gnago 12.02.06, 21:26 Oby był dopasowany wystrojem do miejsca i tu rola naszych biurokratów, mam nadzieję, pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorotka SUPER!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.02.06, 09:40 Mieszkam zaledwie 3min ((Żiżki))od miejsca gdzie powstanie multikino =) Kiedyś tam było lodowisko. Widzę iż miasto się rozwija a moja okolica coraz lepiej prosperuje =) Dwie stacje, hotel, McDonald, Wojsko, Policja, Herbapol, dwa salony samochodowe... Do tego teraz budują Apartamętowiec =) =) =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: SUPER!! IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 13.02.06, 10:13 Gość portalu: Dorotka napisał(a): > Mieszkam zaledwie 3min ((Żiżki))od miejsca gdzie powstanie multikino =) Kiedyś > > tam było lodowisko. Widzę iż miasto się rozwija a moja okolica coraz lepiej > prosperuje =) Dwie stacje, hotel, McDonald, Wojsko, Policja, Herbapol, dwa > salony samochodowe... > Do tego teraz budują Apartamętowiec =) =) =) McDonald,-ale powod do dumy rozwoj ze hoho A wojsko i policja jak sie wyniosa to bedzie dopiero atrakcyjne miejsce. Jescze tylko ta piękna hurtowani costa zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpenproletariackimalkontent Czy nie za dużo tych kin? 13.02.06, 09:58 2 multipleksy działają a 4 są w drodze - legnicka, pl grunwaldzki, arkady i jeszcze ks witolda - frokwencja w kinach przeciez spada, i jest to trend ogolny, w polsce spadla o 30 % w porownaniu z zeszlym rokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Czy nie za dużo tych kin? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.02.06, 10:33 lumpenproletariackimalkontent napisał: > 2 multipleksy działają a 4 są w drodze - legnicka, pl grunwaldzki, arkady i > jeszcze ks witolda - frokwencja w kinach przeciez spada, i jest to trend > ogolny, w polsce spadla o 30 % w porownaniu z zeszlym rokiem no tak, mamy 13 lutego a juz widac ze spadło w porównaniu z zeszłym rokiem o 30% :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Czy nie za dużo tych kin? 14.02.06, 01:16 A nie wpadłeś na to, że frekwencja w styczniu tego rtoku mogła byc o 30% mniejsza niż w styczniu tamtego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Czy nie za dużo tych kin? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.02.06, 01:56 tomek854 napisał: > A nie wpadłeś na to, że frekwencja w styczniu tego rtoku mogła byc o 30% mniejs > za niż w styczniu tamtego roku? > wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Czy nie za dużo tych kin? 14.02.06, 02:09 wiec twoje czepialstwo jest niesluszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwasiapa Re: Multikino szykuje się do inwestycji na ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:52 Mam nadzieję, ze architekci wczesniej obejrzą sobie okolicę i dopasują budynek do reszty. Ale dlaczego tam? Studenci zamiast chodzić na wykłady, będą siedzieli w kinie! Odpowiedz Link Zgłoś
marian1949 może pomyśleć o wybudowaniu mostu 13.02.06, 11:24 Może pomyśleć o wybudowaniu mostu łączącego most Pomorski północny z ulicą Nowy Świat. Wtedy trzeba by zostawić trochę miejsca przy tym planowanym kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: Multikino szykuje się do inwestycji na ulicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.06, 11:43 To jest ta inwestycja od Zdrojewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartollommeo Re: Multikino szykuje się do inwestycji na ulicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.06, 21:53 Mam poważne wątpliwości co do usytuowania tego typu obiektu w tym miejscu, na pewno nie będzie dopasowany do otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś