Dodaj do ulubionych

a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:27
uważam, że ci, którzy najgłośniej krytykują tu chamstwo, nie mają pojecia o
kulturze osobistej, jeżeli interlokutor ma jakiekolwiek poglądy, to albo jest
gówniarz i należy użalać się nad jego rachunkiem tel., albo powinien sp....ać,
oczywiscie najlepszą medotą jest snuć monotonne dywagacje o komunikacji
miejskiej - krezusi, a co was to obchodzi. z kolei jak człowiek chce sie
uprzejmie pożegnać, bo jednak usmiał się po pachy, to zaraz nastepuje seria
obelg. i jak tu dać wam spokój ? sami wręcz błagacie żeby wam go nie dawać.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: 216.104.228.* 26.09.01, 21:37
      czego zakończyłeś w połowie olo uhu uhu uhhahahahahahahahahahaha !
    • Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 21:39
      człowieku, co to ma wspólnego z savoir-vivre????
    • roberto65 Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? 26.09.01, 21:40
      99 % forumowicżów woli dyskusje na temat komunikacji miejskiej, Expo i na 100
      innych tematów niż na dyskusje z niejakim Olo, który jest osobnikiem o
      ograniczonej poczytalnosci umysłowej, ma wielkie problemy emocjonalne ze sobą,
      nie jest doceniany w środowisku swoich rówieśników a rodzice nigdy go nie
      kochali (bo trudno kochać takiego upierdliwego dzieciaka)...

No i najcięższa choroba osobnika Olo - prowadzenia rozmów sam na sam ze sobą na
      forum (wyrażnie wskazuje to na brak przyjaciół , znajomych and dziewczyny)...
      Zmiana nicków - tą chgorobę Olo odziedziczył po niejakim Andzi vel Krissie vel
      100 innych nicków...

Andzi już na forum nie ma , bo sie "przejechałą" na swojej
      wydumanej "anonimowości na forum - chłopaczek wypisujacy tu wulgaryzmy a
      podający sie za Andzię vel Krissa itd, tak jak i Olo był przekonany, ze gdy
      łączy sie za pomocą modemu i nr 202122 przez TPSA takze nie zostanie nigdy
      namierzony , a tu sie okazało, zę komuś udało sie ustalić jego doklądny adres
      domowy he he he)...

Olo niech bawi się dalej, do czasu, kiedyś (pewnie nie domyśli się nawet kiedy)
      przekroczy tą cieńką "granicę" na forum i wtedy...wtedy reszta forumowicżów
      będzie miała niezłą zabawę...(może go nawet Drodzy Forumowicze odwiedzimy w
      jego domu)...

A wiec życzymy Olo-wi dobrej zabawy ba forum...ale...do czasu...
      • Gość: olo Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:46
        wiecznie te pogóżki i pogróżki. wiem, że 90 % forumowiczów to ty roberto, zatem
        jak rozmawiasz sam ze sobą, to masz podobne zainteresowania. ale przyznam, że
        zadrżałem. znasz numer dostępowy do tepsy. wiedziałem, żeś głowacz, ale to.
        zaskakujesz mnie.
        • Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 21:49
          o czym Ty mówisz??? używasz tepsy? to wyjdż, bo na rachunek Cię stać nie
          będzie...
        • Gość: lolo Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: 216.104.228.* 26.09.01, 21:50
          pomidor

buuuuahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
          • Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 21:52
            to bylo na poziomie....:) ale nie wiem kogo? buraka??? :)
        • roberto65 Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? 26.09.01, 21:57
          Gość portalu: olo napisał(a):

> wiecznie te pogóżki i pogróżki. wiem, że 90 % forumowiczów to ty roberto, zatem
          >
          > jak rozmawiasz sam ze sobą, to masz podobne zainteresowania. ale przyznam, że
          > zadrżałem. znasz numer dostępowy do tepsy. wiedziałem, żeś głowacz, ale to.
          > zaskakujesz mnie.

..."pogróżki" ??? może "różki" Diabełka z naszego forum ???

No tak, wg Olo (sprawdżcie sobie wczorajsze jego wpisy na forum), ja ROBERTO
          jestem wg niego takze: WĘDZONKĄ , JANKIEM , HRABIĄ , Adminem Gazety i jeszcze
          kilkoma innymi forumowiczami...

Escorpio, uwaząj kolego, bo zaraz Olo powie, ze roberto to takze Escorpio (olo
          jest do tego zdolny)...

Biedny Olo, wrocławski gimnazjalista cierpi wiec takze na manię prześladowczą, bo
          sami słyszycie, wg niego 90 % forumowiczów z tego forum to ja, w jednej osobie
          Roberto...
          Brawo, sam Sherlock Holmes tego by nie powiedział...

Dla Ola - gimnazjalisty, który dostał kilka dni temu komputer z dostępem do
          internetu , od rodziców, za pierwszą ocenę wyższą od 3 w swoim gimnazjum... nawet
          nie umie dobrze czytać (nawet nie mówuię o rozumieniu przez niego tekstu który
          czyta, bo to dla niego jest po prostu "czarna magia"), jest na tyle mało
          rozgarnięty, że sam nawet dobrze nie wie o czym pisze...

• Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 22:01
            a nie wiedziales ze Ty to ja a ja to Ty ? ;)))) coz, takich ludzi trzeba
            leczyc, poniewaz od komputera moze zaatakowac jakis wirus, a to juz powazna
            sprawa :))))))))
            Zdrowko, Roberto :)
      • Gość: bromden do roberto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 10:30
        roberto65 napisał(a):
        > ograniczonej poczytalnosci umysłowej, ma wielkie problemy emocjonalne ze sobą,
        > nie jest doceniany w środowisku swoich rówieśników a rodzice nigdy go nie
        > kochali (bo trudno kochać takiego upierdliwego dzieciaka)...
        > forum (wyrażnie wskazuje to na brak przyjaciół , znajomych and dziewczyny)...

jeszcze zanim sie rozpetala ta cala awantura na forum, to dokladnie to samo
        myslalem o tobie, roberto, (oczywiscie na podstawie postow przez ciebie pisanych)
    • Gość: ellle ja popieram ola IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:41
      nie ma sie co dziwić, od czasu do czasu też tu zaglądam, ale z rzadko jest
      jakaś interesująca dyskusja, czasem mam wrażenie, że roberto godzinami gada sam
      ze sobą pozorując dyskusję na jakiś dziwny temat.
      • Gość: escorpio Re: ja popieram ola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 21:46
        aj elle, czytasz elle??? czy skąd ten nick...głupoty gadasz, że aż się może
        człowiek poskręcać
        • roberto65 Re: ja popieram ola 26.09.01, 22:03
          Gość portalu: escorpio napisał(a):

> aj elle, czytasz elle??? czy skąd ten nick...głupoty gadasz, że aż się może
          > człowiek poskręcać

Bo ELLE i OLO to jedna i ta sama osoba...
          • Gość: Birbant Re: ja popieram ola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 14:00
            Cóż za przenikliwość. Tak trzymać. Pozdro
            • roberto65 Re: ja popieram ola 27.09.01, 23:33
              Gość portalu: Birbant napisał(a):

> Cóż za przenikliwość. Tak trzymać. Pozdro

Birbancie bo ja klony wyczówam na odległósć...

Również pozdro !

• Gość: terka Re: ja popieram ola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 20:52
            Roberto65 i teraz dla mnie nastała jasność (ciemno widzę heheheheh). Gdzieś tam
            pytałam dlaczego jest tylu "robertów" różnie pisanych. I teraz widzę, że różne
            misie po prostu robią sobie jaja i wtykają kij w mrowisko występując pod
            różnymi nickami. Nie wiem tylko jak to rozpoznajecie. A może lepiej nie
            wiedzieć?
            Pozdrowionka
            • roberto65 Re: ja popieram ola 27.09.01, 23:36
              Gość portalu: terka napisał(a):

> Roberto65 i teraz dla mnie nastała jasność (ciemno widzę heheheheh). Gdzieś tam
              >
              > pytałam dlaczego jest tylu "robertów" różnie pisanych. I teraz widzę, że różne
              > misie po prostu robią sobie jaja i wtykają kij w mrowisko występując pod
              > różnymi nickami. Nie wiem tylko jak to rozpoznajecie. A może lepiej nie
              > wiedzieć?

Misiom Droga Terko po prostu się bardzo nudzi i z braku ciekawszych zajęć robią
              rózne wygłupy i harce, dopóki robią to bez obrażania innych osób, to jest ok, a
              nawet jest czasami zabawne, ale jeżeli ktoś zaczyna używać tu niecenzuralnch
              słow, to ja po prostu na rózne sposoby na to reaguję...

Teraz już chyba takze dobrze wiesz, dlaczego musiałem zalogować się do portalu
              Gazety i zastrzec sobie nicka...

Pozdrowienia Terko 1
              > Pozdrowionka

• Gość: lolo Re: ja popieram ola IP: 216.104.228.* 26.09.01, 21:48
        ale olowi dogadałem co nie ? buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
        • Gość: escorpio Re: ja popieram ola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 21:53
          nie stosuj takich metod bo stajesz sie podobny :)
      • roberto65 Re: ja popieram ola 26.09.01, 22:02
        Gość portalu: ellle napisał(a):

> nie ma sie co dziwić, od czasu do czasu też tu zaglądam, ale z rzadko jest
        > jakaś interesująca dyskusja, czasem mam wrażenie, że roberto godzinami gada sam
        >
        > ze sobą pozorując dyskusję na jakiś dziwny temat.

Biedny Olo, cierpiący nawet nie na rozdwojenie ale co najmniej na sto rozdwojeń
        osobowości zabłysnał swoim nowym nickiem ELLE, aby znów po raz kolejny stworzyć
        wrażenie, ze ktoś myśli jeszcze tak jak on...

Ciekawe gdzież to sie podział jego "przyjaciel" Repo (dialog.net). Szkoda, zę nie
        ma tego Repo, bo jeden z naszych forumowiczów ma dostęp do sprawdzenia połaczęń w
        DIALOGU, tak więc doliczjac to, ze ja mogę sprawdzić połaczenia wychodzące z
        TPSA, można kiedyś chłopaków Ola i Repo odwiedzić w domu, albo puścić od centrali
        w kierunku ich kompów DEXTA (Olo i Repo mam nadzieję mają tanie komputery, bo
        szkoda byłoby stracić jakiegoś dobrego kompa w cenie powyżej 8000 ZŁ)...
    • roberto65 Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? 26.09.01, 21:45

> uważam, że ci, którzy najgłośniej krytykują tu chamstwo, nie mają pojecia o
      > kulturze osobistej, jeżeli interlokutor ma jakiekolwiek poglądy, to albo jest
      > gówniarz i należy użalać się nad jego rachunkiem tel., albo powinien sp....ać,
      > oczywiscie najlepszą medotą jest snuć monotonne dywagacje o komunikacji
      > miejskiej - krezusi, a co was to obchodzi. z kolei jak człowiek chce sie
      > uprzejmie pożegnać, bo jednak usmiał się po pachy, to zaraz nastepuje seria
      > obelg. i jak tu dać wam spokój ? sami wręcz błagacie żeby wam go nie dawać.

...uprzejmie pożegnać ??? He he he....
      Obelgi ??? He he he (biedny Olo nie miał chyba możloiwośći poczytania postów
      wysłanych na to forum przez Andzię vel Krissa and 100 nicków, to były dopiero
      obelgi)...
      Olo cwaniak poobraża forumowicżów a potem się szybko "zmywa" z forum, bo zaraz
      matka i ojciec zleją go pasem za to, ze naraza ich na gigantyczne rachunki za
      internet...a nie mówiłem , ze to zakompleksiony chłopak, próbujacy wszelkimi
      sposobami zaistnieć na forum, ponieważ nie moze niczym zabłysnać, chyba na niczym
      sie nie zna, to próbuje prowokować i obrażać, liczac, ze przysporzy mu to
      niesłąbnocej popularności na forum...
      Jeżeli Ola nie stać na nic więcej, a przy tym płąci tak wielkie rachunki za
      internet, to może niech przeniesie sie ze swoimi tekstami na jakieś forum gdzie
      są jego rówieśnicy...

• Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 21:47
        powiem krotko : chiba masz racje :)
      • Gość: Birbant Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 14:05
        roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: olo napisał(a):
        >
        > > uważam, że ci, którzy najgłośniej krytykują tu chamstwo, nie mają pojecia
        > o
        > > kulturze osobistej, jeżeli interlokutor ma jakiekolwiek poglądy, to albo j
        > est
        > > gówniarz i należy użalać się nad jego rachunkiem tel., albo powinien sp...
        > .ać,
        > > oczywiscie najlepszą medotą jest snuć monotonne dywagacje o komunikacji
        > > miejskiej - krezusi, a co was to obchodzi. z kolei jak człowiek chce sie
        > > uprzejmie pożegnać, bo jednak usmiał się po pachy, to zaraz nastepuje seri
        > a
        > > obelg. i jak tu dać wam spokój ? sami wręcz błagacie żeby wam go nie dawać
        > .
        >
        > ...uprzejmie pożegnać ??? He he he....
        > Obelgi ??? He he he (biedny Olo nie miał chyba możloiwośći poczytania postów
        > wysłanych na to forum przez Andzię vel Krissa and 100 nicków, to były dopiero
        > obelgi)...
        > Olo cwaniak poobraża forumowicżów a potem się szybko "zmywa" z forum, bo zaraz
        >
        > matka i ojciec zleją go pasem za to, ze naraza ich na gigantyczne rachunki za
        > internet...a nie mówiłem , ze to zakompleksiony chłopak, próbujacy wszelkimi
        > sposobami zaistnieć na forum, ponieważ nie moze niczym zabłysnać, chyba na nicz
        > ym
        > sie nie zna, to próbuje prowokować i obrażać, liczac, ze przysporzy mu to
        > niesłąbnocej popularności na forum...
        > Jeżeli Ola nie stać na nic więcej, a przy tym płąci tak wielkie rachunki za
        > internet, to może niech przeniesie sie ze swoimi tekstami na jakieś forum gdzie
        >
        > są jego rówieśnicy...

Sądzę ,e w przysszłości dobrym pomysłem byłoby wydanie książki-"Roberto złote
        myśli" w 12 Tomach
        >

• roberto65 Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? 26.09.01, 21:49

> uważam, że ci, którzy najgłośniej krytykują tu chamstwo, nie mają pojecia o
      > kulturze osobistej, jeżeli interlokutor ma jakiekolwiek poglądy, to albo jest
      > gówniarz i należy użalać się nad jego rachunkiem tel., albo powinien sp....ać,
      > oczywiscie najlepszą medotą jest snuć monotonne dywagacje o komunikacji
      > miejskiej - krezusi, a co was to obchodzi. z kolei jak człowiek chce sie
      > uprzejmie pożegnać, bo jednak usmiał się po pachy, to zaraz nastepuje seria
      > obelg. i jak tu dać wam spokój ? sami wręcz błagacie żeby wam go nie dawać.

..."i jak wam tu dać spokój ? sami wręcz błagacie zęby wam go nie dać".

...he he he...to "niedawanie nam spokoju" bedzie Ola (a raczej portwele jego
      rodziców) bardzo drogo kosztować...niech tylko przyjdzie w pażdzierniku rachunek
      z TEPSy...Olo będzie zmuszony żebrać na Rynku, pamiętajcie forumowicze, że będać
      na piffku na Rynku pod koniec pażdziernika, jak zobaczycie młodego chłopaka
      zbierajacego na "bułkę", to "sypnijcie" mu trochę grosza, bo to z cała pewnościa
      bedzie Olo...

• Gość: MKK Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? Olo - cdn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 22:01
        Trochę mnie rozczrowaliście panowie. Ja, człek starszej daty zaglądnęłam tu w
        nadziei, ze się czego innego dowiem. Nie dawałam do końca wiary, że
        przeprowadzicie instruktaż kładzenia sztućców na stole. Ale skoro Olo zacząłeś,
        kontynuuj. Tytuł ciekawy, a wy tu na tą samą przebrzmiałą nutę ...
        • Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? Olo - cdn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 22:02
          olo nie odpisze, impulsy sie skonczyly :) a temat sam w sobie ciekawy.....
          • Gość: MKK Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? Olo - cdn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 22:05
            Gość portalu: escorpio napisał(a):

> olo nie odpisze, impulsy sie skonczyly :) a temat sam w sobie ciekawy.....

Nie zniechęcaj go.
            A propos "Impulsów" - jaka cudna reklama to była :)
            • Gość: escorpio Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? Olo - cdn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 22:07
              a wiesz ze nie pomyslalem o tym? ale masz racje... :) w takim razie ja ide
              spac! rano do szkoly! :) pozdrowienia dla wszystkich normalnych (czytaj
              wyjatkowych)
        • roberto65 Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? Olo - cdn 26.09.01, 22:05
          Gość portalu: MKK napisał(a):

> Trochę mnie rozczrowaliście panowie. Ja, człek starszej daty zaglądnęłam tu w
          > nadziei, ze się czego innego dowiem. Nie dawałam do końca wiary, że
          > przeprowadzicie instruktaż kładzenia sztućców na stole. Ale skoro Olo zacząłeś,
          >
          > kontynuuj. Tytuł ciekawy, a wy tu na tą samą przebrzmiałą nutę ...

MKK oj naiwna naiwna, przecież Olo nawet dobrze nie wie co to jest SAVOIR VIVRE...

• Gość: olo mkk IP: 213.76.92.* 26.09.01, 22:06
          interesujące, oznaczałoby, że na tym forum nie jestem tylko ja i roberto 65, za
          wszelka cene starający się zepchnąć temat nakładu wyborczej niżej. ja staram się
          robić cos wrecz przeciwnego. i tak od dwóch dni. w tym czasie dowiedziałem się,
          co oznacza sformulowanie w dolnośląskie "burzliwa dyskusja na forum". oznacza, że
          administrator plus jedna czy dwie osoby dzielą włos na czworo w tej samem
          sprawie. i bawi mnie, kiedy nie wiedzą co zrobić, gdy ktos zaburza ten porządek
          rzeczy, a nie jest wulgarny.
          • roberto65 Re: mkk 26.09.01, 22:17
            Moja diagnoza się potwierdza:
            Oprócz cierpienia na manię prześladowczą (wg Ola są na naszym forum sami
            Admini - MKK Ty pewnie też jesteś...Adminką Gazety wg Ola), to teraz doszła
            jeszcze nowa mania prześladowcza, a mianowicie Olo myśli, ze wszyscy za wszelką
            cenę próbują zepchnąć jego wątek "o spadajacym nakładzie wyborczej" na sam dół
            strony głownej forum...

...niby Olo stara sie pokaząć, że nie jest taki jak Andzia vel Kriss, który
            umiał tylko bluzgać, Olo stara się nawet być inteligentnym człowiekiem (nieraz,
            powtarzam nieraz nawet mu sie to udaje), a jednak ów olo nie morze zrozumieć,
            ze po prostu szczerze mówiac, to spadający czy niespadajacy nakłąd Wyborczej
            mało kogo z naszych forumowicżów obchodzi...
            Nawet nie może zrozumieć tego, ze jest zapewnie kilka osób wpisujących sie na
            ansze forum, które może nie przepada za samą Wyborcza i zamieszczanymi w niej
            tekstami, ale to przecież nie przeszkadza w uczestniczeniu w internetowym Forum
            Gazety... Dopóki taki Olo tego wszystkiego nie zrozumie, dopóty będzie tu
            traktowany przez zdecydowaną większosć Foumowicżów za niegrożnego paranoika
            i "gimnazjalistę" z wybująłą wyobrażnią...
            • roberto65 Re: Kilka słów na temat OLO ....................... 26.09.01, 22:18
              roberto65 napisał(a):

> Moja diagnoza się potwierdza:
              > Oprócz cierpienia na manię prześladowczą (wg Ola są na naszym forum sami
              > Admini - MKK Ty pewnie też jesteś...Adminką Gazety wg Ola), to teraz doszła
              > jeszcze nowa mania prześladowcza, a mianowicie Olo myśli, ze wszyscy za wszelką
              >
              > cenę próbują zepchnąć jego wątek "o spadajacym nakładzie wyborczej" na sam dół
              > strony głownej forum...
              >
              > ...niby Olo stara sie pokaząć, że nie jest taki jak Andzia vel Kriss, który
              > umiał tylko bluzgać, Olo stara się nawet być inteligentnym człowiekiem (nieraz,
              >
              > powtarzam nieraz nawet mu sie to udaje), a jednak ów olo nie morze zrozumieć,
              > ze po prostu szczerze mówiac, to spadający czy niespadajacy nakłąd Wyborczej
              > mało kogo z naszych forumowicżów obchodzi...
              > Nawet nie może zrozumieć tego, ze jest zapewnie kilka osób wpisujących sie na
              > ansze forum, które może nie przepada za samą Wyborcza i zamieszczanymi w niej
              > tekstami, ale to przecież nie przeszkadza w uczestniczeniu w internetowym Forum
              >
              > Gazety... Dopóki taki Olo tego wszystkiego nie zrozumie, dopóty będzie tu
              > traktowany przez zdecydowaną większosć Foumowicżów za niegrożnego paranoika
              > i "gimnazjalistę" z wybująłą wyobrażnią...

• Gość: Birbant Re: Kilka słów na temat OLO ....................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 13:54
                roberto65 napisał(a):

> roberto65 napisał(a):
                >
                > > Moja diagnoza się potwierdza:
                > > Oprócz cierpienia na manię prześladowczą (wg Ola są na naszym forum sami
                > > Admini - MKK Ty pewnie też jesteś...Adminką Gazety wg Ola), to teraz doszł
                > a
                > > jeszcze nowa mania prześladowcza, a mianowicie Olo myśli, ze wszyscy za ws
                > zelką
                > >
                > > cenę próbują zepchnąć jego wątek "o spadajacym nakładzie wyborczej" na sam
                > dół
                > > strony głownej forum...
                > >
                > > ...niby Olo stara sie pokaząć, że nie jest taki jak Andzia vel Kriss, któr
                > y
                > > umiał tylko bluzgać, Olo stara się nawet być inteligentnym człowiekiem (ni
                > eraz,
                > >
                > > powtarzam nieraz nawet mu sie to udaje), a jednak ów olo nie morze zrozumi
                > eć,
                > > ze po prostu szczerze mówiac, to spadający czy niespadajacy nakłąd Wyborcz
                > ej
                > > mało kogo z naszych forumowicżów obchodzi...
                > > Nawet nie może zrozumieć tego, ze jest zapewnie kilka osób wpisujących sie
                > na
                > > ansze forum, które może nie przepada za samą Wyborcza i zamieszczanymi w n
                > iej
                > > tekstami, ale to przecież nie przeszkadza w uczestniczeniu w internetowym
                > Forum
                > >
                > > Gazety... Dopóki taki Olo tego wszystkiego nie zrozumie, dopóty będzie tu
                > > traktowany przez zdecydowaną większosć Foumowicżów za niegrożnego paranoik
                > a
                > > i "gimnazjalistę" z wybująłą wyobrażnią...

Brawo
                >

• Gość: MKK MKK jako admin Gazety - warto to uczcić! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 22:29
              roberto65 napisał(a):

> wg Ola są na naszym forum sami Admini - MKK Ty pewnie też jesteś...Adminką
              > Gazety

Szanowna Gazeto: w razie czego mogę podać numer ROR. Skromnym wynagrodzeniem nie
              pogardzę. Nie wiem co prawda jakie są obowiązki admina, ale jakież to ma
              znaczenie? LUD MNIE WYBRAŁ. HURAAAAAAAAA !
      • Gość: lolo Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? IP: 64.124.150.* 27.09.01, 01:07
        olo jeszczę parę impulsików nie odchoć!
        buuuuuu hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha!
        • roberto65 Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? 27.09.01, 23:39
          Gość portalu: lolo napisał(a):

> olo jeszczę parę impulsików nie odchoć!
          > buuuuuu hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaha!

olo chyba znikł (przynajmniej dziś go tu nie zauwazyłem), pewnie rodzice
          zabronili mu wreszcie pisać za ich pieniadze (impulsy) głupoty na naszym Forum...

Pozdrowienia dla jego rodziców...

• Gość: Janek Re: A cat may look at the king IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 23:46
      O naukę prosisz. Zaczynamy.Lektura zalecana "Dworzanin" Castiglionea w
      tłumaczeniu Łukasza Górnickiego. Większość ludzi osądza bliżnich wg obyczajów,
      a nie według moralności.
      Jako, że łatwiej uszlachetnić wygląd niż umysł zwracaj wielką uwagę na strój.
      Nie zapominaj przy tym o czystości ciała. Myj coś więcej niż niż twarz i ręce.
      Naucz sie katechizmu. Nie zapominaj o regularności posiłków. Nie unikaj
      kapusty, marchwi, sałaty, rabarbaru i fasoli.To narazie wstęp. Potem przerobimy
      zachowanie w domu, , w szkole,w pracy, w kościele, w towarzystwie i na forum.
      Na zakończenie coś o organizacji przyjęć, witaniu gości i wiele innych tematów
      z tym związanych.
      • Gość: Andzia Re: A cat may look at the king IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 02:46
        POWRACAM I wisze,ze jest bardzo zabawnie,
      • Gość: martin to naprawdę niezwykłe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 10:39
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> O naukę prosisz. Zaczynamy.Lektura zalecana "Dworzanin" Castiglionea w
        > tłumaczeniu Łukasza Górnickiego. Większość ludzi osądza bliżnich wg obyczajów,
        > a nie według moralności.
        > Jako, że łatwiej uszlachetnić wygląd niż umysł zwracaj wielką uwagę na strój.
        > Nie zapominaj przy tym o czystości ciała. Myj coś więcej niż niż twarz i ręce.
        > Naucz sie katechizmu. Nie zapominaj o regularności posiłków. Nie unikaj
        > kapusty, marchwi, sałaty, rabarbaru i fasoli.To narazie wstęp. Potem przerobimy
        >
        > zachowanie w domu, , w szkole,w pracy, w kościele, w towarzystwie i na forum.
        > Na zakończenie coś o organizacji przyjęć, witaniu gości i wiele innych tematów
        > z tym związanych.

ale żeś to błyskotliwie wykoncypował. od razu widać, żeś intelektualista pełną
        gębą. ale wiadomo - noblesse oblige. PYTA forumowy - zobowiązuje
        • Gość: Janek Re: to naprawdę niezwykłe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 10:48
          Wycieliłeś się?
          • Gość: POWER DO ROBERTO 65 IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 14:58
            Roberto , czy ty przypadkiem nie jesteś smutnym facetem z "tamtych czasów'?
            Nie strasz ludzi , że dotrzesz do ich domów.
            Pamiętaj ,że zgodnie z prawem tylko prokurator może wydać zgodę na grzebanie w
            adresach u operatora. Jeśli to robisz to łamiesz prawo i ty razem z operatorem
            możecie za to posiedzieć parę lat. W pierdlu niełatwo o PC-ta z dostępem do
            sieci , a i zbiry chętnie zrobią z ciebie ciotę.
            Wielu wrażeń Ci rzyczę.
            • Gość: terka Re: DO ROBERTO 65 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 20:46
              POWER masz tak zagramanicznego nicka, że muszę Ci wybaczyć ten okropny błąd
              ortograficzny. pozdrówka
            • Gość: neohack Re: DO ROBERTO 65 IP: 213.76.92.* 27.09.01, 20:59
              Gość portalu: POWER napisał(a):

> Roberto , czy ty przypadkiem nie jesteś smutnym facetem z "tamtych czasów'?
              > Nie strasz ludzi , że dotrzesz do ich domów.
              > Pamiętaj ,że zgodnie z prawem tylko prokurator może wydać zgodę na grzebanie w
              > adresach u operatora. Jeśli to robisz to łamiesz prawo i ty razem z operatorem
              > możecie za to posiedzieć parę lat. W pierdlu niełatwo o PC-ta z dostępem do
              > sieci , a i zbiry chętnie zrobią z ciebie ciotę.
              > Wielu wrażeń Ci rzyczę.

Mylisz się trzebnica prokurator sobie a wiele osób ma dostęp nie tylko do
              grzebania w adresach u operatora ale także do wielu innych bardzo ciekawszych
              spraw. To tylko kwestia znajomości , układów lub po prostu umiejętności.
              Za to ręczę ci , ze nie wsadzają do więzienia , policja i prokuratora ma na
              głowie wiele ciekawszych spraw.

Pzdr dla Roberto , Michała , TPSA i Dialogu.

• roberto65 Re: DO ROBERTO 65 27.09.01, 23:47
                Gość portalu: neohack napisał(a):

> Gość portalu: POWER napisał(a):
                >
                > > Roberto , czy ty przypadkiem nie jesteś smutnym facetem z "tamtych czasów'
                > ?
                > > Nie strasz ludzi , że dotrzesz do ich domów.
                > > Pamiętaj ,że zgodnie z prawem tylko prokurator może wydać zgodę na grzeban
                > ie w
                > > adresach u operatora. Jeśli to robisz to łamiesz prawo i ty razem z operat
                > orem
                > > możecie za to posiedzieć parę lat. W pierdlu niełatwo o PC-ta z dostępem d
                > o
                > > sieci , a i zbiry chętnie zrobią z ciebie ciotę.
                > > Wielu wrażeń Ci rzyczę.
                >
                > Mylisz się trzebnica prokurator sobie a wiele osób ma dostęp nie tylko do
                > grzebania w adresach u operatora ale także do wielu innych bardzo ciekawszych
                > spraw. To tylko kwestia znajomości , układów lub po prostu umiejętności.
                > Za to ręczę ci , ze nie wsadzają do więzienia , policja i prokuratora ma na
                > głowie wiele ciekawszych spraw.
                >
                > Pzdr dla Roberto , Michała , TPSA i Dialogu.

NeoHAck pozdrawiam również...
                >
                >

• roberto65 Re: OD ROBERTO 65 DO POWERA >>>>> 27.09.01, 23:46
              Gość portalu: POWER napisał(a):

> Roberto , czy ty przypadkiem nie jesteś smutnym facetem z "tamtych czasów'?

Nie jestem wesołym człekiem urodzonym w 1965, bardzo zadowolonym z życia...

Nie strasz ludzi , że dotrzesz do ich domów.

Do domu przyjdę (np Ola), ale wyłacznie w celach towarzyskich by poznać mojego
              adwersarza, może razem znależlibyśmy sobie jakiś wspólny temat do dyskusji)...
              Wszak olo to nie tępy Andzia vel Kriss vel około 100 innych nicków...

> Pamiętaj ,że zgodnie z prawem tylko prokurator może wydać zgodę na grzebanie w
              > adresach u operatora.

Powiem krótko, na ten temat mam tą samą opinię co NeoHack (przy okazji go
              pozdrawiam, chociaż go nie znam i widzę go poraz pierwszy na anszym forum)...

Jeśli to robisz to łamiesz prawo i ty razem z operatorem
              > możecie za to posiedzieć parę lat.

O mnie się nie bój, nie posiadzę ani ja , ani ew prokurator...

W pierdlu niełatwo o PC-ta z dostępem do
              > sieci , a i zbiry chętnie zrobią z ciebie ciotę.
              > Wielu wrażeń Ci rzyczę.

Znam conajmniej 10 znanych i niekoniecznie znanych osób (przestępców,
              tzw "biznesmenów" ale i zwykłe osoby), które w więzieniu miały i mają dostep nie
              tylko do komputera, ale takze do internetu...

Pozdrawiam !

• Gość: mortyr interesujący mecz IP: 213.76.92.* 27.09.01, 20:54
      Z dużym zainteresowanie przeczytałem część wypowiedzi z tej dyskusji. Rozumiem,
      że olo jest rozżalony, chociaż nie jest dla mnie do końca wiadomo dlaczego.
      Poza tym ma tu miejsce jakieś starcie dwóch obozów - młodzieży i "starych
      wyjadaczy". Mimo,że zaliczam się zdecydowanie do tych drugich z racji wieku
      i profesji, to odnoszę wrażenie, że młodzież prowadzi 2:0. Żółte kartki dla
      masy i roberto65. Ale drugie 45 min. przed Wami.
      • Gość: neohack Re: interesujący mecz IP: 213.76.92.* 27.09.01, 21:03
        Gość portalu: mortyr napisał(a):

> Z dużym zainteresowanie przeczytałem część wypowiedzi z tej dyskusji. Rozumiem,
        >
        > że olo jest rozżalony, chociaż nie jest dla mnie do końca wiadomo dlaczego.
        > Poza tym ma tu miejsce jakieś starcie dwóch obozów - młodzieży i "starych
        > wyjadaczy". Mimo,że zaliczam się zdecydowanie do tych drugich z racji wieku
        > i profesji, to odnoszę wrażenie, że młodzież prowadzi 2:0. Żółte kartki dla
        > masy i roberto65. Ale drugie 45 min. przed Wami.

mortyr przecież masa to nie kto inny jak olo czyli ta /twoja młodzież/
        oj słaby z ciebie forumik jak nie rozróżniasz kolesi z forum

• Gość: mortyr Re: interesujący mecz IP: 213.76.92.* 27.09.01, 21:31
          Gość portalu: neohack napisał(a):

> Gość portalu: mortyr napisał(a):
          >
          > > Z dużym zainteresowanie przeczytałem część wypowiedzi z tej dyskusji. Rozu
          > miem,
          > >
          > > że olo jest rozżalony, chociaż nie jest dla mnie do końca wiadomo dlaczego
          > .
          > > Poza tym ma tu miejsce jakieś starcie dwóch obozów - młodzieży i "starych
          > > wyjadaczy". Mimo,że zaliczam się zdecydowanie do tych drugich z racji wiek
          > u
          > > i profesji, to odnoszę wrażenie, że młodzież prowadzi 2:0. Żółte kartki dl
          > a
          > > masy i roberto65. Ale drugie 45 min. przed Wami.
          >
          > mortyr przecież masa to nie kto inny jak olo czyli ta /twoja młodzież/
          > oj słaby z ciebie forumik jak nie rozróżniasz kolesi z forum
          >
          >
          Nie jestem żadnym "forumikiem", jak byłeś uprzejmy mnie określić. Nie
          identyfikuję się z tego rodzaju grupami. Po prostu wchodzę tu od czasu do czasu.
          Ale miło, że się odezwałeś. Wbrew Twojej poprzedniej wypowiedzi, ani
          umiejętności, ani znajomości nie są w stanie pokonać losowości serwera chyba, że
          będzie on ustawiony (mam na myśli dodatkowe oprogramowanie) na "wyłapywanie"
          połączeń. Ale tu też jest trudność. Trzeba by ustawić w odpowiedni sposób
          wszystkie serwery tpsa, z których potencjalnie nadawca może korzystać. I sądzę,
          że to jest raczej niewykonalne. Chyba, że w sytuacji zagrożenia państwa,
          poważnych przestępstw etc.

• Gość: neohack Re: interesujący mecz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:26

> Gość portalu: neohack napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: mortyr napisał(a):
            > >
            > > > Z dużym zainteresowanie przeczytałem część wypowiedzi z tej dyskusji.
            > Rozu
            > > miem,
            > > >
            > > > że olo jest rozżalony, chociaż nie jest dla mnie do końca wiadomo dla
            > czego
            > > .
            > > > Poza tym ma tu miejsce jakieś starcie dwóch obozów - młodzieży i "sta
            > rych
            > > > wyjadaczy". Mimo,że zaliczam się zdecydowanie do tych drugich z racji
            > wiek
            > > u
            > > > i profesji, to odnoszę wrażenie, że młodzież prowadzi 2:0. Żółte kart
            > ki dl
            > > a
            > > > masy i roberto65. Ale drugie 45 min. przed Wami.
            > >
            > > mortyr przecież masa to nie kto inny jak olo czyli ta /twoja młodzież/
            > > oj słaby z ciebie forumik jak nie rozróżniasz kolesi z forum
            > >
            > >
            > Nie jestem żadnym "forumikiem", jak byłeś uprzejmy mnie określić. Nie
            > identyfikuję się z tego rodzaju grupami. Po prostu wchodzę tu od czasu do czasu
            > .
            > Ale miło, że się odezwałeś. Wbrew Twojej poprzedniej wypowiedzi, ani
            > umiejętności, ani znajomości nie są w stanie pokonać losowości serwera chyba, ż
            > e
            > będzie on ustawiony (mam na myśli dodatkowe oprogramowanie) na "wyłapywanie"
            > połączeń. Ale tu też jest trudność. Trzeba by ustawić w odpowiedni sposób
            > wszystkie serwery tpsa, z których potencjalnie nadawca może korzystać. I sądzę,
            >
            > że to jest raczej niewykonalne. Chyba, że w sytuacji zagrożenia państwa,
            > poważnych przestępstw etc.
            >

Wiesz , niewykonalne i niemożliwe było też włamanie się do serwerów NATO itp i co
            i można było. Twoja wiedza w zakresie netu może i jest spora ale nie na tyle
            spora żebyś wiedział o kilku rzeczach o których wie niewielu. Nie jestem jakimś
            zasranym mądralą ani super hackerem ale akurat znam kilka bajerów jakimi
            dysponuje Tepsa i Dialog i uwierz mi , że w trochę skomplikowany , bo
            skomplikowany sposób , ale jednak można namierzyć każdego jelenia nawet takiego
            który łączy się przez modem za pomocą losowo wybieranego numeru. Dasz w łapę komu
            trzeba i masz wielką wiedzę o osobach łaczących się za pomocą Dialogu czy Tepsy.
            Nie jestem jakimś wielkim fanem roberto ale także i wszystkich pozostałych
            foruminków z tego forum jednak gostkowie pokroju olów itp działają na mnie jak
            czerwona płachta na byka. Gostkowie myślą , że są nienamierzalini a to gówienko
            prawda. Pamiętaj Bibancie można namierzyć każdego i zawsze , to tylko kwestia
            możliwości jakie masz do dyspozycji.

Hack pzdr
            • Gość: mucha te hacker IP: 213.76.92.* 27.09.01, 22:49
              ty i mortyr macie o necie tyle pojęcia, co zeszłoroczny śnieg, ale z drugiej
              strony jak czytam te psudofachowe dywagacje, to zlewam. głupi jesteś hacker czy
              co ? mortyr to widać, że dziadyga, ale ty z tym głupkowatym pseudo mógłyś sie
              bardziej postarać. nato. ty nawet nie wiesz na czym ta branża polega.
              • roberto65 Re: te hacker 27.09.01, 23:53
                Gość portalu: mucha napisał(a):

> ty i mortyr macie o necie tyle pojęcia, co zeszłoroczny śnieg, ale z drugiej
                > strony jak czytam te psudofachowe dywagacje, to zlewam. głupi jesteś hacker czy
                >
                > co ? mortyr to widać, że dziadyga, ale ty z tym głupkowatym pseudo mógłyś sie
                > bardziej postarać. nato. ty nawet nie wiesz na czym ta branża polega.

Oświeć nas...prosimy...
      • roberto65 Re: interesujący mecz 27.09.01, 23:51

> Z dużym zainteresowanie przeczytałem część wypowiedzi z tej dyskusji. Rozumiem,
        >
        > że olo jest rozżalony, chociaż nie jest dla mnie do końca wiadomo dlaczego.
        > Poza tym ma tu miejsce jakieś starcie dwóch obozów - młodzieży i "starych
        > wyjadaczy". Mimo,że zaliczam się zdecydowanie do tych drugich z racji wieku
        > i profesji, to odnoszę wrażenie, że młodzież prowadzi 2:0. Żółte kartki dla
        > masy i roberto65. Ale drugie 45 min. przed Wami.

...ależ Drogi Mortyrze, ja także zaliczam sie do "młodzieży" an Forum - mój
        udział na tym forum rozpoczęłęm, kiedy na anszym forum było ok 7000 postów i
        daleko mi do forumowych "starogwardzistów", takich jak Pan Hrabia czy też
        Wędzonka (pozdrowionka dla nich)...

Ja tu takiego podziału na "młodych" i starych" nie widzę i wszystkich szanuję
        (także osoby, które maja zupełnie inne poglądy na niektóre sprawy niż ja)...
        Mojego szacunku nie mają tylko osoby pokroju Andzi vel Krissa, lub Olo (choć jego
        na pewno bardziej lubię niż Andzię vel Krissa), bo przynajmniej w miarę
        (powtarzam) w miarę kulturalnie sie tu zachowuje)...

Pozdrowionka Mortyr
    • do_gory Re: a może jakiś nowy wątek - savoir vivre na forum ? 28.04.02, 15:58
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka