syniec 28.11.04, 21:30 Czy ktoś wie co dzieje się w Rulimpexie. Słyszałem ze nie płacą pracownikom. Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doniaania Re: Rulimpex 30.11.04, 18:22 nie mam pojecia o placach :-( pewnie jak to bywa zawalaja terminy. podobno niby firma bankrutuje, ktos inny mowi ze to sciema. i jak tu sie w tym wszystkim polapac. w kazdym badz razie piekarnia dalej piecze i sprzedaje. czuc u mnie w domu:-))no i w niedziele sa ladne kolejki za chlebem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrednotka Re: Rulimpex 07.04.05, 11:43 wiecie co?? dla mnie to śmieszne. Piekarnia jest przepisana na żonę więc nie moga ruszyć. Firma pada- nie mają czym płacić, pracownicy nie dostają wypłat i nie jest opłacany zus. A na dodatek Pan Rulinski twierdzi że to tylko chwilowo i że firma stanie na nogi- tak wmawia przacownikom :(. Jest to jedna wielka ściema...szkoda mi ich wszystkich. Dyraktorzy nakradli a teraz pracownicy musza ponosić tego konsekwencję- cała polityka bolsławca :[ Odpowiedz Link Zgłoś
izerskie Re: Rulimpex 07.04.05, 14:32 nie tylko bolesławca, niestety... pozdrawiam ['] pamiętajmy www.joemonster.org/article.php?sid=4564&mode=thread&order=0 Odpowiedz Link Zgłoś