Gość: A kto knurem? Re: Facet to Świnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:56 Odpowiedz Link Zgłoś
vrotslav Re: Facet to Świnia 06.12.05, 21:58 Jeśli faceci to świnie - kobiety to wyrachowane suki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeranek Re: Facet to Świnia IP: *.os.kn.pl 06.12.05, 21:57 Czy jesteś świnią nie wiem bo cię nie znam ale jeśli zadajesz takie pytania to całkowicie normalny na pewno nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Facet to Świnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 22:34 W moim kraju a jest nim Tiutiurlistan nikt nie jezd normalny,a Ty jak nie masz poczucia humoru i w dodatku nic do dodania w temacie to lepiej milcz jak do mnie mówisz. Przecież Jesteś na tyla yntelegentnem coby wiedzieć sze to taka profokacyja jezd. buehahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Facet to Świnia 06.12.05, 22:38 morfeusz_1 napisała: > > Prawda czy fałsz? > Najświętsza prawda ! Faceci to świnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Facet to Świnia 06.12.05, 23:12 mikka8 napisała: > morfeusz_1 napisała: > > > > > Prawda czy fałsz? > > > No nareszcie jakaś konkretna podpowiedź i za to jusz cię lubiem > > Najświętsza prawda ! Faceci to świnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry Re: Facet to Świnia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.05, 19:51 Ja wiem Morfeusz to PEDAL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Facet to Świnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.05, 22:14 Mądry ty nie tylko głupi jesteś ale w dodatku poje..y zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.vratislaviensis Re: Facet to Świnia 08.12.05, 00:31 jeśli jesteś chrum-chrum, to nie mam nic na przeciw. Wladimir Wysocki w swej jednej przesympatycznej piosence twierdził, że jeśli żyłeś , jak świnia, to w drugim życiu będziesz świnią. Ale ja ci tego nie życzę. Pamiętaj, że te poczciwe zwierzęta kał i mocz oddają w jednym miejscu. Pozdro dla koryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Facet to Świnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 00:46 No nareszcie jakaś entelektualna reposta. Widzem gościu żeś buddysta jest. Czyly mówisz że mam 48 godzin na reynkanacyję? Ino u mnie na wiosce mówiom że jak naten przykład ludziem byłeś to już ludziem w nastepnym wcieleniu być niekonieczniem musisz. A więc co - pytanie pada - uważaj gościu; Jeszely w swojem szyciu nie żyłeś jak chrumchrum ino jak niechrum. E??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Re: Facet to Świnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 00:49 ano, ty jsem prav. Jak to mowiom w Czechach. , masz racicę. Tylko, że swinia to porządne zwierzę, a człowiek to świnia. Niech żyje chlew ! Odpowiedz Link Zgłoś
operator.walca Re: Facet to Świnia 08.12.05, 01:11 Gość portalu: cavalier napisał(a): > ano, ty jsem prav. Jak to mowiom w Czechach. , masz racicę. Tylko, że swinia to > > porządne zwierzę, a człowiek to świnia. Niech żyje chlew ! hehehehe dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Facet to Świnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 01:28 behahahaha dobre... I bądź tu człowiekiem dla świni... Eh to se newrati Odpowiedz Link Zgłoś