kiwas 22.10.02, 15:31 sexie ?wczoraj w dzienniku na 1pr.TVP bylo o golasach,i padlo zdanie,ze przecietny czlowiek mysli o sexie co 4 minuty .chce zrobic sonde na forum,zeby to zweryfikowac ,bo nie chce mi sie wierzyc .tylko piszcie prawde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajaccek Re: co ile minut myslicie o IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.10.02, 15:46 Trudno mi powiedziec, bo nie mam zegarka, a nie chce podawac falszywych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: co ile minut myslicie o IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 22.10.02, 15:49 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Trudno mi powiedziec, bo nie mam zegarka, a nie chce podawac falszywych danych. ukradli koledze zegarek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: co ile minut myslicie o IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.10.02, 16:08 Nie ukradli. Po prostu nie przystapilem jeszcze do komuny( czy komunii).Kolego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: co ile minut myslicie o IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 22.10.02, 16:10 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Nie ukradli. Po prostu nie przystapilem jeszcze do komuny( czy > komunii).Kolego.:) I nie wstyd ci?!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: co ile minut myslicie o IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.10.02, 16:26 Wstyd!!!:(( I rodzina tez mi to wytyka. PS.Oczywiscie roweru tez nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Re: co ile minut myslicie o IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 22.10.02, 16:28 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Wstyd!!!:(( I rodzina tez mi to wytyka. > PS.Oczywiscie roweru tez nie mam. a rolki masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: co ile minut myslicie o IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.10.02, 16:33 Nie mam! Ale lubie obserwowac, jak sie roluja ci co maja. Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: co ile minut myslicie o 22.10.02, 18:19 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Nie mam! Ale lubie obserwowac, jak sie roluja ci co maja. No i taki włąśnie mam kłopot, chciałęm lornetkę, dostałem rower. Jak to jest, kiedy się widzi wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: co ile minut myslicie o IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 22.10.02, 20:41 wromario napisał: > No i taki włąśnie mam kłopot, chciałęm lornetkę, dostałem rower. Bo nie ma sprawiedliwosci!!!!!! A rower nie jest taki zly.Mozna sobie popedalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: co ile minut myslicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 22:08 no tak, szczęśliwi czasu nie liczą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: co ile minut myslicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 22:26 kiwas napisał: > sexie ?wczoraj w dzienniku na 1pr.TVP bylo o golasach,i padlo zdanie,ze > przecietny czlowiek mysli o sexie co 4 minuty .chce zrobic sonde na > forum,zeby to zweryfikowac ,bo nie chce mi sie wierzyc .tylko piszcie prawde przeciętny człowiek tak ale Ty nim nie jestes żulu!!! P.S. Ty wogóle myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: co ile minut myslicie o 22.10.02, 22:30 Gość portalu: Rafis napisał(a): > przeciętny człowiek tak ale Ty nim nie jestes żulu!!! > P.S. Ty wogóle myślisz? Nie jesteś grzeczny, Pafik, o entschuldigen, Rafis, co ci zrobił biedny kiwaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: co ile minut myslicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 22:54 zuchtstier napisał: > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > przeciętny człowiek tak ale Ty nim nie jestes żulu!!! > > P.S. Ty wogóle myślisz? > > Nie jesteś grzeczny, Pafik, o entschuldigen, Rafis, co ci zrobił biedny > kiwaczek? był bardzo niegrzeczny wobec mnie a teraz sie mu odwdzieczam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: co ile minut myslicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 23:39 Drogi kolego. Nieładnie zwracać się do naszych sympatyków per żulu. Wygrana w I- szej turze jest pewna ale po co sprawę komplikować. Rozumiem , że w związku z siłowym zamachem stanu marszałka sejmu, w Samoobronie dają znać emocje ale to jednak nie usprawiedliwia zachowania niegodnego dżentelmena. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: co ile minut myslicie o 22.10.02, 22:27 kiwas napisał: > sexie ? > przecietny czlowiek mysli o sexie co 4 minuty . Ja nie myślę, ja to robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Civik Re: co ile minut myslicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 22:47 ale tu nie chodzi o ręczny ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: co ile minut myslicie o IP: *.crowley.pl 23.10.02, 00:03 Ciągle myślę o sexsie ze zwierzętami Odpowiedz Link Zgłoś
zwujdrutu Re: co ile minut myslicie o 23.10.02, 00:11 Gość portalu: klonik janka napisał(a): > Ciągle myślę o sexsie ze zwierzętami ty myślisz?? akurat.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Egoista powrócił ale numer. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 00:39 Egoista /islam/ święci powrót. Ale jakiś wyziębiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Egoista powrócił ale numer. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 02:08 Ja bardzo lubię od czasu do czasu pokopcić moją kozę. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3.5 Re: Egoista powrócił ale numer. 23.10.02, 02:18 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ja bardzo lubię od czasu do czasu pokopcić moją kozę. Moja tez sie do ciebie wybiera.Bedziesz mial na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Indyk myślał o niedzieli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 17:23 Do moich mało albo wcale szanownych klonów zwracam sie z uprzejmą prośbą, żeby uściślili pojęcie kozy, bo jest ich co najmniej 11-ście. Ja juz kiedyś informowałem, ... "że, na pytanie kim pan jest, ja odpowiadam z cudny gest, ja w lecie proszę pani, cegiełki tarabani...." Koza - deska z uchwytami używana do noszenia cegieł na plecach. Ps. Do egoisty /janek, islam, hesus z IP. crowley/ - twoja oziębłość wynika z faktu, że z kozą, tzn. rybą z rodziny piskorzowatych się zadajesz. Ryba ta ma przy otworze gębowym wąsiki tak, że wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yen Re: co ile minut myslicie o IP: *.provider.pl / 192.168.8.* 23.10.02, 17:46 chłopcy ...co wy wygadujecie...przecież tego nawet świntuszeniem nazwać nie można...a świntuszenie to fantastyczna sprawa(w uczynku, w mysli i w owie..) Odpowiedz Link Zgłoś