Gość: kajtekbezmajtek IP: 217.168.161.* 28.11.05, 13:02 jaki gabinet mozecie polecic i ile taka przyjemnosc kosztuje ? jak dlugo utrzymuje sie efekt i ile czasu trwa caly zabieg ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: wybielanie zebow IP: *.media4.pl 02.12.05, 11:47 zapytaj swojego dentysty, około 150 za ząb, efekt utrzymuje się do dwóch lat. masz nawiercone a później zaplombowane dziurki, przez które jest dostarczony wybielacz. chyba że sobie przykleisz porcelanowe licówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.01.06, 00:15 nawiercanie zębów i zakładanie preparatu wybielającego dotyczy zębów martwych jak ktoś ma zdrowe zęby (żywe) i chciałby je wybielić można to zrobić na jednej wizycie w ok godzinę, nowoczesną metodą przez naświetlanie lampą, takie zabiegi napewno robią w Dental med na kamieńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.01.06, 00:16 cena wybielania to 1000zł(+ściągnięcie osadu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wybielanie zebow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 21:33 zadne nawiercanie po prostu dentysta robi forme na twoje zabki a nastepnie dostajesz ja do domku wraz z zelem ktory wlewasz w ta forme i zakladasz na noc na szczeki koszt jednej szczeki ok 450 zł mozna to zrobic u pana Marka Więznowskiego w rynku wejscie obok pizzy hut tel.071 344 31 56 super metoda forma zostaje na zawsze dokupujesz pozniej tylko zel jak jest taka potrzeba efekt ok 3-4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wybielanie zebow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 22:37 ja wybielalam zeby za 600 zl. plus do tego trzeba miec wyleczone wszystkie ubytki. Cala "akcja" trwała ok 2 tyg., ale wiem, ze czas zalezy od indywidualnych potrzeb lub dolegliwosci danego pacjenta (zeby przy wybielaniu sa nadwrazliwe). to bylo pol roku temu a do teraz ludzie mnie wypytuja czemu takie biale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.06, 23:48 ludzie , ja sobie wybieliłam zęby w 45min!!! nowa metodą-beyond (polega to na naświetlaniu lampą) robiłam too miesiąc temu w Dental med na Kamieńskiiego a nadwrażliwe zęby miałam tylko jedn dzień!!!polecam-efekt super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wybielanie zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:46 daruj sobie dziewczyno wybielanie zębów. sama chciałam to zrobić, ale moja dentystka odradziłami ten zabieg. kosztuje masę pieniedzy a w rezultacie uszkadza zęba, powodując często jego bolesną nadwrażliwość i konieczność powtarzania wybielania, bo zęby stają się jakby bardziej podatne na przebarwienia. stomatolog z prawdziwego zdarzenia nie wykonuje wybielania jeśli nie chce zaszkodzić swemu pacjentowi. dobrze wie jak wyglądają szkolenie z tego zakresu organizowanie przez producentów preparatów. to czysty zysk dla stomatologa- nic nie robi, nie natrudzi się przy pacjencie a kaska sama leci do kieszeni. sama na początku używałm pasty Rembrandt do wybielania. efekt był, nawet dość szybko, tylko że potem wypita kawa czy herbata zostawiała natychmiast swój ślad na zębach. leciałm do łazienki, szorowałam zęby i potem znów to samo w koło. nawet nie chcę myśleć co by było po zabiegu. brrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.02.06, 12:25 no cóż, trzeba trochę "siedzieć" w temacie żeby wypowiadać sądy nad skutecznością i bezpieczeństwem wybielania(zwłaszcza że zależy jeszcze jaką metodą!!!),natomiast wcale mnie nie dziwi,że miałaś takie reakcje po paście wybielającej- te pasty, które można kupić normalnie w sklepie mają poprostu bardzo dużo środków ściernych w sobie i mogą niszczyć szkliwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniax Re: wybielanie zebow IP: 62.60.123.* 19.02.06, 20:09 Moja kolezanka sobie wybielila lampa. Zeby strasznie ja bolaly tydzien czasu.Bral nawet leki przeciwbolowe.Lepiej spytaj w aptece o zel wybielajacy z forma na zabki. Ja mam taki ale nie kupilem go w polsce kosztowal 3funty i naklada sie go na 10 min przez 7 dni. Efekt widac juz po 2 razach.Popytaj w aptekach na pewno cos ci poleca. Odpowiedz Link Zgłoś