pixel33 09.03.06, 15:51 Proszę pomóżcie. Jest we Wrocławiu sklep, kram, stoisko (wszystko jedno co) gdzie sprzedają koraliki na sztuki. Małe duże, szklane, drewniane, różniaste... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cybinka1 Re: Koraliki we Wrocławiu 16.03.06, 17:45 Niestety we Wrocławiu chyba nie ma specjalistycznego sklepu z pjedynczymi koralikami.Też szukałam.Można kupić w pasmanteriach,ale są bardzo drogie i skromny wybór.Ja kupuję w sklepach internetowych. A przy okazji.Może wiesz gdzie można sprzedać już gotowe sznurki koralików? Zajęłam się robieniem ich hobbystycznie.Zrobiłam trochę i pomyślałam sobie,że można by tym trochę dorobić.Wszyscy krewni i znajomi mówią,że bardzo ładne,ale nikt nie potrafi poradzić gdzie można je sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Koraliki we Wrocławiu 16.03.06, 17:53 allegro? :-) Ale obawiam się, ze w branzy koralikowej, kolczykowej itp nie będziesz jedyna - połowa moich koleżanek tam tym handluje ;-) Chociaż sznureczki - to chyba coś nowego - nie wiem, nie znam się :] Odpowiedz Link Zgłoś