IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:46
Niebawem puścimy kolejnego PPAwia ;-(
Obserwuj wątek
    • Gość: ppa Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:07
      Oczywiście zaraz po odejściu od kasy :-/
    • Gość: kasia Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:05
      fajne gazetki festiwalowe rozdaja w miescie chlopcy z lat dwudziestych - niezly
      pomysl!
      • Gość: paw Re: PPAw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.06, 17:20
        nie moge juz patrzec na koscielniacze wypociny. i zeby sprawa byla jasna- nie
        jestem zwolnionym pracownikiem operetki. po prostu mi sie nie podoba i juz.
        • Gość: kasia Re: PPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:44
          ale z tym nie ma nic wspolnego pan koscielniak tak sie sklada.
          a co masz ptrzeciwko chlopcom rozfdajacym gazetki festiwalowe? bo nie kumam
        • Gość: ppav Re: PPAw IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.06, 20:26
          a co ci się nie podoba , jak jeszcze nic się nie wydarzyło?
          • Gość: kuna Re: PPAw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.06, 20:16
            A ja od dawna nie moge sluchac ziewających aktorów!!! Też nie jestem byłym
            pracownikiem operetki.
            • Gość: kasia Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:23
              to 12 lawek jakos wcale mi sie nie podobalo...
              • Gość: bylem Re: PPAw IP: *.media4.pl 11.03.06, 03:20
                no co ty fajnie tanczyli to mialo energie!! wiadomo ze "mowienie o
                polskiej rzeczywistosci jezykiem ulicy" bywa pretensjonalne ale ogolnie calosc
                fajna.. to moze nawet bardziej pokaz b-boysi (gals rowniez) niz musical...
                • Gość: culture beat Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 06:45
                  Czy ktos moze zamknac ten watek bo juz mi niedobrze jak slysze takie
                  pi...lenie. Ludzie poskrecajcie sobie dlugopisy w domu czy cos.
                  • Gość: kasia Re: PPAw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:53
                    a dzisiaj chor wszeszczacych finow i pogodno :)
                    • Gość: miesz Re: PPAw IP: *.206.113.77.telsat.wroc.pl 11.03.06, 15:58
                      No.
    • Gość: patyk Re: PPAw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.06, 13:44
      syf.

romku, wróć.

:(
      • Gość: kszak Re: PPAw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.06, 08:08
        Byłbym rad żeby publiczne pieniądze na kulturę nie były wydawane na imprezy rozrywkowe takie jak
        PPA. To jest impreza komercyjna a ponadto w wymiarze krajowym amatorska bo większość
        występujących aktorów traktuje śpiewanie jako hobby, póki co przynoszące im krociowe zyski. Niech
        sobie to robią ale nie za publiczne pieniądze które powinny iść na np. klepiący bidę Teatr Polski gdzie
        jest właściwe miejsce dla popisów aktorskich.
        • Gość: Afro Re: PPAw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:08
          Ale TP dostal 9 mln.!
          Nikt nie przychodzi na miernoty. Chyba, ze wystepy goscinne, zagraniczne.
          Malwersacja i tu i tam,
          tam-tam, tam-tam
          do Afryki nam...
    • Gość: Irlandia Polnocna PPAw puszczony IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.03.06, 22:46
      Niezła chała, byłem we wro przejazdem i puscilem tego pawia z wami.
      Rzyg o konsystencji nudy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka