stencela 26.01.06, 10:59 Bardzo proszę o pomoc. Potrzebny jest lekarz neurolog-epileptolog, może ktoś mógłby polecić dobrego specjalistę. Sprawa bardzo pilna! Dziękuję z góry i czekam na informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stencela Re: epilepsja (padaczka) 28.01.06, 11:12 Ponawiam swój post. Proszę pomóżcie!!! Mam chorą córkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamai1 Re: epilepsja (padaczka) 28.01.06, 17:25 Dr Ujma-czapska ( ordynator neurologii dzieciecej w marciniaku) przyjmuje prywatnie na Canaletta 345-12-60. W "Promyku słońca też są neurolodzy dzieciecy. też słyszałam z forum,ze dr.Dołyk jest dobra- pracuje w Korczaku. Odpowiedz Link Zgłoś
stencela Re: epilepsja (padaczka) 30.01.06, 14:38 Dziękuję bardzo za informację. Córka leczyła się u dr Kozika, był znakomitym fachowcem i lekarzem z powołania, niestety zmarł. Zaczęłam więc szukać, o dr Ujmie-Czapskiej też słyszałam. Jeszcze raz dziękuję i oczekuję dalszych wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
kat251 Re: epilepsja (padaczka) 05.05.06, 17:58 Polecam specjalistę - dr Krause ze szpitala i poradni na ul. Traugutta. Prywatnie przyjmuje m.in. na ul. Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziska1 Re: epilepsja (padaczka) 22.05.06, 20:51 Dr B.Paradowski. Przyjmuje we Wrocławiu i okolicach. Rewelacyjny neurolog, jednak nie jestem pewna czy specjalizuje się również w neurologii dziecięcej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś