Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:23 O co chodzi? Są poniemieckie tunele pod całym wrockiem podobno.Maja budowac? Cos tez słyszałem w Tv3 ale właczyłem zbyt pózno. A jak widac gazete to nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikka8 Re: Metro? 01.12.05, 12:32 Gość portalu: gosc napisał(a): > O co chodzi? Są poniemieckie tunele pod całym wrockiem podobno.Maja budowac? > Cos tez słyszałem w Tv3 ale właczyłem zbyt pózno. A jak widac gazete to nie > interesuje Metro już śmiga , a Ty dopiero o tunele pytasz ;) Jakiś niedzisiejszy z Ciebie gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Metro? IP: *.crowley.pl 01.12.05, 12:54 trabili o tym przez caly dzien (w weekend, chyba w niedziele).. I dziwie sie ze na tym forum prawie nikt nie jest w temacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z metra cięty Re: Metro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:36 nie ma reklamy, żeby się ludziska nie przesiedli z samochodów. wszyscy by chcieli jeździć naszym metrem i nikt by nie kupował benzyny, a wiadomo, że dochody z akcyzy są podstawą obecnej polityki prorodzinnej. Odpowiedz Link Zgłoś