miaau 17.01.06, 22:07 jak w temacie, baardzo dobry gatunkowo, najlepiej w salnie / sklepie z dobrym krawcem, ktore profesjonalnie dopsuje lub wprowadzi ewentualne poprawki.. za wszelkie opinie z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erni Re: Wrocławski Twins IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:12 Wrocławskie garnitury Twins bardzo cenione na świecie: www.twins-company.com/ i pozostałe: sic.teleadreson.com.pl/dolno%C5%9Bl%C4%85skie/produkcja_odzie%C5% BCy_innych_tekstyli%C3%B3w/garnitury_p%C5%82aszcze_m%C4%99skie_produkcja_(2311) a.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Garnitur meski- gdzie kupic? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.01.06, 01:02 podaruj sobie Twinsa.... szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Garnitur meski- gdzie kupic? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.01.06, 00:17 up, bo też szukam, ale mnie interesuje cenowo do 1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: Garnitur meski- gdzie kupic? IP: 85.219.243.* 20.01.06, 02:34 sunsetsiuts na piłsudskiego - dobra jakość i fajne wzory (mam 4 właśnie od nich) nn Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Stefan 20.01.06, 06:45 Ja, jak mam problemy z kupnem garnituru to chodzę do sklepu Stefan na rogu Piłsudskiego i Stawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus san szit IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.06, 15:28 Siec niniejsz ma ta zalete, ze maja przewaznie w miare tanie garnitury i czesto inne niz slusznie obowiazujace wzory (np przez jakis czas prawie nigdzie nie mozna bylo kupic garniturow z wysoka kamizelka - a u nich bylo). Natomiast problem, ktory mialem z nimi juz kilka razy (garnitury, plaszcze) jest taki, ze nie szyja tylko fastryguja. Nie wiem czy to kwestia uzytyych nici czy technologia produkcji, ale wiele ubran trzeba przeszyc raz jeszcze i dopiero nadaja sie do uzytku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Garnitur meski- gdzie kupic? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.01.06, 02:04 Sunset Suits? to jakiś żart. Zobaczę z tą Intermodą, ale to wszystko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Garnitur meski- gdzie kupic? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.06, 09:46 Tylko Intermoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Garnitur meski- gdzie kupic? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.01.06, 09:52 www.noor.pl Punk sprzedaży ul.zachodnia 14 polecam gorąco wysoka jakość ceny producenta garnitury szyte "bytom" Odpowiedz Link Zgłoś
ekkaa Re: Garnitur meski- gdzie kupic? 22.05.18, 19:34 no ja polecam Noor. pl - mają dobrze uszyte i ładne garnitury. Szczerze mówiąc wybór też spory - ciężko zdecydować się! Odpowiedz Link Zgłoś
buskav Re: Garnitur meski- gdzie kupic? 17.06.18, 14:17 tak, sklep jest na prawdę bardzo fajny i ma świetny asortyment! dobrej jakości! Odpowiedz Link Zgłoś