Gość: erni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:34 W styczniu ma ruszyć kolejna linia, Fioletowa. Połączy Marszowice z Partynicami (przesiadka na "Świdnickiej" będzie już niepotrzebna). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.media4.pl 02.12.05, 14:13 mam nadzieję że w końcu skończą stacje Kiełczowska II i III na "czerwonej" linii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.ok.ae.wroc.pl 02.12.05, 15:35 A czy linia dojdzie do nowych fabryk LG/Phillips? Zakopleksiony klonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:37 dzisiaj czekałem 3,5 minuty w kierunku Zakrzowa. To skandal, jak one jeżdżą Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA 02.12.05, 15:37 Już w 2007 roku ma powstać linia beżowa Samotwór - Jarnołtów - Świniary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Grabiszyn Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: 213.199.196.* 02.12.05, 16:15 A nie wiecie kiedy poprowadzą nową linie przez Grabiszynek? Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.helmuta Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA 02.12.05, 16:40 Gość portalu: Bartek Grabiszyn napisał(a): > A nie wiecie kiedy poprowadzą nową linie przez Grabiszynek? Nie będzie na Grabiszynek linii, sorry - Grabiszynek nie istnieje na planach Wrocławia, podwójne sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:33 A czy linia dojdzie do nowych fabryk LG/Phillips? Rozwój metra napotyka na przeszkody ze strony biednej i bardzo zadłużonej gminy, której nazwę przemilczę. Nie chce ona partycypować finansowo w rozwoju metra, bo częste podróze dotkliwie pokazują różnice w rozwoju tej gminy i metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieklon Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:18 oj erni ale ty głupi jesteś i bez poczucia humoru. żal mi cię studenciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarzond metra Aktualna mapa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:34 aktualna mapawrocławskiego metra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Aktualna mapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:38 żadne mapy, to są stare z czasów Hankego. Nowe siegają pod Warszawkę i Hamburg. To nasza Ojczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:42 mam pytanie czy stacja na świdnickiej zostanie zlikwidowana?jeśli tak to skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: NOWE POŁĄCZENIA WROCŁAWSKIEGO METRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:45 mam pytanie czy stacja na świdnickiej zostanie zlikwidowana?jeśli tak to > skandal!!!! to malkontenctwo kontratakuje, ostatnie konwulsje w uścisku naszych dynamicznych sukcesów. Stacja zostanie przebudowana z dwupoziomowej na przesiadkową trzypoziomową. Odpowiedz Link Zgłoś