Dodaj do ulubionych

gdzie wesele na ok. 50 osób?

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 15.02.06, 20:42
Planuje wesele w tym roku. Prosze o "sprawdzone" informacje na temat
wynajęcia sali i jedzonka. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.06, 20:54
      zastanów się jakie to ryzyko:)
    • Gość: MIMI Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:30
      Polecam "Kafejkę z duszą" w WOK-u na białym Kamieniu bardzo przyjemnie i
      stosunkowo nie drogo. Jedzenie ok i obsługa tez, no i fajna sala do zabway.
      Byałm na weselu w ubiegłum roku i był to koszt ok 95 zł od osoby z popraiwnami .
      • Gość: Asiek Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:59
        ja robie wesele na 60 osob w ratuszowej na pl magisterskim, proponowali mi tam
        znajomi - koszt 95zł meni bardzo dobre obsluga tez - do tego jest zespol bardzo
        dobry i nie drogi (oczywiscie jesli chcesz) pozdrawiam
      • Gość: Alka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:33
        W Marii w sali kominkowej
    • Gość: miki Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 16.02.06, 11:57
      Byłem na weselu w Bohemie w Teatrze Zdrojowym w Szczczanie super miejsce, dobre
      jedzenie, miła obsługa no i Park Zdrojowy w Szczawnie robi atmosfere. Ja
      polecam Boheme
    • Gość: ZSZOKOWANY Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:10
      NIE POLECAM LOKALU GDZIE POPRZEDNIO ZNAJDOWALA SIE "JUBILATKA".KOBIETA KTóRA
      TEN LOKAL PROWADZI ZWARIOWALA .CENY KOSMICZNE.DLA PRZYKLADU KOTLET Z PIERSI
      KURCZAKA KOSZTUJE 19zl(TYLKO KOTLET).ZA OBIAD DLA 3OSóB ZAPLACILISMY 150zl iI
      DO TEGO WYSZLISMY NIE DOJEDZENI.ODRADZAM .JESZCZE PóL ROKU I PLAJTA.OOODRADZAM
      • Gość: ZADOWOLONY Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:34
        BYŁA JUBILATKA?NIE POLECAM? TO CZYSTE BZDURY,BYLIŚMY TAM NA WESELU, LOKAL
        REWELACJA OBSŁUGA MIŁA A JEDZENIE PALCE LIZAĆ.NAPRAWDE WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI.
        WCALE NIE JEST DROGA CZESTO JADAM W KNAJPKACH I Z PEWNOŚCIĄ JEST TANIEJ NIŻ W
        MARII CZY BOHEMIE NIE WSPOMINAJĄC O LEGENDZIE.iDŻ ZOBACZ ILE TAM LUDZI I JAK
        CIĘŻKO O STOLIK. BZDURA ZE ZA OBIAD PŁACISZ 150 NA 3 OS CHYBA ZE JESZCZE 0,5
        WÓDECZKI. PROPONUJĘ NIE CHODZIĆ PO KNAJPACH PANU ZASZOKOWANEMU!!!!!!!!!
        • Gość: ZSZOKOWANY Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:56
          CHYBA SOBIE PANI(włascicielka)SAMA ODPISALA.WIDAC PRAWDA W OCZY KOLE.ZAZNACZAM
          ZE NIE JEST TO TYLKO MOJA NEGATYWNA OPINIA NA TEMAT TEGO LOKALU.A ZE TAK TRUDNO
          O STOLIK>>>DUZO KURACJUSZY NA HERBATCE SIEDZI PÓŁ WIECZORU......KLIMATY FAJNE-
          TYLKO TO
          • Gość: odp Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:07
            Nie jestem właścicielem, i akurat mnie nie ma co w oczy koleć. Prawda jest
            taka ,że najbardziej bolą cudze sukcesy a cieszą porazki i Ty jesteś tego
            dobrym przykładem. Ja też mam swój własny interes i wiem ile to zdrowia i
            nerwów kosztuje więc może zrób sam taki lokal a wtedy pogadamy.nałatwiej
            krytykuje się innych. Gratuluję!!!
    • Gość: moona Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:31
      Jesli chodzi o lokal, to zalezy tez od funduszy.. Godne polecenia sa restauracja
      Maria i Ksiazanska. Proponuje rowniez Maraton (przy placu grunwaldzkim)lub
      Magnolie (Szczawno Zdroj).
      • Gość: Anka W Leśniczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 01:47
        Proponuje leśniczówke w Boguszowie Gorcach (kuźnice II) Super miejsce prawie w
        srodku lasu, są takze miejsca hotelowe. POLECAM!!!
        P>S mialam tam wesele i każdy super sie wybawil. Za sale sie placi 300zł.
        oczywiscie osobno orkiestra i jedzenie razem z moim mężem zaplacilismy 1500zł
        za 55osob wraz z jedzeniem, orkiestrą i hotelem ....
        • Gość: tomasz Re: W Leśniczówce IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 08:33
          1500 zł?Za 27 zł od łebka jedzenie ,orkiestra i hotel?Musiałaś się mocno
          napić.
          • Gość: Anka Re: W Leśniczówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:28
            no ale to bylo 5lat temu, ale nawet gdybys musiala zaplacic 2500zl to nie jest
            naprawde duzo!!!
        • agusia.82 Do Ani :) 02.09.06, 11:12
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Proponuje leśniczówke w Boguszowie Gorcach (kuźnice II) Super miejsce prawie
          w
          > srodku lasu, są takze miejsca hotelowe. POLECAM!!!
          > P>S mialam tam wesele i każdy super sie wybawil. Za sale sie placi 300zł.
          > oczywiscie osobno orkiestra i jedzenie razem z moim mężem zaplacilismy 1500zł
          > za 55osob wraz z jedzeniem, orkiestrą i hotelem ....

A mogłabyś podać mi jakieś namiary na tą Leśniczówkę w Boguszowie-Gorcach.
          Byłabym wdzięczna gdybyś przesłała mi na gazetowego maila:)
    • Gość: JA Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 17.02.06, 07:43
      Ja potwierdzam informację te negatywne o byłej Jubilatce, ale też mogę
      pozytywnie wypowiedzieć się o tej nowej Bohemie w Szczawnie bardzo miła
      obsługa, smaczne jedzenie i w miare dobre ceny. Rozmawiałem ze znajomymi z
      Urzędu Pracy mieli impreze w Bohemie są zachwyceni ponoć właściciele ciągle
      pilnują pracowników co dobrze wpływa na poziom usług. Ja osobiście mogę
      powiedzieć, że byłem stałym gościem legendy ale coraz częściej chodzimy do
      Bohemy.
      • Gość: WIDZ Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:02
        A KTO W BYŁEJ JUBILATCE MA PILNOWAC <JAK SWIEZA BIZNESMENKA > TYLKO U ''JEZYKA"
        WLOSY PROSTUJE CODZIENNIE,A ZA TAKA GWIAZDE SIE NOSI ZE HEJ.
    • Gość: Ania Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.06, 09:13
      A tak przy okazji,co sądzicie o weselu w Dworzysku"?
      • Gość: kama Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.02.06, 18:09
        Dworzysko - O.K. - sala,otoczenie, ale wydaje mi się, że trochę to
        zakosztuje... :)
    • Gość: kinia Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 18.02.06, 18:13
      Czy ktoś słyszał lub był na weselu w "Marii"? Jakie menu? Czekam na
      jakieklowiek info. Dzięki.
    • Gość: Magda Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.231.udn.pl 19.02.06, 13:51
      Maria bardzo fajne miejsce na wesele, koszt na osobe to w granicach 110 zl wiec
      nie jest tragicznie, bardzo dobrym miejscem jest tez Legenda w Szczwnie, na
      osobe w granicach 120 zl, bardzo dobra obsluga i jedzonko o ile chcesz zeby to
      nie bylo tradycyjne polskie wesele to polecam, jedzonoko w stylu wloskiem:)
      pychotka wszystko bardzo ladnie podane, slotly super zrobione, a i orkiestra
      calkiem przyzwoita:)

Pozdrawiam
      • Gość: kamila Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:51
        W Marii byłam na weselu u kolezanki miała w formie stołu szwedzkiego
        biesiadnego same salcesony, kabanosy i kiełbasy + smalec i ogórki ,sałatki tak
        mało że nie załapałam się - tragedia(a nie zapłaciła mało bo 110/os). Nie
        polecam . Proponuję Szczawno jest piękne i warto.Koleżanka w ubiegłym roku
        zrobiła w Gościńcu była Jubilatka jedzenie rewelacja,mieli do dyspozycji
        ogród ,stoły pieknie udekorowane.Było naprawdę super
        • Gość: PRZEMEK Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:01
          NIE PRZYŁĄCZAM SIĘ DO NEGATYWNYCH OPINII NA TEMAT DROGIEGO JEDZENIA W JUBILATCE
          BYWAM I TU I TAM JEDZENIE MNIEJ WIĘCEJ W TAKICH SAMYCH CENACH JAK W INNYCH
          LOKALACH. ZA TO CZESTO TAM JADAM BO JEST SMACZNE.NIE POLECAM ZA TO BOHEMY KTOŚ
          CHCIAŁ COŚ ZROBIC ALE MU NIE WYSZŁO. A WYZNACZNIKIEM TEGO JEST ILOŚĆ KLIENTÓW
          NIGDY NIE MA PROBLEMU ZE STOLIKIEM W PRZECIWIEŃSTWIE DO JUBILATKI
          • Gość: KASIA Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:26
            GOSCINIEC SOLICKI-jedzenie wrazenia na nas nie zrobiło.jezeli uwazasz ze ceny
            sa normalne,to zamów dla przykładu sobie do obiadu BUKIET WARZYW.CO tam sie
            znajduje ,zobacz sam.Widac ze rzadko bywasz w restauracjach.Polecam ''KARCZME
            NAD POTOKIEM""w MICHAŁKOWEJ-pojedz i porównaj.
            • Gość: krzysztof Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 12:37
              Wiadomo restauracja to inny poziom niż PUB. Wiąże się to z m.in. z ceną. Ale w
              PUBie (czytaj EPOKA) również dobrze zjesz i napijesz się piwka lub innego
              alkoholu. Jednak do Michałkowej trzeba dojechać i mieć ewentualnie jakiegoś
              kierowcę. W Epoce na Szczawienku zjesz, napijesz się i dobrze pobawisz się.
          • Gość: *********** palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:01
            Co wy tutaj za bajki piszecie,ja chodze do Gocinca regolarnie i wcale tam nie
            jest drogo,bardzo dobre jedzenie e przemila obsluga.A co macie do wlascicielki?
            Chyba wam tylko zal z dupy sciska ze to taka piekna kobieta,wyksztalcona i
            pracowita.Wiec ona sie tylko moe cieszyc ze tutakj te bzdury wipsujecie bo jej
            reklame bezplatna robicie!I tak dalej!Dlatego w goscincu ludzie nigdy nie ma
            miejsca!!!he he he
            • Gość: Rycerz Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:42
              Jakies nieporozumienie kto jest wykształcony,włascicielka? a tak pozatym jezeli
              ona jest ładna,to jestem ciekaw jak ty wyglądasz.Dziwne ze mąż ją dawno pogonił
              (POD WIEZA)Dobrze ze ma murzynów do roboty-na czarno!
              • Gość: xxz Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:52
                Uroda to chyba raczej kwestia gustu. A co do wieży i męża to chyba raczej
                dobrze zrobiła że jej tam nie ma bo własciciel Wieży to kawał gnoja i na
                zdrowie kobiecie to wyjdzie. Ty chyba nie wiesz za bardzo co piszesz. Ciekawe
                jakie ty masz wykształcenie (chyba marne) i jak wyglądasz bo zazdrosc aż cię
                zżera.
                • Gość: Wsciekły Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:03
                  Powiem tylko tyle,ze bardzo dobrze orientuje sie w sprawach pani nowobogackiej
                  (Gosciniec) i bzdury piszesz ,ze jej maż to kawał gnoja.Faceta szantażuje do
                  dzis a rozwodu jak nie dała tak dac nie chce.Akurat to jest super gość.Panne z
                  dzieckiem przygarnał i tak mu dupe smarujecie.Do dzis jej kase smaruje.Dajcie
                  sobie na wstrzymanie i zajmijcie sie soba!
                  • Gość: panna Re: palanty zazdrosne!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:58
                    Ty jestes nienormalny.Nie wiedziałam ,że w dzisiejszych czasach jak kobieta
                    jest panną i ma dziecko to ją trzeba ,,PRZYGARNĄĆ"-to nie sredniowiecze.A tak
                    na marginesie to sprawę o rozwód ona założyła a nie on i już są dawno po
                    rozwodzie. Faktycznie jesteś bardzo dobrze poinformowany. I chociaż widzę że z
                    myśleniem u ciebie słabo zastanów się zanim napiszesz kolejną sprawdzoną
                    informację
          • Gość: magda odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:02
            ja tez sie z tym zgadzam ze Goscinec to piekjna nowa restauracja z bardzo
            dobrym jedzeniem,wszyscy bardzo mili a najmilsza to jest chyba
            wlasciecielka,naprawde wspaniala kobieta.Pozdrawiam
            • Gość: znajoma Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:50
              Potwierdzam,Gosciniec jako tako Ladnie urzadzony,szkoda tylko ze styl jak
              wszedzie teraz,zadna rewelka.Ale przesadzasz juz z ta pania włascicielka ze
              taka miła.Moze spotkasz ja na ulicy to odrazu zmienisz zdaniebrakuje tylko
              rudych włosków.Nie moge tez na nia patrzec,brzydota ze hej.prawda?
              • Gość: 333 Re: odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:44
                ZAZDROSNA!!!
        • bw29 Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? 21.02.06, 15:22
          tak "maria" przesadza z jakościa na rzecz ilości. chwalą się że potrafią
          obsłużyc 4 wesela na raz. wyobraźcie sobie jak to mozna obsłuzyc bez obnizenia
          jakosci bez zimnych dan bez dlugieego czasu oczekiwania. szkoda bo to ylo
          piekne miejsce i zapowiadował o sie ze utrzymaja poziom
          • Gość: ala Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:27
            o tak byłam świadkiem jak pomylili w marii menu i dostaliśmy inny obiad niż
            panstwo młodxzi zamawiali. słyszałam,że takie numery tam się dosyć często
            zdarzają. Pani barańska miała to podobno w nosie i nawet nie przeprosiła
            • Gość: innka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:00
              Byłam na weselu w "Marii" jedzenie super, profesjonalna obsługa, wystrój ok i
              słyszałam tez od innych pozytywne opinie, mają zajęte już terminy do lipca
              znaczy knajpa ma wzięcie. Natomiast "Kafejka z duszą" w WOK-u na Białym
              Kamieniu ODRADZAM zimne jedzenie ponieważ nie mają swojej kuchni, kombinują z
              alkoholem, naburmuszona obsługa a sala wygląda koszmarnie.
              • Gość: Zuzanna Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:58
                Polecam Gościniec Solicki dobre jedzenie, miła obsługa, stoły ładnie
                przystrojone. Można się z właścicielką porozumieć odnośnie alkoholu,ciast itp.
                Zrobiłam ,sprawdziłam i polecam. Koszt na os 100 zł a jedzenia było full,
                póżniej nam to jeszcze miłe panie z kuchni popakowały.Jednak musisz sobie
                pochodzić po lokalach i sama najlepiej wybierzesz.Powodzenia i wszystkiego
                dobrego na nowej drodze:-)
    • Gość: marta Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:12
      hej, a ja polecam Książ i restauracje Książęcą. Ja biorę ślub we wrześniu, mamy
      zarezerwowaną salę balową na zamku, szykują się ciekawe atrakcje. A za jedzenie
      wraz z poprawinami można dogadać się od 120-180zł i naprawde porządnie się
      najeść. do tego Pani Sylwia jest bardzo miła i sympatyczna osobą.
      Jesli na zamku to koszt sali to 2 000 jesli w restauracji to koszt jest 0 zł za
      wynajęcie sali.
      pozdrawiam
      • Gość: Marta Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.06, 07:42
        Jeżeli chodzi o koszt sali w Książu, te 2000zł to chyba za kilka godzin (około
        6-7)Wchodziłam w temat i jak powiedzieli kwoty w marketingu,to wyszło ponad
        4000zł (sala Maksymiliana 1 godz na toast i zdjęcia 500zł).Pani Sylwia
        jest "super dobra"w wciskaniu.Znajoma moja( jest gastronomikiem) robiła tam
        wesele i stwierdziła,że gdyby przystała na menu P.Sylwi to na stole by miała
        prawie same śledzie w różnych postacich.Chociaż Książęca kucharzy ma super.
        • Gość: marta Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:16
          niestety nie zgodzę się. 2000 to jest za salę na całą noc. Co do maksymiliana to
          tak fakt ale przecież nie musisz korzystać z maksymiliana żeby wnieśc toast. Ja
          byłam w Książu na weselu w lipcu (też organizowany przez Książęcą) i jestem
          bardzo zadowolona i prócz śledzi było naprawdę bardzo dużo jedzenia w tym dzik
          podany w całości i inne atrakcje. Oczywiście, że za każdą atrakcję trzeba
          zapłacić ale to już jest indywidualna sprawa każdej osoby.
          Wcześniej mieliśmy zarezerwowaną marie i co tam mamy w cenie 140zł na osobe....
          nic prócz zimnego jedzenia i sałatek (byłam tam na studniówce i wiem jak to wygląda)
    • Gość: miśka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 23.02.06, 08:27
      Ja polecam Teatr Zdrojowy w Szczawnie, jedzenie tobi Bohema, zresztą całkiem
      niezłe za dobrą kase sala w teatrze 1500 zł. Byłam tam na sylwestra i było
      bardzo fajnie i my robimy swoje przyjęcie właśnie tam i chyba nie jesteśmy
      osamotnieni bo z terminami w Bohemie ciężko. Pozdrawiam i powiem że jestem
      bardzo szczęśliwa bo mój misiu bardzo mnie kocha i moje wesele będzie super!
    • Gość: Leemcioo Re: Gospocha na Starym Zdroju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:07
      Biorą 60 zł od osoby (można negocjować). Właścicielka znana z tego że
      prowadziła Wieniawskiego w Szczawnie i była za to nagradzana. Klimat lokalu
      domowy - staropolski, świetnie pasuje na wesele. Lokal na 50-70 osób - tak żeby
      nie było tłoku. Obok lokalu taras, mały staw itp - jest gdzie się przewietrzyć.
      Miejscowe żuliki tam nie zachodzą, bo specjalnie dla nich właściciele otworzyli
      drugi lokal - przy samej ulicy Żeromskiego, gdzie serwują piwo za 3 zł. Adres:
      Ul. Żeromskiego 62. POLECAM. Mieliśmy tam imprezę zakładową i było super.
      • Gość: ppp Re: Gospocha na Starym Zdroju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:38
        jesli ma mieć wiejski charakter to tak
    • Gość: aaaa Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 80.51.231.* 23.02.06, 11:57
      Na Żeromskiego to Gospocha u Pani Aldony. Syf, kiła i mogiła. Tragedia jak
      prowadziła Wieniawskiego to 2 zatrucia grupowe ta kobieta powinna wyjechać
      gdzieś bardzo daleko. Ona, jej gotowanie i jej atmosfera na bezludną wyspe.
      A piwa od niej to jak by mi dopłacali to i tak dziękuję!
      • Gość: &&& Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.02.06, 15:03
        zgadzam sie!
    • Gość: kama Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 14:09
      Czy ktoś był na weselu w "Legendzie"? Prosze o info.
      Z góry dziękuję...
    • Gość: kama Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 14:11
      Czy ktoś był na weselu w "Legendzie"?Proszę o info?
      Z góry dziekuję...
      • Gość: alka Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:45
        Byłam, bawiłam się dobrze bo była super orkiestra, ale jezeli chodzi o jedzenie
        to katastrofa. Byłam tam też w tym roku na zabawie sylwestrowej i było podobnie
        jezeli chodzi o jedzenie. Tam chyba jest problem z kucharzem bo to co było
        podane to tragedia. Ciekawe czy właścicielka podane miała to samo? Jezeli
        chcesz tam zrobić wesele to ODRADZAM! jest dużo fajniejszych miejsc
    • costerco Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? 07.03.06, 19:53
      Ja kiedys byłam na weselu na około 60 osób w 9fali. Fakt, że położenie lokalu
      nie jest najdogodniejesze, ale za to bardzo wystrój jest bardzo ładny
      (klimatyczny, lokal ładnie się prezentuje na pamiątkowych zdjęciach. Jedzonko i
      zabawa tez oki. Nie wiem tylko jak tam kształtują się ceny.
    • Gość: młoda Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.03.06, 22:35
      ja planuje ślub w Legendzie,czy ktoś tam balował?A może cos lepszego w
      Szczawnie?Pozdrawiam.
      • Gość: Asia Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 195.128.228.* 15.03.06, 14:37
        ja by bylam rok temu w Szczawnie w Legendzie i bylo OK, orkiestra super,
        jedzenie tez rewelacja, z tym ze trzeba zaznaczyc ze jest z naciskiem na
        kuchnie wloska, mi to akurat pasowalo i wiekszosc gosci widac bylo, ze tez sa
        zadowoleni:) super wystroj stolow, obsluga bez zarzutow, z calym sercem polecam
        LEGENDE!!!
        pozdrawiam
    • Gość: radmu Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 10:41
      Polecam PUB EPOKA na Szczawienku. Miła atmosfera, jedzonko dobre, piwo i inne
      alkohole. A muzyka OK! Byłem z kloegami na imprezie integracyjnej i było
      ekstra. Polecam
    • Gość: Krzysztof Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 10:46
      Ja również tam byłem. Zabawa była na całego. Obok jest PUB Mikołaj ale do EPOKI
      się chowa. EPOKA to zabawa oraz dobre piwko. Żona moja była bardzo zadowolona i
      poszła z kolezankami z pracy w niedzielę i również się bawiła bardzo dobrze.
    • Gość: Młody Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:38
      Mieszkam w pobliżu Pubu Epoka - Jest COOL
    • Gość: KB Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.03.06, 11:47
      Był ktoś kiedyś na imprezie w Pubie u Mikołaja na Szczawienku?
      • Gość: wiem co mówię Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 05.04.06, 22:50
        Najlepiej w Książu!
        • Gość: aga Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:52
          Książ to TRAGEDIA! Tam tylko wychodzą ładne zdjęcia ,ale napewno nie
          organizowanie wesela.Byłam i ODRADZAM!!!
    • Gość: magda Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: 217.98.127.* 10.04.06, 10:08
      A ja proponuję restaurację książęcą w Książu. Super miejsce z tarasem, ceny
      porównywalne, bardzo dobre jedzenie i profesjonalna obsługa. Pani Sylwia
      (kierowniczka)-przemiła kobieta z dużym doświadczeniem w organizacji takich
      imprez. Nasi goście byli bardzo zadowoleni(my też) no i nie muszę dodawać, że
      zamek książ to prawdziwa atrakcja, szczególnie dla gości spoza wałbrzycha.
      • Gość: Ania Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.06, 07:14
        Pani Sylwia już nie pracuje w Książęcej
        • Gość: margaret Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.05.06, 16:32
          ja zamierzam zorganizować wesele w Marii. Po wstepnej rozmowie z organizatorem
          jestem zachwycona. Niski koszt (105 zł/os), piękna sala, menii w porzadku. Był
          ktos kiedyś tam na weselu?
          • Gość: raf Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:29
            Z tym menu to nie do końca ok. Jedzenie poposuło sie bardzo, obsługa jeszcze bardziej. Potrafią podać zimne jedzenie (i wcale nie chodzi o chłodnik) co innego niz się zamówiło, albo nie wywiązać się z całego menu zakontrakotowanego na imprezę. No, ale jak się robi 4 wesela w tym samym czasie, to co się dziwić ...
            • efka30 Re: No dobra, a gdzie jest ta "Maria"? 07.08.06, 22:32
              i "Bohema"? .Czy ktos mnie może uświadomic???
              Z góry serdeczne dzięki.
    • Gość: Zadowolona Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:09
      Ja robiłam w Hotelu GEM, we Wrocławiu. Hotel 3 gwiazkowy.
      Super jedzenie, ładny wystrój sali, miła atmosfera. Mozna wyjści do patio ,
      gdzie jest fontatnna podswietlana. Na terenie hotelu jest duzo zieleni mozna
      robic zdjęcia w plenarze. Apartamen małzenski gratis. Goscie byli bardzo
      zadowoleni.
      • robak_wroc Re: gdzie wesele na ok. 50 osób? 30.08.06, 16:24
        lokal Kasienka na Biskupinie. cena genialna. wynegocjowalismy 85pln od geby :)
        a zarcia w cholere i troche bylo i jeszcze sporo zostalo. dobrego zarcia!!
        napoje we wlasnym zakresie robilismy i calosc wyszla niecale 100pln od glowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka