Gość: JotZet IP: 213.77.40.* 26.11.02, 15:02 Decyzja już zapadła!Dwumecz przyszłorocznej Ligi Światowej Polska-Wenezuela nie odbędzie się we Wrocławiu ale w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johann3 Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 26.11.02, 16:21 oby siatkarze dalej wygrywali, oby to była jedyna kara za wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 26.11.02, 16:44 Na pewno tak będzie.Hala w Bydgoszczy (mojego miasta) nie jest bowiem ani mniejsza ani brzydsza od Hali Ludowej.Ba! Podobno jest nawet większa, ale sam już nie wiem po tych wielu rozbieżnych informacjach... Jeśli Wrocław nie zbuduje nowego porządnego, jak na nasze czasy obiektu to szybko przestanie się liczyć( jak widać już przestaje) w walce o organizację międzynarodowych imprez sportowych. Jako mieszkaniec Bydgoszczy mogę obiecać- w naszej hali podobnie jak u was wszystkie miejsca będą zajęte i doping kibiców będzie wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 27.11.02, 17:02 Gość portalu: JotZet napisał: > Na pewno tak będzie.Hala w Bydgoszczy (mojego miasta) nie jest bowiem ani > mniejsza ani brzydsza od Hali Ludowej.Ba! Podobno jest nawet większa, ale sam > już nie wiem po tych wielu rozbieżnych informacjach... > Jeśli Wrocław nie zbuduje nowego porządnego, jak na nasze czasy obiektu to > szybko przestanie się liczyć( jak widać już przestaje) w walce o organizację > międzynarodowych imprez sportowych. > Jako mieszkaniec Bydgoszczy mogę obiecać- w naszej hali podobnie jak u was > wszystkie miejsca będą zajęte i doping kibiców będzie wspaniały. Leczysz swoje kompleksy czy jak? Czego się spodziewasz pisząc już któryś raz na ten tamat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.02, 21:40 Gość portalu: JotZet napisał: > Na pewno tak będzie.Hala w Bydgoszczy (mojego miasta) nie jest bowiem ani > mniejsza ani brzydsza od Hali Ludowej.Ba! Podobno jest nawet większa, ale sam > już nie wiem po tych wielu rozbieżnych informacjach... > Jeśli Wrocław nie zbuduje nowego porządnego, jak na nasze czasy obiektu to > szybko przestanie się liczyć( jak widać już przestaje) w walce o organizację > międzynarodowych imprez sportowych. > Jako mieszkaniec Bydgoszczy mogę obiecać- w naszej hali podobnie jak u was > wszystkie miejsca będą zajęte i doping kibiców będzie wspaniały. geju z bydzi wracaj na swoje forum ciagnac malego tomcia golloba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B ....i homoseksualista się odezwał IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:23 wrocławski pierdzielu, wracaj do podstawówki wulgarny nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.02, 20:14 Gość portalu: JotZet napisał: > Decyzja już zapadła!Dwumecz przyszłorocznej Ligi Światowej Polska-Wenezuela > nie odbędzie się we Wrocławiu ale w Bydgoszczy. Cholera ;-) Podaj nazwiska,adresy,dane itp kto, no kto jest za to odpowiedzialny? Zostanie odszukany i unicestwiony.To pewnie jakis komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 27.11.02, 15:58 Dlaczego zaraz komuch? To "wszystko" przez pana Dombrowicza-prawicowego prezydenta Bydgoszczy który od razu zgodził się na warunki postawione przez PZPS .Nie zechciał bowiem-pierwszy taki przypadek w kraju- żadnych pieniędzy dla miasta za organizację meczów.Doskonała wiadomość i najlepsza oferta dla związku który w trybie przyspieszonym przyznał nam (Bydgoszczy)organizację meczy. Więcej w dziale sportowym www.gazeta.pl/bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
s_c Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 27.11.02, 16:25 Chciałbym zauważyć, że na razie nie wiadomo, gdzie odbędą się kolejne mecze LŚ - w kolejce czekają Wrocław, Łódź i Katowice, więc wszystko może się jeszcze zdarzyć. Wybór organizatora jednego meczu nie był jakąś rywalizacją między Bydgoszczą a Wrocławiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 27.11.02, 16:33 Co ty najlepszego opowiadasz??!! Decyzja już zapadła ,zobacz w bydgoskim serwisie sportowym Gazety Wyborczej,we wiadomościach sportowych/siatkówka Wirtualnej Polski, Onetu.Czego chcieć więcej? Co prawda decyzja miała zapaść 7 grudnia, ale dzięki bardzo dobrej ofercie Bydgoszczy została podjęta już wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
s_c Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 27.11.02, 16:47 Nie będę się spierał z faktami : BYDGOSZ będzie w 2003 gościła LŚ. Zwróciłem tylko uwagę, że nie wiadomo gdzie odbędą się pozostałe mecze LŚ, cytuję: GW,ONET,WP (za PAP): "O organizację innych meczów Ligi Światowej w Polsce w 2003 r. ubiegają się Katowice, Łódź i Wrocław." GW (Bydgosz): "Bydgoszczy, jako pierwszemu miastu (kandydują jeszcze Wrocław, Katowice i Łódź), władze PZPS przyznały prawo do współorganizowania LŚ." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 27.11.02, 17:18 Jeśli chodzi o to pierwsze to zgoda -mój błąd. Ale co do tego drugiego- czytałem że już wczesniej hale w Katowicach i w Łodzi miały nieoficjalnie zapewnione prawa do organizacji meczów- pewnie dlatego że to dwie największe hale w Polsce , a rywalizacja o mecze z Wenezuelą odbywała się(też nieoficjalnie) między Wrocławiem i Bydgoszczą. No ale jeśli wasz prezydent postąpi tak jak nasz(nie będzie się domagał żadnych pieniędzy dla miasta za organizację imprez), to wszystko może się zdarzyć...Życzę wam sukcesu ale obawiam się że najważniejszym kryterium wyboru może być ilość miejsc na widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotZet Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: 213.77.40.* 27.11.02, 17:25 ... nazwa miasta z którego piszę brzmi:"Bydgosz"?! Pisze się przecież BydgoszCZ- z końcówką CZ. Jesteśmy 8. miastem w Polsce .Chyba każdy mieszkaniec kraju powinien wiedzieć jak się je wymawia(pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.02, 21:42 Gość portalu: JotZet napisał: > ... nazwa miasta z którego piszę brzmi:"Bydgosz"?! Pisze się przecież BydgoszCZ > - > z końcówką CZ. Jesteśmy 8. miastem w Polsce .Chyba każdy mieszkaniec kraju > powinien wiedzieć jak się je wymawia(pisze). chlopcze spadaj na drzewo i tam sie onanizuj! nie uprawiaj tego na naszym forum swintuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:28 Gość portalu: asd napisał: > chlopcze spadaj na drzewo i tam sie onanizuj! nie uprawiaj tego na naszym forum > > swintuchu! powinieneś się leczyć zboczeńcu i erotomanie Najwyraźniej masz jakieś problemy seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centurion Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: *.visp.energis.pl 28.11.02, 22:22 Poznań z Bydgoszczą !!!! Gratulacje. Na pewno chętniej przyjadę do Bydzi niż do zasranego Breslau. Odpowiedz Link Zgłoś
s_c Re: czy ty naprawdę myślisz że... 29.11.02, 13:17 > Gratulacje. Na pewno chętniej przyjadę do Bydzi niż do zasranego Breslau. Z przeproszeniem, "zasrany" to jest Poznań - sami tak piszecie na swoim forum, polecam wątek: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=67&w=2720272 ;-) Przepraszam i pozdrawiam wszystkich rozumnych mieszkańców Poznania, ale nie mogłem się powstrzymać .... Odpowiedz Link Zgłoś