Gość: anna IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.02.06, 20:42 Planuje wesele w tym roku. Prosze o "sprawdzone" informacje na temat wynajęcia sali i jedzonka. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.06, 20:54 zastanów się jakie to ryzyko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIMI Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:30 Polecam "Kafejkę z duszą" w WOK-u na białym Kamieniu bardzo przyjemnie i stosunkowo nie drogo. Jedzenie ok i obsługa tez, no i fajna sala do zabway. Byałm na weselu w ubiegłum roku i był to koszt ok 95 zł od osoby z popraiwnami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:59 ja robie wesele na 60 osob w ratuszowej na pl magisterskim, proponowali mi tam znajomi - koszt 95zł meni bardzo dobre obsluga tez - do tego jest zespol bardzo dobry i nie drogi (oczywiscie jesli chcesz) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:33 W Marii w sali kominkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 16.02.06, 11:57 Byłem na weselu w Bohemie w Teatrze Zdrojowym w Szczczanie super miejsce, dobre jedzenie, miła obsługa no i Park Zdrojowy w Szczawnie robi atmosfere. Ja polecam Boheme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSZOKOWANY Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:10 NIE POLECAM LOKALU GDZIE POPRZEDNIO ZNAJDOWALA SIE "JUBILATKA".KOBIETA KTóRA TEN LOKAL PROWADZI ZWARIOWALA .CENY KOSMICZNE.DLA PRZYKLADU KOTLET Z PIERSI KURCZAKA KOSZTUJE 19zl(TYLKO KOTLET).ZA OBIAD DLA 3OSóB ZAPLACILISMY 150zl iI DO TEGO WYSZLISMY NIE DOJEDZENI.ODRADZAM .JESZCZE PóL ROKU I PLAJTA.OOODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONY Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:34 BYŁA JUBILATKA?NIE POLECAM? TO CZYSTE BZDURY,BYLIŚMY TAM NA WESELU, LOKAL REWELACJA OBSŁUGA MIŁA A JEDZENIE PALCE LIZAĆ.NAPRAWDE WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI. WCALE NIE JEST DROGA CZESTO JADAM W KNAJPKACH I Z PEWNOŚCIĄ JEST TANIEJ NIŻ W MARII CZY BOHEMIE NIE WSPOMINAJĄC O LEGENDZIE.iDŻ ZOBACZ ILE TAM LUDZI I JAK CIĘŻKO O STOLIK. BZDURA ZE ZA OBIAD PŁACISZ 150 NA 3 OS CHYBA ZE JESZCZE 0,5 WÓDECZKI. PROPONUJĘ NIE CHODZIĆ PO KNAJPACH PANU ZASZOKOWANEMU!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSZOKOWANY Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:56 CHYBA SOBIE PANI(włascicielka)SAMA ODPISALA.WIDAC PRAWDA W OCZY KOLE.ZAZNACZAM ZE NIE JEST TO TYLKO MOJA NEGATYWNA OPINIA NA TEMAT TEGO LOKALU.A ZE TAK TRUDNO O STOLIK>>>DUZO KURACJUSZY NA HERBATCE SIEDZI PÓŁ WIECZORU......KLIMATY FAJNE- TYLKO TO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:07 Nie jestem właścicielem, i akurat mnie nie ma co w oczy koleć. Prawda jest taka ,że najbardziej bolą cudze sukcesy a cieszą porazki i Ty jesteś tego dobrym przykładem. Ja też mam swój własny interes i wiem ile to zdrowia i nerwów kosztuje więc może zrób sam taki lokal a wtedy pogadamy.nałatwiej krytykuje się innych. Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:31 Jesli chodzi o lokal, to zalezy tez od funduszy.. Godne polecenia sa restauracja Maria i Ksiazanska. Proponuje rowniez Maraton (przy placu grunwaldzkim)lub Magnolie (Szczawno Zdroj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka W Leśniczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 01:47 Proponuje leśniczówke w Boguszowie Gorcach (kuźnice II) Super miejsce prawie w srodku lasu, są takze miejsca hotelowe. POLECAM!!! P>S mialam tam wesele i każdy super sie wybawil. Za sale sie placi 300zł. oczywiscie osobno orkiestra i jedzenie razem z moim mężem zaplacilismy 1500zł za 55osob wraz z jedzeniem, orkiestrą i hotelem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: W Leśniczówce IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 08:33 1500 zł?Za 27 zł od łebka jedzenie ,orkiestra i hotel?Musiałaś się mocno napić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: W Leśniczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:28 no ale to bylo 5lat temu, ale nawet gdybys musiala zaplacic 2500zl to nie jest naprawde duzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.82 Do Ani :) 02.09.06, 11:12 Gość portalu: Anka napisał(a): > Proponuje leśniczówke w Boguszowie Gorcach (kuźnice II) Super miejsce prawie w > srodku lasu, są takze miejsca hotelowe. POLECAM!!! > P>S mialam tam wesele i każdy super sie wybawil. Za sale sie placi 300zł. > oczywiscie osobno orkiestra i jedzenie razem z moim mężem zaplacilismy 1500zł > za 55osob wraz z jedzeniem, orkiestrą i hotelem .... A mogłabyś podać mi jakieś namiary na tą Leśniczówkę w Boguszowie-Gorcach. Byłabym wdzięczna gdybyś przesłała mi na gazetowego maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 17.02.06, 07:43 Ja potwierdzam informację te negatywne o byłej Jubilatce, ale też mogę pozytywnie wypowiedzieć się o tej nowej Bohemie w Szczawnie bardzo miła obsługa, smaczne jedzenie i w miare dobre ceny. Rozmawiałem ze znajomymi z Urzędu Pracy mieli impreze w Bohemie są zachwyceni ponoć właściciele ciągle pilnują pracowników co dobrze wpływa na poziom usług. Ja osobiście mogę powiedzieć, że byłem stałym gościem legendy ale coraz częściej chodzimy do Bohemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZ Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:02 A KTO W BYŁEJ JUBILATCE MA PILNOWAC <JAK SWIEZA BIZNESMENKA > TYLKO U ''JEZYKA" WLOSY PROSTUJE CODZIENNIE,A ZA TAKA GWIAZDE SIE NOSI ZE HEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.06, 09:13 A tak przy okazji,co sądzicie o weselu w Dworzysku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.02.06, 18:09 Dworzysko - O.K. - sala,otoczenie, ale wydaje mi się, że trochę to zakosztuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.02.06, 18:13 Czy ktoś słyszał lub był na weselu w "Marii"? Jakie menu? Czekam na jakieklowiek info. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.231.udn.pl 19.02.06, 13:51 Maria bardzo fajne miejsce na wesele, koszt na osobe to w granicach 110 zl wiec nie jest tragicznie, bardzo dobrym miejscem jest tez Legenda w Szczwnie, na osobe w granicach 120 zl, bardzo dobra obsluga i jedzonko o ile chcesz zeby to nie bylo tradycyjne polskie wesele to polecam, jedzonoko w stylu wloskiem:) pychotka wszystko bardzo ladnie podane, slotly super zrobione, a i orkiestra calkiem przyzwoita:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:51 W Marii byłam na weselu u kolezanki miała w formie stołu szwedzkiego biesiadnego same salcesony, kabanosy i kiełbasy + smalec i ogórki ,sałatki tak mało że nie załapałam się - tragedia(a nie zapłaciła mało bo 110/os). Nie polecam . Proponuję Szczawno jest piękne i warto.Koleżanka w ubiegłym roku zrobiła w Gościńcu była Jubilatka jedzenie rewelacja,mieli do dyspozycji ogród ,stoły pieknie udekorowane.Było naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMEK Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:01 NIE PRZYŁĄCZAM SIĘ DO NEGATYWNYCH OPINII NA TEMAT DROGIEGO JEDZENIA W JUBILATCE BYWAM I TU I TAM JEDZENIE MNIEJ WIĘCEJ W TAKICH SAMYCH CENACH JAK W INNYCH LOKALACH. ZA TO CZESTO TAM JADAM BO JEST SMACZNE.NIE POLECAM ZA TO BOHEMY KTOŚ CHCIAŁ COŚ ZROBIC ALE MU NIE WYSZŁO. A WYZNACZNIKIEM TEGO JEST ILOŚĆ KLIENTÓW NIGDY NIE MA PROBLEMU ZE STOLIKIEM W PRZECIWIEŃSTWIE DO JUBILATKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:26 GOSCINIEC SOLICKI-jedzenie wrazenia na nas nie zrobiło.jezeli uwazasz ze ceny sa normalne,to zamów dla przykładu sobie do obiadu BUKIET WARZYW.CO tam sie znajduje ,zobacz sam.Widac ze rzadko bywasz w restauracjach.Polecam ''KARCZME NAD POTOKIEM""w MICHAŁKOWEJ-pojedz i porównaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 12:37 Wiadomo restauracja to inny poziom niż PUB. Wiąże się to z m.in. z ceną. Ale w PUBie (czytaj EPOKA) również dobrze zjesz i napijesz się piwka lub innego alkoholu. Jednak do Michałkowej trzeba dojechać i mieć ewentualnie jakiegoś kierowcę. W Epoce na Szczawienku zjesz, napijesz się i dobrze pobawisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *********** palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:01 Co wy tutaj za bajki piszecie,ja chodze do Gocinca regolarnie i wcale tam nie jest drogo,bardzo dobre jedzenie e przemila obsluga.A co macie do wlascicielki? Chyba wam tylko zal z dupy sciska ze to taka piekna kobieta,wyksztalcona i pracowita.Wiec ona sie tylko moe cieszyc ze tutakj te bzdury wipsujecie bo jej reklame bezplatna robicie!I tak dalej!Dlatego w goscincu ludzie nigdy nie ma miejsca!!!he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycerz Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:42 Jakies nieporozumienie kto jest wykształcony,włascicielka? a tak pozatym jezeli ona jest ładna,to jestem ciekaw jak ty wyglądasz.Dziwne ze mąż ją dawno pogonił (POD WIEZA)Dobrze ze ma murzynów do roboty-na czarno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxz Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:52 Uroda to chyba raczej kwestia gustu. A co do wieży i męża to chyba raczej dobrze zrobiła że jej tam nie ma bo własciciel Wieży to kawał gnoja i na zdrowie kobiecie to wyjdzie. Ty chyba nie wiesz za bardzo co piszesz. Ciekawe jakie ty masz wykształcenie (chyba marne) i jak wyglądasz bo zazdrosc aż cię zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsciekły Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:03 Powiem tylko tyle,ze bardzo dobrze orientuje sie w sprawach pani nowobogackiej (Gosciniec) i bzdury piszesz ,ze jej maż to kawał gnoja.Faceta szantażuje do dzis a rozwodu jak nie dała tak dac nie chce.Akurat to jest super gość.Panne z dzieckiem przygarnał i tak mu dupe smarujecie.Do dzis jej kase smaruje.Dajcie sobie na wstrzymanie i zajmijcie sie soba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:58 Ty jestes nienormalny.Nie wiedziałam ,że w dzisiejszych czasach jak kobieta jest panną i ma dziecko to ją trzeba ,,PRZYGARNĄĆ"-to nie sredniowiecze.A tak na marginesie to sprawę o rozwód ona założyła a nie on i już są dawno po rozwodzie. Faktycznie jesteś bardzo dobrze poinformowany. I chociaż widzę że z myśleniem u ciebie słabo zastanów się zanim napiszesz kolejną sprawdzoną informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:02 ja tez sie z tym zgadzam ze Goscinec to piekjna nowa restauracja z bardzo dobrym jedzeniem,wszyscy bardzo mili a najmilsza to jest chyba wlasciecielka,naprawde wspaniala kobieta.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:50 Potwierdzam,Gosciniec jako tako Ladnie urzadzony,szkoda tylko ze styl jak wszedzie teraz,zadna rewelka.Ale przesadzasz juz z ta pania włascicielka ze taka miła.Moze spotkasz ja na ulicy to odrazu zmienisz zdaniebrakuje tylko rudych włosków.Nie moge tez na nia patrzec,brzydota ze hej.prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:44 ZAZDROSNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bw29 Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? 21.02.06, 15:22 tak "maria" przesadza z jakościa na rzecz ilości. chwalą się że potrafią obsłużyc 4 wesela na raz. wyobraźcie sobie jak to mozna obsłuzyc bez obnizenia jakosci bez zimnych dan bez dlugieego czasu oczekiwania. szkoda bo to ylo piekne miejsce i zapowiadował o sie ze utrzymaja poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:27 o tak byłam świadkiem jak pomylili w marii menu i dostaliśmy inny obiad niż panstwo młodxzi zamawiali. słyszałam,że takie numery tam się dosyć często zdarzają. Pani barańska miała to podobno w nosie i nawet nie przeprosiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:00 Byłam na weselu w "Marii" jedzenie super, profesjonalna obsługa, wystrój ok i słyszałam tez od innych pozytywne opinie, mają zajęte już terminy do lipca znaczy knajpa ma wzięcie. Natomiast "Kafejka z duszą" w WOK-u na Białym Kamieniu ODRADZAM zimne jedzenie ponieważ nie mają swojej kuchni, kombinują z alkoholem, naburmuszona obsługa a sala wygląda koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:58 Polecam Gościniec Solicki dobre jedzenie, miła obsługa, stoły ładnie przystrojone. Można się z właścicielką porozumieć odnośnie alkoholu,ciast itp. Zrobiłam ,sprawdziłam i polecam. Koszt na os 100 zł a jedzenia było full, póżniej nam to jeszcze miłe panie z kuchni popakowały.Jednak musisz sobie pochodzić po lokalach i sama najlepiej wybierzesz.Powodzenia i wszystkiego dobrego na nowej drodze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:12 hej, a ja polecam Książ i restauracje Książęcą. Ja biorę ślub we wrześniu, mamy zarezerwowaną salę balową na zamku, szykują się ciekawe atrakcje. A za jedzenie wraz z poprawinami można dogadać się od 120-180zł i naprawde porządnie się najeść. do tego Pani Sylwia jest bardzo miła i sympatyczna osobą. Jesli na zamku to koszt sali to 2 000 jesli w restauracji to koszt jest 0 zł za wynajęcie sali. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.06, 07:42 Jeżeli chodzi o koszt sali w Książu, te 2000zł to chyba za kilka godzin (około 6-7)Wchodziłam w temat i jak powiedzieli kwoty w marketingu,to wyszło ponad 4000zł (sala Maksymiliana 1 godz na toast i zdjęcia 500zł).Pani Sylwia jest "super dobra"w wciskaniu.Znajoma moja( jest gastronomikiem) robiła tam wesele i stwierdziła,że gdyby przystała na menu P.Sylwi to na stole by miała prawie same śledzie w różnych postacich.Chociaż Książęca kucharzy ma super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:16 niestety nie zgodzę się. 2000 to jest za salę na całą noc. Co do maksymiliana to tak fakt ale przecież nie musisz korzystać z maksymiliana żeby wnieśc toast. Ja byłam w Książu na weselu w lipcu (też organizowany przez Książęcą) i jestem bardzo zadowolona i prócz śledzi było naprawdę bardzo dużo jedzenia w tym dzik podany w całości i inne atrakcje. Oczywiście, że za każdą atrakcję trzeba zapłacić ale to już jest indywidualna sprawa każdej osoby. Wcześniej mieliśmy zarezerwowaną marie i co tam mamy w cenie 140zł na osobe.... nic prócz zimnego jedzenia i sałatek (byłam tam na studniówce i wiem jak to wygląda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 23.02.06, 08:27 Ja polecam Teatr Zdrojowy w Szczawnie, jedzenie tobi Bohema, zresztą całkiem niezłe za dobrą kase sala w teatrze 1500 zł. Byłam tam na sylwestra i było bardzo fajnie i my robimy swoje przyjęcie właśnie tam i chyba nie jesteśmy osamotnieni bo z terminami w Bohemie ciężko. Pozdrawiam i powiem że jestem bardzo szczęśliwa bo mój misiu bardzo mnie kocha i moje wesele będzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leemcioo Re: Gospocha na Starym Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:07 Biorą 60 zł od osoby (można negocjować). Właścicielka znana z tego że prowadziła Wieniawskiego w Szczawnie i była za to nagradzana. Klimat lokalu domowy - staropolski, świetnie pasuje na wesele. Lokal na 50-70 osób - tak żeby nie było tłoku. Obok lokalu taras, mały staw itp - jest gdzie się przewietrzyć. Miejscowe żuliki tam nie zachodzą, bo specjalnie dla nich właściciele otworzyli drugi lokal - przy samej ulicy Żeromskiego, gdzie serwują piwo za 3 zł. Adres: Ul. Żeromskiego 62. POLECAM. Mieliśmy tam imprezę zakładową i było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Gospocha na Starym Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:38 jesli ma mieć wiejski charakter to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 23.02.06, 11:57 Na Żeromskiego to Gospocha u Pani Aldony. Syf, kiła i mogiła. Tragedia jak prowadziła Wieniawskiego to 2 zatrucia grupowe ta kobieta powinna wyjechać gdzieś bardzo daleko. Ona, jej gotowanie i jej atmosfera na bezludną wyspe. A piwa od niej to jak by mi dopłacali to i tak dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.02.06, 15:03 zgadzam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 14:09 Czy ktoś był na weselu w "Legendzie"? Prosze o info. Z góry dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 14:11 Czy ktoś był na weselu w "Legendzie"?Proszę o info? Z góry dziekuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:45 Byłam, bawiłam się dobrze bo była super orkiestra, ale jezeli chodzi o jedzenie to katastrofa. Byłam tam też w tym roku na zabawie sylwestrowej i było podobnie jezeli chodzi o jedzenie. Tam chyba jest problem z kucharzem bo to co było podane to tragedia. Ciekawe czy właścicielka podane miała to samo? Jezeli chcesz tam zrobić wesele to ODRADZAM! jest dużo fajniejszych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? 07.03.06, 19:53 Ja kiedys byłam na weselu na około 60 osób w 9fali. Fakt, że położenie lokalu nie jest najdogodniejesze, ale za to bardzo wystrój jest bardzo ładny (klimatyczny, lokal ładnie się prezentuje na pamiątkowych zdjęciach. Jedzonko i zabawa tez oki. Nie wiem tylko jak tam kształtują się ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.03.06, 22:35 ja planuje ślub w Legendzie,czy ktoś tam balował?A może cos lepszego w Szczawnie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 195.128.228.* 15.03.06, 14:37 ja by bylam rok temu w Szczawnie w Legendzie i bylo OK, orkiestra super, jedzenie tez rewelacja, z tym ze trzeba zaznaczyc ze jest z naciskiem na kuchnie wloska, mi to akurat pasowalo i wiekszosc gosci widac bylo, ze tez sa zadowoleni:) super wystroj stolow, obsluga bez zarzutow, z calym sercem polecam LEGENDE!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radmu Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 10:41 Polecam PUB EPOKA na Szczawienku. Miła atmosfera, jedzonko dobre, piwo i inne alkohole. A muzyka OK! Byłem z kloegami na imprezie integracyjnej i było ekstra. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 10:46 Ja również tam byłem. Zabawa była na całego. Obok jest PUB Mikołaj ale do EPOKI się chowa. EPOKA to zabawa oraz dobre piwko. Żona moja była bardzo zadowolona i poszła z kolezankami z pracy w niedzielę i również się bawiła bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:38 Mieszkam w pobliżu Pubu Epoka - Jest COOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.06, 11:47 Był ktoś kiedyś na imprezie w Pubie u Mikołaja na Szczawienku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co mówię Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.06, 22:50 Najlepiej w Książu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:52 Książ to TRAGEDIA! Tam tylko wychodzą ładne zdjęcia ,ale napewno nie organizowanie wesela.Byłam i ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 217.98.127.* 10.04.06, 10:08 A ja proponuję restaurację książęcą w Książu. Super miejsce z tarasem, ceny porównywalne, bardzo dobre jedzenie i profesjonalna obsługa. Pani Sylwia (kierowniczka)-przemiła kobieta z dużym doświadczeniem w organizacji takich imprez. Nasi goście byli bardzo zadowoleni(my też) no i nie muszę dodawać, że zamek książ to prawdziwa atrakcja, szczególnie dla gości spoza wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 07:14 Pani Sylwia już nie pracuje w Książęcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.05.06, 16:32 ja zamierzam zorganizować wesele w Marii. Po wstepnej rozmowie z organizatorem jestem zachwycona. Niski koszt (105 zł/os), piękna sala, menii w porzadku. Był ktos kiedyś tam na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:29 Z tym menu to nie do końca ok. Jedzenie poposuło sie bardzo, obsługa jeszcze bardziej. Potrafią podać zimne jedzenie (i wcale nie chodzi o chłodnik) co innego niz się zamówiło, albo nie wywiązać się z całego menu zakontrakotowanego na imprezę. No, ale jak się robi 4 wesela w tym samym czasie, to co się dziwić ... Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: No dobra, a gdzie jest ta "Maria"? 07.08.06, 22:32 i "Bohema"? .Czy ktos mnie może uświadomic??? Z góry serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:09 Ja robiłam w Hotelu GEM, we Wrocławiu. Hotel 3 gwiazkowy. Super jedzenie, ładny wystrój sali, miła atmosfera. Mozna wyjści do patio , gdzie jest fontatnna podswietlana. Na terenie hotelu jest duzo zieleni mozna robic zdjęcia w plenarze. Apartamen małzenski gratis. Goscie byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? 30.08.06, 16:24 lokal Kasienka na Biskupinie. cena genialna. wynegocjowalismy 85pln od geby :) a zarcia w cholere i troche bylo i jeszcze sporo zostalo. dobrego zarcia!! napoje we wlasnym zakresie robilismy i calosc wyszla niecale 100pln od glowy. Odpowiedz Link Zgłoś