Dodaj do ulubionych

a mi się chce seksu

17.11.05, 15:31
czytam o polityce, czytam o moherowych beretach, czytam o gospodarce i nic.
mi się poprostu chce seksu.
czy jesteś jakaś dziewczyna, której też się chce ??
maaga - facet
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: a mi się chce seksu 17.11.05, 15:35
      Badz biseksualista .. zwieksz swoje szanse dwukrotnie!
      • maaga Re: a mi się chce seksu 17.11.05, 15:35
        czasem o tym myślę, ale jeszcze nie tym razem ;-)
    • Gość: :) Re: a mi się chce seksu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.11.05, 15:50
      mi też się chce
      • chata.wolna Re: a mi się chce seksu 17.11.05, 15:51
        zostań koniokradem. Będziesz bliżej spełnienia się. Ostatecznie jest jeszcze
        ZOO.
        • Gość: hrabiaa Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:33
          hehehehehe
    • stokrotka-73 a ja mam za malo seksu w seksie 17.11.05, 22:19
      i choc na czestosc nazekac nie moge, to jednak zawartosci seksu w naszym seksie
      jest mi za malo...

ostatnio stwierdzilam, ze moj mezczyzna strasznie mnie ostudzil...

a najlepiej seks zawsze smakowal mi na boku... tylko, ze jestem pilnowana przez
      mojego 24 h na dobe i nie moge sobie pojsc na bok...

MI SIE CHCE WIECEJ SEKSU W SEKSIE !!!!

wiem, zmienic partnera...
      • maaga Re: a ja mam za malo seksu w seksie 18.11.05, 13:56
        a ja myślę, że dałoby się uspić jego czujność - trzeba tylko chcieć. Jak chcesz
        to Ci pomogę :-)
        • stokrotka-73 Re: a ja mam za malo seksu w seksie 18.11.05, 22:00
          maaga napisał:

> a ja myślę, że dałoby się uspić jego czujność - trzeba tylko chcieć. Jak
          chcesz
          >
          > to Ci pomogę :-)

czekam na propozycje pomocy, bo nie bardzo wiem, czy chcesz mi pomoc uspic
          mojego (czujnosc naturalnie), czy w czy innym oferujesz swoja pomoc...
    • neti13 Re: a mi się chce spać-chyba :P 17.11.05, 22:25
      j.w ;)
      • Gość: mat Re: a mi się chce spać-chyba :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:36
        a to baby...
    • Gość: Zosia Re: a mi się chce seksu IP: *.cust.tele2.pl 17.11.05, 23:31
      Mi sie tez chce... :( Zastanawiam sie, dlaczego nie ma domow publicznych dla
      kobiet? :)) A moze sa? A nawet jesli sa, to pewnie malo... No i pewnie nie
      poszlabym do takiego domu... Hhii, a dlaczego nie? Czy lepsza jest wizyta w sex
      shopie i zaopatrzenie sie w odpowiedni zestawik? :)
      • Gość: mat Re: a mi się chce seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:34
        domy publiczne dla kobiet istnieją jeszcze w polsce choć padają...zosia
        samosia:P
        • Gość: Zosia Re: a mi się chce seksu IP: *.cust.tele2.pl 18.11.05, 01:31
          Hahaha! Nooo, Zosia Samosia - skoro porzadnych facetow brak! :(
    • Gość: niespełniona Re: a mi się chce seksu IP: *.206.112.39.telsat.wroc.pl 18.11.05, 22:09
      oj jaką ja mam ochote na dziki namietny seks...sniezek pada, w domku ciepluto..
      tylko towarzystwa brak...:(
      • zohra Re: a mi się chce seksu 18.11.05, 22:13
        OJ BABY WSTRETNE JESTESCIE.SZCZEGOLNIE TYCZY SIE TO STOKROTKI!!MASZ FACETA ,
        ZDECYDUJ SIE CZY JEST CI Z NIM DOBRZE I DOKONOJ WYBORU TAK ALBO NIE...TAK TO
        WLASNIE SZERZY SIE ZDRADA.!JAK MOZNA ??BLEEEEE DLA MNIE JESTES KU.. W TAKIM
        WYPADKU!SORRY ALE TYLKO TAK TAKIE POSTEPOWANIE MOZNA OKRESLIC!
        • stokrotka-73 Re: a mi się chce seksu 18.11.05, 23:01
          zohra napisała:

> OJ BABY WSTRETNE JESTESCIE.SZCZEGOLNIE TYCZY SIE TO STOKROTKI!!MASZ FACETA ,
          > ZDECYDUJ SIE CZY JEST CI Z NIM DOBRZE I DOKONOJ WYBORU TAK ALBO NIE...TAK TO
          > WLASNIE SZERZY SIE ZDRADA.!JAK MOZNA ??BLEEEEE DLA MNIE JESTES KU.. W TAKIM
          > WYPADKU!SORRY ALE TYLKO TAK TAKIE POSTEPOWANIE MOZNA OKRESLIC!

Dzieki za ocene... Jestem wolna kobieta i moj facet tez jest wolny. Jestesmy
          razem, ale kiedy nam bedzie zle, to mozemy odejsc... Zdrowy uklad. Jak sie
          poznalismy, mial kobiete i pare kochanek. Potem zostalam tylko ja. Ja rowniez
          mialam paru kochankow, a potem zostal tylko moj facet. Teraz mi brakuje tamtego
          bardzo luznego ukladu. Wtedy nie mieszkalismy razem. O zdradzie nie ma mowy, w
          takim znaczeniu, jak wszyscy ja pojmuja. Chcesz isc na bok, to idz, ale mi o
          tym powiedz. Wiem, ze moj byl na boku ostatni raz w maju... Ja we wrzesniu
          tamtego roku. Od czerwca tego roku jestesmy nierozlaczni, 24h na dobe, i po
          czesci jest to znudzenie druga osoba... Wiec nazywaj sobie mnie, jak chcesz.
          Nie ty pierwsza i nie ostatnia.
          A mi ostatnio jest malo seksu w seksie, po prostu tak. Poranne, popoludniowe i
          wieczorno nocne numerki, staly sie rutyna i nie ma sily na ekscesy i
          namietnosci, ot po prostu proza zycia... A mi brakuje tego, co bylo kiedys....
          • neti13 Re: a ja ide spac :P sama ;) 18.11.05, 23:43
            stokrotka-73 napisała:

> zohra napisała:
            >
            > > OJ BABY WSTRETNE JESTESCIE.SZCZEGOLNIE TYCZY SIE TO STOKROTKI!!MASZ FACET
            > A ,
            > > ZDECYDUJ SIE CZY JEST CI Z NIM DOBRZE I DOKONOJ WYBORU TAK ALBO NIE...TA
            > K TO
            > > WLASNIE SZERZY SIE ZDRADA.!JAK MOZNA ??BLEEEEE DLA MNIE JESTES KU.. W TAK
            > IM
            > > WYPADKU!SORRY ALE TYLKO TAK TAKIE POSTEPOWANIE MOZNA OKRESLIC!
            >
            > Dzieki za ocene... Jestem wolna kobieta i moj facet tez jest wolny. Jestesmy
            > razem, ale kiedy nam bedzie zle, to mozemy odejsc... Zdrowy uklad. Jak sie
            > poznalismy, mial kobiete i pare kochanek. Potem zostalam tylko ja. Ja rowniez
            > mialam paru kochankow, a potem zostal tylko moj facet. Teraz mi brakuje
            tamtego
            >
            > bardzo luznego ukladu. Wtedy nie mieszkalismy razem. O zdradzie nie ma mowy,
            w
            > takim znaczeniu, jak wszyscy ja pojmuja. Chcesz isc na bok, to idz, ale mi o
            > tym powiedz. Wiem, ze moj byl na boku ostatni raz w maju... Ja we wrzesniu
            > tamtego roku. Od czerwca tego roku jestesmy nierozlaczni, 24h na dobe, i po
            > czesci jest to znudzenie druga osoba... Wiec nazywaj sobie mnie, jak chcesz.
            > Nie ty pierwsza i nie ostatnia.
            > A mi ostatnio jest malo seksu w seksie, po prostu tak. Poranne, popoludniowe
            i
            > wieczorno nocne numerki, staly sie rutyna i nie ma sily na ekscesy i
            > namietnosci, ot po prostu proza zycia... A mi brakuje tego, co bylo kiedys....

Zemdlilo mnie od tego Twojego seksu w seksie :D:D:D Ile mozna biadac ? Idz ,
            zrob sobie ten seks w seksie i przestan pitolic bzdety :P

Dobranoc :)
      • Gość: suska Re: a mi się chce seksu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.11.05, 22:33
        Kup sie wibrator to ci dobrze zrobi OH JA JA
        • Gość: leon Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:45
          między drzwi i kapciem dowalić.
          • chata.wolna Re: a mi się chce seksu 19.11.05, 00:10
            Gość portalu: leon napisał(a):

> między drzwi i kapciem dowalić.

i dobijać, i dobijać. I po seksie !!!!
    • stokrotka-73 Re: a mi się chce seksu 19.11.05, 00:20
      czy Wy w ogole wiecie, co to jest prawdziwy, wyluzdany, perwersyjny seks???

bo wlozyl, poruszal, spuscil i wyciagnal, to jest namiastka seksu... ale tak
      niestety wyglada prawie kazde dlugotrwale, stale pozycie malzenskie, czy
      zwiazek osob mieszkajacych razem...
      • Gość: hrabiaa Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:24
        Dziecko, Stokrotka, masz obsesje seksualne. Nie raz to uwidacznia się u
        Ciebie, w Twych wypowiedziach. Szkoda. Niektóre Twe wpisy były ciekawe z
        socjologicznego punktu widzenia, ale pozostałe.... czas pomyśleć o
        poważniejeszych zajęciach. Zbyt dużo wolnego czasu, to stukanie krasnala pod
        kopulą.
        • stokrotka-73 Re: a mi się chce seksu 19.11.05, 00:40
          Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Dziecko, Stokrotka, masz obsesje seksualne. Nie raz to uwidacznia się u
          > Ciebie, w Twych wypowiedziach. Szkoda. Niektóre Twe wpisy były ciekawe z
          > socjologicznego punktu widzenia, ale pozostałe.... czas pomyśleć o
          > poważniejeszych zajęciach. Zbyt dużo wolnego czasu, to stukanie krasnala pod
          > kopulą.

I tu trafiles w sedno sprawy... jestem maniaczka seksualna... i to sie mojemu
          najbardziej podoba... w moich roznych, powiedzmy "odzywakach", seks az kapie...
          czesto nazywa mnie zboczencem seksualnym i czesto stwierdza, ze go napastuje...
          ale jakiemu facetowi to sie nie podoba... dla mnie na bol glowy najlepszym
          lekarstwem jest pozadny seks...

co rozumiesz pod pojeciem powazniejsze zajecia - czy wychowywanie dzieci nie
          jest powaznym zjeciem??? ja uwazam, ze bardzo i bardzo odpowiedzialnym... ale
          kiedy dzieci spia... mozna sie zajac soba... czego sobie i wam zycze...
          • Gość: ojciec jednego udawany orgazm u facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:45
            Przemęczenie stres, wiele różnych zajęć, czasmi doprowadza do tego że trzeba
            udwać pomimo widocznych efektow współżycia. Z czasem to zniechęca do seksu. A
            żona nie wie nic....
            • cezarea Re: udawany orgazm u facetów 19.11.05, 12:20
              Gość portalu: ojciec jednego napisał(a):

> Przemęczenie stres, wiele różnych zajęć, czasmi doprowadza do tego że trzeba
              > udwać pomimo widocznych efektow współżycia. Z czasem to zniechęca do seksu. A
              > żona nie wie nic....

Nie męcz samemu ptaka, lepiej oddaj do ZOO
    • neti13 Re: a ja ide spac :P sama ;) 19.11.05, 08:45
      "mimo braku seksu w seksie wole miec sie do kogo przytulic, niz samotnie gniesc
      poduszke "

A ja tam wole juz swoja poduche przytulic, a nie narzekac i byc tak
      niezadowolona jak Ty ;)
      Prawde Ci tu ktos napisal , masz zbyt duzo wolnego czasu i z nudow tylko "
      psiuty " Ci w glowie .
      Nie mysl tak duzo o seksie , bo nabawisz sie niezdrowej obsesji ;) choc jak Cie
      czytam , sadze , ze juz ja masz :P
      Dzieki Bogu nie kazdy ma taki nieokielznany temperamen jak Ty ;) Przeciez
      takie mysli to ani pracowac , ani uczyc sie nie dadza hehe .
      Ale to nic , Twoj problem . Pozdrawiam i milego dnia zycze :)
    • Gość: Lepper Re: a mi się chce seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:33
      pożyczę ci kozę za pare groszy .Gumioki we własnym zakresie
    • Gość: napalona sdunetka Re: a mi się chce seksu IP: *.visp.energis.pl 20.11.05, 00:54
      A mnie sie chce pokochac z moim profesorem... Eh, jaki on ma dotyk... Jeszcze
      nikt tak mnie nie piescil... Na zajeciach, ktore prowadzi, ciagle snuje
      fantazje, robi mi sie goraco... A mowic to on tez pieknie umie, wiec tak siedze
      sobie na swoim krzeselku, wpatruje sie w niego, wsluchuje i... nic - tylko
      fantazjuje :(
    • skin.pl Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 00:55
      zrób to sam(a)
      • operator.walca Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 09:15
        Ten profesor zapewne ma 77 lat i dorabia na emeryturze. Ale co tam wiek, ważny
        dotyk. Oby nie kipnął z wrazenia na twoj widok
        • Gość: napalona sdunetka Re: a mi się chce seksu IP: *.visp.energis.pl 20.11.05, 18:28
          Hahaha! Nie, nie ma 77 lat! 60 ani 50 tez zreszta nie przekroczyl. Nie mozesz
          sobie wyobrazic, ze profesor wcale nie musi byc stary i brzydki, a do tego
          nudny, tylko wrecz odwrotnie - w sile wieku, powiedzmy;), calkiem atrakcyjny,
          ujmujaco czarujacy, a do tego sexy - przynajmniej dla mnie:) Ten taki to
          wlasnie jest... I to wlasnie z nim mam ochote na calonocne baraszkowanie :)
          • Gość: hrabiaa Re: a mi się chce seksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:40
            weź ze sobą indeks......
    • robak_wroc Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 19:10
      cos slabo ten temat idzie. nie pisze nic moj ulubiony wyznawca ojca super
      dyrektora rydzyka [czyt: pluto10 czy jakos tak]
      • Gość: ojciec jednego Re: a mi się chce seksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:33
        A ska wiecie ile lat ma studentka. Może psor ma 50 a ona 65:) hłe hłe
    • megimach Re: a mi się chce seksu 20.11.05, 21:49
      no to działaj skoro chce ci sie seksu tez mi problem,mój mm akuirat w delegacji
      a mnie najbardziej odpowiada jego obecnosc wiec poczekam cierpliwie wtedy seks
      bedzie smakowal lepiej. A co do kochanków i kochanek-to tylko siwadczy o
      jakosci waszego życia. JA owszem moge poderwac pożartowac ale bez jaj ludzie.
      Nie licytujcie sie kto mial ile kochankow. No i ten jęsyk...mało kobiecy
      powiedzmy;)

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

• Gość: napalona sdunetka Re: a mi się chce seksu IP: *.visp.energis.pl 20.11.05, 23:40
      Nie dodawajcie mi cwiercwiecza! :)Co w tym nienaturalnego, ze podobaja mi sie
      troche starsi ode mnie mezczyzni!? Tylko nie pisac mi tu, ze szukam zastepczego
      ojca:) Kontakty ze swoim ojcem mam swietne.

Jaki jezyk jest nienaturalny dla kobiet? To, ze mowia, ze chce im sie pobzykac?
      Eee, bez hipokryzji! Kazdy, kto tego zasmakowal, chce i potrzebuje sexu - to
      naturalna ludzka potrzebga. No ale jak widac sa tacy, ktorzy chca, ale tego nie
      pisza, bo... hehe - nie chce uzywac tak "niekobiecego jezyka".
    • maaga Re: a mi się chce seksu 21.11.05, 11:59
      no tak, ale konkretnych propozycji jak nie było tak nie ma.
      dyskusja taka sobie, ale ja oczekuję konkretów.
      • moherowy_berecik Re: a mi się chce seksu 21.11.05, 15:38
        a mogę być ubrana w moherowe majteczki ????
      • Gość: Patxx Re: a mi się chce seksu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.05, 21:20
        hmm a na jakie propozycje masz ochote ?
        • Gość: suska Re: a mi się chce seksu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 19:59
          A ja chce od tylku
      • neti13 Re: a mi się chce seksu 22.11.05, 20:20
        maaga napisał:

> no tak, ale konkretnych propozycji jak nie było tak nie ma.
        > dyskusja taka sobie, ale ja oczekuję konkretów.

Jak to nie ma konkretow ? No wiec , gdzie ,kiedy , o ktorej godzinie ? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka