mastat Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr 10.10.02, 21:20 Że jak?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 10.10.02, 21:31 Przepraszam, to akcja jakas jest?? Z tym przepraszaniem.Bo moze ja bym sie tez przeprosil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzenzor Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 21:42 no ja się w każdym razie przyłączam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.oulu.fi 10.10.02, 21:42 no przeprosiny przyjete! a mozna wiedziec o co wlasciwie chodzi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.i-one.at 10.10.02, 21:54 Pewnie o ten tramwaj co nie chodzi . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.02, 22:56 Niejaki hau-hau czy inszy burek pałęta się po wrocławskim forum bo na warszawskim delikatnie mówiąc go olali. A, że rozum ma koło ogona więc pod cudze nicki się podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 10:53 Gość portalu: Janek napisał(a): > Niejaki hau-hau czy inszy burek pałęta się po wrocławskim forum bo na > warszawskim delikatnie mówiąc go olali. A, że rozum ma koło ogona więc pod > cudze nicki się podszywa. szkoda!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 11:00 Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 11:38 Gość portalu: Janek napisał(a): > Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi! No teraz lepiej Janek ;-) Cenie ludzi,którzy potrafią przyznać sie do błędu he he Teraz bądz już grzeczny i wszystko pójdzie w niepamięć. P.S. Życze powodzenia na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 12:23 Tak długo już piszę na tym forum w kółko to samo, że łatwo mnie podrobić. Tym razem chciałem napisać coś innego, takiego prawdziwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedzonka Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:36 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi! > > No teraz lepiej Janek ;-) > Cenie ludzi,którzy potrafią przyznać sie do błędu he he > Teraz bądz już grzeczny i wszystko pójdzie w niepamięć. > > P.S. Życze powodzenia na nowej drodze życia. Nie mówię, że wszystkie głupie wątki on zakłada, ale myślę, że stać go na więcej, bo wcale nie jest taki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dowcipniś z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 20:16 Gość portalu: wedzonka napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > Żaden dowcipniś. Ja naprawdę jestem głupi! > > > > No teraz lepiej Janek ;-) > > Cenie ludzi,którzy potrafią przyznać sie do błędu he he > > Teraz bądz już grzeczny i wszystko pójdzie w niepamięć. > > > > P.S. Życze powodzenia na nowej drodze życia. > > Nie mówię, że wszystkie głupie wątki on zakłada, ale myślę, że stać go na > więcej, bo wcale nie jest taki głupi. nigdy nie twierdziłem,że jest głupi he he zreszta nie jest to ważne teraz,postanowił si epoprawić więc nie narzekajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 10:46 Co to się porobiło na tym naszym forum dwóch podszyć się podemnie postanowiło hi hi popoularnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: 213.77.64.* 11.10.02, 10:52 A już się cieszyłem, iż to któryś z kandydatów w miejskich wyborach składa samokrytykę. Szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 13:17 Zaraz zaraz TO JA JESTEM PRAWDZIWY JANEK !!! jestem może troszkę głupi i w kółko wypisuje różne brednie na forum ale to nie powód żeby się pod mnie podszywać kurna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 13:31 Przestań głupku! Wszyscy wiedzą, że mam Dialog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 13:58 WSZYSCY RÓWNIEŻ WIEDZĄ JAKI JESTEś SKROMNY I MĄDRY zaraz się posikam ze śmiechu - "wszyscy wiedzą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 14:18 Janku, nie przejmuj się. Mnie też się czepiają chociaż mam doktorat i znam pięć języków. Oni w ten sposób leczą swoje kompleksy. TO BYŁA PROWOKACJA! więc dajcie sobie już spokój głupie klony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 14:27 o - kolejna skromna koleżanka janka a ja jestem profesorem czterech fakultetów i znam 74 języki zaraz na prawdę posikam się ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 16:31 ja tam nie wiem, jak to jest z tym doktoratem i znajomoscia jezykow, ale wedlug mnie wszystko zalezy od rodzaju kompleksow - czasem po prostu pomaga wmawiania sobie, ze jestem taka i taka, tak dlugo, az w koncu sie w to uwierzy...to dziala rewelacyjnie zwlaszcza przy niesmialosci - wiem z doswiadczenia :) nie jestem z natury przebojowa, chociaz zaloze sie, ze ludzie, ktorzy mnie znaja, nie uwierzyliby w to - po prostu przez jakis czas zmuszalam sie do robienia rzeczy, ktore mnie krepowaly - staralam sie miec jak naczesciej kontakt z obcymi ludzmi, na poczatku nie bylo latwo, przyznaje, ale potem weszlo mi to w krew i dzis raczej nie moge nazwac sie osoba niesmiala... te sama metode zastosowalam przy "leczeniu" sie z kompleksow dot. urody - dzis wiem, ze czasem wdziek i jakies takie wewnetrzne przeswiadczenie o swojej wartosci (+ pewnosc siebie) sprawiaja, ze ludzie odbieraja cie jako bardziej atrakcyjna niz jestes w rzeczywistosci :) trzeba po prostu mowic sobie kazdego dnia, ze jestes piekna i w koncu tak sie zaczniesz czuc i zachowywac... pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich zakompleksionych forumowiczowzyczac zwyciestwa w walce ze swoimi niedociagnieciami :) Odpowiedz Link Zgłoś
piootr Re: okaza?o sie˛ z˙e jestem g?upi wszystkich przep 11.10.02, 22:03 Gos´c´ portalu: marsha napisa?(a): > te sama metode zastosowalam przy "leczeniu" sie z kompleksow dot. urody - dzis > wiem, ze czasem wdziek i jakies takie wewnetrzne przeswiadczenie o swojej > wartosci (+ pewnosc siebie) sprawiaja, ze ludzie odbieraja cie jako bardziej Marsha, rozumiem ze to kokieteria, a nie na serio??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 17:54 > Janku, nie przejmuj się. Mnie też się czepiają chociaż mam doktorat i znam > pięć języków. Oni w ten sposób leczą swoje kompleksy. TO BYŁA PROWOKACJA! więc > dajcie sobie już spokój głupie klony Zgadzam sie. Gdyby bylo mniej klonow, to nie byloby ich tak wielu, biorac ilosciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 22:46 Gość portalu: Janek napisał(a): > Zaraz zaraz > TO JA JESTEM PRAWDZIWY JANEK !!! > jestem może troszkę głupi i w kółko wypisuje różne brednie na forum > ale to nie powód żeby się pod mnie podszywać > kurna Ty to akurat jesteś gejowatym klonem liżacym sobie codziennie rano własne jądra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 15:08 no nasze klony mają jednak poczucie humoru ;-))) [szkoda, ze nie zawsze i nie wszystkie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: co by nie mówić... IP: 213.77.64.* 11.10.02, 16:35 Co jednak znaczy kobiecy spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 11:26 > no nasze klony mają jednak poczucie humoru ;-))) zapewniam cie, ze nic tak nie rozwija poczucia humoru u jednych, jak jego brak u innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 11:30 brak poczucia humoru u jednych wpływa głównie na rozwój złośliwości u drugich :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 11:49 przepraszam wszystkich za brak poczucia humoru :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 11:54 Gość portalu: Janek napisał(a): > przepraszam wszystkich za brak poczucia humoru :( Dodam, że nasze spotkania w salkach parafialnych wymagają ciszy i skupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 11:57 oraz że rozpoczynają się o 500 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:11 Może u was w stolicy obrządek jakiś inny obowiązuje. My rozpoczynamy o 19-tej, żeby móc wziąść potem udział w skromnej, uroczystej kolacji. O 5-tej wracamy do domu. Bóg z Tobą drogie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co by nie mówić... IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 12:17 sam jesteś z warszawy ja jestem z śrepuchowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Proszę mi w tym wątku nie insynuować,... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:19 ..że jestem mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 15:30 > brak poczucia humoru u jednych wpływa głównie na rozwój złośliwości u drugich : jak widac, zlosliwosci mozna dac upust na rozne sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: co by nie mówić... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 15:36 złośliwość, jak widać, potrafi być bardzo twórcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek.s Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 17:08 Stanowczo protestuje przeciwko takim watkom! Zawsze zauwazalem przejawy chamstwa w spoleczenstwie, ale od pewnego czasu odnosze wrazenie ze wzroslo diametralnie. Nie potrafie, jak inni, byc ponad tym, nie zauwazac, ignorowac... Ma ono wplyw na moje samopoczucie, czesto powoduje depresje. Kazdy wulgaryzm dziala jak uderzenie. Chamstwo na drogach, osiedlu, w sklepie, w pracy, w sytuacjach naglych. Bynajmniej nie czuje sie kims lepszym, a wszystko wokol traktuje per noga. Po prostu patrze na swiat wrazliwym okiem. Czy macie podobne odczucia? Jak tego nie zauwazac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 17:26 Nie zamierzam Cię wychowywać. Forum nalezy do wszystkich dyskutantów w tym samym stopniu. Jest tylko jeden niepisany warunek, nieważne czy chodzi o moj doktorat czy jakikolwiek inny temat - ludzie tu przychodzą żeby rozmawiać i czasem sprzeczać się, a nie żeby wygłaszać wulgarne obelgi. Miej poglądy jakie chcesz i badź odważny w przedstawianiu ich bez celowego obrażania innych. Nie chowaj się za tchórza, który przychodzi żeby anonimowo odreagować frustracje na forum. Razi Cię skrajnie chamski język? Słusznie. Pisz jak inni - o konkretach, bez ubliżania i "na własny rachunek", a nic nieprzyjemnego Cię nie spotka i nie będą na Ciebie leciały odłamki. Ktoś kto pojawia się, żeby ubliżać i gnoić innych może naciąć się i strasznie oberwać. Większość osób, które tu pisują poczuje się urażona, obrażona, może przygnębiona. Przeczytaj na spokojnie jak inni zareagowali. Ja natomiast zjadę od najgorszych, bo dla złych intencji nie widzę usprawiedliwienia. Ot i cała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: proxy / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 17:33 nic nie rozumiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek.s Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 18:11 Pod wpływem gestu Janka całe moje życie uległo zmianie. Zrozumiałem, iż wiele rzeczy, które z pozoru wydawały się dla mnie bardzo ważne, są niczym w porównaniu ze zdrowiem i przyjaźnią. Te parę chwil uświadomiło mi, że nie warto się kłócić, dzielić ludzi na wrogów i przyjaciół. To po prostu nie ma sensu. Trzeba "żyć dniem każdym", czerpać radość z każdej chwili, która staje się naszym udziałem. Bez względu na to, czy jesteśmy szczęśliwi czy smutni - to jest nasze życie i musimy wykorzystywać wszystkie dary losu. Stałem się innym człowiekiem. Innym - nie znaczy lepszym, ani też gorszym. Po prostu doszedłem do wniosku, że nie chcę mieć już poblemów, kłopotów i kłótni. Chcę mieć samych przyjaciół, bowiem tylko na nich i rodzinie mogę polegać. Chcę więc z tego miejsca przeprosić wszystkich, z którymi toczyłem wojny i waśnie. Wszystkich, których kiedykolwiek obraziłem lub czymkolwiek uraziłem. Przepraszam Was za to i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy. A wszystkim, którzy wsparli mnie w mych trudnych chwilach chciałbym serdecznie podziękować za to, że po raz kolejny okazali się prawdziwymi przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 11.10.02, 19:31 Gość portalu: waldek.s napisał(a): obiecuję, że to się więcej nie powtórzy. Hehe.:) Teraz to przesadziles.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: 213.134.142.* 11.10.02, 20:32 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mychol Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 22:50 Gość portalu: waldek.s napisał(a): > Pod wpływem gestu Janka całe moje życie uległo zmianie. Zrozumiałem, iż wiele > rzeczy, które z pozoru wydawały się dla mnie bardzo ważne, są niczym w > porównaniu ze zdrowiem i przyjaźnią. Te parę chwil uświadomiło mi, że nie warto > > się kłócić, dzielić ludzi na wrogów i przyjaciół. To po prostu nie ma sensu. > Trzeba "żyć dniem każdym", czerpać radość z każdej chwili, która staje się > naszym udziałem. Bez względu na to, czy jesteśmy szczęśliwi czy smutni - to > jest nasze życie i musimy wykorzystywać wszystkie dary losu. > Stałem się innym człowiekiem. Innym - nie znaczy lepszym, ani też gorszym. Po > prostu doszedłem do wniosku, że nie chcę mieć już poblemów, kłopotów i kłótni. > Chcę mieć samych przyjaciół, bowiem tylko na nich i rodzinie mogę polegać. > Chcę więc z tego miejsca przeprosić wszystkich, z którymi toczyłem wojny i > waśnie. Wszystkich, których kiedykolwiek obraziłem lub czymkolwiek uraziłem. > Przepraszam Was za to i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy. > A wszystkim, którzy wsparli mnie w mych trudnych chwilach chciałbym serdecznie > podziękować za to, że po raz kolejny okazali się prawdziwymi przyjaciółmi. Pedofilu z Kamiennej Góry jeszcze szczekasz? Nikt ci jeszcze nie wybił ząbków? Twój ojciec dalej robi za sex lalke na Kleczkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa ciekawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 19:15 czy waldek.s który się tu wypowiedział był jednym z pięciu naszych prawdziwych waldków.s czy też to kolejny klon... po raz kolejny składam hołd inteligencji i poczuciu humoru klona... (dotyczy tego wątku!) isis! wybacz, ale tym razem nie wykazałaś się inteligencją... [szkoda, że nie dowiem się, czy prawdziwy Janek poczuł się urażony podszywaniem klona, czy też się dobrze bawi] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ciekawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 20:30 Ukłony. Zabawa przednia. Kolega Hesus /i jeszcze parę innych nicków łącznie z moim/ umożliwił sobie szybką zmianę poglądów. Kupuję ten pomysł. Niech żyje kampania wyborcza i PO. Popieram POPiS i jego przywódców dużego i małego. W piosence było: "Jak ten duży zaczął krążyć to ten mały nie mógł zdążyć". Okazuje się, że jest odwrotnie. Niech żyje pan Leszek Kaczyński. W końcu kraj od Lecha się wywodzi. Twierdzę, że w Warszawie bez Lecha nie ma życia. Popieram Rafała I-go i wyborców jego. Słucham Radia Maryja i zdrowaśki odmawiam. Serdecznie pozdrawiam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ciekawe IP: *.waw.cdp.pl 11.10.02, 20:51 Czy ja to ja to ja czy może to nie ja Wszystkich za wszystko przepraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wyrwany do raportu odpowiadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 21:53 Tytuł wątku obliguje. Tak więc, żeby nie tracić czasu zaczynam. Jak można nazywać głupim człowieka, który z oddaniem i podziwem ocenia dokonania pana prezydenta Zdrojewskiego i jego ekipy w ciągu ostatnich 12 lat. Zacznijmy od przydziału koncesji na handel alkoholem. Święty człowiek, a może cudotwórca pan wiceprezydent Turkowski udzielał m.in. koncesji na sprzedaż alkoholu, w tym piwa na Dworcu Głównym. Lata mijają, a ten wspaniały napój ciągle się tam leje. Naruszone ustawy? Nie bądźmy małostkowi. cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Wyrwany do raportu odpowiadam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 21:57 Gość portalu: Janek napisał(a): > Tytuł wątku obliguje. Tak więc, żeby nie tracić czasu zaczynam. Jak można > nazywać głupim człowieka, który z oddaniem i podziwem ocenia dokonania pana > prezydenta Zdrojewskiego i jego ekipy w ciągu ostatnich 12 lat. Zacznijmy od > przydziału koncesji na handel alkoholem. Święty człowiek, a może cudotwórca pan > > wiceprezydent Turkowski udzielał m.in. koncesji na sprzedaż alkoholu, w tym > piwa na Dworcu Głównym. Lata mijają, a ten wspaniały napój ciągle się tam leje. > > Naruszone ustawy? Nie bądźmy małostkowi. cdn. Niegrzeczny!!! przestań podszywać sie pod Janka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Jestem głęboko zobowiązany do kontynuowania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 10:54 Jako największy wielbiciel Zdroja na forum i gorący sympatyk jego następcy zwracam sie z apelem, a w zasadzie z wielką prośbą do forumowiczów o uczestniczenie w spotkaniu z panem Rafałem Dutkiewiczem w salce parafialnej kościóła Św. Maksymiliana Kolbe na Ostatnim Groszu w dniu 20 października o godz. 19-tej. Temat spotkania:"Wrocław moich marzeń". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:03 i chciałam z tego miejsca zaprosić wszystkich do wzięcia udziału w plebiscycie na nazwę ronda w moim wątku dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:08 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > i chciałam z tego miejsca zaprosić wszystkich do wzięcia udziału w plebiscycie > na nazwę ronda w moim wątku > dziękuję Brałem już udział z propozycją patelnia. Ale się wycofuję i zaproponuję nazwę związaną z osobą obecnego prezydenta. To jego dzieło, a kadencja się kończy. Jego jakoś nikt nie chwali. A szkoda. Przemyślę temat i wskoczę na Twój wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 12:16 rondo imienia głupiego jasia ew rondo imienia głupiego janka przepraszam wszystkich za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: jeszcze! jeszcze! jeszcze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:22 Ale on ma zdaje się Stasio na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 16:05 Hi Przepraszam , jeśli ktoś czuje się dotknięty . Chodzi mi tylko o chorobliwe zachowania nie których Userów . Hrabiego nie zaliczył bym do nich , a zaczej tytułową postać . Dla jasności , nie mam nic przeciwko używaniu obcych określeń , ale wszystko ma swoje granice . Jaśli ktoś sili się ,i widaść pewne tendencje , jak również cele takiego zachowania . To już są małe objawy pewnych zboczeń . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: okazało się że jestem głupi wszystkich przepr IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 17:03 Nic nie rozumiem ale powszechnie wiadomo że jestem głupi przepraszam za wszystko wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa hehehehehe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 18:20 obśmiałam się jak norka :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Od Alena do Alena IP: proxy / *.i-one.at 12.10.02, 19:46 > Hi > Przepraszam , jeśli ktoś czuje się dotknięty . Chodzi mi tylko o chorobliwe > zachowania nie których Userów . Hrabiego nie zaliczył bym do nich , a zaczej > tytułową postać . > Dla jasności , nie mam nic przeciwko używaniu obcych określeń , ale wszystko > ma swoje granice . Jaśli ktoś sili się ,i widaść pewne tendencje , jak również > cele takiego zachowania . To już są małe objawy pewnych zboczeń . > > Alen. Kimkolwiek nie jesteś przyjacielu , to nie jesteś na pewno Alenem tym z Austrii . Ja od jakiegoś czasu nie używam na polskim forum słowa powitalnego „ Hi „ Poza tym moje IP adrese ma inną końcówkę , a mianowicie IP.*.i-one.at . A nie IP.*.wrocław.dialog.net.pl . Naśladownictwo Alena nie jest więc takie proste . Nawet gdy jestem we Wrocławiu to cała moja korespondencja w sieci również idzie celowo na około przez tego providera . Oczywiście nie mam nic przeciwko temu żebyś dalej używał niku „Alen”. Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek ŚWINIE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 21:33 Protestuję!Nie jestem głupi,mam puchar "Primus Inter Pares" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Bez tytułu. O prelekcji opowiem jutro!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 22:53 Sympatyk z Dialogu? Od kiedy takich tytułów sie używa? Ale samoobrona zwycięży, jak myślisz Rafisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ŚWINIE! IP: *.waw.cdp.pl 12.10.02, 23:08 Nie zgadzam się z przedmówcą ! jESTEM gŁUPI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 23:11 Na tym wątku nie ma mądrych. I to cieszy. A jak u was z pogodą baranku boży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.02, 00:22 Gość portalu: Janek napisał(a): > To nie ja ! Pewnie, że nie Ty. Pomyliłem się. Ty jestes koniem co Pana Boga nosił. Baranek jest z dialogu. To ten co pokochał platformę. Nie trzeba ciągnąć, a można się wózkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Masz rację!!! IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 11:01 Trzech gości w górę to nie byłem ja ! Ja jestem tutaj ! Mamusi ! RATUNKU !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: 213.134.142.* 12.10.02, 22:05 zaraz do cholery !!!!!!!!!!! to jeatem ALEN protestuję używam nicku ALEN i ja jestem ALEN ALEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 23:49 > > Hi > > Przepraszam , jeśli ktoś czuje się dotknięty . Chodzi mi tylko o chorobliw > e > > zachowania nie których Userów . Hrabiego nie zaliczył bym do nich , a zacz > ej > > tytułową postać . > > Dla jasności , nie mam nic przeciwko używaniu obcych określeń , ale wszyst > ko > > ma swoje granice . Jaśli ktoś sili się ,i widaść pewne tendencje , jak > również > > cele takiego zachowania . To już są małe objawy pewnych zboczeń . > > > > Alen. > > Kimkolwiek nie jesteś przyjacielu , to nie jesteś na pewno Alenem tym z > Austrii . Wystarczy przyjąć za definicje usera parę uporządkowaną (nick, adres ip), wówczas jesteśmy dwoma różnymi Alenami. (Alenie, *.i-one.at), twierdzisz, że nie napisałeś tych słów (podwójnie zacytowanych)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: proxy / *.i-one.at 13.10.02, 01:20 Gość portalu: Alen napisał(a): > > Wystarczy przyjąć za definicje usera parę uporządkowaną (nick, adres ip), > wówczas jesteśmy dwoma różnymi Alenami. (Alenie, *.i-one.at), twierdzisz, że > nie napisałeś tych słów (podwójnie zacytowanych)?. > Ten post został napisany przez Ciebie „Alenie z dialogu” . Twoja twórczość ograniczyła się do wyrwania moich , we wcześniejszych postach napisanych , zdań wyrwanych z kontekstu postu . Powiem Ci więcej , bez szukania ich , bo nie wiem czy nie zostały usunięte . Wiem z jakimi osobami była ta dyskusja , i mam konkretną wskazówkę jaki jest Twój prawdziwy nik . Wprawdzie nie 100% ale ok. 80 % . Mam doskonałą pamięć i czasami nam wrażenie że informacje docierające do mojej głowy , zanim zostaną zapamiętane na trwałe są najpierw skrupulatnie analizowane. Nie od razu , ale np. podczas snu , czy wypoczynku a nawet czasami podczas czynności umysłowych w procesie równoległego myślenia . Dostęp do tych dokładnie zapamiętanych informacji czasami wymaga trochę czasu , czas ten zależy tylko od stopnia ważności ich . Ludzie posiadający podobne predyspozycje , prowadząc dyskusje na forum, z reguły wyrabiają sobie profil pamięciowy poszczególnych Userów . Robią to automatycznie . Jeśli Ty potrzebujesz kilka ników , to Twoja sprawa . Mi to całkowicie nie przeszkadza , możesz w ten sposób realizować potrzeby swojej psychiki . Ja nie mam takich potrzeb i nie potrzebuje kilka ników. A jeśli chcesz cytować Alena , to masz moje błogosławieństwo. Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: Od Alena do Alena IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 06:14 Gość portalu: Alen napisał(a): > Mam doskonałą pamięć i czasami nam wrażenie że informacje docierające do >mojej głowy , zanim zostaną zapamiętane na trwałe są najpierw skrupulatnie > analizowane. Sorry Alen, ale w tym zdaniu jest kolejna nieprawdziwa informacja, ktorych zreszta czesto uzywasz. W pierwszym linku jest przyklad jak lubisz przekrecac fakty. Drugi link, jest na to dowodem(jest tam tez kilka Twoich watkow). Nie musisz nic odpisywac. Lubie dyskusje poparte faktami. Ale u Ciebie, nie ma ich nigdy zbyt wiele. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3069124&a=3081670http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2505109&a=2520628 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: Od Alena do Alena IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 06:22 Jeszcze raz, gdyz zle wkleily sie linki: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=3069124&a=3081670 i drugi link: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=2505109&a=2520628 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: proxy / *.i-one.at 13.10.02, 12:05 Gość portalu: Yani napisał(a): > Sorry Alen, ale w tym zdaniu jest kolejna nieprawdziwa informacja, ktorych > zreszta czesto uzywasz. W pierwszym linku jest przyklad jak lubisz przekrecac > fakty. > Jeśli ktoś chce coś bardzo widzieć , to widzi to wszędzie , nawet kanarki pływające w morzu. > > Drugi link, jest na to dowodem(jest tam tez kilka Twoich watkow). Nie > musisz nic odpisywac. Lubie dyskusje poparte faktami. Ale u Ciebie, nie ma ich > nigdy zbyt wiele. > Pozwól że odpisze , ale nie więcej jak jeden post , i zostawię Tobie tu pole do popisu , nie będę już bowiem więcej zaglądał do tego tematu. Gdybyś czytał dokładnie to znalazł byś wskazówkę na to, że ten kłódki epizod nie uważam za moją obecność. Nie prowadziłem tam żadnych wymian poglądów , jak błyskawica wpadłem , podsumowałem krótko kwestie polskiej gospodarki . Napisałem dwa zdania na temat przyczyn bałaganu w tej dziedzinie , i to wszystko . I to dla Ciebie jest austriackie szambo. Z tego można wyciągnąć tylko jeden wniosek , a mianowicie że jesteś zwolennikiem obecnego porządku w Polsce i na świecie , należysz do tych Polaków którym się robi słabo ze szczęścia na widok Kwaśniewskiego . Twierdziłeś że mnie pogoniono z tego forum , możesz to i tak nazwać , mi to wcale nie przeszkadza , raczej bawi . Możesz się uważać za człowieka który pogonił Alena z tego tematu . Masz na to moje błogosławieństwo , bo jak już nadmieniłem nie będę zaglądał do tego tematu. Takich błyskawicznych wzmianek mojego autorstwa znajdziesz więcej , prowadzę bowiem czasami taką grę , jak szachista , jednocześnie na kilku szachownicach . Nie tylko polsko języcznych . Gratuluję Ci Twojego zaangażowania w zajmowani się Alenem . Wydaje mi się jednak że jest wiele ciekawszych tematów jak zajmowanie się innymi Userami. Chyba że jesteś podobnego zdania jak kiedyś na forum polonijnym. Skonfrontowany byłem z faktem rzekomego robienia profilów Userów polonijnych , z polecenia GW . Kryterium było następujące , ułożyć listę Userów polonijnych , według głupio mądrych Polaków . Na pewno nie zgadniesz na którym miejscu byłem? Nie mam nic przeciwko krytyce mojej osoby , rób to jednak raczej bardziej rzeczowo i bez emocji . Wtedy to ma jakiś sens , bo czasami odnoszę wrażenie że Twój stosunek do Alena , nakłada Tobie na oczy czarne nie przezroczyste okulary . I po prostu nie stać Ciebie na luksus obiektywności , za bardzo jesteś moim zdaniem z dezorientowany . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 13:34 Wasza dyskusja jest jałowa Alen to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
holly-kauuu Re: Od Alena do Alena 13.10.02, 18:36 Gość portalu: Yani napisał(a): > Gość portalu: Alen napisał(a): > > > Mam doskonałą pamięć i czasami nam wrażenie że informacje docierające do > >mojej głowy , zanim zostaną zapamiętane na trwałe są najpierw skrupulatnie > > > analizowane. > > Sorry Alen, ale w tym zdaniu jest kolejna nieprawdziwa informacja, ktorych > zreszta czesto uzywasz. W pierwszym linku jest przyklad jak lubisz przekrecac > fakty. Drugi link, jest na to dowodem(jest tam tez kilka Twoich watkow). Nie > musisz nic odpisywac. Lubie dyskusje poparte faktami. Ale u Ciebie, nie ma ich > nigdy zbyt wiele. > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=72&w=3069124&a= > 3081670www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=51&w=2505109&a=25 > 20628"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=72&w=3069 > 124&a=3081670www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=51&w=250510 > 9&a=2520628</a> Odpowiedz Link Zgłoś
holly-kauuu Re: Od Alena do Alena 13.10.02, 18:42 Gość portalu: Yani napisał(a): > Gość portalu: Alen napisał(a): > > > Mam doskonałą pamięć ........... pamięć "doskonała"-nie istnieje, bez obrazy.zapytaj w IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Od Alena do Alena IP: *.waw.cdp.pl 13.10.02, 20:57 Akurat ja mam pamięć doskonałą oraz również mam też raport mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś