ja.sinner 09.06.09, 06:09 powolal 9 europoslanek, na tle innych partii elektorat PO wypadl najlepiej, ale generalnie jest dosc slabo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskejp Re: elektorat PO 12.06.09, 08:10 slusznie mjo, slusznie wyborcy a nie zaden elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
kontodopisanianaforum Re: elektorat PO 12.06.09, 09:20 sjp.pwn.pl/lista.php?co=elektorat elektorat 1. «ogół wyborców» 2. «władza, godność elektora – księcia niemieckiego» 3. «kraj rządzony przez księcia elektora» Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: elektorat PO 12.06.09, 12:01 Trochę nie na temat, ale chcę się podzielić radością z sukcesu Joanny Senyszyn. Umieszczonej na drugiej pozycji na liście partyjnej i oddelegowanej do zagłębia moherowego - jednym słowem miała przegrać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yskejp Re: elektorat PO 12.06.09, 12:26 jednym słowem miała > przegrać :))) Tak tego nie odbieram, przeciez Jaroslaw Walesa zawsze startuje z ostatniego miejsca i wygrywa, ale to o czym piszesz ma w sobie jakas prawde, polskie spoleczenstwo jest malo zorietowane w ordynacji wyborczej i jak stado bar... glosuje zawsze na nr 1 swojej partii by nie stracic glosu. Tez gratuluje Joannie Senyszyn Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: elektorat PO 12.06.09, 13:51 Nie było mnie przy układaniu listy, ale umieszczono ją na liście daleko od miejsca gdzie mieszka i działa, do tego w okolicy znanej z moherowych sympatii, według mnie liczono że przepadnie, tymczasem dostała w Moherowie mnóstwo głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.sinner Re: elektorat PO 12.06.09, 12:21 > To wyborcy je powołali niemozliwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś