maaga 17.11.05, 15:31 czytam o polityce, czytam o moherowych beretach, czytam o gospodarce i nic. mi się poprostu chce seksu. czy jesteś jakaś dziewczyna, której też się chce ?? maaga - facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: a mi się chce seksu 17.11.05, 15:35 Badz biseksualista .. zwieksz swoje szanse dwukrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
maaga Re: a mi się chce seksu 17.11.05, 15:35 czasem o tym myślę, ale jeszcze nie tym razem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a mi się chce seksu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.11.05, 15:50 mi też się chce Odpowiedz Link Zgłoś
chata.wolna Re: a mi się chce seksu 17.11.05, 15:51 zostań koniokradem. Będziesz bliżej spełnienia się. Ostatecznie jest jeszcze ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:33 hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-73 a ja mam za malo seksu w seksie 17.11.05, 22:19 i choc na czestosc nazekac nie moge, to jednak zawartosci seksu w naszym seksie jest mi za malo... ostatnio stwierdzilam, ze moj mezczyzna strasznie mnie ostudzil... a najlepiej seks zawsze smakowal mi na boku... tylko, ze jestem pilnowana przez mojego 24 h na dobe i nie moge sobie pojsc na bok... MI SIE CHCE WIECEJ SEKSU W SEKSIE !!!! wiem, zmienic partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
maaga Re: a ja mam za malo seksu w seksie 18.11.05, 13:56 a ja myślę, że dałoby się uspić jego czujność - trzeba tylko chcieć. Jak chcesz to Ci pomogę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-73 Re: a ja mam za malo seksu w seksie 18.11.05, 22:00 maaga napisał: > a ja myślę, że dałoby się uspić jego czujność - trzeba tylko chcieć. Jak chcesz > > to Ci pomogę :-) czekam na propozycje pomocy, bo nie bardzo wiem, czy chcesz mi pomoc uspic mojego (czujnosc naturalnie), czy w czy innym oferujesz swoja pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: a mi się chce spać-chyba :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:36 a to baby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: a mi się chce seksu IP: *.cust.tele2.pl 17.11.05, 23:31 Mi sie tez chce... :( Zastanawiam sie, dlaczego nie ma domow publicznych dla kobiet? :)) A moze sa? A nawet jesli sa, to pewnie malo... No i pewnie nie poszlabym do takiego domu... Hhii, a dlaczego nie? Czy lepsza jest wizyta w sex shopie i zaopatrzenie sie w odpowiedni zestawik? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: a mi się chce seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:34 domy publiczne dla kobiet istnieją jeszcze w polsce choć padają...zosia samosia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: a mi się chce seksu IP: *.cust.tele2.pl 18.11.05, 01:31 Hahaha! Nooo, Zosia Samosia - skoro porzadnych facetow brak! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niespełniona Re: a mi się chce seksu IP: *.206.112.39.telsat.wroc.pl 18.11.05, 22:09 oj jaką ja mam ochote na dziki namietny seks...sniezek pada, w domku ciepluto.. tylko towarzystwa brak...:( Odpowiedz Link Zgłoś
zohra Re: a mi się chce seksu 18.11.05, 22:13 OJ BABY WSTRETNE JESTESCIE.SZCZEGOLNIE TYCZY SIE TO STOKROTKI!!MASZ FACETA , ZDECYDUJ SIE CZY JEST CI Z NIM DOBRZE I DOKONOJ WYBORU TAK ALBO NIE...TAK TO WLASNIE SZERZY SIE ZDRADA.!JAK MOZNA ??BLEEEEE DLA MNIE JESTES KU.. W TAKIM WYPADKU!SORRY ALE TYLKO TAK TAKIE POSTEPOWANIE MOZNA OKRESLIC! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-73 Re: a mi się chce seksu 18.11.05, 23:01 zohra napisała: > OJ BABY WSTRETNE JESTESCIE.SZCZEGOLNIE TYCZY SIE TO STOKROTKI!!MASZ FACETA , > ZDECYDUJ SIE CZY JEST CI Z NIM DOBRZE I DOKONOJ WYBORU TAK ALBO NIE...TAK TO > WLASNIE SZERZY SIE ZDRADA.!JAK MOZNA ??BLEEEEE DLA MNIE JESTES KU.. W TAKIM > WYPADKU!SORRY ALE TYLKO TAK TAKIE POSTEPOWANIE MOZNA OKRESLIC! Dzieki za ocene... Jestem wolna kobieta i moj facet tez jest wolny. Jestesmy razem, ale kiedy nam bedzie zle, to mozemy odejsc... Zdrowy uklad. Jak sie poznalismy, mial kobiete i pare kochanek. Potem zostalam tylko ja. Ja rowniez mialam paru kochankow, a potem zostal tylko moj facet. Teraz mi brakuje tamtego bardzo luznego ukladu. Wtedy nie mieszkalismy razem. O zdradzie nie ma mowy, w takim znaczeniu, jak wszyscy ja pojmuja. Chcesz isc na bok, to idz, ale mi o tym powiedz. Wiem, ze moj byl na boku ostatni raz w maju... Ja we wrzesniu tamtego roku. Od czerwca tego roku jestesmy nierozlaczni, 24h na dobe, i po czesci jest to znudzenie druga osoba... Wiec nazywaj sobie mnie, jak chcesz. Nie ty pierwsza i nie ostatnia. A mi ostatnio jest malo seksu w seksie, po prostu tak. Poranne, popoludniowe i wieczorno nocne numerki, staly sie rutyna i nie ma sily na ekscesy i namietnosci, ot po prostu proza zycia... A mi brakuje tego, co bylo kiedys.... Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: a ja ide spac :P sama ;) 18.11.05, 23:43 stokrotka-73 napisała: > zohra napisała: > > > OJ BABY WSTRETNE JESTESCIE.SZCZEGOLNIE TYCZY SIE TO STOKROTKI!!MASZ FACET > A , > > ZDECYDUJ SIE CZY JEST CI Z NIM DOBRZE I DOKONOJ WYBORU TAK ALBO NIE...TA > K TO > > WLASNIE SZERZY SIE ZDRADA.!JAK MOZNA ??BLEEEEE DLA MNIE JESTES KU.. W TAK > IM > > WYPADKU!SORRY ALE TYLKO TAK TAKIE POSTEPOWANIE MOZNA OKRESLIC! > > Dzieki za ocene... Jestem wolna kobieta i moj facet tez jest wolny. Jestesmy > razem, ale kiedy nam bedzie zle, to mozemy odejsc... Zdrowy uklad. Jak sie > poznalismy, mial kobiete i pare kochanek. Potem zostalam tylko ja. Ja rowniez > mialam paru kochankow, a potem zostal tylko moj facet. Teraz mi brakuje tamtego > > bardzo luznego ukladu. Wtedy nie mieszkalismy razem. O zdradzie nie ma mowy, w > takim znaczeniu, jak wszyscy ja pojmuja. Chcesz isc na bok, to idz, ale mi o > tym powiedz. Wiem, ze moj byl na boku ostatni raz w maju... Ja we wrzesniu > tamtego roku. Od czerwca tego roku jestesmy nierozlaczni, 24h na dobe, i po > czesci jest to znudzenie druga osoba... Wiec nazywaj sobie mnie, jak chcesz. > Nie ty pierwsza i nie ostatnia. > A mi ostatnio jest malo seksu w seksie, po prostu tak. Poranne, popoludniowe i > wieczorno nocne numerki, staly sie rutyna i nie ma sily na ekscesy i > namietnosci, ot po prostu proza zycia... A mi brakuje tego, co bylo kiedys.... Zemdlilo mnie od tego Twojego seksu w seksie :D:D:D Ile mozna biadac ? Idz , zrob sobie ten seks w seksie i przestan pitolic bzdety :P Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suska Re: a mi się chce seksu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.11.05, 22:33 Kup sie wibrator to ci dobrze zrobi OH JA JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:45 między drzwi i kapciem dowalić. Odpowiedz Link Zgłoś
chata.wolna Re: a mi się chce seksu 19.11.05, 00:10 Gość portalu: leon napisał(a): > między drzwi i kapciem dowalić. i dobijać, i dobijać. I po seksie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-73 Re: a mi się chce seksu 19.11.05, 00:20 czy Wy w ogole wiecie, co to jest prawdziwy, wyluzdany, perwersyjny seks??? bo wlozyl, poruszal, spuscil i wyciagnal, to jest namiastka seksu... ale tak niestety wyglada prawie kazde dlugotrwale, stale pozycie malzenskie, czy zwiazek osob mieszkajacych razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:24 Dziecko, Stokrotka, masz obsesje seksualne. Nie raz to uwidacznia się u Ciebie, w Twych wypowiedziach. Szkoda. Niektóre Twe wpisy były ciekawe z socjologicznego punktu widzenia, ale pozostałe.... czas pomyśleć o poważniejeszych zajęciach. Zbyt dużo wolnego czasu, to stukanie krasnala pod kopulą. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka-73 Re: a mi się chce seksu 19.11.05, 00:40 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Dziecko, Stokrotka, masz obsesje seksualne. Nie raz to uwidacznia się u > Ciebie, w Twych wypowiedziach. Szkoda. Niektóre Twe wpisy były ciekawe z > socjologicznego punktu widzenia, ale pozostałe.... czas pomyśleć o > poważniejeszych zajęciach. Zbyt dużo wolnego czasu, to stukanie krasnala pod > kopulą. I tu trafiles w sedno sprawy... jestem maniaczka seksualna... i to sie mojemu najbardziej podoba... w moich roznych, powiedzmy "odzywakach", seks az kapie... czesto nazywa mnie zboczencem seksualnym i czesto stwierdza, ze go napastuje... ale jakiemu facetowi to sie nie podoba... dla mnie na bol glowy najlepszym lekarstwem jest pozadny seks... co rozumiesz pod pojeciem powazniejsze zajecia - czy wychowywanie dzieci nie jest powaznym zjeciem??? ja uwazam, ze bardzo i bardzo odpowiedzialnym... ale kiedy dzieci spia... mozna sie zajac soba... czego sobie i wam zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec jednego udawany orgazm u facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:45 Przemęczenie stres, wiele różnych zajęć, czasmi doprowadza do tego że trzeba udwać pomimo widocznych efektow współżycia. Z czasem to zniechęca do seksu. A żona nie wie nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
cezarea Re: udawany orgazm u facetów 19.11.05, 12:20 Gość portalu: ojciec jednego napisał(a): > Przemęczenie stres, wiele różnych zajęć, czasmi doprowadza do tego że trzeba > udwać pomimo widocznych efektow współżycia. Z czasem to zniechęca do seksu. A > żona nie wie nic.... Nie męcz samemu ptaka, lepiej oddaj do ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: a ja ide spac :P sama ;) 19.11.05, 08:45 "mimo braku seksu w seksie wole miec sie do kogo przytulic, niz samotnie gniesc poduszke " A ja tam wole juz swoja poduche przytulic, a nie narzekac i byc tak niezadowolona jak Ty ;) Prawde Ci tu ktos napisal , masz zbyt duzo wolnego czasu i z nudow tylko " psiuty " Ci w glowie . Nie mysl tak duzo o seksie , bo nabawisz sie niezdrowej obsesji ;) choc jak Cie czytam , sadze , ze juz ja masz :P Dzieki Bogu nie kazdy ma taki nieokielznany temperamen jak Ty ;) Przeciez takie mysli to ani pracowac , ani uczyc sie nie dadza hehe . Ale to nic , Twoj problem . Pozdrawiam i milego dnia zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: a mi się chce seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:33 pożyczę ci kozę za pare groszy .Gumioki we własnym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalona sdunetka Re: a mi się chce seksu IP: *.visp.energis.pl 20.11.05, 00:54 A mnie sie chce pokochac z moim profesorem... Eh, jaki on ma dotyk... Jeszcze nikt tak mnie nie piescil... Na zajeciach, ktore prowadzi, ciagle snuje fantazje, robi mi sie goraco... A mowic to on tez pieknie umie, wiec tak siedze sobie na swoim krzeselku, wpatruje sie w niego, wsluchuje i... nic - tylko fantazjuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
operator.walca Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 09:15 Ten profesor zapewne ma 77 lat i dorabia na emeryturze. Ale co tam wiek, ważny dotyk. Oby nie kipnął z wrazenia na twoj widok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalona sdunetka Re: a mi się chce seksu IP: *.visp.energis.pl 20.11.05, 18:28 Hahaha! Nie, nie ma 77 lat! 60 ani 50 tez zreszta nie przekroczyl. Nie mozesz sobie wyobrazic, ze profesor wcale nie musi byc stary i brzydki, a do tego nudny, tylko wrecz odwrotnie - w sile wieku, powiedzmy;), calkiem atrakcyjny, ujmujaco czarujacy, a do tego sexy - przynajmniej dla mnie:) Ten taki to wlasnie jest... I to wlasnie z nim mam ochote na calonocne baraszkowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:40 weź ze sobą indeks...... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 19:10 cos slabo ten temat idzie. nie pisze nic moj ulubiony wyznawca ojca super dyrektora rydzyka [czyt: pluto10 czy jakos tak] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec jednego Re: a mi się chce seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:33 A ska wiecie ile lat ma studentka. Może psor ma 50 a ona 65:) hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
megimach Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 21:49 no to działaj skoro chce ci sie seksu tez mi problem,mój mm akuirat w delegacji a mnie najbardziej odpowiada jego obecnosc wiec poczekam cierpliwie wtedy seks bedzie smakowal lepiej. A co do kochanków i kochanek-to tylko siwadczy o jakosci waszego życia. JA owszem moge poderwac pożartowac ale bez jaj ludzie. Nie licytujcie sie kto mial ile kochankow. No i ten jęsyk...mało kobiecy powiedzmy;) SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalona sdunetka Re: a mi się chce seksu IP: *.visp.energis.pl 20.11.05, 23:40 Nie dodawajcie mi cwiercwiecza! :)Co w tym nienaturalnego, ze podobaja mi sie troche starsi ode mnie mezczyzni!? Tylko nie pisac mi tu, ze szukam zastepczego ojca:) Kontakty ze swoim ojcem mam swietne. Jaki jezyk jest nienaturalny dla kobiet? To, ze mowia, ze chce im sie pobzykac? Eee, bez hipokryzji! Kazdy, kto tego zasmakowal, chce i potrzebuje sexu - to naturalna ludzka potrzebga. No ale jak widac sa tacy, ktorzy chca, ale tego nie pisza, bo... hehe - nie chce uzywac tak "niekobiecego jezyka". Odpowiedz Link Zgłoś
maaga Re: a mi się chce seksu 21.11.05, 11:59 no tak, ale konkretnych propozycji jak nie było tak nie ma. dyskusja taka sobie, ale ja oczekuję konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy_berecik Re: a mi się chce seksu 21.11.05, 15:38 a mogę być ubrana w moherowe majteczki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patxx Re: a mi się chce seksu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.05, 21:20 hmm a na jakie propozycje masz ochote ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suska Re: a mi się chce seksu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 19:59 A ja chce od tylku Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: a mi się chce seksu 22.11.05, 20:20 maaga napisał: > no tak, ale konkretnych propozycji jak nie było tak nie ma. > dyskusja taka sobie, ale ja oczekuję konkretów. Jak to nie ma konkretow ? No wiec , gdzie ,kiedy , o ktorej godzinie ? :D Odpowiedz Link Zgłoś