panna_zwiewna 05.11.05, 14:33 Napewno na tym portalu pojawiają się ludzie z Namysłowa. Gdzie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Namysłowianie na forum 06.11.05, 14:22 Z tym to moze być problem, bo zapewne jak ktoś wyjedzie z Namysłowa to się nie chwali i pisze na forum obecnego miejsca zamieszkania. a może sie mylę? Sloggi z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
g35 Re: Namysłowianie na forum 19.11.05, 20:36 haj haj jest tu kto? Graszka z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Namysłowianie na forum 19.11.05, 20:37 g35 napisała: > haj haj jest tu kto? > Graszka z daleka :) Czyli skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
maksik9 Re: Namysłowianie na forum 17.12.05, 21:55 pozdrowienia ze Strzelec (Gross Strehlitz) i życzę wytrwałości i dużo wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
panna_zwiewna Re: Namysłowianie na forum 19.12.05, 01:53 Dzięki, ale chyba jestem tylko jedna i to forum dlatego jest puste. Odpowiedz Link Zgłoś
francisko.copolla Sloggi pisze jakieś "teorie" wyssane z palca! 07.05.06, 09:57 zapewne jak ktoś wyjedzie z Namysłowa to się nie chwali. Co to jest ??? Przypuszczenie??? Twierdzenie???? Obawa???? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_zwiewna Re: Sloggi pisze jakieś "teorie" wyssane z palca! 07.05.06, 13:11 Moja głupia koleżanka mówi,że jest z Opola. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-maria Re: Sloggi pisze jakieś "teorie" wyssane z palca! 10.11.06, 22:07 tu nie chodzi o chwalenie, tylko przeprowadzka, przeniesienie w konsekwencji powoduje, że zaczyna się żyć życiem innego miasta, a w tym "dawnym" po pierwszenie jest sie na bieżąco, po drugie sprawy, które dotyczą tej miejscowości, tej osoby nie dotyczą już wcale lub dotyczą w stopniu minimalnym. piszę to z perspektywy osoby, która niedawno zaliczyła drugą przeprowadzkę:) trudno chyba osobie, która jest w namysłowie 4 razy do roku mówić, że tu mieszka? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
promoartes Re: Namysłowianie na forum 19.02.06, 18:06 na dalekim wschodzie...;-) a dokladnie - niedaleko Lublina, czyli kawaleczek drogi... Sandra GG:2190517 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
mpogoda Przenieśc stolicę do Namysłowa 01.03.06, 21:58 Warszawa... ktos kiedyś powiedział że to drugi Namysłów i jest w tym sporo prawdy bo co krok to ktoś z Namyslowa wychodzi zza rogu Odpowiedz Link Zgłoś
panna_zwiewna Re: Przenieśc stolicę do Namysłowa 07.05.06, 13:14 Podobno w Irlandii jest tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
diana9156 Re: Namysłowianie na forum 20.05.06, 18:42 Los rzucił mnie do Płock. Co prawda tylko w tym mieście się urodziłam,ale dziwne uczucie miałam przejeżdżając przez to miasto 3 lata temu. Chłonęłam widoki.Wrażenie nie do opisania. To coś bliskie sercu.Pozdrawiam wszystkich Namysłowian! Odpowiedz Link Zgłoś