Gość: marsha IP: *.magma-net.pl 29.11.02, 11:37 jeśli ktoś z Was nie ma jeszcze pomysłu na spędzenie wieczoru,to zapraszam do >>Samego Życia<< dziś wieczorem. ciao! marsha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m* Re: ANDRZEJKI !!!! IP: 62.233.178.* 29.11.02, 15:11 ...jutro też tam będę... :) ps 13.12 koncert >Czerwi<< w Kalamburze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: ANDRZEJKI !!!! 29.11.02, 15:37 Masz na myśli ten klub w "Pałacyku", na dole? Jakie będą atrakcje? bo jutro chciałam gdzieś wyjść na balety andrzejkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: ANDRZEJKI !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.02, 18:25 wyciagam wątek do góry, moze ktoś naiwny sie skusi na nasze towarzystwo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: ANDRZEJKI !!!! IP: *.kask.net.pl 29.11.02, 18:36 na pewno jarq do nas dołączy. ktoś jeszcze? tylko proszę bez tajniaczenia się-bo ostatnio zdarzyło się tak,że poznałam kilka osób,które się nie ujawniły,że są z Forum,a później dostawałam maile jak to fajnie było mnie zobaczyć "na żywo" ... Nie jestem do oglądania! zapraszam do rozmowy w cztery oczy -nie gryzę :) pozdr. marsha* Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: ANDRZEJKI !!!! 29.11.02, 18:41 Pomimo iż Kociak mnie wczoraj namawiał nie przyjdę niestety ( i kto Ci Marsha poczochra grzywkę??) Jednak poproszę o info na GG albo via meil czy w przyszłym tygodniu coś się szykuje - chętnie dołączę:) Życzę dobrej zabawy (i braku kaca, hihi)- buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: ANDRZEJKI !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.02, 19:39 mastat: a buuu! grzywką zajm,ie sie kto innny, he he he szary moze bedzie, jak nie dzisiaj to jutro ;P marsha pamiętaj o wosku!!! i pędzę sie wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś