Dodaj do ulubionych

RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:55
podobno w Kątach Wrocławskich istnieje gabinet w którym rzuca się palenie po
jednej sesji, która kosztuje 50 zł Z tego co wiem ma to związek z programem
komputerowym. W necie znalazłam informacje na temat programu komputerowego
który służy do rzucania palenia. Wykorzystano w nim "delikatną hipnozę" i
metode podprogową - podejrzewam, że to w Kątach może na tym polegać. słyszałam
że to naprawdę działa, czy ktoś z was wie coś więcej, jakiś adres ,telefon ,
cokolwiek na ten temat???
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR. IP: *.amsnet.pl 27.10.05, 23:41
      Bicom. Centrum medyczne. Testy alergiczne, odczulanie, terapia antynikotynowa
      (0-71) 329 33 70
      50-254 Wrocław, Bolesława Chrobrego 35
      pow.m. Wrocław, woj.dolnośląskie

- godziny otwarcia:
      poniedziałek - piątek: 8-18
      sobota: 9-14

Pewnie chodzi o biorezonans, masz to też we Wrocławiu. Niestety, mi nie pomogło:
      (

• Gość: CHUDSZY O 50,- Re: RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR. IP: *.igo.wroc.pl 28.10.05, 14:05
        Mnie też nie pomogło. :(
      • Gość: Z pazurami ostrymi Re: RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR. IP: 213.199.196.* 28.10.05, 14:30
        > Pewnie chodzi o biorezonans,

Bio-co? Ty wiesz co to w ogóle jest rezonans? Pewnie nie, bo jakbyś wiedział, to
        nie kupowałbyś takiego pseudonaukowego bełkotu. Pewnie "leki" homeopatyczne tez
        stosujesz? A tarota to już na bank.
    • Gość: POPARCIE Re: RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 13:56
      Poparcie dla każdej akcji zwalczającej ten zgubny nałóg
      • Gość: nikotyna Re: RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:26
        Pic na wodę ten program. Rzuciłem z dnia na dzień , po przepaleniu lat. trzeba
        po prostu chcieć, a nie obwiniać swój charakter
    • Gość: hejtkor Re: RZUĆ PALENIE- program komputerowy -KĄTY WR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 17:44
      jakbyście debile nie zaczynali palić to teraz nie mielibyście z tym problemów ha!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka