Dodaj do ulubionych

Spalili flagi

IP: *.os.kn.pl 12.11.05, 08:28
Polski nacjonalizm, narodowy-radykalizm zawsze stał w opozycji do narodowego-
socjalizmu, do hitleryzmu. Teraz, po takim czynie, po spaleniu swastyki przez
polskich nacjonalistow nikt nie bedzie mylic narodowcow z nazistami,
hitlerowcami itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Eliade Re: Spalili flagi IP: *.chello.pl 12.11.05, 13:04
      To bardzo dobrze.Moze chłopaki siegną po pisma Dmowskiego, Głąbińskiego lub
      pisarzy ideologów młodszego pokolenia obozu narodowego t.j. Mosdorf czy
      Piasecki. Hitleryzm nie ma nic wspólnego z myśla narodową / a na pewno nie ma w
      Polsce /. Warto zeby zwolennicy Adolfa Hitlera i Narodowego Socjalizmu w Polsce
      nie nazywali siebie" Narodowcami i polskimi patriotami" lecz po prostu -
      zdrajcami !!!
      • Gość: NOP Walbrzych Re: Spalili flagi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.11.05, 15:58
        A kto powiedzial ze nie siegamy? od wielu lat NOP trzyma sie dobrze ze swoimi
        idealami, jak ktos byl to wie co krzyczelismy "ROMAN DMOWSKI BOHATEREM POLSKI",
        palac swastyke pokazalismy jednoznacznie jaka jest nasza idea i z czym sie nie
        utozsamiamy
    • wielki_czarownik Pytanie do NOP-owców 12.11.05, 16:08
      Czy jeżeli przejdę na islam i ożenię się z murzynką wyznania mojżeszowego to czy dla mnie i mojej rodziny (żona, dzieci) będzie miejsce w Polsce? Czy będziemy się mogli wszyscy zapisać do NOP?
      • Gość: NOP Re: Pytanie do NOP-owców IP: *.os.kn.pl 12.11.05, 18:04
        Z pewnoscią dla zwolennika Feliksa miejsca w Polsce nie będzie, a dzięki naszym
        kolegom z bratnich organizacji w Europie nie będzie dla Ciebie miejsca także w
        wielu innych krajach Europy.
        • wielki_czarownik Inne pytanie 12.11.05, 19:34
          A czy będzie miejsce dla funkcjonalnych analfabetów? Jeżeli nie to pakuj walizki.
      • Gość: RAFAEL ORSCHAGH NATURLICH IN AUSCHWITZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:48
    • Gość: bedson Re: Spalili flagi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.11.05, 18:11
      szkoda ze którys z nich sie nie oblał benzyna i nie spalil, było by weselej
      • Gość: www.nop.org.pl Re: Spalili flagi IP: *.os.kn.pl 12.11.05, 18:57
        Bedson widzę, że masz wiele do powiedzenia. Szkoda niestety, że nie na temat.
        Wiesz czego dotyczyła ta manifestacja ?
        • Gość: CZERWONY JASNE, POPARCIA DLA NEOHITLERYZMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:49
          • Gość: NOP Re: JASNE, POPARCIA DLA NEOHITLERYZMU IP: *.os.kn.pl 16.11.05, 10:45
            Palenie swastyki jest przejawem neohitleryzmu ? Gdzie logika?
            • Gość: CZERWONY Głupiś czy jak ? Prymitywny gest nic więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:24
              Nie ośmiszajcie FASZYŚCI zafascynowani HITLEREM
              • narodoweodrodzeniepolski1 Re: Głupiś czy jak ? Prymitywny gest nic więcej 22.11.05, 09:51
                Skoro piszę, że dla mnie Hitler był debilem to jak mogę jednocześnie być tym
                debilem zafascynowany ? Nie widzisz tu logicznej sprzeczności ? A może Ty
                właśnie lubisz przeczyć faktom ?
                • Gość: CZERWONY MORDERCA IDIOTA KOGO OBCHODZI JAKAŚ FLAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:04
                  Aż smierdzicie HITLEREM TEPE BURKI
                  • narodoweodrodzeniepolski1 dlaczego nie myślisz logicznie ? 22.11.05, 10:06
                    Dlaczego mielibyśmy śmierdzieć tym debilem skoro go nie lubimy i palimy jego
                    flagi ? Możesz wyjaśnić mi dlaczego już chyba 7 raz popełniasz taki błąd w
                    logicznym rozumowaniu i wręcz obnosisz się z tym ?
                    • Gość: KOMUNISTA Gdyż jest to symbol bez znaczenia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:18
                      A wytłumacz mi paralogiku dlaczego NIEMCY HITLEROWSKIE paranoicznie nienawidząc
                      bolszewizmu byli bliski sojusznikami Stalina ??
                      Odpowiedź - BO TAKI MIELI SWÓJ TAKTYCZNY CEL, TAK JAK WY - ZDRAJCY
                      • narodoweodrodzeniepolski1 Re: Gdyż jest to symbol bez znaczenia... 22.11.05, 13:52
                        O czym Ty właściwie piszesz ? Ciągle starasz się krzyczeć tu z tych swoich
                        tematów i wypowiedzi, że jesteśmy nazistami, że mamy coś wspólnego z Hitlerem
                        podczas gdy my palimy flagę ze swastyką. Przeczysz faktom i wydaje mi się, że
                        czerpiesz z tego jakąś przyjemność. Robisz syf na tym forum, bo zamiast
                        wypowiedzieć się sensownie piszesz coś w stylu "buahaha debilu" albo zakładasz
                        kilka tematów podpisując się Leszek Bubel. Nie wiem już kto jest głupszy -
                        prawdziwy Bubel czy Ty.
                        • Gość: KOMUNISTA BUHAHA - SKUNKS BEZ MÓZGU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:10
                          MATOLE
                          Paleni flagi - pusty symbol - może mieć znaczenie tylko dla takich tępaków jak
                          ty - JESTEŚCIE NAZISTAMI I STOSUJECIE NAZISTOWSKĄ SYMBOLIKĘ< ZWYCZAJE I
                          NAZISTOWSKĄ TĘPĄ PARAIDEOLOGIĄ BAZUJĄCĄ NA FAŁSZOWANIU HISTORII - JESTEŚCIE
                          TACY SAMI JAK ROSYJSCY NAZIŚCI KTÓRZY TEZ PALĄ FLAGI I CO Z TEGO ??
                          • narodoweodrodzeniepolski1 Re: BUHAHA - SKUNKS BEZ MÓZGU 22.11.05, 15:02
                            A jakiej to symboliki nazistowskiej używamy ? Zechcesz odpowiedzieć czy
                            zmienisz temat ? Bardzo mnie ciekawi co tym razem wymyślisz.

Co może być bardziej poniżającego nazistowską szmatę niż jej podeptanie i
                            spalenie ?
                            • Gość: KOMUNISTA Bardziej poniżająca jest łysa pała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:10
    • Gość: NIEDESCHLESIEN Biedne dzieci :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:42
      Chłopaki a może byście sie zajeli czymś ciekawszym...Nie lepiej zamiast
      odpierdzielać tam jakieś szopki pójśc do kina czy na spacer z dziewczyną?
      • Gość: www.nop.org.pl Re: Biedne dzieci :( IP: *.os.kn.pl 12.11.05, 20:01
        Można chodzić do kina, do pracy, z dziewczyną czy bez, ale prócz tego wyznawać
        jakieś wartości w życiu ambitniejsze niż amfetamina i dyskoteki.
        • Gość: NIEDESCHLESIEN Re: Biedne dzieci :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 20:16
          nietolerancja głupota i fanatyczny patryjotyzm to są wasze wartości...
          • Gość: NOP Re: Biedne dzieci :( IP: *.os.kn.pl 15.11.05, 16:32
            Używasz słowa nietolerancja jako inwektywy. Dla mnie to słowo ma pozytywny
            wydźwięk szczególnie wtedy kiedy Ty rozumiesz tolerancję jako przyzwolenie na
            wszelkiej maści zło i zboczenia.
          • Gość: tia Re: Biedne dzieci :( IP: 82.26.59.* 17.11.05, 00:01
            > nietolerancja głupota i fanatyczny patryjotyzm to są wasze wartości...

raczej fanatyczny idiotyzm
            • narodoweodrodzeniepolski1 Re: Biedne dzieci :( 22.11.05, 09:52
              Kiedy kończą się argumenty, nawet pseudoargumenty zaczynają się inwektywy.
              • Gość: CZERWONY MORDERCA A jaki argument przedstawiłeś NIEUKU ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:05
        • Gość: Realist Od jednej i tej samej małpy pochodzicie? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.11.05, 15:39
          Gość portalu: www.nop.org.pl napisał(a):

> Można chodzić do kina, do pracy, z dziewczyną czy bez, ale prócz tego
          wyznawać
          > jakieś wartości w życiu ambitniejsze niż amfetamina i dyskoteki.

Jaaasne, te "ambitniejsze", to PIROMANIA i skandowanie "Polska dla polaków".
          Faszyści, NOPiści, radykalni muzułmanie - wszyscy są do siebie podobni, wszyscy
          palą i skandują.

Od jednej i tej samej małpy pochodzicie?

Pzdr.
        • Gość: ORSCHAGH TAK< CZYTAC MEIN KAMPF I PALIĆ JUDENÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:50
          • Gość: NOP Re: TAK< CZYTAC MEIN KAMPF I PALIĆ JUDENÓW IP: *.os.kn.pl 16.11.05, 10:46
            Lubisz przeczyć faktom. To chyba Twoje ulubione zajęcie. Nie czytamy książek
            tego małego garbuska Adolfa Hitlera. Jesteśmy polskimi nacjonalistami. Czy nie
            umiesz tego pojąć ? Zamiast wpisywac tematy bez treści podszkol się zanim
            zabierzesz głos.
            • Gość: ORSHAGH BUHAHAH - Jesteście polskimi IDIOTAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:27
              CZŁOWIECZKU - BAZUJECIE NA WŁOSKIM MODELU MUSSOLINIEGO - ON TAKŻE ODCINAŁ
              ODCINAŁ SIĘ OD HITLERA (*ideologicznie był przeciwko narodowemu socjalizmowi) -
              FASZYZM (fasci) wywodzi się od NARODU - Jesteście równie jkak włoscy faszyści
              lat 30-ych OPERETKOWI I SMIESZNI i GÓWNO WARCI JAK POLSCY NARODOWCY PRÓBUJĄCY
              UKŁADAC SIĘ Z HITLEROWCAMI - PODAWANY PRZEZ CIEBIE PRZYKŁAD NSZ jest najlepszym
              dowodem - NIEUKU I PROSTAKU !! KOGO TY CHCESZ POCZAĆ BURKU WIEJSKI
              • narodoweodrodzeniepolski1 Re: BUHAHAH - Jesteście polskimi IDIOTAMI 22.11.05, 09:50
                NSZ układał się z Hitlerem ? Przypomnij sobie jaki wyrok wydało NSZ na tego
                Pana, który próbował nawiązać współpracę z Niemcami. Jak więc to ? NSZ
                wydało "czapę" dla kogoś kto chciał współpracować z Niemcami ? Coś się tu nie
                zgadza - albo fakty historyczne, które są jakie są albo Twoje teorie nie
                poparte niczym prócz kilku sloganów.

Faszyzm wywodzi się od narodu ? A cóż to za skrót myślowy ? Faszyści
                gloryfikowali państwo, a nie naród.

Nazywasz mnie prostakiem chociaż sam nie umiesz w żaden sensowny sposób
                argumentować swoich wypowiedzi wciskając jedynie określenia, że nacjonalizm
                jest gó.. warty. Takie wyrażenia to nie argumenty drogie dziecko.

• Gość: KOMUNISTO Re: BUHAHAH - Jesteście polskimi IDIOTAMI- DO SZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:00
                  NSZ układał się z Hitlerem ? Przypomnij sobie jaki wyrok wydało NSZ na tego
                  > Pana, który próbował nawiązać współpracę z Niemcami. Jak więc to ? NSZ
                  > wydało "czapę" dla kogoś kto chciał współpracować z Niemcami ? Coś się tu nie
                  > zgadza - albo fakty historyczne, które są jakie są albo Twoje teorie nie
                  > poparte niczym prócz kilku sloganów

- NZS oczywiście nie układało się z HIOTLEREM bo dla niego nie było ŻADNYM
                  partnerem do dyskusji. NZS UNIKAŁO konfrontacji z siłami niemieckimi (poza
                  dokłasnie JEDNYM WYJĄTKIEM) nigdy nie współpracowało z ak (poza jednym
                  wyjatkiem) za to chętnie mordowało ŻYDÓW i sowieckich uciekinierów z obozów.
                  BRYGADA ŚWIĘTOKRZYSAK NATOMIAST jawnie walczyła po stronie HITLEROWCÓW i warz z
                  nimi i SS Galizenzostała ewakuowana na Zachód - TY TĘPY BURKU WRACAJ NIEUKU DO
                  PODSTAWÓWKI
                  • narodoweodrodzeniepolski1 Komunista bazuje na podręcznikach z PRL 22.11.05, 10:11
                    Możesz mnie nazwać tępym burkiem i nieukiem, ale fakty są takie, że kłamiesz, a
                    ja opieram się na faktach.
                    1. NSZ z Niemcami nie współpracowało
                    2. Za próbę nawiązania z Niemcami jeden z oficerów dostał od NSZ wyrok śmierci
                    3. Brygada Świętokrzyska nie współpracowala z Niemcami - wycofywała się przez
                    tereny zajęte przez Niemców na zachód gdzie połączyła się z wojskami
                    alianckimi. Jak to ? Alianci współpracowali z NSZ, ktore według Ciebie jawnie
                    współpracowało z Niemcami ?
                    4. NSZ żydów nie mordował mimo, że opierał się na przedwojennym ONR. Poczytaj -
                    nawet Gazeta Wyborcza, tak kłamliwe zazwyczaj medium w sprawach narodowych
                    wyjaśniło ten fenomen. Zapytaj może jakiegoś historyka - tylko nie takich z
                    epoki NKWD. Może po prostu poczytaj jakieś książki - tylko znów, nie takie z
                    epoki NKWD.

NSZ często walczyło z komunistycznymi polskimi oddziałami i zapewne dlatego tak
                    ich nie lubisz. Nie lubisz NSZ bo strzelali do kolejnych po hitlerowcach,
                    okupantów Polski. Dla Ciebie zapewne lata PRL były wspaniałe. Dla naszych
                    rodziców i dla nas nie. To nas różni, ale proszę nie kłam i nie przeinaczaj
                    faktów historycznych.

• Gość: KOMUNISTA CZYTASZ BROSZUKI BUBLA _ TO TWÓJ IDOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:22
                      Możesz mnie nazwać tępym burkiem i nieukiem, ale fakty są takie, że kłamiesz, a
                      >
                      > ja opieram się na faktach.
                      > 1. NSZ z Niemcami nie współpracowało

- BUHAHAHHAHAAH - A podasj żródło historyczne skoro tak twierdzisz - a BRYGADA
                      SWĘITOKRZYSKA ??? _ DEBILU czytaj dlej broszurki BUBLA

> 2. Za próbę nawiązania z Niemcami jeden z oficerów dostał od NSZ wyrok śmierci
                      • Gość: KOMUNISTA INTELEKTY BUBEL=HITLEROWSKI GNIOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:30
                        DEBIL NAPISAŁ :

"NSZ często walczyło z komunistycznymi polskimi oddziałami i zapewne dlatego
                        tak ich nie lubisz..."

NSZ to tchórzliwe ścierwa - pod Rąblowem dostali w dupę od AL-u - BUHAHAHAH -
                        strzelające zza węgła tchórzliwe cioty

Nie lubisz NSZ bo strzelali do kolejnych po hitlerowcach,
                        > okupantów Polski.
                        • narodoweodrodzeniepolski1 Komunista nie wie co to argumenty 22.11.05, 13:43
                          Nie widzisz, że ośmieszasz się prowadząc w ten sposób rozmowę ?
                          Czym różnisz się od tych durnych hitlerowców i neonazistów opiewając ustrój
                          komunistyczny ?
                          • Gość: KOMUNISTA BUHAHAH _ KRETYN - Pokaż mi gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:11
                            Gloryfikowałem komunizm - BUHAHAH - Kamiesz jak zawsze - każde ścierwo
                            faszystwoskie

HEIL HITLER BUCU
                      • narodoweodrodzeniepolski1 Re: CZYTASZ BROSZUKI BUBLA _ TO TWÓJ IDOL 22.11.05, 13:39
                        Nie czytam broszurek Bubla, bo uznaję tego człowieka za błazna. Dlaczego
                        starasz się wmówić czytelnikom tego forum rzeczy, które nie mają pokrycia w
                        rzeczywistości ?

Nazywasz mnie debilem. To Twój sposób prowadzenia dyskusji ? Zapewne inwektywy
                        w Twoich ustach są dla Ciebie zamiennikiem argumentów.

Oczywiście, że Brygada Świętokrzyska nie współpracowała z Niemcami. Unikała
                        walki i wycofywała się na zachód. Może nazwiesz to zaraz kolaboracją ?

Tu mały cytat za Wikipedią - uważasz, że oni tzn. Wikipedia też kłamie i
                        współpracuje z Bublem ?
                        "5 maja 1945 Brygada Świętokrzyska oswobodziła obóz koncentracyjny dla kobiet w
                        Holiszowie, przez co została uznana przez USA za siłę sojuszniczą. W sierpniu
                        1945 Brygada została przekształcona w kompanie wartownicze przy 3 Armii USA."

• Gość: KOMUNISTA JESTEŚ DRUGIM BUBLEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:16
                          Nie czytam broszurek Bubla, bo uznaję tego człowieka za błazna.

- JESTEŚ BUBLEM II

Dlaczego
                          > starasz się wmówić czytelnikom tego forum rzeczy, które nie mają pokrycia w
                          > rzeczywistości ?

- A KONKRETNIEJ
                          >
                          > Nazywasz mnie debilem. To Twój sposób prowadzenia dyskusji ? Zapewne
                          inwektywy
                          > w Twoich ustach są dla Ciebie zamiennikiem argumentów.

- Z NAZISTAMI I W DODATKU AHISTORYCZNYMI BUBLAMI NIE DYSKTUJE INACZEJ
                          >
                          > Oczywiście, że Brygada Świętokrzyska nie współpracowała z Niemcami. Unikała
                          > walki i wycofywała się na zachód. Może nazwiesz to zaraz kolaboracją ?

- DEBILU _ KORZYSTAŁA Z NIEMIECKICH SRODKÓW TRANSPORTU tak jak SS GALIZERN -
                          znak równości !!
                          >
                          > Tu mały cytat za Wikipedią - uważasz, że oni tzn. Wikipedia też kłamie i
                          > współpracuje z Bublem ?
                          > "5 maja 1945 Brygada Świętokrzyska oswobodziła obóz koncentracyjny dla kobiet
                          w
                          >
                          > Holiszowie, przez co została uznana przez USA za siłę sojuszniczą. W sierpniu
                          > 1945 Brygada została przekształcona w kompanie wartownicze przy 3 Armii USA."

BUHAHAH WIKIPEDIA - zajebiste źrodło historyczne !!! Pokaż mi źródło USA
                          ktore "uznało zdrajców z NSZ za siłę sojuszniczą ..."
                          BEZSENS - po kapitulacji Niemiec - zdrajców z NZS wcielono to kompanii
                          wartowniczych podbnie jak i innych zdemobilizowanych Polaków , b.jeńców z
                          niemieckich oflagow i stalagów tworząc zalążek WPO mającego walczyć z
                          Sowietami . NSZ NIGDY nie było formacją sojuszniczą tylko zgrają faszystowskich
                          świn klasy SS Galizen, RONY i SS CHARLEMAGNE

HEIL BUBEL
                          >
                    • Gość: ja Re: Komunista bazuje na podręcznikach z PRL IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 22.11.05, 14:14
                      1. NSZ z Niemcami nie współpracowało

A ciekawe, kto zrzucał NSZtowców na tyły frontu do Polski? żeby było smieszniej
                      jest o tym mowa i wspomnienia na stronie gloryfikującej NSZ

2. Za próbę nawiązania z Niemcami jeden z oficerów dostał od NSZ wyrok śmierci

Mozna wiedzieć kto? bo ja słyszałem o takim, co dostał wyrok smierci za chęć
                      scalenia z AK. To był komendant główny NSZ

> 3. Brygada Świętokrzyska nie współpracowala z Niemcami - wycofywała się przez
                      > tereny zajęte przez Niemców na zachód gdzie połączyła się z wojskami
                      > alianckimi.
                      To niemcy takie cieniasy, że pozwolili takim gosciom chodzic sobie gdzie
                      chcieli?

> NSZ często walczyło z komunistycznymi polskimi oddziałami i zapewne dlatego
                      tak
                      >
                      > ich nie lubisz.
                      Ja spotkałem się z tym, że walczyli też z BCh
                      • Gość: KOMUNISTA BRAWO JA - BUBLE NA DRZEWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:17
                        Brawo "JA"

HISTORII nie zmieni sie pustymi gestami i pustymi łysymi pałami - BUHAHAHAHAH
        • Gość: byly student Re: Biedne dzieci :( IP: 155.94.70.* 26.11.05, 16:15
          to ich osobista sprawa, jesli nie wyrzadzaja nikomu krzywdy
          to ich wybor, gdyz sa wolni i zyja w wolnym kraju
          przez takich jak wy nie bedzie w PL dobrze
    • Gość: tia Re: Spalili flagi IP: 82.26.56.* 12.11.05, 20:19
      ile by nie spalili tych swastyk to i tak sa faszystami
      • Gość: NOP Re: Spalili flagi IP: *.os.kn.pl 15.11.05, 16:33
        Co ma swastyka do faszyzmu ? Przecież symbolem faszyzmu były rózgi, a nie
        swastyka. Wracaj do szkoły.
        • Gość: tia Re: Spalili flagi IP: 82.26.61.* 15.11.05, 22:59
          swastyki, rozgi, i inne znaczki pseudonarodowcow, pseudokatolikow - zabawni
          jestescie
    • Gość: Leo Re: Spalili flagi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.05, 20:44
      Na początku lat '90-tych można było obejrzeć w TV "Oi dla Polski". Genialny film - boki zrywać. Szczególnie intersujący był wywiad z jakąś ekipą z Częstochowy - co to działała "jako bojówka" i "jako politycznie". Jednak w trakcie wywodu, bez włosy młodzieniec stwierdza, że bardziej ich interesuje działaność "jako bojówka". Jak obserwuję twórczość takiej młodzieży, to dochodzę do wniosku, że wszelkie akcje pt. palenie flag to taki mały seans nienawiści - odreagowanie za dwóję z fizyki, jazdę bez biletu czy mandat za przechodzenie na czerwonym świetle.
      Druga kwestia to dziwna skłonność do 'zamawiania piwa' wśród MW, NOP i takich tam śmiesznych grupek.
      • Gość: NOP Re: Spalili flagi IP: *.os.kn.pl 15.11.05, 16:35
        Gest pozdrowienia przez wyciągnięcie prawej ręki w górę jest znany ludzkości od
        kilku tysięcy lat i nie ma na niego monopolu pewien mały pajac zwany Adolfem.
        Gestem tym pozdrawiali się przed II wojną światową polscy patrioci z OWP czy
        ONR, którzy potem walczyli przeciw Nimcom choćby w NSZ.

Póki co na studiach nie mam dwój i nie widzę powodów dla jakich miałbyś
        interpretować palenie przez nas flagi jako przejaw frustracji.
        • Gość: KOMUNISTA Przeciw Niemcom w NSZ to się nie zawiele nawalczyl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:52
          czyli, raczej mordując ZYDÓW
          • Gość: NOP Re: Przeciw Niemcom w NSZ to się nie zawiele nawa IP: *.os.kn.pl 15.11.05, 20:51
            NSZ mordował wszystkich - Polaków, żydów, Niemców - wszystkich, którzy
            podnieśli rękę na naród Polski. Polaków kolaborujących z Niemcami, żydów
            kolaborujących z Sowietami.

A potem przyszła Armia Czerwona z Armią Ludową (ponoć polską) i mordowała
            polskich patriotów.
            • Gość: CZERWONY Re: Przeciw Niemcom w NSZ to się nie zawiele nawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:30
              NSZ mordował wszystkich - Polaków, żydów, Niemców - wszystkich, którzy
              > podnieśli rękę na naród Polski. Polaków kolaborujących z Niemcami, żydów
              > kolaborujących z Sowietami

-
              • narodoweodrodzeniepolski1 Re: Przeciw Niemcom w NSZ to się nie zawiele nawa 22.11.05, 09:45
                Widzę, że znasz jakąś alternatywną wizję historii gdzie AK i NSZ zajmowali się
                jedynie zabijaniem bezbronnych. Czekaj, czekaj taką wizję wydarzeń promowano
                zaraz po wojnie. Władze komunistyczne oskarżały AK i NSZ o to, że są leśnymi
                bandytami itd. Ciekawym poglądom hołdujesz.
                • Gość: KOMUNISTA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:02
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • narodoweodrodzeniepolski1 kiedy brak argumentów komunista rzuca epitetami 22.11.05, 10:14
                    Nazywasz mnie śmieciem. To jest argument ? NSZ i AK walczyli o wolność Polski.
                    Polski niepodległej w przeciwieńtwie do Twoich idoli - Armii Ludowej i tym
                    podobnych wynalazków.
                    • Gość: KOMUNISTA IDIOTA KJLASY BUBLA NA NIC INNEGO NIE ZASŁUŻYŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:24
                      Kretynie łączysz AK I NSZ - tylko skończony BUBEL INTELEKTUALNY O HISTORYCZNEJ
                      WIEDZY ZDECHŁEGO FASZYSTY może dokonywać takiego zestawienia
                      • narodoweodrodzeniepolski1 Re: IDIOTA KJLASY BUBLA NA NIC INNEGO NIE ZASŁUŻY 22.11.05, 13:43
                        AK i NSZ w przeciwieństwie do Twojej Armii Ludowej walczyły o Wolną Polskę.
                        Dla Ciebie idiotą jest każdy kto nie gloryfikuje komunizmu.
                        • Gość: KOMUNISTA KŁAMLIWY BEŁKOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:21
                          AK NIGDY NIE WALCZYŁO razem z NSZ - Kłamiesz jak każdy wyznawca HITLERYZMU

A PRL mam głeboko w dupie - sram na Gierka i Jaruzela tak jak na HITLEROWCÓW
                          Z "POLSKICH" FORMACJI BUBLOIDEOLOGICZNYCH

HEIL HITLER
    • Gość: Apasz Re: Spalili flagi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 13.11.05, 16:57
      Dobrze ze spalili swastyke , moze wkoncu ludzie sie nauczą ze krzyz celtycki to
      nie sfastyka.

SkinHead WKS :)
      • Gość: Piotr kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:38
        w latach 90- tych robilismy podobne akcje we Wrocławiu, mam zdjęcia z
        manifestacji MW i NOP z 97 roku, mocny protest przeciwko UE.
        Teraz pracuję w Walbrzychu i cieszę się, że chociaż tutaj przetrwały grupy
        młodzieży narodowej
        • Gość: Leo Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 19:14
          Chyba grupy frustratów!!
          • Gość: NOP Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: *.os.kn.pl 15.11.05, 16:39
            Dlaczego uważasz, że manifestowanie swojego patriotyzmu to objaw frustracji ?
            Równie dobrze można uznać każdą czynnośc z jaką się nie zgadzamy u naszych
            wrogów przejawem ich frustracji.
            • Gość: tia Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: 82.26.61.* 15.11.05, 23:10
              > naszych wrogów

jakich wrogow?

nop - co to jest... sekta katastroficzna?

DO PRACY a wszystko bedzie dobrze, dziwczyna pokocha, ojciec wybaczy, sasiad
              pobogloslawi

• Gość: NOP Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: *.os.kn.pl 16.11.05, 10:58
                > jakich wrogow?

Wrogów politycznych. Jak każdy ruch ideowy i polityczny mamy swoich wrogów,
                którzy wyznają idee sprzeczne z naszymi. Nie rozumiesz tego ? Wiesz, ale nie
                wiem jak Ci to prościej wyjaśnić.

> nop - co to jest... sekta katastroficzna?

To grupa nacjonalistów, która działa jako partia polityczna. Dlaczego sekta ?
                Może to Ty jesteś w sekcie ? Możemy sobie w takiego ping ponga grać bez końca,
                bo jak rozumiem nie powstrzymasz się od bezpodstawnych oskarzen pod adresem NOP.

> DO PRACY a wszystko bedzie dobrze, dziwczyna pokocha, ojciec wybaczy, sasiad
                > pobogloslawi

Pracuje, z dziewczyna tez jest dobrze, ojciec nie ma czego wybaczac, a sasiadow
                nie znam, bo dopiero co sie wprowadzilem do nowego mieszkania.

Chcesz tymi wyrwanymi z kontekstu swoimi wypowiedziami nas zdyskredytowac ?
                Robisz to tak jakbys byl sfrustrowany albo dzialal w sekcie. Jestes slepy na
                fakty.
                • Gość: tia Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: 82.26.59.* 16.11.05, 23:38
                  > Wrogów politycznych. Jak każdy ruch ideowy i polityczny mamy swoich wrogów,
                  > którzy wyznają idee sprzeczne z naszymi. Nie rozumiesz tego ? Wiesz, ale nie
                  > wiem jak Ci to prościej wyjaśnić.

jakie to sa "sprzeczne idee" aby stac sie wrogiem nacjonalistow? pomijam barwy
                  klubowe, subkultury...

> To grupa nacjonalistów, która działa jako partia polityczna. Dlaczego sekta ?
                  > Chcesz tymi wyrwanymi z kontekstu swoimi wypowiedziami nas zdyskredytowac ?
                  > Robisz to tak jakbys byl sfrustrowany albo dzialal w sekcie. Jestes slepy na
                  > fakty.

sami sie zdyskredytwaliscie jako (buhaha;-)) ruch ideowo-polityczny, ocenilem
                  strone frustratow i przeczytalem ZASADY NACJONALIZMU i tu cytuje 2 punkt:

" Celem absolutnym - tak w wymiarze indywidualnym, jak i społecznym - może być
                  tylko BÓG. Jest On bowiem wartością trwałą, niezależną od biegu dziejów. Jest
                  źródłem norm i praw kształtujących życie jednostki i wspólnoty."

co to jest? ja rozumiem jak cos sie spieprzy to sie powoluje na boga - niby ze
                  tak mialo byc, a najbardziej ciekawi mnie w jaki sposob jest tym zrodlem norm?
                  szukacie na plazach butelek z wiadomosciami? macie jakiegos gastrologa co wrozy
                  z "fusow", czy moze utrzymujecie z nim kontakt fizyczny?
                  • narodoweodrodzeniepolski1 Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu 22.11.05, 09:59
                    > jakie to sa "sprzeczne idee" aby
                    > stac sie wrogiem nacjonalistow? pomijam barwy
                    > klubowe, subkultury...

Dlaczego piszesz o subkulturze czy barwach klubowych ? Czy ja gdzieś pisałem,
                    że mnie to interesuje ? Nie. Ani nie jestem kibicem, ani członkiem żadnej
                    subkultury. Nie mogę być w żadnej subkulturze, bo uważam, że jest to śmieszne i
                    rodzi tylko jakieś patologie.

Myślałem, że nie będzie stanowić dla Ciebie wielkiego wysiłku intelektualnego
                    zrozumienie jakie to idee są nam wrogie.
                    Wydaje się dość proste, że założeniom korporacjonizmu przeczy zarówno fundament
                    kapitalizmu, skrajny indywidualizm jak i założenie wszelkich komunałek z ich
                    kolektywizmem. Wydaje się dość proste, że zasadzie silnej władzy przeczy
                    demokracja z jej parlamentaryzmem i słabą władzą. Aż wydaje mi się to żenujące,
                    że trzeba Ci tłumaczyć tak proste sprawy.

Jeżeli odrzucasz wiarę w Boga to nie musisz drwić z Jego wyznawców bowiem to
                    ociera się chyba o coś co nam zarzucałaś przed chwilą - o nietolerancję. A może
                    Ty możesz obrażać uczucia innych ? Stoisz ponad prawem ?

• Gość: Apasz Re: kiedyś robiliśmy takie akcje we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.05, 08:57
          We wrocku tez chyba było kilka osob z NOPu pod pomnikiem na swidnickiej ,tez
          byłem choć w innej ekipie . pzdr.
        • Gość: ORSCHAGH W Wałbrzychu sa tylko Zydzi - skopiemy ich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:52
          • Gość: tia Re: W Wałbrzychu sa tylko Zydzi - skopiemy ich IP: 82.26.61.* 15.11.05, 23:15
            a co to za spam!!

sponsorowane teksty... precz z forum!!
            • Gość: NOP Re: W Wałbrzychu sa tylko Zydzi - skopiemy ich IP: *.os.kn.pl 16.11.05, 10:59
              Sponsorowane teksty ?
    • Gość: Marcos Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 13.11.05, 20:20
      Nacjonalistyczne prymitywy dają o sobie znać szczególnie w sytuacjach
      olbrzymiej frustracji społecznej. Im większa bieda, tym więcej tendencji do
      szukania prostych rozwiązań. Im mniejsze bezpieczeństwo socjalne, tym więcej
      agresji, zgody na faszyzację życia politycznego i otwartego, prymitywnego
      autorytaryzmu dookoła. MW, PiS, LPR, NOP - to jedna banda. Nie można oddać im
      ulic.
      • Gość: Leo Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 21:28
        To nie tylko kwestia biedy. Fromm doszukał się 'osobowości autorytarnej' w
        innych czynnikach. Arendt zresztą też.
        • Gość: ee Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:11
          ee tam z takimi narodowcami... a ta cała MW to mamisynki chcą się dorwać do
          władzy..
          • Gość: Leo Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.05, 10:05
            Ale za to gęby pełne ideologii!! Posłuszne żołnierzyki 'zamawiające piwo'.
            • Gość: NOP Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.os.kn.pl 16.11.05, 10:48
              My nie wstydzimy się rzymskiego, nacjonalistycznego pozdrowienia, którym cześć
              oddawali sobie polscy narodowcy przed wojną. Wypierają się go pajace z MW.
      • Gość: NOP Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.os.kn.pl 15.11.05, 16:41
        Skąd więc tak duże poparcie dla nacjonalisty Haidera czy Le Pena ? Chcesz
        powiedzieć, że we Francji czy Austrii panuje kryzys i bieda ?
        • Gość: DZIERŻYNSKI SZLOMO LEPEN I HEIDER = LEPPERIADA za sowieckie piniadze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:53
          Wszytsko by osłabic kapitalizm
        • Gość: ee Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:55
          widać,że siedzisz na tej swojej zapadłej wiosce i nie byłeś za granica. usa ma
          najwiękrzą ilość żebraków. a w niemczech, francji i austrii nie ma biedy? która
          oczywiście jest relatywana do warunków życia w poszczególnym kraju.
          • Gość: com Re:Tam gdzie bieda, tam rodzi się głupota... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:55
            Cos nie rozumiem z tym calym nop?jeden taki nosi wasze naszywki na flyersie a na
            scianie w pokoju Adolf z plakatu patrzy,na poleczce jakies kasety
            honory,konkwisty?troche ksiazek o Adim i jak wypije to bredzi o nim po barach.To
            jak?prawdziwy nopowiec czy neofaszysta?on sie zarzeka ze nie jest,ze narodowy
            socjalista a moze przebieraniec?
            • Gość: KOMUNISTA Po prosty zwykły DEBIL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:22
              NIC WIĘCEJ !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka