Gość: fiore35m IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.01, 14:02 Poszukuję fotelika dla 2 miesięcznego dziecka do samochodu. Chetnie odkupię używany.możliwość zainstalowania na przednim siedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: FOTELIK DLA NIEMOWLAKA. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 14:20 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timmy Re: FOTELIK DLA NIEMOWLAKA. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 16:12 Zajrzyj na allegro.pl, właśnie tam kupiłem, używany, ale jak nowy za połowę ceny :) Timmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: FOTELIK DLA NIEMOWLAKA. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 22:52 Fiore, mam taki fotelik w domu, fantastyczny i już mi niepotrzebny. Jak masz ochotę, skontaktuj się z forum i jakoś się namówimy. Chicco, oryginał. Za pół ceny, albo jeszcze mniej :) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok Re: FOTELIK DLA NIEMOWLAKA. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 01:47 he he, a nie masz drugiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: FOTELIK DLA NIEMOWLAKA. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 21:44 Wiesz, nikt jeszcze się do mnie nie odezwał, więc nadal jest wolny :) Odpowiedz Link Zgłoś
mick Re: FOTELIK DLA NIEMOWLAKA. 19.04.02, 19:40 Mam fotelik dla trochę większego dziecka- od 9 do 25 kg. Niemiecki ROEMER LORD- z atestami, w dobrym stanie. Do zapięcia dziecka wykorzystuje bezwładnosciowe pasy auta. Cena 100PLN. mick@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś