bbso 18.12.05, 19:37 Kto słyszał wypowiedź dla TV w sprawie przyznania p. Smolarkowi - młodszemu piłkarza roku. Ludzie, kto to jest. Bo Polak to On raczej nie jest. Jego tatuś nie zadbał o poprawną polszczyznę synusia. Precz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxl Re: Wypowiedź - Smolarek IP: 156.17.105.* 18.12.05, 22:35 słyszałem jego wypowiedź ....faktycznie nie potrafi wysławiać sie po polskiemu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Wypowiedź - Smolarek IP: 213.199.196.* 18.12.05, 23:19 Nie wiedziałem, że piłkarza ocenia się za wypowiedzi :) Może po prostu dobrze gra w piłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umyslscisniety Re: Wypowiedź - Smolarek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.05, 14:21 wlasnie,sukcesy innych.Jak to gryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rt Re: Wypowiedź - Smolarek IP: 193.28.0.* 19.12.05, 14:31 Sam się człowieku ugyź !!!!! Jakie sukcesy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: Wypowiedź - Smolarek IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 19.12.05, 14:46 Wolnosc jest i demokracja, niech sobie chłopak nawet po gwadelupsku mówi co z tego? wazne, ze kocha Polskę i chce dla niej i dla trenera Janasa grać. Odpowiedz Link Zgłoś
rotex Re: Wypowiedź - Smolarek 19.12.05, 19:33 nic nie gryzie.....padlo poprostu stwierdzenie ze nie umie sie wyslawiac po polsku,,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Wypowiedź - Smolarek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.05, 21:10 No i co z tego, że nie umie?! Po pierwsze, więcej niż połowa obywateli tego państwa nie potrafi się wysłowić w swoim ojczystym języku. Tacy ludzie są wszędzie: w sejmie, w sklepach, w urzędach... Też mi nowość. A po drugie, nie pokonał Miodka czy Szymborskiej i nie dostał nagrody "Złote usta" tylko był lepszy od Frankowskiego czy Boruca i otrzymał nagrodę dla "Piłkarza roku". Nie macie większych problemów?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Wypowiedź - Smolarek IP: 156.17.105.* 20.12.05, 11:18 co si etak gotujesz?....nie mozna poprostu zauwazyc ze koles zle mowi po polsku?.....przeciez to tylko stwierdzenie faktu oczywistego dla kazdego kto to sluchal....a przeciez nikt nie podwaza jego umiejetnosci sportowych......wluzuj chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Wypowiedź - Smolarek 20.12.05, 13:47 Nie nazwałbym tego zwykłym stwierdzeniem, że nie mówi poprawnie po Polsku, jak wielu Polaków wychowanych na obczyxnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=33685082&a=33685082 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Wypowiedź - Smolarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:20 To prawda, xxl napisał, żebym wyluzował, a sam przytakuje gościowi, który pisze o Smolarku, cytuję: "Bo Polak to On raczej nie jest. Jego tatuś nie zadbał o poprawną polszczyznę synusia. Precz !!!!" I kto tu się gotuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Wypowiedź - Smolarek IP: *.os.kn.pl 19.12.05, 21:17 Tak tak już wiem. On gadał po gwadelupsku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B@rt Re: Wypowiedź - Smolarek IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.12.05, 10:12 Ta jego wypowiedź tylko świadczy jak go Tatuś wychował, w jakim duchu i jaki ma i pewnie miał stosunek do ojczyźniuni !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś