Dodaj do ulubionych

Globis Rusza :)

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 30.01.06, 16:01
dzis wierca dziurki pod słupy ogrodzenia wiec cos zaczyna sie dziac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: Globis Rusza :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:17
      Hurra !!! Pycha!
      • preslaw Re: Globis Rusza :) 30.01.06, 17:38
        Przypomnijcie, żebym nie mylił inwestycji: Globis ma stanąć obok hotelu Wrocław, tak?
        • Gość: Jurek Re: Globis Rusza :) IP: 156.17.100.* 30.01.06, 18:24
          TAK :)
          • Gość: Rrrradical :/ Szkoda tylko,że w por.do Arkad i CP to będzieKICHA IP: *.ar.wroc.pl 30.01.06, 20:33
            Po prostu kolejny tępy kloc - prostopadłościan,
            w dodatku niższy nawet od hotelu Wrocław, że o
            "falowcu" Arkad Wrocławskich nie wspomnę...:(((
            • Gość: Rrrradical :/ Kicha! W tak prestiżowym miejscu i vis-a-vis A.W.! IP: *.ar.wroc.pl 30.01.06, 20:36
              • preslaw Re: Kicha! W tak prestiżowym miejscu i vis-a-vis 30.01.06, 21:30
                Nie krytykuj tak od razu, trzeba poczekać aż wybudują i później oceniać.
                • Gość: RP Re: Czas najwyższy! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.01.06, 22:26
                  W końcu wiosne idzie. Moze juz w lutym zaczną kopać:)
                  I pomyslec, ze dzis tamtedy przechodzilem, i nic nie zauwazylem ...
                  Chyba dlatego, ze minałem sie z pewną pikną damulką (pod hotelem Wroclaw) i na
                  niej skupiłem cała swą uwagę ;P
                  • preslaw Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 08:55
                    To znaczy, że jesteś normalnym mężczczyzną, bo gdybyś bardziej koncentrował się
                    na dziurach... pod słupy to byłoby co najmniej dziwne.):
                    • Gość: Rafis Re: Czas najwyższy! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 31.01.06, 08:58
                      dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach
                      stojących na Arkadach. :)
                      • Gość: erni Re: Czas najwyższy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:08
                        >dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach
                        >stojących na Arkadach. :)

Zboczeniec !!!

:)

• capo_di_tutti_capi Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 09:30
                        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach
                        > stojących na Arkadach. :)

Wiesz, nogi mają sporo dłuższe od najdłuższych nóg panien, więc może dlatego;)

Jakieś wizualki tego budynku? Dalej obowiązuje pierwszy projekt?
                        • mi.chal Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 09:56
                          Na stronach GTC jest taka wizualka:
                          www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/globiswroclaw/globis-wroclaw.jpg&width=250&height=210
                          • preslaw Nie jest zły 31.01.06, 10:17
                            Moim zdaniem ten projekt tak jak wygląda na obrazku nie jest zły.
                          • capo_di_tutti_capi Re: Czas najwyższy! 31.01.06, 10:23
                            Dzięks michał. Czyli nic się nie zmieniło. Ten półokrągły daszek z początku
                            wydawał się trochę trącić myszką, ale z dołu nie będzie widć:) Projekt chyba
                            niezły.
                      • Gość: lolo von Breslau Re: Czas najwyższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:24
                        > dla mnie to jest dziwne, ja jak tam jestem to koncentruję sie na żurawiach
                        > stojących na Arkadach. :)

Żurawio-filu wstretny !!! ;)
    • Gość: viceroy Re: Globis Rusza :) IP: *.wroclaw.mm.pl 31.01.06, 10:17
      Oj boje sie, że przez te Globisy i inne, centrum połudnowe nie stanie sie
      europejskim city, tylko takim warszawskiem kwartałem ul.Świetokrzyskiej,
      E.Plater i Jana Pawła II.No ale poczekajmy na efekt.
      • preslaw Re: Globis Rusza :) 31.01.06, 10:18
        Ale jak ma wyglądać europejskie centrum? Jakiś przyjkład poproszę!
        • Gość: viceroy Re: Globis Rusza :) IP: *.wroclaw.mm.pl 31.01.06, 10:38
          preslaw napisał:

> Ale jak ma wyglądać europejskie centrum? Jakiś przyjkład poproszę!

La defense w Paryżu
          • Gość: Zrzęda Radical Ciekawe, gdzie wbijają te słupki pod ogrodzenie??? IP: *.ar.wroc.pl 31.01.06, 12:44
            Bo wczoraj jadąc tamtędy z centrum przez Powstańców
            o 22,30 nie widziałem ani jednego słupka ,
            a specjalnie uważnie się przyglądałem :(((
            A co do projektu, to oczywiście, że mógł być gorszy,
            ale ten nie powala na kolana niestety...:(((
            Zwłaszcza w odniesieniu do ciekawej falującej
            elewacji biurowca Arkad czy przyszłych pobliskich
            ambitnych architektonicznie (mam nadzieję!!!) drapaczy
            Centrum Południowego.....
            Jeszcze tylko przydałoby się coś zrobić z tym stojącym
            ni w pięć, ni w dziewięć, skromnym wysokością
            i rażącym kolorem chłodni, hotelikiem Wrocław...
            Może jakaś modernizacja przez nowego właściciela
            (Accor zdaje się ?) i przy okazji koniecznie
            podwyższenie go do przyzwoitych w tym miejscu
            chociaż 15 pięter (lekka stalowa nadbudowa np?)...
            Pozdro
            • Gość: mag Re: Ciekawe, gdzie wbijają te słupki pod ogrodzen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.06, 16:09
              No właśnie, pytanie do ekspertów-budowlańców: czy mozliwa jest taka dobódówka 4
              lub pieciu pieter do hotelu wrocław?
            • Gość: | Re: Ciekawe, gdzie wbijają te słupki pod ogrodzen IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:37
              przede wszystkim zdezintegrowac stacje bipi i ten uroczy zieloniutki parking.
              warsztaty i inszy badziew przy estakadzie tez wypadaloby unieszkodliwic.
              • Gość: Rafis ERRATA IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 01.02.06, 07:55
                byłem tam ponownie, tym razem blizej i okazało sie ze to jednak nie odwierty
                pod dziurki tylko odwierty geologiczne-chyba sprawdzaja warstwy gleby wiec na
                prace ziemne jeszcze troche poczekamy zapewne.
                • Gość: tepe Re: ERRATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:33
                  Na wizualkach bardzo piękna stacja benzynowa sobie stoi... czyli Globis
                  dosunięty do chodnika, hotel odsunięty, i taki zygzak będzie??
                  • Gość: g625 Re: ERRATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.06, 13:03
                    www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/globiswroclaw/globis-wroclaw.jpg&width=1000&height=840
                    www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/galeria/globiswroclaw/globiswr_3.jpg&width=640&height=480
                    www.gtc.com.pl/galery_image.php?src=pub/img/galeria/globiswroclaw/globiswr_2.jpg&width=640&height=480
                    • Gość: Radical BPiPzburzyć,zbud-ć drapacze,hotel podwyższyć i OK IP: *.ar.wroc.pl 02.02.06, 19:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka