Gość: Słoju IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.11.02, 15:49 Skończyłem tę budę. Czy ona jeszcze istnieje, czy są jacyś absolwenci, którzy czasami odwiedzają to Forum? Czekam ja jakikolwiek kontakt. Pozdrr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrioosh Re: Policealne Studium Turystyczne IP: *.ludwikowice.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 09:33 Ja też jestem absolwentem PST rocznik 2000. Spędziłem w tej szkole wspaniałe 2 lata:) Poznałem wielu ciekawych ludzi z którymi kontakty utrzymuje do dziś. Poznałem wiele ciekawych miejsc o których wcześniej nie miałem pojęcia. Czy po zajęciach też chodziłeś z ekipą na twierdze? Pozdrawiam Syrioosh --- Krajobraz sercu bliski www.nowaruda.o.k.pl/index1ok.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoju Re: Policealne Studium Turystyczne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 14:09 Dzieki za odpowiedź, zaczynałem się obawiać, że absolwenci tej szacownej placówki wymarli na jakąś tajemnicza chorobę. Twierdza oczywiście, super sprawa, zawsze żałowałem, iż tylko jej fragment jest udostępniany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pablos6 Re: Policealne Studium Turystyczne 22.02.03, 13:48 Witam , również kończyłem PST (1996) i podobnie mile ten okres wspominam, choć muszę stwierdzić do niczego mi się to nie przydało. O ile wiem większość osób kończących PST nie pracuje branży turystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś