Dodaj do ulubionych

wybielanie zebow

IP: 217.168.161.* 28.11.05, 13:02
jaki gabinet mozecie polecic i ile taka przyjemnosc kosztuje ?
jak dlugo utrzymuje sie efekt i ile czasu trwa caly zabieg ?
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: wybielanie zebow IP: *.media4.pl 02.12.05, 11:47
      zapytaj swojego dentysty, około 150 za ząb, efekt utrzymuje się do dwóch lat.

masz nawiercone a później zaplombowane dziurki, przez które jest dostarczony
      wybielacz.

chyba że sobie przykleisz porcelanowe licówki
    • Gość: gość Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.01.06, 00:15
      nawiercanie zębów i zakładanie preparatu wybielającego dotyczy zębów martwych
      jak ktoś ma zdrowe zęby (żywe) i chciałby je wybielić można to zrobić na jednej
      wizycie w ok godzinę, nowoczesną metodą przez naświetlanie lampą, takie zabiegi
      napewno robią w Dental med na kamieńskiego
      • Gość: gość Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.01.06, 00:16
        cena wybielania to 1000zł(+ściągnięcie osadu)
    • Gość: ania Re: wybielanie zebow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 21:33
      zadne nawiercanie po prostu dentysta robi forme na twoje zabki a nastepnie
      dostajesz ja do domku wraz z zelem ktory wlewasz w ta forme i zakladasz na noc
      na szczeki koszt jednej szczeki ok 450 zł mozna to zrobic u pana Marka
      Więznowskiego w rynku wejscie obok pizzy hut tel.071 344 31 56 super metoda
      forma zostaje na zawsze dokupujesz pozniej tylko zel jak jest taka potrzeba
      efekt ok 3-4 lat
      • Gość: magda Re: wybielanie zebow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 22:37
        ja wybielalam zeby za 600 zl. plus do tego trzeba miec wyleczone wszystkie
        ubytki. Cala "akcja" trwała ok 2 tyg., ale wiem, ze czas zalezy od
        indywidualnych potrzeb lub dolegliwosci danego pacjenta (zeby przy wybielaniu
        sa nadwrazliwe). to bylo pol roku temu a do teraz ludzie mnie wypytuja czemu
        takie biale.
        • Gość: ania Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.06, 23:48
          ludzie , ja sobie wybieliłam zęby w 45min!!! nowa metodą-beyond (polega to na
          naświetlaniu lampą) robiłam too miesiąc temu w Dental med na Kamieńskiiego
          a nadwrażliwe zęby miałam tylko jedn dzień!!!polecam-efekt super
    • Gość: monika Re: wybielanie zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:46
      daruj sobie dziewczyno wybielanie zębów. sama chciałam to zrobić, ale moja
      dentystka odradziłami ten zabieg. kosztuje masę pieniedzy a w rezultacie
      uszkadza zęba, powodując często jego bolesną nadwrażliwość i konieczność
      powtarzania wybielania, bo zęby stają się jakby bardziej podatne na
      przebarwienia. stomatolog z prawdziwego zdarzenia nie wykonuje wybielania jeśli
      nie chce zaszkodzić swemu pacjentowi. dobrze wie jak wyglądają szkolenie z tego
      zakresu organizowanie przez producentów preparatów. to czysty zysk dla
      stomatologa- nic nie robi, nie natrudzi się przy pacjencie a kaska sama leci do
      kieszeni. sama na początku używałm pasty Rembrandt do wybielania. efekt był,
      nawet dość szybko, tylko że potem wypita kawa czy herbata zostawiała
      natychmiast swój ślad na zębach. leciałm do łazienki, szorowałam zęby i potem
      znów to samo w koło. nawet nie chcę myśleć co by było po zabiegu. brrrrrrr!
      • Gość: gość Re: wybielanie zebow IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.02.06, 12:25
        no cóż, trzeba trochę "siedzieć" w temacie żeby wypowiadać sądy nad
        skutecznością i bezpieczeństwem wybielania(zwłaszcza że zależy jeszcze jaką
        metodą!!!),natomiast wcale mnie nie dziwi,że miałaś takie reakcje po paście
        wybielającej- te pasty, które można kupić normalnie w sklepie mają poprostu
        bardzo dużo środków ściernych w sobie i mogą niszczyć szkliwo
      • Gość: aniax Re: wybielanie zebow IP: 62.60.123.* 19.02.06, 20:09
        Moja kolezanka sobie wybielila lampa. Zeby strasznie ja bolaly tydzien
        czasu.Bral nawet leki przeciwbolowe.Lepiej spytaj w aptece o zel wybielajacy z
        forma na zabki. Ja mam taki ale nie kupilem go w polsce kosztowal 3funty i
        naklada sie go na 10 min przez 7 dni. Efekt widac juz po 2 razach.Popytaj w
        aptekach na pewno cos ci poleca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka