ewladyka1 16.12.05, 14:49 bardzo proszę o polecenie jakiegoś ortodonty, który przyjmuje we Wrocławiu. Jak najbardziej proszę pisać na gazetowy. Bardzo mi zależy, ponieważ w ogóle nie orientuję się na tym "rynku". Będę bardzo wdzięczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: takitam Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.chello.pl 16.12.05, 18:20 PRAKTYKA ORTODONTYCZNA Szymon Chojnowski Goleszan 21a/9 tel 071 79 25 444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 19:04 Ten pan pracuje razem z dr Warych. Są dobrzy tzn znają sie na tym co robią, ale nie polecam ich gabinetu z innych względów. Mają bardzo bardzo duzo pacjentów, co skutkuje przedmiotowym ich traktowaniem, żeby nie powiedzieć olewaniem, nie wspominając o dziwnym systemie umawiania na godziny, a raczej jego braku i czekaniu na wizyte, czasami nawet 2 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewladyka1 Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego 17.12.05, 00:25 podnoszę wątek. Proszę o jakieś namiary. Napewno ortodontów jest dużo, ale chciałabym dobrze trafić. Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:04 bardzo polecem dr Ewę Majcher - my chodzimy do gabinetu na Bularze Ikara, tel. 352 17 75, ale tu przyjmuje tylko we wtorki po południu, w pozostałe dni na krynickiej, ale nie mam namiarów. Super babka - rzetelna bardzo, ogromna wiedza - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate_b Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 23:35 telefon do dr Majcher na Krynicką: 363 03 33, też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate_b Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 23:35 bład - telefon raz jeszcze: 363 83 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka2 Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.05, 19:19 Polecam specjalistyczny gabinet ortodontyczny dr n. med. Wiesławy łazarkiewicz świetne podejscie do dzieci i dorosłych tez a przy tym bardzo dobry specjalista przyjmuje przy ul.Dembowskiego 55 tel.3452177. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Tylko nie WARYCH! IP: *.cust.tele2.pl 18.12.05, 20:27 Nie polecam dr Warych! To, co zostalo juz napisane o dlugim czekanie az zostanie sie wpuszczonym do gabinetu, to prawda. Jest to dokuczliwie szczegolnie w zimie, bo poczekalnia jest malusia, wiec jesli nie ma sie auta, to trzeba wyczekwiwac na zewnatrz! Chore!!! Zwlaszcza za takie piniadze! Poza tym szanowna Pani Dr zna sie na rzeczy, ale byc moze z przepracowania brakuje jej dokladnosci! Mi np. zapomniala zalozyc czesci aparatu na jeden zab, a pozniej jeszcze chciala, bym jej za to zaplacila, bo w karcie bylo, ze zalozyla:)) Tyle, ze nie zalozyla i teraz jeden zab mi nieco odstaje od innych. Zaluje, ze nie zlozylam reklamacji! Choc pewnie nielatwo byloby dowiezc wine, bo dane w karcie sa nieprawdziwe... Takze zdecydowanie NIE POLECAM DR WARYCH!!! Znajoma tez u niej robila aparat i rowniez jest niezadowolona. I na koniec, stomatolog, do ktorej chadzam, tez nie ma o niej najlepszego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re:ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:35 dziękuję serdecznie wszystkim, którzy się wypowiedzieli. Podnoszę wątek, bo może ktoś jeszcze napisze. Bardzo proszę. Pozdrawiam Ela W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.um.wroc.pl 20.12.05, 16:30 dr Łukaszewicz (a może Łukasiewicz), ul. Kwiska 5/7, parter, po lewej stronie. Przyjmuje w pon, wt, śr. Właśnie zdjęła mi aparacik :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.06, 21:40 Czy ktos moglby mi powiedziec jaki jest mniej wiecej koszt zalozenia aparatu? dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens dr Beata Kawala 20.12.05, 19:49 Żeby nie być gołosłowną przytoczę przykład mojego dziecka. Trzy lata temu zauważyłam wadę ortodontyczną u mojego syna. Dentystka zasugerowała leczenie. Odbyliśmy konsultacje u trzech różnych ortodontów (tzw. "państwowych") i wszyscy trzej, niezależnie od siebie stwierdzili to samo: na razie nie kwalifikuje się do leczenia. Jak wyrosną wszystkie stałe zęby - wtedy aparat stały (wiadomo - kilkadziesiąt tysiaków "w plecy" a im do kieszeni), kto wie - może będą konieczne ekstrakcje stałych zdrowych zębów. Brr! Przestraszyliśmy się obydwoje (ja i dziecko). Już chciałam się pogodzić z diagnozą, ale nasza dentystka nalegała. I trafiliśmy do p. dr Kawali (przyjmuje na Kniaziewicza - praktyka prywatna). To ona zaleciła aparat ruchomy, który dał widoczny efekt w poprawie uzębienia już po pół roku noszenia. Pani jest miła i profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: dr Beata Kawala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:48 Feminasapiens pisze prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klub Re: dr Beata Kawala IP: *.wroclaw.agora.pl 21.12.05, 13:57 A ja polecam dr Warych. Świetna specjalistka, miła i zna się na rzeczy. Jestem bardzo zadowolona z tego, jak leczyła moją córkę. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dr Beata Kawala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 23:27 może ktoś jeszcze cos doda? Będę dzwonić do tych poleconych po Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dr Beata Kawala IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.14, 12:04 NIE POLECAM! Miałam do czynienia z Panią Kawala, ale chodziłam również do innego ortodonty i mam porównanie. Wiem jak wygląda profesjonalne podejście do pacjenta, a ta Pani nawet w 50% nie jest profesjonalna. Zębami zawsze zajmują się praktykantki ! W gabinecie jest zawsze 2 pacjentów. W innym- profesjonalnym gabinecie, doktor zajmowała się mną osobiście. Co miesiąc miałam wymieniane druty na nowe. Praktykantki były tylko od podawania sprzętu ! A cena niczym nie różniła się od tej w" dentin stomatologia". W dodatku nieuczciwie leczy ! Specjalnie przedłuża leczenie, aby wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkot1 Warych 15.04.14, 15:12 moja córka chodzi do Warych. nie wiem czy jest dobrym specjalistą, to pewnie dopiero okarze się po czasie. Pani dr. jest miła i znajduje czas na omawianie wielu spraw związanych z leczeniem. Niestety - oczekiwanie na wizytę to tragedia. Mój czas jest zupełnie nie szanowany i z tym się nie zgadzam. Poza tym ominęliśmy wizytę i potem z kolejnym dostaniem się to już tragedia. Przyjmuje w Arkadach tylko raz w tygodniu w określonych kilku godzinach co jest niestety dla mnie skomplikowaną sytyacją. Obecnie intensywnie szukam innego lekarza który poprowadzi nas dalej. Trzymam kciuki za kolejne pokolenie młodych ortodontów bo jak widać nisza w tej dziedzinie skutkuje niewystarczającą jakością opieki nad pacjentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alusia_b Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego IP: *.magma-net.pl 26.12.05, 10:57 Ja bardzo polecam Panią dr Kolisz-Koczarę na ul. Sądowej telefon był w starym kapowniku, ale łatwo znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: ORTHO na Parafialnej ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 09:38 Co możecie powiedzieć o ORTHO, czy korzystaliście z usług tych panów? Odpowiedz Link Zgłoś
anita_zabek Re: ortodonta we Wrocławiu-proszę polecić dobrego 18.04.14, 11:50 podbijam pytanko mam do leczenia dwie 6 kanałowo i sie boje Odpowiedz Link Zgłoś