Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Volvo z Chin

IP: 195.82.172.* 07.01.10, 10:32
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • a4_capone Motodziennik: Volvo z Chin 07.01.10, 10:34
      Hahaha. Reklama Audi zarombista :D Tylko wydawało mi się, żę audi to samochód ludzi sukcesu, więc... trochę właściciel do niego nie pasował :D
    • a4_capone Re: Motodziennik: Volvo z Chin 07.01.10, 10:35
      @kaczku7: i co z tego?
    • Gość: ms Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 80.48.43.* 07.01.10, 10:38
      reklama jest super ... potem z szyba ktora nigdy nie zgniecie Ci placy ... kontrowersyjna ale mam wrazenie ze bedzie skuteczne ... choc na pewno zieloni nie dadza teraz audi spokoju.

pozdro for all
    • Gość: chudy Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:40
      reklama jest... smieszna xD :P
    • Gość: 452 Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 77.255.55.* 07.01.10, 10:40
      powitac, no tak jak myślałem dziś normalnej długości odcinek:)))
      reklama subaru poprostu rewelacja !! uśmiałem się :)) ale ciałka hmmmmm
      audi powinno jeszcze rozpędzić auto i uderzyć w słupa na tym parkingu i otworzyło by się ze 100 poduszek i też nikt by się nie zabił, mogli iść na całość :)))
      jak szaleć to szaleć :)))
    • Gość: buka Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.ds14.agh.edu.pl 07.01.10, 10:42
      brugi
    • Gość: lojdiridi Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 10:44
      audi rządzi normalnie, angielski humor niemieckiego koncernu to jest to !!!
    • Gość: całe życie drugi Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 94.75.87.* 07.01.10, 10:46
      jutro wygram.
    • Gość: Mis Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 194.242.148.* 07.01.10, 10:46
      a cemu wiekszosc prezentowanych aut ma brytyjską rejestracje ?
      reklama denna,,, zenada
    • Gość: Krzych73 Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.cdma.centertel.pl 07.01.10, 10:46
      drugi
    • emikal10 Re: Motodziennik: Volvo z Chin 07.01.10, 10:50
      W Europie po tej reklamie pewnie odezwali by się obrońcy praw człowieka czy inne oszołomy, ale wydaje mi się,że amerykański rynek reklamowy rządzi się innymi prawami niż nasz. w reklamie ewidentnie chodzi o zmianę przekonania amerykańskiego społeczeństwa, że diesel, kopci i śmierdzi. Zobczymy jaki będzie efekt.

Volvo z Chin - strach się bać, już Amerykanie tą markę nieco zdegradowali...
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:52
      Ten samobójca, to jakieś warzywo. Ludzie do oddychania potrzebują tlenu, a nie dwutlenku węgla, ale jako żart reklama jest bardzo dobra, szczególnie dzięki drugiemu podejściu przy użyciu elektrycznej szyby. Co do Saaba, to jest jeszcze jedna szansa: skoro GM nie sprzedaje Opla, a za Saaba nikt nie chce dać sensownych pieniędzy, to być może warto markę utrzymać przy życiu, trochę zrewitalizować nowym 9-5 i SUVem na Cadillacu, bo to prawie nic nie będzie już kosztowało, a o sprzedaży pomyśleć po kryzysie, albo nawet pomysł zarzucić? Zabicie deficytowego Saaba obecnie już niewiele poprawi bieżące finanse, a bardzo szkodzi wizerunkowi GM. Jak już inni forumowicze pisali, GM być może chce już tylko wytargować jakieś ulgi bądź gwarancje za utrzymanie Saaba przy życiu.
    • Gość: login Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: 80.50.35.* 07.01.10, 10:54
      Albo, chodzi o to: Kup Audi a będziesz chciał się zabić :)

trochę dziwna reklama. Zwłaszcza że samochód super.
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.era.pl 07.01.10, 10:57
      A skad stwierdzenie, ze duzo pali na postoju, głupie gadanie
    • Gość: kość Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:57
      a ja mam wrażenie, że główny cel tej reklamy (zasięg) został osiągnięty. Bo zapewne nie tylko MD będzie ja pokazywał. Czyli znowu wg zasady - nie ważny czy mówią dobrze, czy źle - ważne żeby mówili. Bo przecież to tylko malutki wycinek całej strategii marketingowej a nie jej podstawa. Reszta przekazu (inne rekalmy) jest niezwykle poprawna i zachowawcza.
    • Gość: gosc Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.bkl-bng-012.adsl.virginmedia.net 07.01.10, 11:02
      reklama smieszna :)
    • Gość: Gosc Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.microsoft.com 07.01.10, 11:07
      europejska wersja accorda, powinna byc amerykanska na zdjeciach.
    • Gość: mały Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 11:07
      Brawo Panie Jacku powraca humor z poprzednich odległych odcinków :) ?
    • tuej Re: Motodziennik: Volvo z Chin 07.01.10, 11:18
      dla mnie reklama rewelacyjna!
    • Gość: gosciu Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:19
      cos czuje ze jesli to wejdzie do stanow i jakis dzieciak zrobi cos podobnego a do tego faktycznie nawet mu sie nie uda a jedynie dozna "uszczerbku" na zdrowiu to audi w stanach wyda nie male pieniadze na prawnikow i ugode
    • Gość: gość Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.range81-152.btcentralplus.com 07.01.10, 11:23
      co do reklamy,to.....zawsze ceniłem niemców za subtelność :)
    • Gość: ala Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.202.116.195.easy-com.pl 07.01.10, 11:28
      Zapewne kierownictwo AUDI ma już tyle kasy że nie ma z nią co zrobić to nakłania do samobójstwa z miłości do audi... Ta reklama ewidentnie na to wskazuje. Ludzie są jacy są i nie można wykluczyć iż znajdzie się jakiś amator który przez to życie straci.... Reklama dźwignią handlu, a podana w takiej formie może się źle skończyć.
      Celuje w kategorie 35-45 latków którzy wszystko mają, ale żona, kochanka/kochanek i dzieci go nienawidzą bo są przeżarci kasą i tyle....
    • Gość: asd Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.tktelekom.pl 07.01.10, 11:45
      Fajnie ze w usa jeszcze kupuja pikapy i spore limuzyny ;p Moze w głowie od ekologi im sie jeszcze nie poprzewracało.
    • Gość: gościu Re: Motodziennik: Volvo z Chin IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.10, 11:49
      fajna reklama czepiacie sie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka