hasz0 21.06.08, 13:22 ________państwo prawnicze - WINA W III RP-a________ wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5335406,Obwodnica_wstrzymana_przez_nieczytelny_podpis.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 Re: __________________"WINA" zamiast WIIIA 21.06.08, 13:57 Rządy warszawskich dyletantówIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: obserVATor 21.06.08, 11:48 Odpowiedz doprowadzą do upadku państwa. Warszawiacy mają taką nieprzyjemną cechę, że uważają się za wszechwiedzących, nawet w sprawach, o których nie mają zielonego pojęcia. Znam to z autopsji: pracuję w dużej wielooddziałowej instytucji i często muszę utrzymywać kontakt z warszawską centralą. Najbardziej denerwujące jest to, że trzeba się dobijać o poparcie dla rozwiązań, które dla pracowników "w terenie" są oczywiste a o ktmorych nie mają pojęcia mądralińscy za biurkami w Warszawie. To tak, jakby udowadniać potrzebę mycia żebów po posiłku. - dam sobie jaja obciąć, że gdybym carpaccio4 21.06.08, 12:26 Odpowiedz napisał taki np. list z groźbami do jakiegoś kacyka polityki, podpisując go własnoręcznie nieczytelnym podpisem, to system udowodnił by mi, że to ja i skazał na przysłowiowe galery. prawo to zbiór frazesów i bełkotu którymi ciemnemu ludowi władca zawsze udowodni, że ma racje. Sedziowie zawsze podlizuja sie wladzy .... amanasunta 21.06.08, 12:59 Odpowiedz W przypadku PO robia toz wielka przyjemnoscia, bo.....sitwa prawnicza przy PO bezpieczna)))))) A Polska......co to takiego dla sedziego? Nie ma takiego pojecia w Kodeksach Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 3 muszkieterów to nie interesuje 21.06.08, 19:00 ani obrona IPN ani autostardy ani latarnie oswietlajace gangsterów zakradających sie na staruszki Syzyf męczy się na darmo i slizga na slinie małych opluwaczy...którzy plują na górę Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: 3 muszkieterów to nie interesuje 21.06.08, 19:11 Ty bedziesz mi dyktowal co ma mnie interesowac? hasz0 napisał: > ani obrona IPN Ja chce bronic IPN przed marnotrawieniem pieniedzy z podatkow. Niech misje IPN finansuja misjonarze. > ani autostardy ani latarnie oswietlajace gangsterów Nie widzialem gangsterow na belgijskich autostradach. A psich gowien na ulicach Brukseli nie uwazam za temat do dyskusji. Wystarczy sprzatac. > Syzyf męczy się na darmo Prometeusz niszczy sobie watrobe w ciagu alkoholowym. Ty to masz leb do gorzaly Haszu. > i slizga na slinie małych opluwaczy...którzy plują na górę Nie przyszedl Mahomet do gory ... Tak nalezy postepowac z prorokami. Faktycznie slizgasz sie na dowodach swych klamstw. Ale ja wiem, ze prorok nie klamie, on wieszczy. Nieodmiennie jestes czwartym do brydza W Trojcy Jedynym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 Re: A noże w plecy? 22.06.08, 11:51 Oddasz Zywiecczyzne monarchii Habsburgow? Czy zrobisz lobotomie swoich urojen? Noze sobie uroiles. Te w zebach co je widzisz w lustrze to bolszewickie. Odpowiedz Link Zgłoś