Gość: Nefla IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 17:27 Idę na to jutro, po poludniu napiszę opinie. Słyszałam jednak że bardzo smutne i nie wszystkim sie musi podobać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nefla Pokazy warsztatowe IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 20:08 Poszłam na Norway z klasą, teraz wiem że trzeba było zostać w domu. Wygladało na spektakl o głebszych treściach(nie odszukałam ich). Wygląda to tak: przez pierwsze 15min jest fajnie, póki Julia czatuje z Augustem czatują. Potem przez półtorej godziny mają na dylematy,stracha i depresje, aż kończą go w łózku. Widz nie dowaduje się czy się w końcu zabili czy nie, ale to nieistotne. Liczy się tylko to, że mozna juz iść do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Pokazy warsztatowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.02, 16:52 Widz > nie dowaduje się czy się w końcu zabili czy nie, ale to > nieistotne. Liczy się tylko to, że mozna juz iść do domu. oczywiscie ze sie zabili.skoczyli. hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Pokazy warsztatowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.02, 16:56 tekst w wersji orginalnej jest jednak o wiele lepszy moim zdaniem. w spektaklu zabraklo mi scenografii.sam ekran i dwoje ludzi na tak duzej scenie to za malo.za malo muzyki jak dla mnie (dlaczego np. nie wial wiatr...?) widac pomysl i checi - nie do konca jednak wyszlo. (czy oni wyladowali w lozku??? przeciez o to chodzilo ze nie:)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Pokazy warsztatowe 'norway.today' na Scenie n 25.10.02, 23:12 nieudolność reżyserska... ...text sredni... gra aktorów...całkiem całkiem do premiery duzo czasu! wiec moze sie cos zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinior Re: Pokazy warsztatowe 'norway.today' na Scenie n IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 21:54 Nie było tak żle jak się spodziewałem. Ale drugi raz bym nie poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś