Gość: RNKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:59 Wpisujcie wraz z adresami i krótkim uzasadnieniem. Może to podniesie kulturę obsługi gości/klientów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdenerwowany Re: NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE IP: *.media4.pl 09.11.05, 16:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=31718702 juz lepiej pic piwo na lawce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:41 Ibiza. Mam zastrzeżenia co do jakości lanego tam piwa. Wg mnie jest po prostu nieświeże lub kufle niedomyte (mówiąc najprościej - po prostu śmierdzi). Chodziłem tam często, jednak kiedy podczas dwóch z rzędu wyjść podano mi takie piwo, zrezygnowałem. Obsługa nie widzi problemu, mówi, że piwo jest normalne (mimo że wszyscy znajomi potwierdzali jego nieprzyjemny zapach). Z wielką łaską piwo zostało wymienione na inne. Niestety, gdy kupiłem kolejne-znów było nieświeże. Nie wiem, może mieli jedna beczkę z takim piwem i ja akurat na nią trafiłem. Zdarzyło się to jednak podczas dwóch kolejnych wizyt. Trzeciej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.11.05, 17:15 Gumowa Róża. Piwo lane z dystrybutora jest albo zepsute, albo brudne są urzadzenia (te wszystkie kurki i kraniki). Po wypiciu dwóch piw miałam ciężkie zatrucie pokarmowe. W toalecie brud, smród i ubóstwo. Nadmienię, że byłam w sobotę- czyli w dniu, gdy wszystko powinno pachnieć i lśnić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higiena Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:49 POWINNO PACHNIEĆ I LŚNIĆ PRZEZ CAŁY ROK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienka Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.wroclaw.mm.pl 09.11.05, 20:17 Dolmel. Bawią sie tu glównie dzieci 13-17 lat a serwowane są tu głównie narkotyki. Czyja jest ta buda, że policja udaje, że nie widzi , co się tam dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
m-buzuiaczek Re: GUMOWA RÓŻA 09.11.05, 20:29 dzieki za opiniedotyczace dolmel mój 12 letni syn chciał tam wyjsc myslałam isc z nim zby zrobic ''zwiad'' ale teraz juz mnie nawet nie ubłaga .zreszta chyba te młodsze dzieciaki nie maja zadnego bezpiecznego miejsca .chodzi mi o narkotyki strach sie bac normalnie . dzieki .. Odpowiedz Link Zgłoś
olita23 Re: GUMOWA RÓŻA 10.11.05, 12:17 jak mozna 12 latka puszczac na jakakolwiek impreze w klubie???????????????ma dyskoteki szkolne, imprezy urodzinowe w domach kolegow, to chyba powinno wystarczyc?? a dolmel to sodoma i gomora...przyklad zgwalconej nastolatki mowi sam za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:24 12 letni powiadasz... zabawy w piaskownicy już mu się znudziły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij w mrowisko Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.wroclaw.mm.pl 10.11.05, 13:53 Łatwo teoretyzować, gdy nie ma się takich problemow.Jest duża presja środowiska i małolaty potrafią na taką dyskotekę nawet uciec z domu. Myślę, że jako podatnicy mamy prawo domagać sie od policji zdecydownych działań. Można sprawdzać przy wejściu dowody osobiste ( wszak to nocny lokal z wyszynkiem).Gdyby zrobić taki nalot, to w tej tancbudzie bawiłyby się w ten weekend trzy osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: GUMOWA RÓŻA IP: *.wroclaw.mm.pl 10.11.05, 14:05 A może wybrałby sie tam na imprezę któryś z dziennikarzy śledczych Gazety. Materiał na duży skandalizujący reportaż pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot ERROR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:22 najbardziej chamsko potraktowano mnie kiedys w errorze w rynku - a wiec omijam szerokim łukiem zarówno ten bar, jak i inne należace do tego samego wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: PRL IP: *.core.lanet.net.pl 10.11.05, 16:51 wszędzie się leją (najczęsciej kuflami po głowach) ,palą marychę ,mozna kupić narkotyki ,wszedzie gdzie jest tanio i przychodzi młoda klientela . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Re: BAR INSTYTUT IP: *.ok.ae.wroc.pl 10.11.05, 17:22 Burak właściciel co wywala wszystkich z lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinee ZUS, NFZ, WKU, US, UM, UW, itd. 10.11.05, 20:44 ZUS, Urząd Skarbowy, Urząd Miasta, TPSA, Wojskowa komenda Uzupelnień itp. Uzasadnienie : Bałagan, niekompetencja Niesmaczne zachowania pracowników, decyzje powodujące o chororby nerowe petentów-klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRE Re: NAJGORSZE LOKALE W MIEŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:27 Jest też kilka dobrych. Inne dla młodzieży, inne dla "statecznych" mieszczuchów. Odpowiedz Link Zgłoś