Dodaj do ulubionych

Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:06
Chciałbym pojsc do 14 LO!! To podobno najlepsza szkola w miescie.
Tylko, ze boje sie chemii, to zawsze byla moja slaba strona.
Co mam zrobic? Tam chemii ucza Kobylka i Szterenberg. W klasach dwujezycznych
(a tam chcialbym isc) uczy jakis pan, Michal Kobylka. Jaki on jest?? Bac sie??
Isc?? Pomozcie prosze!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Dwujezyczny Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:41
      Ja bym sie bal ;)
      Prof Kobyłka jest fajnym nauczycielem i raczej przychylny uczniom, poki sie mu
      nie podpadnie. Totez jak przed lekcja poswiecisz trocha czasu na przeczytanie
      podrecznika i na lekcjach bedziesz go sluchal to przezyjesz chemie i przy tym
      mozesz sie dobrze bawic. Jezeli ktos z dwujezycznych to przeczyta - wysmieje,
      ale im nie wierz :)
      • Gość: ShockedPerson Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:04
        On fajny???? Straszny, straszny, straszny... Tlumaczy owszem, ale w profilu
        podstawowym wymaga tego, co w profilu rozszezonym! Podpasc mu? Lepiej sie
        powiesic!!!!
        • Gość: Szewczyk_Dratewka Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:05
          Oj tak! Podpadlam mu...bylo (jest) strasznie!
          Facet ma poczucie humoru! Zlosliwe, kasliwe ale ma!!!
          Chemia - trzeba sie uczyc.
          Zapraszam do szkoly. Takich "kwiatkow" nie znajdziesz nigdzie! W szkole jest fajnie!
          • Gość: uczen Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:37
            14 LO to najlepsza szkola. Mila atmosfera. Chemicy sa co prawda porabani, ale
            coz...Moze zreszta to nie tak. Ja lubie historie i polski. Nie lubie chemi wiec
            nie lubie Kobylki. On jednak jest fajny, wymagajacy ale fajny. Widac, ze pracuje
            na Uniwerku. W chemii jest rewelacyjny. Widac i czuc, ze jest pasjonatem.
    • Gość: klasa1 Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:14
      No wiec chemi rzeczywiscie ucza Szterenberg (ona tylko w klasach chemicznych) i
      Kobylka, sa tez inne pania ale o nich raczej nic nie powiem. Zreszta o ile wim
      ona sa na wylocie. Kobylka uczy w gimnazjum oraz w klasach dwujezycznych liceum.
      Sam jestem uczniem takiej klasy i wiem co mowie. Pan Kobylka jest OK. Wymagajacy
      bardzo, ale tez bardzo dobrze tlumaczy. Jesli tlumaczy. Latwo mu podpasc,
      niesety. Wtedy nie tlumaczy i jest wtedy bieda.
      Ma bardzo dobre poczucie humoru!
      • Gość: gimnazjalista Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:54
        Profesor Kobyłka uczy też w Gimnazjum. To świetny nauczyciel. Bardzo go lubię.
        Bałem się chemii, teraz już sie nie boję. Pan Kobyłka bardzo dobrze tłumaczy,
        wymaga ale widomo czego. Nie robi za często kartkówek, tylko, jak już zrobi to
        dość surowo ocenia i niestety nie można ich poprawiać. Chemia jest jednak fajnym
        przedmiotem.
    • Gość: uczennica14lo Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.78.* 18.01.06, 20:12
      nie wiem jaki jest kobylka ale smieja sie z niego ostro (uczniowie):)wiec
      pewnie daje sobie wejsc na glowe. mnie uczy sztefka swietna kobieta - tylko
      wiadomo uczyc sie trzeba ale tlumaczy...poradzisz sobie pewnie:)
      • Gość: uczen Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:59
        Kto sie smieje? Smieje sie klasa 1B - ale te palanty (bo tak wlasnie o nich
        mysle) smieja sie z kazdego. Z Ciebie tez sie pewnie smieja, bo uwazaja Cie za
        gorsza od nich! Oni przeciez sa najlepsi! Najwieksi i tylko oni sie licza.
        Pan profesor Kobylka jest dobrym nauczycielem. Znam go ze szkoly, a moj brat
        mial z nim zajecia na Uniwersytecie. Barszo go lubie.
        • Gość: uczennica Re: Chemia w 14 LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.78.* 17.02.06, 21:48
          :)ale to nie byla1b tylko niewiele lepiej:gimnazjum i patryk arlamowski
          vel.koniu. no masz racje nie znam nie wypowiadam sie ale sztefi na pewno jest
          lepsza...czy kobylka mowi "moooooooool" lub "aniolki zlote"?a widzisz!!
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka