łaczy jedno uczucie do piłki noznej i Ślązeczka. Natomiast
              w innych sprawch wszyscy Ci ludzie maja swoje poglądy i sposob opatrzenia na
              świat (tak jak całe społeczeństwo). Sam, piszesz, że nawet nie wiesz jak
              wygląda stadion Śląska a mimo wszystko wiesz wszystko najlepiej i obrażasz
              wszystkich. jesli chcesz aby inni cie szanowali , to sam szanuj innych i nie
              rzucaj dokoła obelgami.
              • Gość: ABCD Re: Problem z flagami IP: 81.6.129.* 25.10.05, 12:44
                kryminalistów i nazistów nigdy nie będę szanował i nie potrzebuje od nich
                szacunku
                • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 25.10.05, 13:09
                  Tak saamo my nie oczekujemy szacunku od internetowych płaczkow z rozepchanymi
                  odbytami....
                • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 25.10.05, 13:09
                  Tak saamo my nie oczekujemy szacunku od internetowych płaczkow z rozepchanymi
                  odbytami....
                  • Gość: Lazs Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:46
                    a Ty nie jesteś internetowym płaczkiem Oporowski?
    • Gość: chudy Re: Problem z flagami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:09
      Ja rozumiem wszystko ale....żeby własnemu ukochanemu klubowi przez(dla mnie)
      głupote odbierać punkty...nie rozumiem tego...przecież obnosicie się tym,że
      ŚLĄSK jest w waszych sercach...pokażcie to!!!
    • Gość: gość I Re: Problem z flagami IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 25.10.05, 08:39
      --Do kibiców; czas i spokój jest dobrym doradcą
    • Gość: k. Re: Problem z flagami IP: 195.20.110.* 25.10.05, 09:15
      chłopaki ochłońcie, racjonalnie podejdzicie do tematu. Po incydencie w Łodzi
      obserwator PZPN na kolejnym meczu Sląska na pewno dobrze obejrzy flagi. W razie
      uporu co flagi,na pewno meczu spokojnie nie puści, gdyż sprawa stała się zbyt
      głośna. Wobec czego pozostaje alternatywa albo zrezygnuje się z wieszania
      flagi "S" albo pewno przyłożą nam walkovera. Ja do flagi "S" nie jestem
      przywiązany ani uczuciowo ani poglądowo, więc nie będę płakał za jej
      schowaniem, bo wolę to niż walkovera. Natomiast gdybył miast "swoją" flagę,
      ktora ze wzgledu na kontrowersyjne przesłanie może narazić mój klub na kary, to
      kierując się uczuciem do klubu, na pewno bym jej nie wywieszał.
      aha i nie udawajcie, że przedmiotowa flaga "S" jest neutralna poglądowa.
      Wszyscy wiedzą co wyraża i nie wmawajmy sobie, że obrona za wszelką cenę jej
      treści jest słuszna i świadczy o honorze, bo świadczy jedynie o ograniczeniu
      życia do bardzo płytkich wartości.
      Bronić możemy wszyscy razem ważnych spraw takich jak tradycja , nazwa klubu
      itd., a nie spraw, które sieją zamęt.
    • Gość: kibic Re: Problem z flagami IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.10.05, 09:25
      szkoda gadac z [cepterowcami] kibice bez honoru wystarczy ze trzy razy nazwe juz
      im zmieniali dobrze ze schetyna odszedł bo bysmy podzielili losy idea
    • Gość: MaG Prostaki a nie kibice!!! Zwykli kibole!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:32
      Boneheads a nie skinheads. Własnie przez takich prostaków nie chodzę (sam lub z
      Rodziną) na mecze na polskie stadiony...
      • Gość: fan67 proste pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 10:21
        Pytanie do hoolsów, co jest dla was ważniejsze - dobro Śląska i Śląsk czy flaga
        z napisem Skinheads? Czy chcecie Śląska w ekstraklasie, walczącego o medale, w
        przyszłości w europejskich pucharach, 20 tysięcy ludzi na stadionie we
        Wrocławiu czy wolicie flagę z napisem Skinheads? (żeby tam chociaż było
        napisane Śląsk, ale tam nawet nie ma ani jednego wyrazu Śląsk). Co dla kibiców
        Śląska (wyjazdowczów i robiących oprawę i doping na meczach) jest ważniejsze:
        ŚLĄSK czy ruch skinowski?
        • Gość: Apasz wazne jest przywiązanie do barw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 16:21
          Wazne jest przywiązanie do barw .. kazda flaga ma swoją historie , ale skąd
          cepterowcy mogą to wiedziec jak im co jakis czas zmieniają nazwe , moze
          niedługo brawy zmienia itp itd.

Wazne jest tez to aby nie ulegać .. jesli raz ulegniesz PZPN wymysli takie
          warunki do wejscia na mecz ze sie nie pozbierasz , nawet prokurator generalny
          nie wejdzie bo nie przedstawił zaswiadczenia o nie zaleganiu ze składkami zus

ponoc jest jeba..... demokracja mozna byc anarchistą ? to czego nie mozna miec
          poglądów prawicowych

pozdr.

• Gość: robb dla tych świń IP: 212.160.172.* 25.10.05, 10:16
      najważniejsza nie jest piłka, tylko pokazanie "my jesteśmy skinami".
    • Gość: komentator wygonić łysych. IP: 217.97.0.* 25.10.05, 12:13
      A nie można by kilku łysych poprostu zastrzelić !!!
      Przecież to ciękosiki pedalskie.Za kawałek szmaty będą się bili ale tylko wtedy
      jak sa w przewadze. W innym wypadku biorą nogi za pas i tyle ich widać. Piszą
      popieprzeńcy ze na mecze jeżdzą. A ilu ich w Gliwicach było na "Carbo" - 12?
      Trzema samochodami osobowymi przyjechali i cały mecz popcorn wpieprzali. A jaki
      doping zrobili na Poloni w III lidze ? a co było na Piaście ? Cisza Qrwa jak
      makiem zasiał. Gó.. nie kibice, leszcze a nie fanatycy.Pedały poprostu Łyse
      bezmózgie pedały !!!! TYLE !!!!
    • Gość: ABCD Re: Problem z flagami IP: 81.6.129.* 25.10.05, 12:40
      kryminaliści=kibice piłki nożnej
      • Gość: były zawodnik Problem z flagami IP: *.t-systems.com.pl 25.10.05, 13:35
        Dla mnie to proste pseudoflagi i pseudokibice powinni być "wyrzuceni" ze
        stadionów.Huligani czy tym podobne surowo karani nie zakazem wejścia na stadion
        ale karani karnie sądownie. Co to da że tą "chołote" przegoni sie ze stadionów
        to pójdą na ulice. A teksty typu "pedały czy popcornowcy" to mam nadzieję
        więcej nie czytać na forum gazety. Bo będziemy wykresląć te posty(czerwony
        kosz).Jesli zgodnie z prawem nie można wnosić flag czy innych przedmiotów... to
        prawo musi być respektowane i ...kropka. Jeśli ktoś uważa że może być inaczej
        to zgodnie z prawem musi zmienić to prawo czy zarządzenie!!!!! To dotyczy
        zwłasza tych co się obrażaja za to swoja indolencję, niewiedzę. Gdy byłem
        zawodnikiem Śląska w latach siedemdziesiątych i osiemdziesiątych były inne
        problemy!!! Stadion był za mały bo np. na pobliskim nasypie i górce i budynkach
        itd zebranych było ok. 80.000 kibiców. Były też mecze gdzie było mniej widzów
        np. 25.000 osób. Ta garstka kibiców (załóżmy taką nazwe) może i jest
        wartościowa ale niech spytają się Rodziców czy starszych kolegów ile i jak
        oglądano mecze Śląska!!! Współczuję tylko teraz Ryśkowi i Innym osobą
        odpowiedzialnym za atmosferę w drużynie!!!! Prawdziwą flagą kibiców Śląska jest
        tylko i wyłącznie """zielono-biało-czerwona"""""""" pozdrawiam Śląsk....
        • Gość: Lazs Re: Problem z flagami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:51
          Skoro jest Pan byłym zawodnikiem, to warto nadmienić, że flaga Skinheads na
          stadionie jest niczym w porównaniu ze skorumpowanymi piłkarzami i działaczami...
          Ciekawe czy również ten problem jest Pan w stanie tak oprotestować...?
          • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 25.10.05, 14:39
            No wlasnie ,niech pan moze cos napisze na temat sprzedanego mistrzostwa Polski
            (mecz z Wisła w ostatniej kolejce i zmarnowany karny Pawłowskiego)niechce mi
            sprawdzac,ale to byl chyba sezon 1981/82...ten w,ktorym mistrzem Polski zostal
            Widzew,a powinien Śląsk gdyby nie jego przekupni pilkarze...

Wiec moze ludzie,ktorzy nieraz klamali w zywe oczy kibiców Śląka niech sie nie
            wypowiadaja na tematy kibcowskie,bo to zalosnie wyglada.

I niech pan nie przesadza z tymi 80 000tys.tyle osob na meczu Śląska nigdy nie
            bylo..(max.60 000tys.)
            • Gość: Sunna dziz IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.05, 15:11
              jak mozna byc takimi idiotami ? az mi sie to w glowie nie miescie, ze
              garstka ''ludzi'' z wypranymi mozgami chce swoj lad zaprowadzic
              przeganiaja zwyklych ludzi ze stadionow, i niech mi ktos powiedzial gdzie jest
              na bilecie napisane (bilecie z ktorego kasa idzie do klubu) ze musze jakos
              zywiolowo kibicowac ? przychodze obejrzec widowisko a w jaki sposob (byle by
              nie lamac przepisow) to tylko moja indywidualna sprawa, pieniadze z popcornu
              tez ida chyba dla klubu

wytlumaczcie sie z tych wszsytkich burd (dat nie pamietam i niechce mi sie
              szukac, ale kilka zamkniec stadionu bylo)a dopiero potem oskarzajcie innych

MYSLENIE NIE BOLI

:( za to co sie dzieje na stadionach :( a tyle ludzi chcialo by chodzic na mecze

pozdrawiam tych normalnych
              • Gość: jubas krytykanci IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.10.05, 15:38
                No widze ze w wiekszosci glos zabrali ludzie ktorzy tylko krytykuja innych a
                siebie uwazaja na 8 cudo swiata. Panowie wyzywacie innych a Wy kim jestescie ??
                W niczym nie jestescie lepsi od Nas kibicow, a uwazanie sie za inteligentnych
                jest dla mnie smieszne. Inteligent ktory umie tylko wyzwac (bez powodu) kogos
                przez internet. Brawo (ironia)

JJest tez inna sprawa, rozumiem ze to forum itp. jednak jesli ktos chodzi i
                interesuje sie koszykowka, a nie byl nigdy/dawno na Oporowskiej to po co
                zabiera glos ?? Krytykuje choc nie wie o co tak naprawde chodzi, a swoja wiedze
                czerpie z nie zawsze obiektywnego zrodla.

Nie bede podejmowal dyskusji z kims kto kibicow traktuje jak szmate, kto uwaza
                sie za niewiadomo kogo. A prawda jest brutalna - zakompleksiony osobnik ktorego
                podnieca jego wlasna nienawisc.

Ahoj !
        • zb.nowak Re: Problem z flagami 25.10.05, 15:36
          Jeszcze raz "wyłącznie flaga"""zielono-biało-czerwona""""""""tak,.... tak WKS!!!
          CZY KTOŚ Z MŁODZIEŻY MOŻE MI (WETERANOWI) WYTŁUMACZYĆ, CO TAKIEGO WAŻNEGO JEST
          W TYM ZNAKU "BIAŁA SIŁA" CZY COŚ TAKIEGO? MOIM ZDANIEM TO jest tylko RASIZM I
          NIC WIĘCEJ!Poza tym to tak jakbym słuchał tych ludków z sekty Radia Ojca
          Dyerktora! Pozdrawiam byłych zawodników i kibiców WKS!!! zielono-biało-czerwoni
          nie mylić z tylko białym! !!!
    • Gość: Bolo Re: Problem z flagami IP: 81.219.217.* 25.10.05, 19:45
    • Gość: Biały murzyn Re: Problem z flagami IP: 81.219.217.* 25.10.05, 19:50
      I co (gosć) tym artykułem chcesz udowodnić. Swoją najgłębszą głupotę. Śląsk
      potrzebuje kibiców, a nie debili. Twoja bezdenna głupota tylko tłumaczy, że
      obrażasz ludzi nazywając ich peadłami. Myślę, że ty bliżej jesteś
      homoseksualizmu, niż Ci działacze z Klubu. I bardzo dobrze, pedzić tą chołotę ze
      stadionów. Sport nie jest miejscem dla rasistów. Sport łączy.
    • Gość: kibic śląska Re: Problem z flagami IP: 80.53.204.* 25.10.05, 21:54
      mówicie że kochacie ten klub,ze śląsk ponad wszystko,że aż po zycia kres,że dla
      śląska wszystko to poprostu ściągnijcie tą flage. Inaczej skończy się to
      walkowerem którego nikt nie chce.Takie przepisy wprowadziła UEFA i kluby muszą
      się do tego dostosować.
      • Gość: Apasz sprytna manipulacja ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.10.05, 23:01
        Czy jesli partie zielonych i inne partie pro animals wprowadzą prawo
        zabraniające chodzić w skórzanych butach , czy będziesz tego ślepo przestrzegał ?
        czy zawsze stosujesz sie do tego co narzuca władza ?
        chyba czasami warto sie postawić aby cos wygrac , wynegocjować
        nie chodzi juz o hasło "skinheads" ale o fakt ze władzom czyli PZPN jest na ręke
        takie medialne hasło w stylu "wykopmy rasizm ... " ludzie skupią sie na tym,
        skłócą i nie bedą zwracać uwagi na szwindle i wałki ktore rozgrywają sie we
        władzach PZPN . Od lat wisi ta flaga i nikt nigdy sie do niej nie przypier....
        a teraz jakies podejrzane stowarzyszenie ( nie wiadomo kto je finansuje )
        zapragnęło walki z tym ... dla mnie to jest poprostu mydlenie oczu ludziom
        daliście sie nabrać na mało sprytne zagranie szmatławca Gazety i ten smutny
        komentarz autora .. no to po prostu litości i trwoga :(

juz to mówiłem na tym forum ale przypomnę dobry text

"Przyjaciół nikt nie bedzie mi wybierał , wrogów poszukam sobie sam
        dlaczego kor... mać bez przerwy poucza ktoś w co wierzyć mam "

co do pieniacta ktore tutaj na forum niektorzy prezentują , no na takie posty
        szkoda czasu odpowiadac.

trzy słowa do betonu w PZPN HW do D .

• wroclawianin11 Re: Problem z flagami 26.10.05, 09:19
      Witajcie
      Czytam Wasze komentarze i nieoparłem się pokusie aby coś dodać od siebie.
      Jestem kibicem Slaska( całego od rećznej poprzez kosz do nogi) dodam że
      bezwzgledu na poziom naszych druzyn dumnym kibicem. Był czs że nie opuszczałem
      zadnego meczu zarówno tych na wyjezdzie jak i u siebie ( słynne lata 80 i
      trochę słabsze 90) Zawsze byłem za drużyną i podobnie jak niektórym tutaj
      trudno było mi się pogodzić z faktem spadku do nizszej klasy. Nigdy jednak
      zarówno jako czynny kibic czy piknikowiec nie szkodziłem drużynie i byłem temu
      przeciwny ja wiem ze Sląsk to kibice i ich marka w Polsce ale tez i drużyna
      która należy do Wszystkich Wrocławian i trzeba zrozumieć ze w Naszym interesie
      jest dązyc do tego aby Śląsk znów był wielki a wielkośc teraz to nie kibice
      dający w mordę wszystkim ( to juz mineło) tylko piekny stadion dobra drużyna i
      pełno kibiców potrafiących stworzyć piekną atmosferę bawiących i radujących się
      razem po zwycięstwie i wspierającychc drużyne po porażce. Aby jednak tak było
      Panowie Ultras musicie zrozumieć że niepowinniscie dawać się sprowokować
      kopodziałaczom z PZPN,którzy tylko czekają na to aby pozbyć się Śląska i ich
      kibiców ,którzy stwarzają problemy ( nie pamietacie już jak nas zwalono z I
      ligi dziwne zwyciestewo ruchu w ostatnich minutach meczu ,który rozpoczął sie z
      opóznieniem. Zrozumcie że oni wolą Amikę , Groclin bo tam nie ma kibiców .Wasze
      działenie doprowadzi do tego że posypią się kary i walkowery odejdzie sponsor
      a Ślaśk poleci ku ich radości w dół. Nie macie prawa zabierać nam Wrocławianom
      Śląska . Na marginesie dodoam że dziś okazało się żę Sląsk ( ten w kosza ) ma
      nowego sponsora ERA ponieważ ich badania mrketingowe wykazały że Sląsk ma
      większą wartośc marketingową niż cała liga kosz ,której Era była sponsorem. I
      to moim zdaniem jest powód do dumy a nie fakt że wywiesiło sie flagę i tym
      samym dało sie pretekst listkowielbicielom powód do sankcji i gradacji drużyny.
      Ja wiem ze cięzko się pogodzić z faktem iż jakiś sponsor czy prezes mawięcej do
      powiedzenia niz kibice ale takie są czasy liczxy się szmal i reklama > Więc jak
      chcecie jezdzić za parę lat po europie i zachwalać imię Sląska to musicie
      niestety pojść na kompromis lub wymyslic jakąs inną akcję zgodną z ich prawem ,
      inaczej imie Slaska bedzie szargane w takich "aglomeracjiach" ja Dobrzeń
      Wielki.Pozdrawiam HEJ ŚlĄSK
    • Gość: Apasz czytaj to !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 11:37
      Polecam !!!

fanslask.aha.pl/modules.phtmlname=News&file=article&sid=1760&mode=thread&order=0&thold=0

pozdr.
    • Gość: Apasz ... hymm moze teraz zadziała link IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 12:03

fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=News&file=article&sid=1760&mode=thread&order=0&thold=0
      moze teraz zadziała :)
      • Gość: jeszcze normalny Re: ... hymm moze teraz zadziała link IP: *.generacja.pl 26.10.05, 17:13
        Ciekawa tabelka jest na tej stronie.

Tabela B-klasy
        1 KS Wrocław 26
        2 Odra 21
        3 Mechanik 21
        4 Żerniki 21
        5 Muchobór W. 19
        6 Klecina 18
        7 Śląsk 17
        8 Jerzmanowo 13
        9 Intakus 9
        10 Bielany 7
        11 Nowy Dwór 7
        12 Zalesie 7
        13 Złotniki 3
        14 Muchobór M. 3

Być może tego chce romuś zieliński,PAJAC który za wszystko co złe obwinia
        żydów,pedałów itp.Taki stary a taki głupi CAP.I jeszcze taki gościu afiszuje
        się SYMPATYKIEM Śląska!Macie się na kim wzorować.Szczerze współczuje!!!
        • Gość: Apasz nie obrazaj ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 17:17
          potrafisz tylko obrazac na sieci , poprostu jestes smieszny :(
          • Gość: jeszcze normalny Re: nie obrazaj ... IP: *.generacja.pl 26.10.05, 17:34
            Mylisz się!Dobrze znam koleżkę R.Z.Kiedyś zajmował się tym czym najlepiej potrafił,czyli organizowaniem dopingu ma meczach.Od pewnego czasu mam wrażenie że chce się "wybić".A najlepiej znaleźć "UROJONEGO WROGA"!A to kibice Polaru,A to kibice Ślęzy,teraz kibice Sparty.Ciekawe co jeszcze wymyśli ten "pseudoredaktorek".
      • Gość: wv Re: ... hymm moze teraz zadziała link IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.05, 00:01
        No tak, jak mogłem się domyślić? Podusmowując tekst z linka i posty na forum:
        winni wszystkiego co złe w Śląsku są pedały, pedofile, Żydzi, Wyborcza, PZPN,
        zepterowcy i popkornowcy. Aha, jeszcze władze miasta bo nie wybudowały Śląskowi
        stadionu. A jak sie wyrzuci ze stadionu chuliganów to nikt na Śląsk już nie
        przyjdzie i klub szczeźnie. Wprawdzie większość moich znajomych nie chodzi na
        mecze bo mówią, że boją się pseudokibiców, ale widocznie należą do grup jak
        powyżej.
      • wroclawianin11 Re: ... hymm moze teraz zadziała link 27.10.05, 06:43
        Witajcie pozwolę sobie na kilka słów komentarza raz jeszcze:
        1. Sleza i Polar w nogę tak jak i Gwardia w kosza nigdy nie miały kibicó bo
        Cały Wrocław jest za Ślaskiem i to jest fakt bezporny te 5 tys widzów na Slezy
        to starzy kibice ,którzy zamiast na obiad z Tesciową szli na mecz tam czuli sie
        u siebie. Teraz jak Wiecie ich nie ma bo nie ma tak naprawdę Slezy to co
        pozostało to poprostu nic nieznaczacy klubik a stało się tak bo spadali coraz
        nizej i nie oszukujmy się frekwencja na trybunach jest zalezna od poziomu
        druzyny i jak nasz Ślask bedzie w III a niedaj Boże nizej to na mecze bedzieci
        przychodzic tylko Wy czy tego naprawdę chcecie jażdzić z tymi Waszymi flagami
        po Czarnowąsach i podobnych "aglomeracjach" . Pamietam czasy jak na stadion na
        takie maecze jak z Górnikiem Zabrze czy Lagią przychodziło tyleludzi że Ci co
        przyszli godzine przed meczem szukali wolnych drzew wokół stadionu to były
        piękne czasy acały stadion krzyczał i ryczał tak że przyjezdnym nogi sie
        uginały.Tylko wtedy była jednośc fakt że w młynie trzeba było byc aktywnym ale
        przeciez o to chodziło.
        2. Romena Zielinski jest bezwatpienia człowiekiem instytucją i nie powinno się
        go obrażać On włożył wiele serca w Ślask .Jednak nie wolno go slepo nasladować
        On ma juz swój wiek i chyba brakuje mu tej estymy ,którą był otoczony w tamtych
        czasach . To jest Wasz czas i jasli nie chcecie przezyc tego co moje pokolenie
        PP miejsce w czołówce I ligi Puchary to wywieszajcie dalek Wasze flagi na tym
        coraz smutniejszym i zapadłym stadionie bo nowego na III lige i niżej nikt Wam
        nie wybuduje. Ja chciałbym aby Śląsk był znów Wielki zarówno na murawie jak i
        na trybunach a Wielki Śląsk to Wielcy kibice bez fobi i ponad to bądzcie dumni
        i nie dajcie sie sprowokować . Polityka juz była na stadionie ale wtedy byłav
        taka konieczność walczyło sie o Wolną Polskę a nie o wygnanie nic nieznaczącej
        grupy zydo-działaczy Oni i tak się obronią a nas pozbawią Wielkiego Śląska
        • Gość: jeszcze normalny Re: ... hymm moze teraz zadziała link IP: *.generacja.pl 27.10.05, 14:01
          Popieram w 100%!Śląsk i 10-15 tyś. na meczach a kiedyś w przyszłości może wiecej albo pierd...na polityka lub inne gó..anne pomysły i wtedy będziemy się cieszyć jak 2 tysiaki przyjdą na mecz!
    • Gość: bart32 Re: Problem z flagami IP: 62.87.136.* 26.10.05, 12:12
      ale jakby wywiesili che gewar lub sierp i młot to by było dobrze ..... pzpn
      jest śmieszny a redaktor piszący ten tekst to pajac
      • Gość: Oporowski Re: Problem z flagami IP: *.media4.pl 26.10.05, 18:22
        Ale czy Roman Zieliński,pisze jakies klamstwa w tym felietonie?
        Na Sparte przychodzi juz garstka kibicow(bo to juz jest Atlas nie Sparta)Polar
        nigdy nie mial kibicow,a Ślęza mimo,ze otarla sie o 1 lige zawsze byla w cieniu
        Śląska.

To nie kopacze buduja potege klubu,ale rzesze oddanych ludzi,ktorzy jezdza po
        kraju za swoja druzyna i jesli trzeba potrafia nadstawiac za nia ryj.

Legia jest znana w Europie dzieki wlasnie kibicom,ktorzy robia najlepsze
        oprawy,ktorzy jezdza za nia po Europie,ktorzy takze wieszali flagi z krzyzem
        Celtyckim....

Do poki w tym kraju panuje wolnosc slowa''Skinhead's''bedzie wisiec na
        Oporowskiej i na kazdym stadionie gdzie gra WKS,wy jak chcecie wieszajacie
        sobie flage''Pedały naszymi przyjaciolmi''przeciez nikt wam tego nie broni,wiec
        dlaczego macie pretensje do ludzi zwiazanych ze Śląskiem od pokolen?
        • Gość: jeszcze normalny Re: Problem z flagami IP: *.generacja.pl 26.10.05, 18:52
          Nic nie rozumisz człowieku.Zwisa mi ta afera z flagą "skinheads" mi ona przeszkadza.Ale teraz jako klubowi może przeszkadzać a "Romuś" tego nie rozumie bo zawsze miał się za kogoś mądrzejszego.A w rzeczywistości jest tylko błaznem!Takim małym "LPRowskim Adolfem" który dzieli Wrocławian na lepszych i gorszych.
          Ps.Slęza i Polar faktycznie nigdy właściwie nie mieli wielu fanów, ale ze Spartą(Atlasem)to się mylisz!To jest klub który miał, ma i zawsze będzie swoich fanów.A ilość zależy przedewszystkim od wyników jakie osiąga dany klub tak jest w przypadku Sparty jak i Śląska.
        • Gość: Apasz o to własnie chodzi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.05, 22:53
          o to własnie chodzi mozna byc anarchistą , to i mozna miec poglądy prawicowe
          ktos na płocie wywiesz flage z che gevarą ktos wywiesz skin heads. Flaga White
          Power poszła do magazynku to było ustępstwo i ukłon w strone zarządu , a tu ci
          teraz wszystkie flagi bedą cenzurowac a na bramkach na wejsciu bedą usta
          kneblowac abys nic nie krzyczał .

• Gość: jeszcze normalny Re: Problem z flagami IP: *.generacja.pl 26.10.05, 18:58
      Mała poprawka.Miało być że ta flaga mi nie przeszkadza!
      • Gość: stah Kibice sukcesu czy kibice Śląska ??? IP: *.magma-net.pl 27.10.05, 21:32
        No brawo - ponad połowa wypowiadających się to poprawni politycznie kibice sukcesu. Dla nich ważne jest, że Śląsk awansował do drugiej ligi i już ciesza japy, bo jest szansa na grę w ekstraklasie. O szacunku, honorze i o zasadach niestety nic nie wiedzą ale skąd mają wiedzieć - przecież w erze telewizji o tym się nie mówi. Cóż takie się wychowują następne pokolenia kibiców (tylko czy to są kibice Śląska czy sukcesu ???). Flaga "LUDZIE ZASAD" nie powstała, bo ktoś wymyślił chwytne hasło tylko dlatego, że naprawdę kibice Śląska mają zasady. Dlatego Śląsk jest Śląskiem i jest porównywalny z Legią Warszawa a nie z Górnikiem Łęczna.
        Ptak, Sobański widzą tylko interes - gorzej, bo dają się nakręcać propagandzie rodem z "Żydowskiej". A "Żydowska" zamiast piętnować ostatni bastion komuny w RP - PeZetPeeN tylko robi im dodatkową klakę. Gdzie rozliczenie afer korupcyjnych, umoczonych zawodników, wytłumaczenie beznadziejnego poziomu ligi, drużyn w europejskich pucharach i zerowego szkolenia młodzieży ???

PS. Przyśpiewka Zagłębia Sosnowiec "Śląsk Śląsk - szacunek" zobowiązuje !!!

• Gość: rozbawiony Re: Kibice sukcesu czy kibice Śląska ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.05, 00:22
          Romuś Zieliński, Raduś Parda i Bartuś Nowotarski zasponsorują Śląsk i będzie on
          grać za rok w ekstraklasie, a za dwa w Lidze Mistrzów buhahahahahahahaha.

Propozycja - może wyżej wymienieni oraz "wielcy hools" Śląska od sezonu
          wiosennego zaczną sponsorować ten klub, przejmą całe utrzymanie zespołu, zajmą
          się tym klubem? No co wy na to? Nie wypijecie kilku nalewek, bełtów,
          przypilnujecie swoich kolesi, żeby nie włazili na mecze za free i wyłożycie
          swoją kasę na ten klub, jego utrzymanie, a wtedy róbcie sobie co chcecie na
          stadionie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka