bonczek_hydroforgroup logowanie - tak 30.11.05, 11:55 Świadom porażek jakie na moim kompie miały miejsce bez loginu jestem za logowaniem się przed napisaniem postu. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Jest już odpowiedź Gazety! 30.11.05, 11:56 Co prawda przeczytałem ją w Rzeczpospolitej... "-Wychodzimy z założenia, że danie ludziom możliwości swobodnego wypowiadania się jest wartością samą w sobie - mówi Bienias". [Tomasz Bienias - administrator portalu gazeta.pl] www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051126/prawo/prawo_a_15.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Wątek odpięty 30.11.05, 13:43 Teraz jak się go wytnie za parę godzin, to już się tak nie rzuci w oczy. Jabburze: czy jakieś nioski wyciągniemy z naszej dyskuji? Będzie logowanie? Nie będzie? Coś zostanier zrobione w sprawie dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 errata 30.11.05, 13:43 > Będzie logowanie? Nie będzie? Coś zostanier zrobione w sprawie cenzury? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Proba podsumowania 30.11.05, 19:51 Ktoś faktycznie wywalił kilka długich wątków. W imieniu adminów przepraszam. Wątki przywróciłem, postaram się wyjaśnić kto i dlaczego to zrobił. Moderacja - zasady. To jest forum Portalu Gazeta.pl Ani Wasze, ani GW. Dlatego obowiązują na nim pewne zasady, ustalone przez zespół portalu: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html - pisanie zgodnie z nimi zapewnia spokój nieoglądania adminów Szczególnie polecam uwadze punkty o: - nie prowadzeniu prywatnych wojen na forum - nie powielaniu tematów w kolejnych wątkach - nie zakładaniu wątków WIELKIMI literami ;) Kwestia logowania: tak, zostanie wprowadzone. Kwestia moderatorów i ich uprawnień: Jeżeli używacie ikony kosza albo piszecie do forum.abuse@gazeta.pl to informacja o naruszeniu netykiety trafia do nas - portalu Gazeta.pl Poza tym uprawnienia do moderacji ma lokalna redakcja GW, kontakt z nimi to redakcja_wrw@gazeta.pl - tam można zgłaszać uwagi i propozycje j/a Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Proba podsumowania 30.11.05, 20:42 > Ktoś faktycznie wywalił kilka długich wątków. > W imieniu adminów przepraszam. Wątki przywróciłem, > postaram się wyjaśnić kto i dlaczego to zrobił. Ha, czyli jednak miałem rację. Jabba the cut jest niewinny, to na Solnym broją :-) Zapomniałeś jednak jabburze, że wywalono kupę pojedynczych postów. Czy słusznym będzie założenie, że jeżeli po usunięciu postu przez Ciebie tudzież innego admina pojawi się informacja o złamaniu prawa lub regulaminu (tak jak to się dzieje np. tutaj, gdzie wywaliłeś mój post z wklejonym mejlem od Was) a jak nie ma, to znaczy że na placu solnym psocą? > Kwestia logowania: tak, zostanie wprowadzone. I bardzo dobrze. Dużo to nie poprawi, ale zawsze coś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Proba podsumowania 30.11.05, 20:49 jabbur napisał: > Ktoś faktycznie wywalił kilka długich wątków. > W imieniu adminów przepraszam. Wątki przywróciłem, > postaram się wyjaśnić kto i dlaczego to zrobił. Coś Ci się nie udało Jabbur! Wątek o D. wciąż w wersji "okrojonej" a tego o paradzie w ogóle nie widzę. A czy wyniki Twojego śledztwa będą przedstawione społecznoci forumowej? > Moderacja - zasady. To jest forum Portalu Gazeta.pl > Ani Wasze, ani GW. Zgadzam się. Ale zwróć uwagę, że gdyby nas tu nie było to długo byście sobie nie poforumowali z redakcją. A gdyby was nie było forumowalibyśmy sobie na innym forum. A więc warto się liczyć z nami - bo jeżeli nawet nie jest nasze, to na pewno dla nas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar ...na Lwy schodzi! 01.12.05, 01:09 Próba posumowania jabbura w istocie niczego nie wyjaśnia poza przeprosinami za usunięcie bliżej nieokreślonych długich wątków (a gdzie pierwszy wątek o MH?). Poza tym w ramach naprawy błędów admin oferuje... zaostrzenie reżymu ze strony Portalu Gazeta.pl! Dziękuję. Pierwszy Naczelny GW na rekonwalescencji. Miller zeznaje w Białymstoku. Portal wycina wątki... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 wrrr... enter 30.11.05, 13:53 Czy można by poprosić o wyjaśnienie kwestii cenzury? Omawiana ona jest w wątku forum.gazeta.pl/forum/ 72,2.html?f=72&w=32738116 z administratorem jabburem, jednak on sprawia wrażenie, że nie całkiem łapie o co idzie - przypuszczam więc, ze to nie on nas tnie W odpowiedzi na emalię którą wysłałem do jabbura z zapytaniem "kto nas tak tnie" zasugerował on, że to lokalna redakcja GW do nas "zagląda". Cenzurowane są wątki niewygodne dla redakcji a więc o sprawie Tomasza Ziemby, byłego dziennikarza GW lub też w "niesłusznym" kierunku rozwijająca się dyskusja na temat parady równości. Nie jest to wycinka "planowa" - ponieważ nie są usuwane posty i zastępowane formułką o złamaniu prawa i regulaminu, a po prostu lecą całe wątki i to nawet tak, że nie można odnaleźć ich w oślej ławce. Prosiłbym także o ustosunkowanie się jak powyższa sprawa ma się do wypowiedzi administratora portalu, którą wyczytałem w Rzeczpospolitej: "- Wychodzimy z założenia, że danie ludziom możliwości swobodnego wypowiadania się jest wartością samą w sobie - mówi Bienias". www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051126/prawo/prawo_a_15.html Pozdrawiam - długoletni forumowicz tomek854 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: wrrr... enter 30.11.05, 14:19 No proszę, skasowali kolejne posty z kolejnymi cytowanymi przeze mnie mejlami wysłanymi na forum abuse :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Coś za coś 30.11.05, 14:38 Propozycja kompromisu: Wraz z wprowadzeniem obowiązkowego logowania zaprzestaje się cenzurowania w ogóle (i niepotrzebne stają się kosze na śmiecie). Uzasadnienie: Każdy czytający forum będzie mógł sam _sobie_ kształtować jego obraz stosując różne filtry, nie ma więc potrzeby odgórnego cenzurowania. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ale jaja - wątek się kurczy 30.11.05, 14:48 Co odświeżę stronę, to mniej postów w tym wątku. Wycinanie jako forma rozmowy z forumowiczami. Widać, że admini nie potrafią chyba inaczej rozmawiać, jak tylko z pozycji siły. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Joanna Re: ale jaja - wątek się kurczy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.11.05, 14:52 Pytanie do admina. Czasami, kiedy probuje wyslac post w odpowiedzi na jakis wpis pod okienkiem "Tresc" nie pojawia sie okienko "wyslij". Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: ale jaja - wątek się kurczy 30.11.05, 15:01 jureek napisał: > Co odświeżę stronę, to mniej postów w tym wątku. Wycinanie jako forma rozmowy z > forumowiczami. Widać, że admini nie potrafią chyba inaczej rozmawiać, jak tylko > z pozycji siły. > Jura Mój też wcieło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: ale jaja - wątek się kurczy 30.11.05, 15:13 i nie tylko w tym poście. Teraz pod lupą są komentarze do sprawy D. ze szczególnym uwzględnieniem mojego zapytania, dlaczego taką samą troską gazeta nie obdarza sprawy Tomasza Z. ? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 16:53 jabbur napisał: > Dziś mam propozycję pewnego "półśrodka", który przy odrobinie chęci i dobrej > woli użytkowników forum może zredukować trochę liczbę trolli i nowych wątków o > niczym: wprowadzenie wymogu logowania dla założycieli nowych wątków. 1. "O niczym" może założyć wątek zarówno osobnik zalogowany, jak i niezalogowany. 2. Wątek "o niczym" czy jednak "o czymś" - to nie Twój interes. Tą decyzję podejmują forumowicze, olewając lub wzbogacając wątek. Nie masz tej władzy, więc cytując "jureeka", lepiej "nie wpieprzaj się pomiędzy wódkę a zakąskę". Jeśli zaś po tą władzę sięgniesz, na forum ostaną się jedynie pracownicy GW oraz zobligoawni do szerzenia propagandy pracownicy UM. Teoretycznie będzie słodko jak w niebie, tyle, że IMHO z deka monotonnie. 3. Co do "trolli" - istnieją zarówno zalogowane jak i niezalogowane formy trolli. Niektórzy z użytkowników forum piszą WYŁĄCZNIE po zalogowaniu, a inni WYŁĄCZNIE bez logowania. Niektórzy bowiem zbierają znaczki, a inni klej od znaczków. Zastanawiam się, jak w nieobelżywy dla Ciebie sposób opisać Ci pojęcie "tolerancji", ale nie umiem chwilowo znaleźć dobrego, przejrzystego przykładu. Motto na razie, dopóki nie przyjdzie mi do głowy dobry przykład brzmi: szanujmy odmienność innych, po to, aby i nas szanowano. Koledzy nieużywający loginów doskonale zdają sobie sprawę z niebezpieczeństw łączących się brakiem ochrony swej wyjątkowości. Pragnę jedynie podkreślić, że ta decyzja należy do nich, a nie do Ciebie. Nadużywasz władzy, kolego, a to absolutnie niedopuszczalne. Podkreślam: ABSOLUTNIE NIEDOPUSZCZALNE. > Zatem mam dwa pytania: > a) czy odpowiada Wam obecny wygląd forum? Wygląd tak. Aktualnie jednak piszę spod IE, bo spod Mozilli nie mogę się zalogować. To nie pierwszy tego rodzaju numer. Ludzie, ja nie wymagam od was fajerwerków, ja chcę jedynie, żeby to forum działało także z logowaniem ! Ktoś ponadto wspominał o rozdzielczości. 800x600 było dobre trzy lata temu. Od tego czasu ceny LCD poleciały w dół, o 19-21 calowych CRT nie mówiąc. Kupa stron w internecie jest w tej chwili przeskalowywana na 1024x768. Widziałem już nawet strony o sugerowanej rozdzielczości 1600x1200 (u niektórych maniaków grafiki komputerowej). Może zastanówcie się i wy ? Przynajmniej nad 1024x768 ? > b) co sądzicie o logowaniu? Nie. Logowanie bez akceptacji ciasteczek nie działa. Akceptacja ciasteczek prowadzi zaś do obniżenia poziomu bezpieczeństwa. Ja wiem, że co poniektórym Dom Wielkiego Brata się marzy, ale kto jak kto, akurat Agora pojęcie "wolności" powinna rozumieć lepiej niż ktokolwiek inny w tym prześmiesznym kaczystanie. > pozdrawiam, > j/a To tyle tytułem odpowiedzi - teraz moje przemyślenia: 1. Co nielegalnego/niezgodnego z n-etykietą było w usuniętym wątku o M. Happenerze (nie czytałem go, lecz zauważyłem jego nagły brak). Mógłbyś mi pokrótce te przestępstwa streścić ? 2. Jak uzasadnisz różnicę w traktowaniu wątków o byłym dyrektorze XIV LO i byłym dziennikarzu GW oskarżonym Tomaszu Z. ? 3. Jakim prawem cenzura GW przestała kasować pojedyncze listy a zaczęła kasować całe wątki ? Kto was do tego upoważnił ? Na podstawie jakiego regulaminu/prawa usuwając całe wątki usunęliście przy okazji te listy, które nie łamały prawa lub n-etykiety ? 4. Trochę historii (na wypadek, gdybyś nie wiedział): w starych, dobrych czasach na każdej publikacji cenzor podbijał pieczątkę, która oprócz oficjalnej zgody na druk zawierała inforamcję, kto konkretnie chlastał nożyczkami. Wnioski: 1. Domagam się - tak, dobrze czytasz - DOMAGAM SIĘ, może jeszcze inaczej - ŻĄDAM publikowania na forum GW danych jednoznacznie identyfikujących cenzorów w każdym przypadku ich ingerencji. Nie żądam numerów PESEL, ni PIT - żądam nazwisk i zajmowanego stanowiska. 2. ŻĄDAM umieszczania WSZYSTKICH wyciętych postów na "oślej łączce", bez żadnych wyjątków, łącznie z danymi tego, kto zaproponował dany post do wycięcia oraz danymi cenzora, który podjął decyzję o jego dalszym losie. 3. ŻĄDAM umieszczenia na widocznym miejscu na forum PEŁNEJ LISTY osób upoważnionych przez właściciela forum do wycinania listów. 4. ŻĄDAM zaprzestania kasowania całych wątków. Nawet za komuny teksty szły na matrycę - z kropkami, ale szły. Jeśli naprawdę nie możecie żyć bez cenzury, to trzymajcie przynajmniej poziom komunistów. Nie oczekując odpowiedzi i ja pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Forum Wrocław... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:15 Ja dodam, że moje wątki, czy posty, również były usuwane bez uzasadnienia. Ponieważ takie kasowanie treści zgodnych z regulaminem i netykietą "bo się nie spodobały administratorowi" jest poważnym nadużyciem z jego strony, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, iż będę musiał w sprawie forum Wrocław skontaktować się ze znajomą p. Julita Kędzierską z Agora S.A w Warszawie. Jeżeli administrator traktuje powierzone miejsce jak własny folwark, ustalając przy tym trendy słusznego myślenia, pisania etc., przestanie być administratorem. P.S. Ze swojej strony proszę o zapisywanie linków do usuniętych topiców i przesyłanie ich do Gazety. Nie można pozwolić na normalnie nieprawne postępowanie moderujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy jabbura te, map4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:42 > 1. Domagam się - tak, dobrze czytasz - DOMAGAM SIĘ, może jeszcze inaczej - ŻĄDAM > publikowania na forum GW danych jednoznacznie identyfikujących cenzorów w każdy masz coś na poparcie swych żądań prócz shifta? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 [...] 30.11.05, 18:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Nie publikuj korespondencji na forum 30.11.05, 20:36 A co, wstydzicie sie odpowiedzi? przeciez tam sie nawet nikt personalnie nie podpisal... Ale ok, opiszę własnymi słowami, jeżeli Wam to robi różnicę: Redakcja odpisała mi, że oprócz adminów forum opiekuje się lokalna redakcja z Wrocławia i że możemy do niej napisać mejla na redakcja_wrw@gazeta.pl. (mam nadzieję, że ten adres nie jest tajny, choć dziwi mnie, że nie jest to w domenie wroclaw.agora.pl tak jak mają pojedynczy dziennikarze). Odpisano mi też, ze moderowane są treści naruszające regulamin i netykietę. Adminowie tną to, co wysłano na forum abuse lub wyklikano do kosza. Na moje pytanie o sprawę usuniętych postów o paradzie odpisano mi, że wątków o paradzie było wiele a powtarzanie tego samego po raz kolejny jest spamowaniem i niezgodne to jest z netykietą. Napisano także że wątki takie przenoszone są na oślą ławkę, co jak wiemy raczej nie jest prawdą, bo gdyby tak było, możnaby je tam znaleźć. W sprawie Tomasza Z. odpisano mi, cytuję "Forum nie jest miejscem do prowadzenia nagonki na prywatne osoby. Niezależnie od miejsca w którym pracują." Ja na to odpowiedziałem, że to nie jest nagonka na człowieka tylko próba wymuszenia na redakcji rzetelnego informowania o _wszystkich_ wydarzeniach w mieście, a nie tylko o wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurfa Re:logowanie 70% mniej gości na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 07:27 to jest udowodnione .Ludzie lubią ostre texty pisać incognito Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re:logowanie 70% mniej gości na forum 01.12.05, 07:39 Gość portalu: kurfa napisał(a): > to jest udowodnione .Ludzie lubią ostre texty pisać incognito Czyli boją się "firmować " swoim stałym nickiem tego co napiszą. To się nazywa tchórzostwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re:do tego tam jabbura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:10 popieram wypowiedż tomek 854 i wyjaśniam jako prawnik prawa prasowego : -dopuszcza się korespondencję opiniotwórczą i w żaden konkretny sposób nie narusza ona prywatności osoby ,która dopuściła się czynu karalnego przez Kodeks Karny-sąd zastosował sankcję karna w postaci tymczasowego aresztowania sprawcy czynu.Sprawa jest poza dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Nie publikuj korespondencji na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:32 Czytam tego jabbura i nie kumam! Po kiego licha on jeszcze włazi na forum? Synekura mu się znudziła? A może to ksiądz Robak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowicz Re: jabbur TY NAS K... NIE STRASZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:13 zapomniałeś chłopcze ,że to ty jesteś dla nas a nie my dla ciebie . Tendencjonalny ton i kasowanie wątków formy zasadowej sa twoją regułą. Forum które regulujesz jest perfidną metodą dobierania postów szukaj ,burz,buduj.Założę się z toba o duże pieniądze ,że predzej wylecisz na bruk ,niz zalogujesz forum,bo w tym momencie wypadasz zgry a na twoje miejsce wolnej szczekaczki jest setka chętnych -właśnie forum zachodnich w j, polskim. Nie tnij człeku głupa i nie rób socjalistycznych strachów ,bo zostanie 30% palantów i jesteś na Powstańców w PUP.Sie masz gazeciarzu cienki bolku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Nie publikuj korespondencji na forum IP: *.mat.univie.ac.at 30.11.05, 21:44 O ile dobrze pamietam, to tylko korespondencja milosna jest wlasnoscia nadawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Nie publikuj korespondencji na forum 01.12.05, 08:30 jabbur napisał: > proszę Przegiąłeś facet. O tym, czy korespondencja zostanie, czy też nie upubliczniona decyduje jej adresat, a nie Ty. Nie masz prawa się wtrącać. Ten post nie naruszył prawa ani n-etykiety. Teraz naprawdę przegiąłeś. Niniejszym zostałeś uznany winnym nadużycia władzy cenzora do prywatnych celów. Zanim ogłoszę wymiar kary - czy skazany ma coś do dodania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Forum Wrocław... IP: 82.26.53.* 30.11.05, 19:30 widze ze juz IV RP wkrada sie na forum hehehehehe ten jabbor uzyl zajebistych argumentow hehehehe "...przy odrobinie chęci i dobrej woli użytkowników forum może zredukować trochę liczbę trolli i nowych wątków o niczym: wprowadzenie wymogu logowania dla założycieli nowych wątków" az tak sie martwicie (zapewne logowanie nie jest twoim pomyslem)???, z ta dobra wola to troche przesadziles chlopcze, gdyby obywatele mieli troche dobrej woli "wyborczej" to frekwencja wynosilaby z 100% z maryjnym pozdrowieniem: PKO BP S.A. nr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306 Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi jestem przeciwny logowaniu 30.11.05, 21:18 co prawda może i faktycznie ograniczy chamstwo ale też ograniczy łatwośc dostępu do forum i swobodę wypowiedzi. może to się zakończyc tym że na forum powstanie kółko wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: jestem przeciwny logowaniu 30.11.05, 21:34 truten.zenobi napisał: > co prawda może i faktycznie ograniczy chamstwo ale też ograniczy łatwośc > dostępu do forum i swobodę wypowiedzi. > może to się zakończyc tym że na forum powstanie kółko wzajemnej adoracji. Żeby tylko nie powstało kółko różańcowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Pomalkontencę :-) 01.12.05, 01:08 Przywrócono stare wątki, ale co się stało z wypowiedziami powstałymi po ich skasowaniu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Pomalkontencę :-) 01.12.05, 01:11 Aaale bomba - teraz mamy dwa takie same wątki. Jeden "starcia z policją podczas manifestacji w rynku" który został skasowany a teraz przywrócony, i drugi, ten nowy. I kto tu mnoży wątki na ten sam temat? Jabbur i redakcja GW wrocław! Skasować ich!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 09:28 Jabbur, a ostrzegałem Cię, że z Wrocławiem nie wygrasz. I po co Ci to było? Mydlisz oczy twierdząc, że jakieś długie wątki przywróciłeś, a gdzie jest główny wątek o MH? Ośmieszasz się zakazując publikowania listów na forum. Listy te nie są jakimiś osobistymi pogaduszkami, a poza tym są one własnością adresatów. Pokazałeś też, że nie potrafisz dyskutować, bo uczciwy dyskutant nie ucieka się do przemocy, a za przemoc w dyskusji można uznać nadużywanie uprawnień do wycinania niewygodnych wypowiedzi. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 10:23 jureek napisał: > Jabbur, a ostrzegałem Cię, że z Wrocławiem nie wygrasz. Tutaj Cię ostrzegałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=32429542 Jura Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 15:29 up up up up (*_*) Dziś admin ma wolne ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 15:31 Raczej nie, bo wątek o Tomku Z. już parę razy wyciął. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 15:38 kolejar napisał: > Raczej nie, bo wątek o Tomku Z. już parę razy wyciął. :) Jak jest , to dlaczego nie odpowiada na pytania? To nie ładnie Jabburze ! Ludzie pytają , a Ty odpowiadasz. Czyż Twa praca właśnie na tym nie polega ? Ciąć to każdy potrafi. Tylko mu sekator daj ;) Czy Ty musisz się skonsultować z szefem ? ustalić odpowiedzi ? Czy jesteś tylko leniuchem i nie chce Ci się tym zawracać gitary ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nie nie Re: Forum Wrocław... IP: *.rlan.pl / 62.233.250.* 01.12.05, 15:35 d.dobry aa ja mam juz tyle hasel do zapamietania, ze bedzie malo przyjemnie wklepac do glowy jesio jedno.. pozdrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Forum Wrocław... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:43 Jabbur, czekam na obiecane przez redaktorówe piwo. I nie pisz, że nic nie wiesz. Najlepiej nic nie pisz, tylko TNIJ, TNIJ, TNIJ. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 15:47 Gość portalu: cavalier napisał(a): > Jabbur, czekam na obiecane przez redaktorówe piwo. I nie pisz, że nic nie > wiesz. Najlepiej nic nie pisz, tylko TNIJ, TNIJ, TNIJ. Tak ciach ciach ciach ... aż NIC nie zostanie ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.jabbura Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 15:49 mikka8 napisała: > Gość portalu: cavalier napisał(a): > > > Jabbur, czekam na obiecane przez redaktorówe piwo. I nie pisz, że nic nie > > > wiesz. Najlepiej nic nie pisz, tylko TNIJ, TNIJ, TNIJ. > > Tak ciach ciach ciach ... aż NIC nie zostanie ;) hehe Czy Jabbur to krawiec męski z ulicy Jedności Narodowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 16:46 ciotka.jabbura napisała: > mikka8 napisała: > > > Gość portalu: cavalier napisał(a): > > > > > Jabbur, czekam na obiecane przez redaktorówe piwo. I nie pisz, że n > ic nie > > > > > wiesz. Najlepiej nic nie pisz, tylko TNIJ, TNIJ, TNIJ. > > > > Tak ciach ciach ciach ... aż NIC nie zostanie ;) hehe > > > Czy Jabbur to krawiec męski z ulicy Jedności Narodowej ? Jabbur poobcinał sobie palce i nie może odpowiedzieć na pytania forumowiczów ;) Albo mu się komputer powiesił , albo nie wiem co... Krawcem chyba nie jest .To co tnie , jest innym rodzajem materiału ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.jabbura Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 17:11 nie krawiec, nie człek, nie nasz ! To ich, w takim razie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Forum Wrocław... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:30 lubię Jabbura, lubię Jabbura, lubię Jabbura. Panie doktorze, mogę teraz pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 17:38 Gość portalu: cavalier napisał(a): > lubię Jabbura, lubię Jabbura, lubię Jabbura. > Panie doktorze, mogę teraz pisać ? A ja go nie lubię ;) Nie odpowiada na pytania . Myśli , że ministrem jest ? ( dla mnie tylko ministrantem ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Forum Wrocław... IP: *.com 01.12.05, 18:12 A czy Jabbur to jakiś katolik? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Forum Wrocław... 01.12.05, 18:24 Zejdźcie już z Jabbura. Chciał dobrze, a że wyszło, jak wyszło... A poza tym porozmawiał z lokalną redakcją i pewien wątek nie jest już kasowany co kilka minut. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Forum Wrocław... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:24 Jakiś dziwny ten Jabbur ! Czeka na zwierzenia masochisty Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Forum Wrocław... 02.12.05, 09:10 Jabbur złamał regulamin forum. Nie byłoby to samo w sobie tragiczne (sam łamię go czasami), ale on nadużył swojej władzy nadanej mu przez właściciela forum do usuwania listów niewygodnych dla niego, choć zgodnych z regułami forum. Miała miejsce cenzura prewencyjna, są na to dowody. Myślę, że nadszedł czas na reakcję jego pracodawcy. Jabbur poważnie nadszarpnął reputację firmy Agora. W przypadku tego akurat domu wydawniczego reputacja jest właściwie jedynym aktywem, który jeszcze tej firmie pozostał. Jabbur, szanowni jego przełożeni, właśnie solidnie podpiłował gałąź, na której wy wszyscy siedzicie. Wyciągnijcie konsekwencje służbowe, zanim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecież To nie jabbur, to redakcja wrocławska /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Forum Wrocław... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 11:35 Panie map4 kilkunastokrotnie złamał pan prawo na tym forum stawiając zarzuty wielu osobom, nie poparte żadnymi dowodami. Naruszył pan również dobre imię wielu osób. Naiwnie pan sądzi, że dzięki internetowi jest pan anonimowy? Otóż informuję pana, że jest pan w błędzie, a wkrótce może pan się spodziewać kilku spraw karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Forum Wrocław... 02.12.05, 12:04 Gość portalu: Prokurator napisał(a): > Panie map4 kilkunastokrotnie złamał pan prawo na tym forum stawiając zarzuty > wielu osobom, nie poparte żadnymi dowodami. To nie były zarzuty, to były moje opinie. > Naruszył pan również dobre imię > wielu osób. To pańska ocena. Moja jest inna. Moim zdaniem najbardziej zaszkodziły swojemu imieniu owe osoby własnymi działaniami i jeśli już ktoś ma być za to ścigany, to raczej one. Poza tym coś mi gdzieś dzwoni, że "dobre imię" jest ścigane z oskarżenia prywatnego. Wreszcie: "dobre imię polityków" w kraju z którego piszę nie istnieje. Zostało zmiażdżone prawem rządzonych do krytyki rządzących. Aby zaś uzyskać ekstradycję, czyny zarzucane oskarżonemu muszą być karalne w obu krajach. > Naiwnie pan sądzi, że dzięki internetowi jest pan anonimowy? Otóż > informuję pana, że jest pan w błędzie, a wkrótce może pan się spodziewać kilku > spraw karnych. Poczekajmy na oficjalne pismo ze "Staatsanwaltschaft" właściwego miejscowo. Dzisiaj rano sprawdzałem co prawda moją skrzynkę pocztową, lecz było w niej pusto. Generalnie: jakoś nie moge uwierzyć, że człowiek tak ograniczony w swej wiedzy prawniczej jak pan jest prokuratorem. Ja rozumiem, że teraz w kaczystanie prokuratorzy zatrudniani są wg klucza "BMW", ale bez przesady. To tak, jakbym próbował w mojej firmie zatrudnić faceta bez prawa jazdy na stanowisko kierowcy TIRa. Przestań kolego się ośmieszać i siać grozę. Nie wychodzi Ci to. Wróć do książek prawniczych i poćwicz troszkę elementarz, zanim zaczniesz zabierać się za wiersze. Ot, taka moja przyjazna rada. Miłego weekendu życzę, map4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Forum Wrocław... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.05, 12:08 Panie map4 jest pan tak naiwnym i bezgranicznie wierzącym w swoją bezkarność osobnikiem, że spotkanie z wymiarem sprawiedliwości będzie dla pana bardzo bolesne. Przekona się pan o tym już wkrótce. Ręce sprawiedliwości są długie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Forum Wrocław... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:21 Słuchaj prokurator! Może to ty łamiesz prawo zabawiąjąc się internetem w godzinach pracy?!? Nie dziwi więc piramidalna głupota polskich urzędników sądowych i poziom pracy polskich sądów i prokuratur. Won do roboty leniu śmierdzący, bo za moje pieniądze pracujesz darmozjadzie. Ja Ci wytoczę sprawę dyletancie ty jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Forum Wrocław... 02.12.05, 12:23 Gość portalu: Prokurator napisał(a): > Panie map4 jest pan tak naiwnym i bezgranicznie wierzącym w swoją bezkarność > osobnikiem, że spotkanie z wymiarem sprawiedliwości będzie dla pana bardzo > bolesne. Przekona się pan o tym już wkrótce. Ręce sprawiedliwości są długie. "Kiedy argumentów jest mało, używa się wielu słów" - nie wiem, kto powiedział to jako pierwszy. Odnoszę powoli wrażenie, że ta dyskusja staje się dla postronnych nudna. Jeśli coś do mnie masz, napisz mi maila na prywatną skrzynkę. Adres przecież znasz ;-) Zatem: jeśli masz coś do dodania w sprawie cenzury uprawianej przez pracowników firmy Agora na forum wrocławskim (czy przypadkiem nie za obronę prawa do wolności wypowiedzi Ci płacą ?), to wal śmiało. Z osobistymi wycieczkami wal na priva. PS. Cytat do "prokuratora" na weekend: "Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." Art. 191. § 1 podobno ciągle jeszcze obowiązującego kodeksu karnego RP. Oraz mała zagadka logiczna na deser: czy w interesie obrony prawa można je łamać ? Cheers, map4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutenberg Re: Forum Wrocław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:35 proponuję powołać sejmową komisje sledczą do zbadania sprawy cenzorskiej jabbura zatrudnionego przez Agorę.Shalom,shalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti Re: Forum Wrocław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:45 Ziobro na szefa Komisji Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.helmuta Re: Forum Wrocław... 02.12.05, 11:49 i ciąć, i ciąć wszystko, jak leci. Najlepsze forum, to forum bez forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Wiadomość dla jabburka ;) 02.12.05, 14:59 To my w tym czasie pojezdzimy sobie metrem po Wrocku ;) Jak już się zastanowisz nad odpowiedziami , wiesz gdzie nas szukać ;) Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Wiadomość dla jabburka ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:06 Może podrzucić fufajkę, uszankę i walonki, by cieplej na duszy było ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Wiadomość dla jabburka ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:53 Gościu, widzę, że wycinasz moje wpisy. twoja strata, ale nie pozwolę na to, gdyż nie klnę, nie bluzgam i nie mam skrajnych poglądów. Jeśli tak będziesz robić dalej, to będę Cię naciskać coraz mocniej, aż w końcu napiszę oficjalne pismo do GW. Cenzorem się bywa, a nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literancja Re:last minute jabbur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:28 grzeszniku nawróć się na dobra drogę prawości zejć z Olimpu kłamstwa i obłudy ,oczyść swoje ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re:last minute jabbur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:33 Mój Czerwony Brat Inczunczuna ksywa Jabbur robi źle. Plemię Apaczów nie zapomni. Nie masz Leków, a Twój wigwam stratują bizony. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Uwaga! Podejmę działania! 03.12.05, 02:21 Jeśli władcy tego forum (nie wiem czy jabbur, czy jakaś redakcja, czy ktoś inny) natychmiast nie zaniechają swojej cenzorskiej polityki, będę zmuszony podjąć działania: 1. list do władz Agora S.A. 2. przedstawienie sprawy mediom konkurencyjnym (Passauer A.G., Axel Springer A.G. itp.). Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryjcew Re: Uwaga! Podejmę działania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 09:54 ja jewo jebat sabaku psu brat kanfident cenzor.Razstrieljat ja nużna swołocz Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Standardy. 05.12.05, 11:43 Wydaje mi się, jabburze, że standardem wśród ludzi cywilizowanych jest prowadzenie korespondencji w sposób dwustronny. Jeśli Twoim zdaniem temat został wyczerpany, to napisz nam proszę, że z Twojej strony "EOT". Otworzyłeś dyskusję, znalazłeś dyskutantów, a kiedy dyskusja przestała Ci się podobać, po prostu podwinąłeś ogon pod siebie i zniknąłeś. Możliwe oczywiście jest, że przejechał Cię czołg, nowy polski TGV, albo też że prozaicznie zwaliła Cię z nóg grypa. Ale wystarczy napisać kilka słów - "wyjechałem na Sycylię, wracam po nowym roku" i pokażesz w ten sposób, że dyskutantów traktujesz jak równorzędnych partnerów. Co prawda szacunek okazywany przeciwnikom nie jest częścią n-etykiety, której tak zagorzałym fanem być się wydajesz, ale - przynajmniej dla mnie, wychowanka starej szkoły - bon ton, savoir-vivre, czy też po prostu szacunek dla innych forumowiczów (z wyjątkiem polityków) jest wymogiem tak oczywistym, że aż pomijalnym. Widzisz, w swej naiwności założyłem w ciemno, że opiekując się społecznością forum posiadasz do tego predyspozycje. Założyłem w ciemno, że od człowieka szerzącego wartości można przestrzegania tych wartości wymagać. Wybacz, że byłem tak naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Standardy. 05.12.05, 12:44 map4 napisał: Hallo, jabburze, widzisz i nie tniesz ? Dziwne ... Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo A ja będę bronił Jabbura... 05.12.05, 12:56 Przynajmniej w jednej sprawie. Wiem, dzięki kręgom zbliżonym do oficjalnych ;-), że to nie Jabbur wycina ostatnio wątki, które na wycięcie nie zasłużyły (Tomasz Z., kardynał Kominek, etc.). Więc jemu (w tej sprawie) dajcie już spokój. Natomiast nieładnie się zachował nie odpowiadając na pytania w wątku przez siebie samego założonym. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: A ja będę bronił Jabbura... 05.12.05, 13:57 no.logo napisał: > Przynajmniej w jednej sprawie. Wiem, dzięki kręgom zbliżonym do oficjalnych ;-) > , że to nie Jabbur wycina ostatnio wątki, które na wycięcie nie zasłużyły (Toma > sz Z., kardynał Kominek, etc.). Więc jemu (w tej sprawie) dajcie już spokój. Z Twojej wcześniejszej detektywistycznej pracy na tym wątku wiem to również i ja. Zostało to dość jednoznacznie potwierdzone. Pamiętasz jego zdziwienie, kiedy najpierw stwiedził, że "my nie wycinamy prewencyjnie" a potem przygnieciony dowodami zamilkł ze wstydem aż do wyjaśnienia sytuacji ? Pamiętasz, jak wtedy zmienił front, próbując nieudolnie kryć przełożonych ? Jasne, że mu nie zazdroszczę. Ale wymagam chociażby wzmianki typu "zabroniono mi o tym rozmawiać". Z tego powodu zażądałem od Agory m.in. oznaczania każdej interwencji cenzorskiej numerem cenzora. Jak na razie cisza. Nie dziwne więc, że za wybryki, lub też mocniej rzecz ujmując - za cenzurę prewencyjną rodem z PRL dostaje się temu, kto ma ją na nieszczęście wpisaną w zakres obowiązków służbowych. Tnie wrocławska redakcja GW, a gromy lecą na jabbura. Nie zazdroszczę mu i ja, szczególnie wtedy, jeśli w taką sytuację został wmanewrowany przez swoich szefów. Pokazuje to tym dobitniej, kim dla redaktorów GW ma być "społeczny opiekun forum": listkiem figowym, za którym redaktorzy będą ukrywać swoje manipulacje. Podejrzewałem to już podczas naszej pierwszej dyskusji. Ponieważ się głupi a chętny nie znalazł, rolę kozła ofiarnego wyznaczono jabburowi. Doszliśmy do momentu, w którym red. Jerzy Sawka powinien zabrać głos. To on rządzi na Solnym, to on jest za ten burdel odpowiedzialny. Bycie szefem, redaktorze naczelny Sawka oznacza również gotowość do stanięcia w pierwszym szeregu i wypięcia piersi na kule. To Pan bierze nieskromny jak podejrzewam dodatek za zarządzanie i to Pan odpowiedzialny jest za powrót cenzury na forum. Jeśli nie jest Pan w stanie zapewnić przestrzegania prawa przez pracowników redakcji GW, to proszę wezwać do pomocy prokuratora lub złożyć rezygnację. Od dłuższego czasu nie wypełnia Pan postawionych przed Panem obowiązków. Nie wymagam od Pana honorowego palnięcia sobie w łeb, dymisja i przesunięcie na inne stanowisko nieobciążone taką odpowiedzialnością (magazyn ? archiwum ? korekta ?) całkowicie mnie usatysfakcjonuje. > Natomiast nieładnie się zachował nie odpowiadając na pytania w wątku przez > siebie samego założonym. Jabbur zaproponował pewne zmiany, ja zaproponowałem pewne zmiany. I co ? Odnoszę wrażenie, że psu na budę się cała ta pisanina zdała. A problem szalejących nożyczek w rękach osób, którym moralności nie wystarcza nawet na to, żeby się pod swoimi ingerencjami podpisywać, pozostał. Jabbur - napisz po prostu, że "EOT", albo "nie potwierdzam, nie zaprzeczam", albo "komentarza nie będzie", albo "pocałujcie wy mnie wszyscy w ....". Napisz cokolwiek, ale zakończ dyskusję. Tyle chyba mogę od Ciebie wymagać ? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: A ja będę bronił Jabbura... 06.12.05, 14:04 map4 napisał: > Tyle chyba mogę od Ciebie wymagać ? Chyba jednak za wysoko postawiłem poprzeczkę. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: A ja będę bronił Jabbura... 06.12.05, 14:32 map4 napisał: > map4 napisał: > > > Tyle chyba mogę od Ciebie wymagać ? > > Chyba jednak za wysoko postawiłem poprzeczkę. > Przepraszam. Chyba jednak masz rację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: A ja będę bronił Jabbura... 06.12.05, 15:33 Długie wątki, których skasowanie zgłosiliście redakcji portalu skasowała osoba do tego nieupoważniona. Zrobiliśmy co możemy aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca. j/a Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Dzięki Jabbur! 06.12.05, 15:39 A nie mówiłem? Do nożyczek dorwał się jakiś młody-gorliwy z Solnego. Jabbur jest niewinny, przeprowadził śledztwo i ukarał winnych. I - co najważniejsze - miał jaja, żeby przyznać się tutaj do błędu. Fajny z Ciebie chłop, tylko częściej z nami rozmawiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Etam ;) 06.12.05, 16:39 no.logo napisał: > A nie mówiłem? Do nożyczek dorwał się jakiś młody-gorliwy z Solnego. Jabbur jes > t niewinny, przeprowadził śledztwo i ukarał winnych. I - co najważniejsze - mia > ł jaja, żeby przyznać się tutaj do błędu. > Fajny z Ciebie chłop, tylko częściej z nami rozmawiaj! > > A ja tam Jabburkowi nie ufam ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: A ja będę bronił Jabbura... 06.12.05, 16:08 Super. A co w kwestii pojedynczych postów? I czy można by zrobić tak, żeby ZAWSZE po skasowaniu pojawiało się "złamanie prawa lub regulaminu"? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: A ja będę bronił Jabbura... 06.12.05, 16:18 jabbur napisał: > Długie wątki, których skasowanie zgłosiliście redakcji portalu > skasowała osoba do tego nieupoważniona. Zrobiliśmy co > możemy aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca. Ok. Fajnie. Ośmielam się jednakże zauważyć, że możecie zrobić o wiele więcej: każdemu upoważnionemu do machania sekatorem możecie przydzielić unikalny numer pojawiający się po każdej cenzorskiej decyzji. Na forum możecie umieścić listę z numerami cenzorów oraz przyporządkowanymi do nich nazwiskami i funkcjami pracowników Agory upoważnionych do wycinania. To jest absolutnie wykonalne. To jest jedno dodatkowe pole w bazie danych waszego systemu HR. Widzę również, że wprowadziłeś swoją propozycję w czyn. Nowe wątki zakładać mogą jedynie osoby zalogowane. Jak ma się to do wcześniejszej dyskusji w tym wątku ? Jeśli decyzja podjęta została wbrew większości forumowiczów (a wydaje mi się, że nie tylko ja odniosłem takie wrażenie), to po co w ogóle ta dyskusja była ? Poza oczywiście udowodnieniem nam po raz kolejny, jak wielkim i potężnym facetem jest jabbur oraz jak bardzo można mieć forumowiczów w dupie. Dzięki za pokazanie mi miejsca w szeregu. Już czuję się odpowiednio zglanowany i raczej nie będę więcej Wam, o wielcy a nieomylni podskakiwał. Pytanie do forumowiczów: gdzie znajdę jeśli nie porównywalną to choć mniej więcej podobną ilość ludzi zainteresowanych Wrocławiem zorganizowanych w inne forum niż to prowadzone przez Agorę ? Proszę o maile na adres map4@gazeta.pl, gdyż rozpowszechnianie takich informacji na tym forum spotkać się może z karą konwencjonalną "made by nożyczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJCO STRUSIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: A ja będę bronił Jabbura... 07.12.05, 14:20 W miejscu tego postu czytałem jeszcze wczoraj odpowiedź innej osoby. A dziś - list zniknął bez adnotacji. Jabburze: kto go wyciął, kiedy i za co ? Właściciel listu, o ile mnie moja zawodna pamięć nie myli, w mało uprzejmy sposób sugerował związki krwi pomiędzy szefostwem GW a pewną nacją zamieszkałą na bliskim wschodzie. Co było w tym nielegalnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: A ja będę bronił Jabbura... 07.12.05, 16:15 Zgodnie z regulaminem forum autor skasowanej wypowiedzi może do nas napisać i się zapytać. Ty wiesz, co było w niej niezgodnego z netykietą j/a Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: A ja będę bronił Jabbura... 07.12.05, 16:38 jabbur napisał: > Ty wiesz, co było w niej niezgodnego z netykietą Przeceniasz mnie :-( Zgadzam się, ten post nie był dla was zbyt miły, ale to wcale jeszcze nie oznacza, że był nielegalny. "Są granice, których przekroczyć nie wolno." Generał Wojciech Jaruzelski w przemówieniu wyemitowanym 13.XII.1981 roku rano, zamiast "Teleranka". Ostatnio bardzo często Ty lub Twoi koledzy je przekraczacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus tylko aplauz i zaakceptowanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.05, 09:08 "Więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być... tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było... tylko aplauz i zaakceptowanie." i po co byly te konsultacje spoleczne - znaczna czesc forumowiczow nie chce logowania tymczasem zapytales i zrobiliscie po swojemu - juz nie mozna bez zalogowania zakladac nowych watkow zastanawiam sie tylko czy jestescie bardziej smieszni czy zalosni... Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: tylko aplauz i zaakceptowanie 09.12.05, 12:23 Gość portalu: ktus napisał(a): > zastanawiam sie tylko czy jestescie bardziej smieszni czy zalosni... Jeśli argumenty ich nie przekonały, to obelgi nie przekonają ich tym bardziej. Od dłuższego czasu sprzedaż GW Agorze spada. Spadający udział w rynku pociągnie za sobą spadające dochody ze sprzedaży reklam, co do tego nie ma najmniejszej wątpliwości. Dorzuć do tego obumarłe forum i otrzymasz świetną niegdyś, dynamiczną i odważną gazetę zarżniętą przez głupi, ograniczony, zakłamany i zachłanny management. Rzuciłem pomysł przeprowadzki na inne forum. Ciągle jestem do tego przygotowany. Rzućcie jedynie, jako "miejscowi" adres forum, które powinno waszym zdaniem przejąć rolę "forum wrocławian". Odnoszę wrażenie, że na tym forum nie jesteśmy już mile widziani. Ok. Przymusu przecież nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Do mapa4 i tomka 854: 09.12.05, 12:53 W mailu macie jakąśtam próbę kulturalnego poradzenia sobie z sytuacją. Proszę o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Do mapa4 i tomka 854: 09.12.05, 14:11 no.logo napisał: > W mailu macie jakąśtam próbę kulturalnego > poradzenia sobie z sytuacją. Proszę o komentarz. Komentarz poszedł mailem. NaRa. Odpowiedz Link Zgłoś