Gość: widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:09 FORUM - szkoda czasu. Żadnych poważnych tematów, pogadać o pierdołach - a efekt żaden. Po co to komu. Chyba tylko by się dowiedzieć że "jesteś burakiem" Szkoda czasu - kończę zabawę na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: FORUM - szkoda czasu 27.11.05, 09:16 A czego się spodziewałeś? Tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: FORUM - szkoda czasu 27.11.05, 09:19 kolejar napisał: > A czego się spodziewałeś? Tutaj? Mówiąc szczerze , ja też wiecej oczekiwałam od forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerd Re: FORUM - szkoda czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:39 forum faktycznie jest prostackie i niczego nie wnosi oprócz ja tobie ty mnie . Mało tego jest ku.. cenzurowane przez weba , bo jak napiszesz coś na Zydów czy na koszerną Unię to zaraz ci skasuje pies niemiły .Najlepsze tematy to są o pedałach ,lesbijach ,draniach ,łotrach ,pijakach i dewiatach o szumowinach i destruktorach o patronach nierzadu i prostytucji .Rok 1935 Praga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik cenzury Re: FORUM - szkoda czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:11 Gość portalu: gerd napisał(a): > forum faktycznie jest prostackie i niczego nie wnosi oprócz ja tobie ty mnie . > Mało tego jest ku.. cenzurowane przez weba , bo jak napiszesz coś na Zydów czy > na koszerną Unię to zaraz ci skasuje pies niemiły .Najlepsze tematy to są o > pedałach ,lesbijach ,draniach ,łotrach ,pijakach i dewiatach o szumowinach i > destruktorach o patronach nierzadu i prostytucji .Rok 1935 Praga no i dobrze ze cenzuruja nie beda szumowiny podzegiwac nienawisci rasowej plciowej tez pelny permisywizm zachowan homoseksualnych i inne tego typu pierdoly zeby zapomniec o istotnych problemach wolnego obiegu mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avogadro Re: FORUM - szkoda czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:47 żegnaj niewierny ty ,bedziemy po tobie stypowali nie liczac strat intelektualnej twej twórczości .Owieszczu ty Forum --adieu Odpowiedz Link Zgłoś