Dodaj do ulubionych

NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU

IP: 213.77.40.* 15.11.02, 23:47
Wrocławianie!
Zapewne 7 grudnia okaże się że w waszym mieście nie będzie w przyszłym roku
meczów ligi światowej w siatkówce.Jestem przekonany że zamiast was, na
trzecie miasto w Kraju w którym będzie liga, wybrana zostanie Bydgoszcz. Tam
znajduje się trzecia co do wielkości hala w Polsce.Otwarta została 11
października tego roku.Razem z dodatkowymi miejscami liczy ponad 8000 miejsc.
Jest to najładniejszy i najnowocześniejszy obiekt w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.02, 00:03
      Gość portalu: JotZet napisał(a):

> Wrocławianie!
      > Zapewne 7 grudnia okaże się że w waszym mieście nie będzie w przyszłym roku
      > meczów ligi światowej w siatkówce.Jestem przekonany że zamiast was, na
      > trzecie miasto w Kraju w którym będzie liga, wybrana zostanie Bydgoszcz. Tam
      > znajduje się trzecia co do wielkości hala w Polsce.Otwarta została 11
      > października tego roku.Razem z dodatkowymi miejscami liczy ponad 8000
      miejsc.
      > Jest to najładniejszy i najnowocześniejszy obiekt w Polsce.

O obsadzie na meczach decyduje raczej atmosfera na meczach.Nie słyszałem
      raczej o tym,że ta dyscyplina jest popularna w waszym miescie.Nie sądze także
      żeby 8tysięczna hala powaliła kogos na kolana.Skoro sie jednak upierasz to
      zobaczymy ;-)
      • Gość: JotZet Re: NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU IP: 213.77.40.* 19.11.02, 15:50
        Gość portalu: Rafis napisał(a)

> O obsadzie na meczach decyduje raczej atmosfera na meczach.Nie słyszałem
        > raczej o tym,że ta dyscyplina jest popularna w waszym miescie.Nie sądze także
        > żeby 8tysięczna hala powaliła kogos na kolana.Skoro sie jednak upierasz to
        > zobaczymy ;-)

Siatkarki z naszego miasta (bank pocztowy)występuja w ekstralidze. Natomiast
        hala w Bydgoszczy jest 3. co do wielkości halą w Polsce.Liczy jak już zostało
        powiedziane max. 8000 miejsc Hala Ludowa natomiast liczy podobno tylko 6000
        miejsc a poza tym jest stara, szara i zmurszała.
        A atmosfera tworzy się nie z racji miasta ale kraju ,dzięki polskim kibicom.

Wszystko przemawia więc za naszym a nie waszym miastem.
        • Gość: Rafis Re: NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.02, 22:47

> Gość portalu: Rafis napisał(a)
          >
          >
          >
          > > O obsadzie na meczach decyduje raczej atmosfera na meczach.Nie słyszałem
          > > raczej o tym,że ta dyscyplina jest popularna w waszym miescie.Nie sądze ta
          > kże
          > > żeby 8tysięczna hala powaliła kogos na kolana.Skoro sie jednak upierasz to
          >
          > > zobaczymy ;-)
          >
          > Siatkarki z naszego miasta (bank pocztowy)występuja w ekstralidze. Natomiast
          > hala w Bydgoszczy jest 3. co do wielkości halą w Polsce.Liczy jak już
          zostało
          > powiedziane max. 8000 miejsc Hala Ludowa natomiast liczy podobno tylko 6000
          > miejsc a poza tym jest stara, szara i zmurszała.
          Wole jak sie mówi,że jest zabytkiem.Jak sie dostawi siedzenia to też miesci
          8000 wiec nie wiem po co było wydawac kupe kasy na tak małą hale jak
          wasza.Teraz powinno sie budowac obiekty na ok. 18-20 tys. widzów.

> A atmosfera tworzy się nie z racji miasta ale kraju ,dzięki polskim kibicom.
          Widac,że raczej nie wiesz jak to jest.Ja tylko pytam skąd u was sie wezmie
          8000 kibiców? We Wrocławiu takowi sa co juz nie raz udowodniono.Bydgoszcz ma
          kibiców ale w żużlu a chyba nie przebranżowia się.
          >
          > Wszystko przemawia więc za naszym a nie waszym miastem.
          Myslałem,że mówimy o obiektach sportowych. ;-)
          • Gość: JotZet Re: NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU IP: 213.77.40.* 20.11.02, 16:07
            Gość portalu: Rafis napisał(a)

> Wole jak sie mówi,że jest zabytkiem.Jak sie dostawi siedzenia to też miesci
            > 8000 wiec nie wiem po co było wydawac kupe kasy na tak małą hale jak
            > wasza.Teraz powinno sie budowac obiekty na ok. 18-20 tys. widzów.
            >
            > > A atmosfera tworzy się nie z racji miasta ale kraju ,dzięki polskim kibico
            > m.
            > Widac,że raczej nie wiesz jak to jest.Ja tylko pytam skąd u was sie wezmie
            > 8000 kibiców? We Wrocławiu takowi sa co juz nie raz udowodniono.Bydgoszcz ma
            > kibiców ale w żużlu a chyba nie przebranżowia się.
            > >
            > > Wszystko przemawia więc za naszym a nie waszym miastem.
            > Myslałem,że mówimy o obiektach sportowych. ;-)

Nie wiem gdzie buduje się obiekty na 18-20 tys widzów. Na pewno nie w Polsce. W
            Warszawie w przyszłym roku zacznie się budowa hali na "tylko" 10tys. miejsc
            W Bydgoszczy hala na pewno zostanie zapełniona po brzegi.To pewne!!!
          • Gość: duzY Rafis - niestety w poprzedniej edycji IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.02, 16:39
            Ligii Światowej (tej z finałem w Katowicach) na mecz do Hali Ludowej przyło ok
            5- 6 tys. kibiców. We Wrocławiu Halę Ludową na bank zapełniają finały PLK oraz
            mecze Euroligi w kosza.
            • Gość: JotZet Re: Rafis - niestety w poprzedniej edycji IP: 213.77.40.* 20.11.02, 17:29
              No! Wreszcie porządna wypowiedź.
            • Gość: Rafis Re: Rafis - niestety w poprzedniej edycji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.02, 18:24
              Gość portalu: duzY napisał(a):

> Ligii Światowej (tej z finałem w Katowicach) na mecz do Hali Ludowej przyło
              ok
              > 5- 6 tys. kibiców. We Wrocławiu Halę Ludową na bank zapełniają finały PLK
              oraz
              > mecze Euroligi w kosza.

Z Portugalia było 8000 :-)mimo iż hala miesci 6000 heh
              • Gość: JotZet Re: Niczego nie można jednak przesądzać. IP: 213.77.40.* 20.11.02, 19:36
                Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Z Portugalia było 8000 :-)mimo iż hala miesci 6000 heh

To widać złe informacje rozpowszechniają w G.Wyborczej i innych źródłach.
                Uznaję więc: szanse naszych konkurujących miast są wyrównane, ale wszystko
                okaże się 7 grudnia.
                • Gość: Rafis Re: Niczego nie można jednak przesądzać. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.02, 22:37

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
                  >
                  >
                  > > Z Portugalia było 8000 :-)mimo iż hala miesci 6000 heh
                  >
                  > To widać złe informacje rozpowszechniają w G.Wyborczej i innych źródłach.
                  > Uznaję więc: szanse naszych konkurujących miast są wyrównane, ale wszystko
                  > okaże się 7 grudnia.

Tak czy siak trzeba wybudowac nową halę na kilkanaście tysięcy widzów.
                  • Gość: JotZet Re: Niczego nie można jednak przesądzać. IP: 213.77.40.* 21.11.02, 16:44
                    W którym mieście ma być ta hala w naszym czy w waszym, bo w Bydgoszczy niczego
                    większego już nie zbudują .Natomiast na stronie WWW.WROCLAWJUTRO.PRV.PL są
                    różne zdjęcia i projekty nowych budynków we Wrocławiu.Jednym z nich jest hala
                    na 15000 miejsc.Miałaby podobno powstać przy okazji budowy EXPO ale jeśli wam
                    nie przyznają tej wystawy to może przez lata pozostać tylko marzeniem jakiegoś
                    ambitnego architekta.
                    Życzę wam przyznania EXPO i budowy wspomnianej hali. Byłoby to pożyteczne nie
                    tylko dla Wrocławia ale i całej Polski.
                    • Gość: Rafis Re: Niczego nie można jednak przesądzać. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.02, 18:52

> W którym mieście ma być ta hala w naszym czy w waszym, bo w Bydgoszczy
                      niczego
                      > większego już nie zbudują .Natomiast na stronie WWW.WROCLAWJUTRO.PRV.PL są
                      > różne zdjęcia i projekty nowych budynków we Wrocławiu.Jednym z nich jest
                      hala
                      > na 15000 miejsc.Miałaby podobno powstać przy okazji budowy EXPO ale jeśli
                      wam
                      > nie przyznają tej wystawy to może przez lata pozostać tylko marzeniem
                      jakiegoś
                      > ambitnego architekta.
                      > Życzę wam przyznania EXPO i budowy wspomnianej hali. Byłoby to pożyteczne
                      nie
                      > tylko dla Wrocławia ale i całej Polski.

No no widze,że jestes zorientowany.Tak ta hala ma powstac ale pod warunkiem,że
                      znajdzie sie prywatny inwestor lub miasto uzyska nadmiar gotówki(expo).Jednak
                      na forum inwestycyjnym Poznania zobaczyłem wiadomość,że jakis niemiecki
                      inwestor chce wybudowac w Polse hale.Jak na razie wybrał Poznan a teraz zaczął
                      szukac innego miejsca.Wiadomo,że nie wybuduja tej hali w Poznaniu bo kto by do
                      niej chodził-jak wiadomo Pozek to miasto bez sportów zespołowych(oprócz nogi
                      ale ona akurat nie jest na hale ;-)
                      Naturalnym kierunkiem wydaje sie Wrocław heh
                      To oczywiscie tylko moje rozważania ale przydałaby sie taka hala.
              • Gość: duzY Taaaaak, rozkoszne ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.11.02, 12:50
                to tak jak we Włoszech wlali mi do 60 litrowego baku 70 litrów benzyny.
    • johann3 Re: NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU 16.11.02, 08:32

> Wrocławianie!
      > Zapewne 7 grudnia okaże się że w waszym mieście nie będzie w przyszłym roku
      > meczów ligi światowej w siatkówce.Jestem przekonany że zamiast was, na
      > trzecie miasto w Kraju w którym będzie liga, wybrana zostanie Bydgoszcz. Tam
      > znajduje się trzecia co do wielkości hala w Polsce.Otwarta została 11
      > października tego roku.Razem z dodatkowymi miejscami liczy ponad 8000 miejsc.
      > Jest to najładniejszy i najnowocześniejszy obiekt w Polsce.

który z gollobów pierwszy na zagrywce?????????????????????????
      • wromario Re: NIE BĘDZIE LIGI ŚWIATOEWJ WE WROCŁAWIU 20.11.02, 09:49
        johann3 napisał:

> który z gollobów pierwszy na zagrywce?????????????????????????

Pewnie Jacek, o ile mu powietrze z piłki nie zejdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka