push.sp 18.01.06, 20:53 w leb sie puknijcie! dzieci w piaskownicy madrzej sie bawia... niedocenienie chlopcy w krotkich majtkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifa Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.e-wro.net.pl 18.01.06, 21:12 Będa pracować w cieniu czy tez w świetle żarówk OSRAM ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Zdrojewski?? 18.01.06, 21:15 Powinni dać jakiegoś emerytowanego oficera a nie cywila. Może niech każdy się zajmuje tym na czym się dobrze zna? Wojskowi armią, lekarze medycyną itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Zdrojewski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 01:41 Emerytowanego oficera? Z Ludowego Wojska? Może po kursie w Moskwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarka Re: Zdrojewski?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 05:09 Proszę o podanie nr telefonu sektretariatu. Chciałabym się zaciągnąć do wojska i służyć panu "ministrowi" Obrony. Moje umiejętności i wykształcenie chętnie zademonstruję podczas "rozmowy" kwalifikacyjnej. Umiem czyścić lufy, moździerze, ładować armaty, wymienić gąsienice w czołgu. Znam język arabski, suahili i alfabet Morse'a. Biegle obsługuję telegraf (pod warunkiem, że działa). Mam jeszcze wiele innch atutów, ale nie opiszę ich tu z obawy przed skasowaniem wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Popieram IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 21:21 Czekam na karte mobilizacyjna i aprowizacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:46 Ja zadowolę się wyłącznie kartą aprowizacyjną, byle nie na zestaw z zapasów nienaruszalnych. Powstanie POprawnego ministerstwa obrony wyrażnie zwiększyło moje poczucie bezpieczeństwa, jestem pod dobrymi skrzydłami od stodoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.lan.pop.pl 18.01.06, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowiec Ryan podobno mają dostać pancerne rowery, a ich kolega IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 18.01.06, 21:43 Bronisław Komorowski ma w W-wie zorganizować przetarg na zakup drzwi od stodół dla polskich lotników.... teraz jest więc już jasne PO = Przysposobienie Obronne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 Oho, zaczyna się IP: *.lan.pop.pl 18.01.06, 21:45 PiSiorek zaczyna kampanię wyborczą. W stylu Kurskiego oczywiście. Ech, wy... "odnowa moralna" Odpowiedz Link Zgłoś
fenistil Re: Oho, zaczyna się 18.01.06, 21:48 całość BACZNOŚĆ !!! ... Spocznij !!! Na prawo (i sprawiedliwość) PATRZ !!! No ! I o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowiec Ryan Re: Oho, zaczyna się IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 18.01.06, 21:53 Gość portalu: darek_w1 napisał(a): > PiSiorek zaczyna kampanię wyborczą.... Nie ma się co rzucać, przecież znowu przegracie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hurysa1 Re: Oho, zaczyna się 18.01.06, 22:54 Panowie, a może byście mnie przekonali. Nie chodzę na wybory (z wyboru), ale ta nieobywatelska postawa zaczyna mnie nudzić. Jeśli będziecie obrzucać się inwektywami (czasami bardzo śmiesznymi) nie spowodujecie mojego pójścia. Pamiętajcie - to ja jestem większością tego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
napoj.chmielowy Re: Oho, zaczyna się 18.01.06, 23:17 hurysa1 napisała: > Panowie, a może byście mnie przekonali. Nie chodzę na wybory (z wyboru), ale ta > nieobywatelska postawa zaczyna mnie nudzić. Jeśli będziecie obrzucać się > inwektywami (czasami bardzo śmiesznymi) nie spowodujecie mojego pójścia. > Pamiętajcie - to ja jestem większością tego narodu. Muzułmanko! Przez swoją relgię jesteś mniejszością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abbadona Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: 194.146.219.* 19.01.06, 08:50 Znowu powstała jakas pasozytnicza komórka do robienia wiatru i spraw owocowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 11:36 Nie chcę żadnego wojskowego na stółku w MON. Ale na Boga przecież P.Zdrojewski to nawet w wojsku chyba nie był! Poza tym kolejny specjalista od wszystkiego? Człowiek rzucony przez partię "na front"? Jednego takiego speca już nam PO zafundowała swego czasu (choć wtedy był z innego ramienia) - P.Komorowski jakoś nie za bardzo sobie radził w tym bagienku i muzeum khaki zwanym Wojsko Polskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAMIĘTAMY Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:07 Pamiętamy akcję (a raczej prowokację) posła PO Pana Miodowicza z pania Jarucką! I tej akcji i lekcji długo nie zapomnijmy!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bez przesady Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:31 Zdrojewski w wojsku był (chyba artyleria) skończył kurs w Akademii Obrony Narodowej i coś tam jeszcze. Wystarczy wejść na jego stronę internetową lub odczytać inne informacje. A poza tym tego marudzenia czysto politycznego już jest ponad miarę !Jestem za cywilnym nadzorem nad armią, o to przecież walczono w Polsce ! Odrobina krytycyzmu też by się niektórym przydała.. Odpowiedz Link Zgłoś