Dodaj do ulubionych

NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:59
Wpisujcie wraz z adresami i krótkim uzasadnieniem. Może to podniesie kulturę
obsługi gości/klientów?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdenerwowany Re: NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE IP: *.media4.pl 09.11.05, 16:03
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=31718702

juz lepiej pic piwo na lawce...
    • Gość: Gostek Re: NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:41
      Ibiza. Mam zastrzeżenia co do jakości lanego tam piwa. Wg mnie jest po prostu
      nieświeże lub kufle niedomyte (mówiąc najprościej - po prostu śmierdzi).
      Chodziłem tam często, jednak kiedy podczas dwóch z rzędu wyjść podano mi takie
      piwo, zrezygnowałem. Obsługa nie widzi problemu, mówi, że piwo jest normalne
      (mimo że wszyscy znajomi potwierdzali jego nieprzyjemny zapach). Z wielką
      łaską piwo zostało wymienione na inne. Niestety, gdy kupiłem kolejne-znów było
      nieświeże. Nie wiem, może mieli jedna beczkę z takim piwem i ja akurat na nią
      trafiłem. Zdarzyło się to jednak podczas dwóch kolejnych wizyt. Trzeciej nie
      będzie.
      • Gość: M Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.11.05, 17:15
        Gumowa Róża.
        Piwo lane z dystrybutora jest albo zepsute, albo brudne są urzadzenia (te
        wszystkie kurki i kraniki). Po wypiciu dwóch piw miałam ciężkie zatrucie pokarmowe.
        W toalecie brud, smród i ubóstwo. Nadmienię, że byłam w sobotę- czyli w dniu,
        gdy wszystko powinno pachnieć i lśnić!
        • Gość: higiena Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:49
          POWINNO PACHNIEĆ I LŚNIĆ PRZEZ CAŁY ROK
          • Gość: gienka Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.wroclaw.mm.pl 09.11.05, 20:17
            Dolmel. Bawią sie tu glównie dzieci 13-17 lat a serwowane są tu głównie
            narkotyki. Czyja jest ta buda, że policja udaje, że nie widzi , co się tam
            dzieje?
            • m-buzuiaczek Re: GUMOWA RÓŻA 09.11.05, 20:29
              dzieki za opiniedotyczace dolmel mój 12 letni syn chciał tam wyjsc myslałam isc
              z nim zby zrobic ''zwiad'' ale teraz juz mnie nawet nie ubłaga .zreszta chyba
              te młodsze dzieciaki nie maja zadnego bezpiecznego miejsca .chodzi mi o
              narkotyki strach sie bac normalnie .
              dzieki ..
              • olita23 Re: GUMOWA RÓŻA 10.11.05, 12:17
                jak mozna 12 latka puszczac na jakakolwiek impreze w klubie???????????????ma
                dyskoteki szkolne, imprezy urodzinowe w domach kolegow, to chyba powinno
                wystarczyc??
                a dolmel to sodoma i gomora...przyklad zgwalconej nastolatki mowi sam za siebie
              • Gość: satan Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:24
                12 letni powiadasz... zabawy w piaskownicy już mu się znudziły?
                • Gość: kij w mrowisko Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.wroclaw.mm.pl 10.11.05, 13:53
                  Łatwo teoretyzować, gdy nie ma się takich problemow.Jest duża presja środowiska
                  i małolaty potrafią na taką dyskotekę nawet uciec z domu. Myślę, że jako
                  podatnicy mamy prawo domagać sie od policji zdecydownych działań. Można
                  sprawdzać przy wejściu dowody osobiste ( wszak to nocny lokal z
                  wyszynkiem).Gdyby zrobić taki nalot, to w tej tancbudzie bawiłyby się w ten
                  weekend trzy osoby.
                  • Gość: wera Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.wroclaw.mm.pl 10.11.05, 14:05
                    A może wybrałby sie tam na imprezę któryś z dziennikarzy śledczych Gazety.
                    Materiał na duży skandalizujący reportaż pewny.
    • Gość: kotbehemot ERROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:22
      najbardziej chamsko potraktowano mnie kiedys w errorze w rynku - a wiec omijam szerokim łukiem zarówno ten bar, jak i inne należace do tego samego wlasciciela.
      • Gość: fogel PRL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.05, 14:59
        jw.
        • Gość: milka Re: PRL IP: *.core.lanet.net.pl 10.11.05, 16:51
          wszędzie się leją (najczęsciej kuflami po głowach) ,palą marychę ,mozna kupić
          narkotyki ,wszedzie gdzie jest tanio i przychodzi młoda klientela .

• Gość: PROTEST Re: PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 17:19
            PRL is cool!
            • Gość: Piwosz Re: BAR INSTYTUT IP: *.ok.ae.wroc.pl 10.11.05, 17:22
              Burak właściciel co wywala wszystkich z lokalu.
    • marcinee ZUS, NFZ, WKU, US, UM, UW, itd. 10.11.05, 20:44
      ZUS, Urząd Skarbowy, Urząd Miasta, TPSA, Wojskowa komenda Uzupelnień itp.
      Uzasadnienie : Bałagan, niekompetencja Niesmaczne zachowania pracowników,
      decyzje powodujące o chororby nerowe petentów-klientów
    • Gość: DOBRE Re: NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:27
      Jest też kilka dobrych. Inne dla młodzieży, inne dla "statecznych" mieszczuchów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka