Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 30.01.06, 16:01 dzis wierca dziurki pod słupy ogrodzenia wiec cos zaczyna sie dziac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erni Re: Globis Rusza :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:17 Hurra !!! Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Globis Rusza :) 30.01.06, 17:38 Przypomnijcie, żebym nie mylił inwestycji: Globis ma stanąć obok hotelu Wrocław, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rrrradical :/ Szkoda tylko,że w por.do Arkad i CP to będzieKICHA IP: *.ar.wroc.pl 30.01.06, 20:33 Po prostu kolejny tępy kloc - prostopadłościan, w dodatku niższy nawet od hotelu Wrocław, że o "falowcu" Arkad Wrocławskich nie wspomnę...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rrrradical :/ Kicha! W tak prestiżowym miejscu i vis-a-vis A.W.! IP: *.ar.wroc.pl 30.01.06, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Kicha! W tak prestiżowym miejscu i vis-a-vis 30.01.06, 21:30 Nie krytykuj tak od razu, trzeba poczekać aż wybudują i później oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP Re: Czas najwyższy! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.01.06, 22:26 W końcu wiosne idzie. Moze juz w lutym zaczną kopać:) I pomyslec, ze dzis tamtedy przechodzilem, i nic nie zauwazylem ... Chyba dlatego, ze minałem sie z pewną pikną damulką (pod hotelem Wroclaw) i na niej skupiłem cała swą uwagę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 08:55 To znaczy, że jesteś normalnym mężczczyzną, bo gdybyś bardziej koncentrował się na dziurach... pod słupy to byłoby co najmniej dziwne.): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Czas najwyższy! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 31.01.06, 08:58 dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach stojących na Arkadach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Czas najwyższy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:08 >dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach >stojących na Arkadach. :) Zboczeniec !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 09:30 Gość portalu: Rafis napisał(a): > dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach > stojących na Arkadach. :) Wiesz, nogi mają sporo dłuższe od najdłuższych nóg panien, więc może dlatego;) Jakieś wizualki tego budynku? Dalej obowiązuje pierwszy projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 09:56 Na stronach GTC jest taka wizualka: www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/globiswroclaw/globis-wroclaw.jpg&width=250&height=210 Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Nie jest zły 31.01.06, 10:17 Moim zdaniem ten projekt tak jak wygląda na obrazku nie jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 10:23 Dzięks michał. Czyli nic się nie zmieniło. Ten półokrągły daszek z początku wydawał się trochę trącić myszką, ale z dołu nie będzie widć:) Projekt chyba niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo von Breslau Re: Czas najwyższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:24 > dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach > stojących na Arkadach. :) Żurawio-filu wstretny !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viceroy Re: Globis Rusza :) IP: *.wroclaw.mm.pl 31.01.06, 10:17 Oj boje sie, że przez te Globisy i inne, centrum połudnowe nie stanie sie europejskim city, tylko takim warszawskiem kwartałem ul.Świetokrzyskiej, E.Plater i Jana Pawła II.No ale poczekajmy na efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Globis Rusza :) 31.01.06, 10:18 Ale jak ma wyglądać europejskie centrum? Jakiś przyjkład poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viceroy Re: Globis Rusza :) IP: *.wroclaw.mm.pl 31.01.06, 10:38 preslaw napisał: > Ale jak ma wyglądać europejskie centrum? Jakiś przyjkład poproszę! La defense w Paryżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrzęda Radical Ciekawe, gdzie wbijają te słupki pod ogrodzenie??? IP: *.ar.wroc.pl 31.01.06, 12:44 Bo wczoraj jadąc tamtędy z centrum przez Powstańców o 22,30 nie widziałem ani jednego słupka , a specjalnie uważnie się przyglądałem :((( A co do projektu, to oczywiście, że mógł być gorszy, ale ten nie powala na kolana niestety...:((( Zwłaszcza w odniesieniu do ciekawej falującej elewacji biurowca Arkad czy przyszłych pobliskich ambitnych architektonicznie (mam nadzieję!!!) drapaczy Centrum Południowego..... Jeszcze tylko przydałoby się coś zrobić z tym stojącym ni w pięć, ni w dziewięć, skromnym wysokością i rażącym kolorem chłodni, hotelikiem Wrocław... Może jakaś modernizacja przez nowego właściciela (Accor zdaje się ?) i przy okazji koniecznie podwyższenie go do przyzwoitych w tym miejscu chociaż 15 pięter (lekka stalowa nadbudowa np?)... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Ciekawe, gdzie wbijają te słupki pod ogrodzen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.06, 16:09 No właśnie, pytanie do ekspertów-budowlańców: czy mozliwa jest taka dobódówka 4 lub pieciu pieter do hotelu wrocław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Ciekawe, gdzie wbijają te słupki pod ogrodzen IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:37 przede wszystkim zdezintegrowac stacje bipi i ten uroczy zieloniutki parking. warsztaty i inszy badziew przy estakadzie tez wypadaloby unieszkodliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis ERRATA IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 01.02.06, 07:55 byłem tam ponownie, tym razem blizej i okazało sie ze to jednak nie odwierty pod dziurki tylko odwierty geologiczne-chyba sprawdzaja warstwy gleby wiec na prace ziemne jeszcze troche poczekamy zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepe Re: ERRATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:33 Na wizualkach bardzo piękna stacja benzynowa sobie stoi... czyli Globis dosunięty do chodnika, hotel odsunięty, i taki zygzak będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g625 Re: ERRATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.06, 13:03 www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/globiswroclaw/globis-wroclaw.jpg&width=1000&height=840 www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/galeria/globiswroclaw/globiswr_3.jpg&width=640&height=480 www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/galeria/globiswroclaw/globiswr_2.jpg&width=640&height=480 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radical BPiPzburzyć,zbud-ć drapacze,hotel podwyższyć i OK IP: *.ar.wroc.pl 02.02.06, 19:55 Odpowiedz Link Zgłoś