Dodaj do ulubionych

Przyjmę Labradora

21.02.06, 18:57
zawsze marzyłem o labradorze, niestety na dzień dzisiejszy nie stać mnie na kupno takiego psa, może wiecie a może sami macie takowego szczeniaczka do oddania. Kocham psy i napewno by miał u mnie jak w raju uwielbiam bardzo długie spacery a mieszkam w okolicach Parku Szczytnickiego
Obserwuj wątek
    • zemfiroczka Re: Przyjmę Labradora 21.02.06, 19:17
      Ja proponuję udać sie do schroniska na Skarbowców, tam teraz niestety jest przepełnienie, i każdy nowy potencjalny właściciel chcący wziąść psiaka witany jest z ogromna radością. Szczeniaki też tam są, to może wśród nich i labrador się znajdzie, a jak nie labrador, to może inny przypadnie Ci do gustu. Zapraszam, zobaczyc nic nie kosztuje.
    • m0jo ONek ANIOŁ, jak Labrador :) Po stokroś kochany :) 28.02.06, 13:10
      Lukaszu, ja rowniez polecam wycieczke do schroniska.
      Czy to musi byc koniecznie Labrador??? Mam na oku jednego pana, ktory jest
      ONkiem, w tej chwili mieszka we Wrocławiu. Jest to PSI ANIOŁ, wspaniale bawi
      sie piłką, grzeczny, przyjacielski, nie zaczepia innych psów.
      Jesli chcialbys wiedziec więcej (poznać historię psa), napisz :) Dam Ci namiar
      na wiecej informacji i zdjecie.

Pozdrawiam serdecznie
    • redakcja_wrw Re: Przyjmę Labradora 28.02.06, 18:42
      Posty dotyczące zwierzaków prosimy umieszczać tylko na specjalnie do tego
      przygotowanym Forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664
    • Gość: lukasz Re: Przyjmę Labradora IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 20:01
      Powiedzialem jasno, chce labradora a nie kundla.
      • Gość: mo Re: Przyjmę Labradora IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 28.02.06, 20:05
        nie ma sprawy 2 000 i pies jest twoj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka