adria14 22.01.06, 16:39 wie ktos moze gdzie we wrocławiu kupić kota persa???i za ile..pilne!!prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joko5 Re: prosze o pomoc!! 22.01.06, 17:10 Kota w typie persa możesz kupić na giełdzie zoologicznej w niedzielę na Świebodzkim bliżej Braniborskiej ceny już od 200,00, ale nie masz pewności co wyrośnie z takiego milutkiego kłębuszka. Sama kupiłam jak się później okazało u zwykłego rozmanżacza kotów i pomino, że kotka jest u nas ponad dwa lata i otaczamy ją ciepłem i miłością kotka jest a społeczna, boi się wszystkiego nawet nas, a nigdy nie zrobilismy jej nic złego. Jak przypominam sobie co widziałam wtedy u tego pseudo chodowcy, to wszystko jest jasne, kotki poupychane w klatkach, ale ja tego w takim świetle nie widziałam, chciałam mieć tylko milusiego małego i w miarę takiego kotka, a to bardzo ważne w jakim wieku kot jest zabierany od matki i w jakich warunkach spędza trzy pierwsze m-ce swego kociego zycia bo w prawdziwych chodowlach w takim właśnie wieku wydają koty do ludzi. Możesz jeszcze kupić kota w zarejestrowanej hodowli którą możesz np. znaleźć w internecie, w związku felinologicznym, popytaj się w okolicznych sklepach z art. dla zwierząt, sprzedawcy najczęściej znają chodowców z Wrocławia. strony.koty.pl/pzfkotyrasowe/polska.html miau.pl/ cc.wroclaw.pl/ www.elsze.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: prosze o pomoc!! 22.01.06, 17:21 Następne namiary: www.catmar.nd.e-wro.pl/pliki/oferta.html koty.e-wind.pl/index.php?m=hodowle_pl wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/sprzedam-psy-koty-zwierzaki_1900_1.html artykuly.hodowca.pl/art.php?ide=36 www.autogielda.com.pl/?dzial=02000270002&strona=3 ale.gratka.wp.pl/ogloszenie/144005.html www.free.of.pl/i/icf/hodowle.htm#per www.gieldy.pl/02-d.shtml?100001295*1096361669 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adria Re: prosze o pomoc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:23 wielkie dzieki:)))) mam juz jednego z giełdy i juz nie mam zamiaru tam kupywać dlatego pytam o inne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: prosze o pomoc!! 22.01.06, 23:09 Osobiście znam panią z tej chodowli i wydaje się, że kocha koty a nie tylko na nich zarabia, poprzez nią pewnie możesz dotrzeć do innych wiem, że zna kilka innych chodowli. Popytaj w osiedlowych sklepach zoologicznych czy nie mają zaprzyjaźnionych chodowców, czasami są także ogłoszenia w Kakadu (sklep w Carrefourze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adria Re: prosze o pomoc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:21 znalzałam juz kilka ofert pisałam meile kilka mam telefonów jutro bede dzwonić a na odp. bede czekała..jeszcze raz dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś