Dodaj do ulubionych

SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA

IP: 213.77.40.* 26.11.02, 15:02
Decyzja już zapadła!Dwumecz przyszłorocznej Ligi Światowej Polska-Wenezuela
nie odbędzie się we Wrocławiu ale w Bydgoszczy.
Obserwuj wątek
    • johann3 Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 26.11.02, 16:21

oby siatkarze dalej wygrywali, oby to była jedyna kara za wybory...
      • Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 26.11.02, 16:44
        Na pewno tak będzie.Hala w Bydgoszczy (mojego miasta) nie jest bowiem ani
        mniejsza ani brzydsza od Hali Ludowej.Ba! Podobno jest nawet większa, ale sam
        już nie wiem po tych wielu rozbieżnych informacjach...
        Jeśli Wrocław nie zbuduje nowego porządnego, jak na nasze czasy obiektu to
        szybko przestanie się liczyć( jak widać już przestaje) w walce o organizację
        międzynarodowych imprez sportowych.
        Jako mieszkaniec Bydgoszczy mogę obiecać- w naszej hali podobnie jak u was
        wszystkie miejsca będą zajęte i doping kibiców będzie wspaniały.
        • wromario Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 27.11.02, 17:02
          Gość portalu: JotZet napisał:

> Na pewno tak będzie.Hala w Bydgoszczy (mojego miasta) nie jest bowiem ani
          > mniejsza ani brzydsza od Hali Ludowej.Ba! Podobno jest nawet większa, ale sam
          > już nie wiem po tych wielu rozbieżnych informacjach...
          > Jeśli Wrocław nie zbuduje nowego porządnego, jak na nasze czasy obiektu to
          > szybko przestanie się liczyć( jak widać już przestaje) w walce o organizację
          > międzynarodowych imprez sportowych.
          > Jako mieszkaniec Bydgoszczy mogę obiecać- w naszej hali podobnie jak u was
          > wszystkie miejsca będą zajęte i doping kibiców będzie wspaniały.

Leczysz swoje kompleksy czy jak? Czego się spodziewasz pisząc już któryś raz na
          ten tamat?
        • Gość: asd Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.02, 21:40

> Na pewno tak będzie.Hala w Bydgoszczy (mojego miasta) nie jest bowiem ani
          > mniejsza ani brzydsza od Hali Ludowej.Ba! Podobno jest nawet większa, ale sam
          > już nie wiem po tych wielu rozbieżnych informacjach...
          > Jeśli Wrocław nie zbuduje nowego porządnego, jak na nasze czasy obiektu to
          > szybko przestanie się liczyć( jak widać już przestaje) w walce o organizację
          > międzynarodowych imprez sportowych.
          > Jako mieszkaniec Bydgoszczy mogę obiecać- w naszej hali podobnie jak u was
          > wszystkie miejsca będą zajęte i doping kibiców będzie wspaniały.

geju z bydzi wracaj na swoje forum ciagnac malego tomcia golloba!
          • Gość: P.B ....i homoseksualista się odezwał IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:23
            wrocławski pierdzielu, wracaj do podstawówki wulgarny nieuku
    • Gość: Rafis Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.02, 20:14

> Decyzja już zapadła!Dwumecz przyszłorocznej Ligi Światowej Polska-Wenezuela
      > nie odbędzie się we Wrocławiu ale w Bydgoszczy.

Cholera ;-)
      Podaj nazwiska,adresy,dane itp kto, no kto jest za to odpowiedzialny?
      Zostanie odszukany i unicestwiony.To pewnie jakis komuch.
      • Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 27.11.02, 15:58
        Dlaczego zaraz komuch? To "wszystko" przez pana Dombrowicza-prawicowego
        prezydenta Bydgoszczy który od razu zgodził się na warunki postawione przez
        PZPS .Nie zechciał bowiem-pierwszy taki przypadek w kraju- żadnych pieniędzy
        dla miasta za organizację meczów.Doskonała wiadomość i najlepsza oferta dla
        związku który w trybie przyspieszonym przyznał nam (Bydgoszczy)organizację
        meczy.
        Więcej w dziale sportowym www.gazeta.pl/bydgoszcz
    • s_c Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 27.11.02, 16:25
      Chciałbym zauważyć, że na razie nie wiadomo, gdzie odbędą
      się kolejne mecze LŚ - w kolejce czekają Wrocław, Łódź i
      Katowice, więc wszystko może się jeszcze zdarzyć. Wybór
      organizatora jednego meczu nie był jakąś rywalizacją
      między Bydgoszczą a Wrocławiem !
      • Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 27.11.02, 16:33
        Co ty najlepszego opowiadasz??!!
        Decyzja już zapadła ,zobacz w bydgoskim serwisie sportowym Gazety Wyborczej,we
        wiadomościach sportowych/siatkówka Wirtualnej Polski, Onetu.Czego chcieć więcej?
        Co prawda decyzja miała zapaść 7 grudnia, ale dzięki bardzo dobrej ofercie
        Bydgoszczy została podjęta już wczoraj.
        • s_c Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA 27.11.02, 16:47
          Nie będę się spierał z faktami : BYDGOSZ będzie w 2003
          gościła LŚ.

Zwróciłem tylko uwagę, że nie wiadomo gdzie odbędą się
          pozostałe mecze LŚ, cytuję:
          GW,ONET,WP (za PAP):
          "O organizację innych meczów Ligi Światowej w Polsce w
          2003 r. ubiegają się Katowice, Łódź i Wrocław."

GW (Bydgosz):
          "Bydgoszczy, jako pierwszemu miastu (kandydują jeszcze
          Wrocław, Katowice i Łódź), władze PZPS przyznały prawo do
          współorganizowania LŚ."

• Gość: JotZet Re: SIATKARSKA LIGA ŚWIATOWA ODCHODZI Z WROCŁAWIA IP: 213.77.40.* 27.11.02, 17:18
            Jeśli chodzi o to pierwsze to zgoda -mój błąd. Ale co do tego drugiego-
            czytałem że już wczesniej hale w Katowicach i w Łodzi miały nieoficjalnie
            zapewnione prawa do organizacji meczów- pewnie dlatego że to dwie największe
            hale w Polsce , a rywalizacja o mecze z Wenezuelą odbywała się(też
            nieoficjalnie) między Wrocławiem i Bydgoszczą. No ale jeśli wasz prezydent
            postąpi tak jak nasz(nie będzie się domagał żadnych pieniędzy dla miasta za
            organizację imprez), to wszystko może się zdarzyć...Życzę wam sukcesu ale
            obawiam się że najważniejszym kryterium wyboru może być ilość miejsc na widowni.
            • Gość: JotZet Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: 213.77.40.* 27.11.02, 17:25
              ... nazwa miasta z którego piszę brzmi:"Bydgosz"?! Pisze się przecież BydgoszCZ-
              z końcówką CZ. Jesteśmy 8. miastem w Polsce .Chyba każdy mieszkaniec kraju
              powinien wiedzieć jak się je wymawia(pisze).
              • Gość: asd Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.02, 21:42

> ... nazwa miasta z którego piszę brzmi:"Bydgosz"?! Pisze się przecież
                BydgoszCZ
                > -
                > z końcówką CZ. Jesteśmy 8. miastem w Polsce .Chyba każdy mieszkaniec kraju
                > powinien wiedzieć jak się je wymawia(pisze).

chlopcze spadaj na drzewo i tam sie onanizuj! nie uprawiaj tego na naszym forum
                swintuchu!
                • Gość: P.B Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 22:28
                  Gość portalu: asd napisał:

> chlopcze spadaj na drzewo i tam sie onanizuj! nie uprawiaj tego na naszym
                  forum
                  >
                  > swintuchu!

powinieneś się leczyć zboczeńcu i erotomanie
                  Najwyraźniej masz jakieś problemy seksualne.
                  • Gość: Centurion Re: czy ty naprawdę myślisz że... IP: *.visp.energis.pl 28.11.02, 22:22
                    Poznań z Bydgoszczą !!!!
                    Gratulacje. Na pewno chętniej przyjadę do Bydzi niż do zasranego Breslau.
                    • s_c Re: czy ty naprawdę myślisz że... 29.11.02, 13:17
                      > Gratulacje. Na pewno chętniej przyjadę do Bydzi niż do
                      zasranego Breslau.

Z przeproszeniem, "zasrany" to jest Poznań - sami tak
                      piszecie na swoim forum, polecam wątek:
                      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=67&w=2720272
                      ;-)
                      Przepraszam i pozdrawiam wszystkich rozumnych mieszkańców
                      Poznania, ale nie mogłem się powstrzymać ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka