Gość: Kulturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:46 Niebawem puścimy kolejnego PPAwia ;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppa Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:07 Oczywiście zaraz po odejściu od kasy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:05 fajne gazetki festiwalowe rozdaja w miescie chlopcy z lat dwudziestych - niezly pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: PPAw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.06, 17:20 nie moge juz patrzec na koscielniacze wypociny. i zeby sprawa byla jasna- nie jestem zwolnionym pracownikiem operetki. po prostu mi sie nie podoba i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:44 ale z tym nie ma nic wspolnego pan koscielniak tak sie sklada. a co masz ptrzeciwko chlopcom rozfdajacym gazetki festiwalowe? bo nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppav Re: PPAw IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.06, 20:26 a co ci się nie podoba , jak jeszcze nic się nie wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: PPAw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.06, 20:16 A ja od dawna nie moge sluchac ziewających aktorów!!! Też nie jestem byłym pracownikiem operetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:23 to 12 lawek jakos wcale mi sie nie podobalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem Re: PPAw IP: *.media4.pl 11.03.06, 03:20 no co ty fajnie tanczyli to mialo energie!! wiadomo ze "mowienie o polskiej rzeczywistosci jezykiem ulicy" bywa pretensjonalne ale ogolnie calosc fajna.. to moze nawet bardziej pokaz b-boysi (gals rowniez) niz musical... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: culture beat Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 06:45 Czy ktos moze zamknac ten watek bo juz mi niedobrze jak slysze takie pi...lenie. Ludzie poskrecajcie sobie dlugopisy w domu czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:53 a dzisiaj chor wszeszczacych finow i pogodno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: PPAw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.06, 13:44 syf. romku, wróć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszak Re: PPAw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08 Byłbym rad żeby publiczne pieniądze na kulturę nie były wydawane na imprezy rozrywkowe takie jak PPA. To jest impreza komercyjna a ponadto w wymiarze krajowym amatorska bo większość występujących aktorów traktuje śpiewanie jako hobby, póki co przynoszące im krociowe zyski. Niech sobie to robią ale nie za publiczne pieniądze które powinny iść na np. klepiący bidę Teatr Polski gdzie jest właściwe miejsce dla popisów aktorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afro Re: PPAw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:08 Ale TP dostal 9 mln.! Nikt nie przychodzi na miernoty. Chyba, ze wystepy goscinne, zagraniczne. Malwersacja i tu i tam, tam-tam, tam-tam do Afryki nam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irlandia Polnocna PPAw puszczony IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.03.06, 22:46 Niezła chała, byłem we wro przejazdem i puscilem tego pawia z wami. Rzyg o konsystencji nudy. Odpowiedz Link Zgłoś