Dodaj do ulubionych

Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działać

18.01.06, 20:53
w leb sie puknijcie!
dzieci w piaskownicy madrzej sie bawia...
niedocenienie chlopcy w krotkich majtkach...
Obserwuj wątek
    • Gość: fifa Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.e-wro.net.pl 18.01.06, 21:12
      Będa pracować w cieniu czy tez w świetle żarówk OSRAM ??
    • wielki_czarownik Zdrojewski?? 18.01.06, 21:15
      Powinni dać jakiegoś emerytowanego oficera a nie cywila. Może niech każdy się zajmuje tym na czym się dobrze zna? Wojskowi armią, lekarze medycyną itp.
      • Gość: Muniek Re: Zdrojewski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 01:41
        Emerytowanego oficera? Z Ludowego Wojska? Może po kursie w Moskwie?
      • Gość: sekretarka Re: Zdrojewski?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 05:09
        Proszę o podanie nr telefonu sektretariatu.
        Chciałabym się zaciągnąć do wojska i służyć panu "ministrowi" Obrony.
        Moje umiejętności i wykształcenie chętnie zademonstruję podczas "rozmowy"
        kwalifikacyjnej.
        Umiem czyścić lufy, moździerze, ładować armaty, wymienić gąsienice w czołgu.
        Znam język arabski, suahili i alfabet Morse'a.
        Biegle obsługuję telegraf (pod warunkiem, że działa).
        Mam jeszcze wiele innch atutów, ale nie opiszę ich tu z obawy przed skasowaniem
        wątku.
    • Gość: Emeryt Re: Popieram IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.06, 21:21
      Czekam na karte mobilizacyjna i aprowizacyjna.
      • Gość: Łoś_bimbacz Re: Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:46
        Ja zadowolę się wyłącznie kartą aprowizacyjną, byle nie na zestaw z zapasów
        nienaruszalnych. Powstanie POprawnego ministerstwa obrony wyrażnie zwiększyło
        moje poczucie bezpieczeństwa, jestem pod dobrymi skrzydłami od stodoły.

• Gość: darek_w1 Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.lan.pop.pl 18.01.06, 21:41
    • Gość: szeregowiec Ryan podobno mają dostać pancerne rowery, a ich kolega IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 18.01.06, 21:43
      Bronisław Komorowski ma w W-wie zorganizować przetarg na zakup drzwi od stodół
      dla polskich lotników....

teraz jest więc już jasne PO = Przysposobienie Obronne
    • Gość: darek_w1 Oho, zaczyna się IP: *.lan.pop.pl 18.01.06, 21:45
      PiSiorek zaczyna kampanię wyborczą. W stylu Kurskiego oczywiście. Ech,
      wy... "odnowa moralna"
      • fenistil Re: Oho, zaczyna się 18.01.06, 21:48
        całość BACZNOŚĆ !!!
        ...
        Spocznij !!!
        Na prawo (i sprawiedliwość) PATRZ !!!

No !
        I o to chodzi :)
      • Gość: szeregowiec Ryan Re: Oho, zaczyna się IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 18.01.06, 21:53
        Gość portalu: darek_w1 napisał(a):

> PiSiorek zaczyna kampanię wyborczą....

Nie ma się co rzucać, przecież znowu przegracie....
        • hurysa1 Re: Oho, zaczyna się 18.01.06, 22:54
          Panowie, a może byście mnie przekonali. Nie chodzę na wybory (z wyboru), ale ta
          nieobywatelska postawa zaczyna mnie nudzić. Jeśli będziecie obrzucać się
          inwektywami (czasami bardzo śmiesznymi) nie spowodujecie mojego pójścia.
          Pamiętajcie - to ja jestem większością tego narodu.
          • napoj.chmielowy Re: Oho, zaczyna się 18.01.06, 23:17
            hurysa1 napisała:

> Panowie, a może byście mnie przekonali. Nie chodzę na wybory (z wyboru), ale ta
            > nieobywatelska postawa zaczyna mnie nudzić. Jeśli będziecie obrzucać się
            > inwektywami (czasami bardzo śmiesznymi) nie spowodujecie mojego pójścia.
            > Pamiętajcie - to ja jestem większością tego narodu.

Muzułmanko!
            Przez swoją relgię jesteś mniejszością.
    • Gość: Abbadona Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: 194.146.219.* 19.01.06, 08:50
      Znowu powstała jakas pasozytnicza komórka do robienia wiatru i spraw
      owocowych...
    • Gość: Vlad Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.06, 11:36
      Nie chcę żadnego wojskowego na stółku w MON. Ale na Boga przecież P.Zdrojewski
      to nawet w wojsku chyba nie był! Poza tym kolejny specjalista od wszystkiego?
      Człowiek rzucony przez partię "na front"? Jednego takiego speca już nam PO
      zafundowała swego czasu (choć wtedy był z innego ramienia) - P.Komorowski jakoś
      nie za bardzo sobie radził w tym bagienku i muzeum khaki zwanym Wojsko
      Polskie....
    • Gość: PAMIĘTAMY Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:07
      Pamiętamy akcję (a raczej prowokację) posła PO Pana Miodowicza z pania Jarucką!
      I tej akcji i lekcji długo nie zapomnijmy!.
      • Gość: Bez przesady Re: Sekretariat obrony narodowej PO zaczął działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:31
        Zdrojewski w wojsku był (chyba artyleria) skończył kurs w Akademii Obrony
        Narodowej i coś tam jeszcze. Wystarczy wejść na jego stronę internetową lub
        odczytać inne informacje. A poza tym tego marudzenia czysto politycznego już
        jest ponad miarę !Jestem za cywilnym nadzorem nad armią, o to przecież walczono
        w Polsce ! Odrobina krytycyzmu też by się niektórym przydała..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka