Dodaj do ulubionych

Finał obrad Wrocmun 2005

IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 23.11.05, 20:33
Co za bzdura! Po co jeszcze o tym pisać w gazecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Do ignoranta "kk" Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.wroclaw.mm.pl 23.11.05, 20:40
      Po to żeby było mniej takich życiowych "inwalidów" jak Ty. Przeszkadza Ci, że
      inni mają marzenia i plany? A może Ty nigdy nie dostałeś szansy na normalne
      życie... biedne dziecko. A w gazeice niech lepiej piszą o takich jak to
      ująłęś "bzdurach" niż mają wałkować temat kolejnego pseudo-polityka. Pozdro dla
      normalnych.
    • allerune Re: Finał obrad Wrocmun 2005 23.11.05, 21:27
      Widze ze WrocMUN sie rozwinal. Fajna impreza, osobiscie bralem udzial w
      pierwszym WrocMUNie (jako delegacja Rosji zawarlismy strategiczny sojusz z USA),
      oprocz tego w PolMUNie w Gorzowie Wlkp. gdzie dostalem nagrode best speaker :D.
      Czego brakuje temu artykulowi... to chyba bardziej bezposredniego stwierdzenia,
      ze obrady odbywaly sie w jezyku angielskim (przynajmniej tak bylo za moich
      czasow). Wielkiej kariery politycznej nie zrobilem, ale wspominam z
      przyjemnoscia to doswiadczenie.
      • Gość: aga Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: 83.27.230.* 24.11.05, 17:29
        no w przypadku Czeczenii sojusz Rosji i USA byłby raczej ciężki. Ale i tak było
        fajnie i szkoda troche że już się skończyło, choć wszyscy chyba jesteśmy
        padnięci! Po ang oczywiście i tym razem było i faktycznie może nie jest to zbyt
        jasne. no ale ib po jakiemu innemu mogłaby coś organizować?! pzdr dla wszyskich
        WrocMUNowiczów
    • Gość: xyz Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 24.11.05, 18:13
      Czy ktos jeszcze pamieta,ze we Wroclawiu byl tez SIMUN, wspolorganizowany przez
      uczniow XIV LO?
      Na SIMUN-nie, jako goscie, byli prawdziwi dyplomaci z Warszawy i Krakowa !!

Gratuluje organizatorm i tak...trzymac !

0123456789
      • allerune Re: Finał obrad Wrocmun 2005 24.11.05, 23:18
        albo jestem taki stary albo taki mlody :D nie pamietam, chociaz skonczylem XIV :D
    • Gość: tukan Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.05, 22:23
      hehe, troche dretwo mnie zacytowano, ale co zrobic jak redaktor pisze z pamieci.
      Obrady of course tylko po angielsku, szkoda tylko ze z artykulu wynika ze bylo
      dretwo - wcale nie bylo, co potwierdzi chociazby delegacja z Kazachstanu :P
      • Gość: Lolus Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 07:32
        fajnie było :)
      • Gość: Kazachstan Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 08:45
        Delegacja z kazachstanu sadzi ze obrady były dosc wyczerpujace...:)
        Dretwo? NIE!! jezeli ktoś sadzi ze było dretwo..to prosze sie pokazać za rok a
        my sie wami zajmiemy:D prawda?...
        Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
        • Gość: Denmark Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.devs.futuro.pl 26.11.05, 11:06
          Drętwo to na pewno nie było:)
          Tylko Chiny zawetowały mi nam rezolucję:@:@ a poprzedniego dnia się jeszcze
          zgadzali... a i eco-soc mógł skrocić tą ich ostatnio debatę bo się troche
          dłużyła;)
          pozdrówka dla wszystkich z WrocMUN-u !!!!
          xxx
          • Gość: denmark2 Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.pronet.lublin.pl 26.11.05, 11:48
            było super :)
            drętwo? o nieee ! nawet podczas obrad było całkiem przyjemnie :P liściki, te
            sprawy :P <oddamy lego land za poparcie ale ciiii....!!>
            ogólne wrazenie - baaardzo pozytywne :)
            pozzdrawiam caly wrocMUN, wszystkie delegacje i cały wrocław :)
            xxx
    • Gość: EcoSoc Delegation Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:01
      No i bardzo dobrze ze piszą o tym w gazecie.
      Bardzo dziękuje za druk tego w gazecie wszczególności za to zdanie:
      'Bardzo wczuli się w swoją rolę: ingerowali w politykę Rosji, pouczali, instruowali. Doszło do tego, że delegaci z Południowej Afryki (Warszawy) chcieli poddać pod głosowanie usunięcie "Chińczyków" z obrad.'

Hahaha! Jestem sławny ;)

Było bardzo fajnie chociarz amendment za którym głoswaliście był tak idiotyczny że sie zastanawiam z kim sie ma do czynienia. Sam chair sie śmiał z niego:
      'Does any one know where the money will come from?' Cisza.
      W sprawie rezolucji bym głowsował przeciw, ale moje przemiła współdelgatka musiała mi sprawić przyjemność...

Zato bardzo miło mi było wypowiedzieć point of order w sprawie chin.

Mimo to Pozdrowienia dla wszystkich MUNowiczów.

EcoSoc Delegation of South Africa

[ps:I yield the chair to the floor... ;)]
    • Gość: martul Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:47
      mhm bo fe jest prezydentem fe jest kierownikiem fe fe jest treerem ja jestem jej
      zawodnikiem :))) [i yield the dancefloor back to the chair ;)]
    • Gość: Egypt Re: Finał obrad Wrocmun 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:40
      było super:) a eco-soc miał najwiecej pomysłow wiec dlatego nasza debata tak
      sie przedłuzyła:)cóż ten amendment z pieniędzmi niech lepiej pójdzie w
      niepamięc...A o tym ze wczesniej na lobbingu Chiny chciały wyrzucić South
      Africa to juz nie napisali:P
      moze w przyszłym roku pojedziemy jeszcze raz:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka